|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
17.11.2006 9:13:13   
Anonimen
ja poopsie kar daj iz sebe. meni je kapica dala voljo in mi ne more nobena slaba novica odzvzet, tebi pa kvečjemu lahko pomaga, da daš iz sebe in deliš z nami, pa da te tolažimo. Edino, če je tebi ljubše da obdržiš zase. Resno, meni ne bo nič preprečilo, da zdaj mislim negativno. Ti bom pa z veseljem stala ob strani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
17.11.2006 9:16:47   
Anonimen
kapica, ja moji znakciuser posted image ....
pri prvem poskusu sem imela iste znakce kot jih imam sedaj in ni uspelo, v drugem poskusu sem imela iste znake kot jih imam sedaj in ni supelo...in zdej tretjič zopet isti znaki....kot da bom ravnokar dobilauser posted image .
Nič špikanja, nič bolčeih joškic, samo zvijanje v trenuščku kot pred vsako user posted image . To sem že na oktobrkah razlagala in evo spet sem na istem...tako me je strah, da se bo stara zgodba ponovilauser posted image ....

sej me bo minilo....nisem hotla ič govort, ker se mi zdi da potem zamorim forum..sej vem,d amoram dat ven iz sebe ampak nočem ti pokvarti dneva, danes je tvoj danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
17.11.2006 9:18:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

ja poopsie kar daj iz sebe. meni je kapica dala voljo in mi ne more nobena slaba novica odzvzet, tebi pa kvečjemu lahko pomaga, da daš iz sebe in deliš z nami, pa da te tolažimo. Edino, če je tebi ljubše da obdržiš zase. Resno, meni ne bo nič preprečilo, da zdaj mislim negativno. Ti bom pa z veseljem stala ob strani user posted image

ti si moja pupauser posted image user posted image user posted image user posted image .
se tko bedat počutm, ker je tako lep dan za kapico....in lep dan za vse...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
17.11.2006 9:20:46   
Anonimen
že 2 dni razmišljam, da si se nekam zaprla poopsie. zdaj vidm, da ti je res hudo user posted image user posted image user posted image . poopsie vseeno ne obupat, tudi kapico je bilo zadnje dni strah in ni nič spala, tako, da res dokler se ti ne vlije, upaj, upaj, upaj. jaz pa zdaj itak samo zate držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
17.11.2006 9:23:26   
Anonimen
MIŠEK, nisem se hotla distancirati od vasuser posted image ....očitno si nisem želela povedati kaj me mori zaradi razloga, da nebi prenesla na forumin na punce, zaskrbljenost in otožnost.
Jst želim vsaki vse najlepše in potem se zapiram....pa nisem mogla več zdržat....
Sej bo bolje, kaj mi pa drugega preostane...ne morem se predati...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
17.11.2006 9:31:32   
Anonimen
a ni user posted image , tolk smo navezane ena na drugo, v bistvu pa se sploh se poznamo ne vem kaj, razen naših problemov, nismo se videle, pa vseeno takoj čutiš, da je neki narobe, da se kdo zapre... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
17.11.2006 9:36:24   
Anonimen
to je res neverjetno.user posted image vsaka na drugem koncu sveta....tako daleč....tako kot si rekla, nikoli se nismo videle pa obstaja taka močna vez...življenje je res polno presenečenj....
jst sanjam,d a se bomo nekega lepega dne vse tri dobile na tortici in sokcu z našimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
17.11.2006 9:37:44   
Anonimen
Ne boš se predala,ker imaš preveliko željo po user posted image in ker ti bomo tukaj stale ob strani,te podpirale in tolažile,kadar se boš znašla v situaciji, ko ti bo hudo.Tukaj smo prave borke,in pravi borci se ne predajo do konca.Za vse nas bo kmalu bilo majčkenouser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
17.11.2006 9:37:58   
Anonimen
poopsie ne moremo imeti vse dober dan, ne moremo biti vse na isti dan vesele, vedno se najde ena žalostna ovčka, ki ji z veseljem priskočimo v objem in jo probamo potolažit. zato prosim, ne se tako obremenjevat, eč ima nekdo lepe novice, da pa ti ne smeš povedat slabih. ravno tisti, ki je žalosten rabi več naše pozornosti, več tolažbe in če kdo to razume, smo to me na RR. Vsaka je dala toliko tragedije skozi, da to razumemo vse povrsti, zato dajte vse punce, če se počutite žalostno to povedat, ne v sebi držat, z mislijo, da ne pokvarite nekomu dobre novičke. Tisti je že itak vesel in bo še naprej vesel. ve pa ne morete ostati žalostne, brez kakršnega koli virtualnega user posted image user posted image ali srečeuser posted image user posted image user posted image ali user posted image ki te čuva v težkih pričakovanjih

zdaj vas bom ap zapustila, greva z dragim pogledat mal na plažo in če še traja regata v dubaju

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 17.11.2006 9:41:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
17.11.2006 9:40:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

Ne boš se predala,ker imaš preveliko željo po user posted image in ker ti bomo tukaj stale ob strani,te podpirale in tolažile,kadar se boš znašla v situaciji, ko ti bo hudo.Tukaj smo prave borke,in pravi borci se ne predajo do konca.Za vse nas bo kmalu bilo majčkenouser posted image !!

mekeke, ostala sem brez besed....user posted image user posted image user posted image user posted image . Iskrena hvala za tako lepe besede...prav imaš tukaj smo borke in jst imam veliko srce  in borila se bom do konca.
Hvala ti mekekeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
17.11.2006 9:43:45   
Niovi
Poopsie user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.11.2006 9:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

poopsie ne moremo imeti vse dober dan, ne moremo biti vse na isti dan vesele, vedno se najde ena žalostna ovčka, ki ji z veseljem priskočimo v objem in jo probamo potolažit. zato prosim, ne se tako obremenjevat, eč ima nekdo lepe novice, da pa ti ne smeš povedat slabih. ravno tisti, ki je žalosten rabi več naše pozornosti, več tolažbe in če kdo to razume, smo to me na RR. Vsaka je dala toliko tragedije skozi, da to razumemo vse povrsti, zato dajte vse punce, če se počutite žalostno to povedat, ne v sebi držat, z mislijo, da ne pokvarite nekomu dobre novičke. Tisti je že itak vesel in bo še naprej vesel. ve pa ne morete ostati žalostne, brez kakršnega koli virtualnega user posted image user posted image ali srečeuser posted image user posted image user posted image ali user posted image ki te čuva v težkih pričakovanjih

zdaj vas bom ap zapustila, greva z dragim pogledat mal na plažo in če še traja regata v dubaju

MIŠEK milijonkrat se ti zahvaljujem in se ti bom še naprej. Ob tvoji ppomoči in obpomoči vse punc na Upajmo skupaj so trenutki lažji in res ne bom več držala zase. Vidim,d aje brezveze...vem, da ste super punce in komu naj povem,če ne vamuser posted image user posted image user posted image
Nikoli, nikoli ne bom pozabilanobeno izmed vasuser posted image ...bojo moji otroc hodilna počitnce v Nemčijo ali pa v Dubaj ali pa kjerkoli boš tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
17.11.2006 9:45:26   
Anonimen
niovi, hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
17.11.2006 9:47:02   
Anonimen
MIŠEK uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
17.11.2006 9:57:44   
Saša27

Tako lepo si napisala, da so mi solze spolzele po licu, res je Poopsie, ne obupati, dokler še imaš možnosti. Saj si šele nekaj dni od ET, pa sedaj še ne moreš imeti znake za M, ne moreš, ker je tudi ne bo, ti MORAŠ nadaljevati srečne user posted image user posted image , ki se dogajajo v zadnjem času, MORAŠ, ker na koncu sem tudi jaz in VEM, da bomo naslednje leto vse borke kot pravi Mekeke, si izmenjevale občutke v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
17.11.2006 10:06:37   
Ursulca
Ojla!

Najprej čestitke Kapici....bravo, bravo, bravo...

Jaz sem ze iz Postojne. Dobili smo eno celico in v nedeljo imam že transfer.
Kr dobro glede na to da sem se ze pripravila da bom odsla domov z slabo novico da ni nobene.
Torej do nedelje  bom probala bit cimbolj mirna in ne razmišljazt o tem ali je oplojena ali ne.

Tudi ostalim zelim čimlepši in miren vikend.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.11.2006 10:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Tako lepo si napisala, da so mi solze spolzele po licu, res je Poopsie, ne obupati, dokler še imaš možnosti. Saj si šele nekaj dni od ET, pa sedaj še ne moreš imeti znake za M, ne moreš, ker je tudi ne bo, ti MORAŠ nadaljevati srečne user posted image user posted image , ki se dogajajo v zadnjem času, MORAŠ, ker na koncu sem tudi jaz in VEM, da bomo naslednje leto vse borke kot pravi Mekeke, si izmenjevale občutke v nosečnosti.user posted image

Saša ti si tudi en veeelik sonček, hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
17.11.2006 10:51:48   
kapica
Ojoj, Poopsie, se opravicujem, prej sem te kr zapustila. Sem samo skocla na hitro v drogerijo in lekarno, zdaj sem pa ze nazaj user posted image .
Poopsika moja kako te razumem. Ampak saj ves, znaki niso pravi, dokler se hudic ne vlije. Ne spomnim se vec prav, ampak a je zadnjikrat bilo tudi tako hitro po ET-ju? Sicer pa a se spomnis da sem imela jaz takoj po ET-ju in se nekaj dni naprej znake za user posted image  in sem ze bila zalostna, da ni uspelo. Pa mi ni bilo jasno kako da so ze znaki, ce pa je se prehitro? Tako da ne smes obupat pupa, bodi optimisticna, ce bos otozna in zalostna, slabo vpliva na tvojo bebico user posted image .  Ne se zapirat vase, to je najslabse. Sploh pa ne pred nami. Pa sploh danes ni vec moj dan, je bil vceraj in sem uzivala kolikor se je dalo. Sedaj pa gremo naprej, pestke,misli, upanja, zelje so namenjene tebi. In vse trepetamo zraven.

Pejd malo kaksen lep film pogledat, knjigo prebrat, da imas misli vsaj za kaksno urco drugje. Bos videla da bo pomagalo. In ce le lahko, izklopi vse znake, ker nic ne pomenijo.
Res Poopsie, jaz se vedno tako upam in mislim nate, da mora uspeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ursulca dobrodosla, navijam zate da se oplodi in da bo ET uspesen user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.11.2006 11:07:06   
Taja79
Kapica,

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !!! Sem bila full vesela, ko sem videla, da je uspelo!!! Lepo čuvaj svoje user posted image !

Poopsie, vidim, da ti razpoloženje niha isto kot meni user posted image . 5 minut sem full vesela, polna energije, ziher da bo uspelo, naslednjih 5 minut pa bi se najraje nekam zaprla in jokala, ker sem prepričana, da itak ne bo... Groza, kaj vse moramo preživljat, ampak ne preostane druga kot čakanje. Tolaži se s tem, da je bilo to zvijanje v trebuhu vgnezditev, pa še takšni dve lepi blastocisti si imela... Ni user posted image , da se vsaj ena ne bi prijela!
Pol si zamisli mene, ko sem imela ET enega user posted image , pa nihče ni ob transferju hvalil, kako je krasen, in kako se lepo deli,... Tak da sem bila 2 dni v takem šoku, ko sem šla iz Postojne, pa itak nisem vedela, kje sem... Bolj gleda tisto sliko zarodka, manj mi je jasno, če je sploh bil ok - vzdržal je sicer do 5.dne...

Upam, da za vse nas enkrat posije sonček in se nam uresniči največja želja... Samo vztrajati moramo (mater kak sem pametna user posted image ).

Jaz sem danes 5.dan po ET, Poopsie, ti pa malo manj, ne?

Punce držite se!!!

LP!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
17.11.2006 11:11:38   
Liya
Kapica

Tudi od mene prjmi iskrene,iskrene čestitke ter čim lepšo nosečnost

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 745
17.11.2006 11:18:03   
kapica
Taja, pridejo taksni dnevi, nic ne mores. Saj pravim, to je taksna psihicna vojna, da si tisti, ki tega ne pozna, sploh ne more predstavljat kaj prezivljamo.
Taja hvala za cestitke, tudi tebi drzim pesti da bo koncno plusek. Nisem vedela al pa sem spregledala da si ti tudi ravno v teh dneh ko cakas user posted image . Torej ti in Poopsie sta zdaj na vrsti.

Estera hvala user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 746
17.11.2006 11:50:19   
Anonimen
kapica, kolikor se spomnim sem imela v prvem poskusu tudi zelo kmalu znakeuser posted image . Mene tudi v čisto naravnem ciklusu zvija 10-14 dni pred menstruacijo. To jeprimeni čisto normalno in zato se bojim, ker je tak čas in ker me zvija, vse klapa zato me je takooo strah.
Seveda bom upala dokonca amapk se bojim....
kapica hvala ti, ker si zmeraj tako pozorna in prijetnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Res si moja prijateljica!!!
Prosim misli name, ker mi tokrat mora uspeti.
A je tudi tebe zvijalo v bušiju, tko črvičilo???

Taja, kako lepo od tebeuser posted image . Res lepe besede, ki so mi segle v srce. Hvala ker razumeš in želim ti vse najlepše. Očitno sva skupaj v bojuuser posted image user posted image user posted image
Veš tudi v prvo so me pohvalili pa ni bilo, tko,da te besede vzamem jst bolj z rezervo nič ni zagotovilo da bo uspelo, tako, da imava iste možnostiuser posted image
Močno bom mislila nate in ti držala pesti. Danes je moj 4. dan po ET-ju!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
17.11.2006 12:07:02   
siskamiska
Dan punce.

Poppsie user posted image user posted image , ne biz žalostan. Upanje naj umre zadnje. Naj ti povem da je mene nekaj dni po ET - ju tako bolel trebuh, da sem bila prepričana da prihaja moja sovražnica user posted image . doma sem zvečer jokala ko dež, moj me sploh ni mogel potolažiti. in ko sem se po kakšni uri jokanja končno umirila sva se z možekom zmenila da ne bo vidil mojih solz dokler ne pride user posted image . Bodril me je in mi skoz govoril da moram biti optimistična, ker bosta drugače tudi user posted image user posted image  zgubila voljo do preživetja. In tako sem se pomirila, začela gledat po netu kakšen voziček bomo imali in čez nekaj dni zagledalauser posted image user posted image . Tako da Poopsika res res ne obupaj. Mislim da ima optimizem in močna volčja tudi tukaj nekaj prstkov vmes. Samo ne predaj ne. Tukaj ne velja pravilo pametnejši odneha!!

upam da sem te kaj potolažilauser posted image

Naj vam povem da sem jaz čisto divja in sem v dveh dneh prebrala knjigo Bela masajka in Zbogom Afrika, ki je nadaljevanje od te knjige. Obe sta res ful dobre knjige in jih toplo priporočam.

Lp od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
17.11.2006 12:17:17   
Anonimen
sisikamiska pa kaj bi jst vrez vas punc zlatihuser posted image user posted image , pa to je neverjetno kako ste tople, prijazne in polne optimizma.
siskamiska sem brez besed, zdjle sem se pošteno zjokala pa ne od žalosti ampak od vseh vaših in predvsem  tvojih beseduser posted image user posted image user posted image !
zelo zelo si me potolažila, še veš ne kako. hvala, hvala, hvala tiuser posted image user posted image user posted image
Tudi moj dragi je najboljša in najlepša oseba v mojem življenju, tudi jst sem danes močno jokala in mi je brisal solzice, me tolažil in mi dajal upanje. Pošilja mi sms , kjer piše,da je upanje najbolj čudovita stvar in naj se držim upanja in moji dve pikici bosta preživeli. Kako ga  user posted image !!!

Res je, optimizem in dobra volja igrata pomembmo vlogo pri vsem tem in zaslužim si nasmeh na obrazu in veselje v srčku zatorej siskamiska sem se že nasmejala in HVALA ti.user posted image user posted image user posted image
Naj user posted image čuvajo tebe in tvojo user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
17.11.2006 12:21:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Naj vam povem da sem jaz čisto divja in sem v dveh dneh prebrala knjigo Bela masajka in Zbogom Afrika, ki je nadaljevanje od te knjige. Obe sta res ful dobre knjige in jih toplo priporočam.

Lp od user posted image

Belo masajko sem dobila kot darilo od mojega user posted image  in je super super knjiga. Sedaj sem nekje na polovici in uživam v branju.user posted image user posted image user posted image
Če rada bereš preberi še  Sužnjo, super seuper knjiga o Sudanski deklici, ki jo ugrabijo muslimanski vojaki in jo prodajo kot sužnjo v Arabski svet.user posted image user posted image . Knjiga je avtobiografija.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?