Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:27:14
|
|
|
|
siskamiska
|
Bom prebrala hvala. Nj povem da mi ni problem brati v postelji cel dan, če moram pa posesat stanovanje pa vzamem to za projekt dneva . sem pa prej naredila eno neumnost in sem šla jest feferone v upanju da niso preveč pekoči . Koza Siskamiska, mislim da bojo šli v smeti. mislim da mi ni treba povedat da me še vedno pečejo cela usta. Ziher bosta nora na čili .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:32:33
|
|
|
|
Ninika1
|
poopsi ...boš vidla, da bo vse vredu. Saj veš, da punce vedno pišejo, da so imele popolnoma iste znake ko takrat ko je prišla . In da psiha dela svoje. In zato, ker tolko o tem razmišljaš misliš, da te še bolj črviči . Vem, da je težko odmislit oz. bolje rečeno nemogoče a vseeno se z nečim zaposli, da ti vsaj za trenutek misli uidejo kam drugam! Še par dni zdrži in takrat boš najbolj srečno bitje na svetu, ko boš zagledala Tudi mesec je ta pravi,.....poglej koliko srečk nosečk imamo ta mesec.....siskamiska, kapica, teira, bety.....in zdaj sledita...taja in ti :-))) Bodi močna zase, za in za tvojega
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
siska, meni je projekt dneva že če moram na wc kaj šele bo ! fefeorne si jedla.. boga tvoja ju zdjle ziher ritka peče a te je že popadel ta famozni nosečniški apetiti?? jst že zdjle samo jem in samo jem in nič drugega...počla bom
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:38:37
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie ja ,me je pravtako crvicilo kot pred in tocno na te dni kot si ti sedaj. A res ne ves vec kako sem bila obupana takrat? In to je tudi res, da ko mislis na to, te se bolj zvija, ce nekaj casa ne mislis, da si s cim zaposlena je pa vse v redu. Tako kot je tvoj dragi rekel, da upanja ne smes izgubit. Me te pa podpiramo s polno paro. Siska, ti si pa frjerka, res, s feferoni. Jao, uboge bebice verjetno skacejo v trebuscku sem in tja in se jezijo na tebe
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninika1 poopsi ...boš vidla, da bo vse vredu. Saj veš, da punce vedno pišejo, da so imele popolnoma iste znake ko takrat ko je prišla . In da psiha dela svoje. In zato, ker tolko o tem razmišljaš misliš, da te še bolj črviči . Vem, da je težko odmislit oz. bolje rečeno nemogoče a vseeno se z nečim zaposli, da ti vsaj za trenutek misli uidejo kam drugam! Še par dni zdrži in takrat boš najbolj srečno bitje na svetu, ko boš zagledala Tudi mesec je ta pravi,.....poglej koliko srečk nosečk imamo ta mesec.....siskamiska, kapica, teira, bety.....in zdaj sledita...taja in ti :-))) Bodi močna zase, za in za tvojega Ninika, pupa zlata .Kako naj se ti zahvalim....Hvala za pozitivno energijo, za lepe besede in tople objemčke. Moji čutita vso ljubezen in vso podporo vseh vas. Hvala Srečno tudi tebi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 12:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kapica kako si me zdjle potolažila res je, ko malo manj razmišljam nič ne čutim, je pa res da ko sem začutila črvičenje nisem mislila na to..se je samo od sebe pojavilo, maj sej to ni več važno. Tako kot ste mi napisale, sedaj moram biti močna da bodo moje pikice občutila kako močno si jih želim, torej nasmeh na ustnice pa bo kapica a si že komu povedala?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, neverjetne ste, kake besede, kak spodbuda, kaka tolažba . Človek kar brez besed ostane in lepo, da ste končno poopsiko spravile nazaj na dobra pota in da je nazaj naša stara zlata poopsie. punce, ko vam kjig zmanjka lahko kar od začetka berete naše poste , je kot en roman, se vam ne zdi. me ga pa moramo naredit, da bo happy end . poopsie lepo te je met nazaj, tako kot si in punce res ste zlate, da ste samo z besedami pomagale poopsie
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:02:54
|
|
|
|
kapica
|
Poopsi, povedla sem prijateljici, ki je pravtako kot ve stiskala pesti in upala z mano ta cas. Njej sem povedala takoj vceraj, se v joku, ona pa ni razumela zakaj se jocem ce je pa uspelo . Drug pa se nihce ne ve. A ves da ne cutim tako mocne potrebe celemu svetu povedat. Se mi zdi da kot prvo se sploh ne dojemam, kot drugo pa mi je cisto dovolj ze to da sem nosecka, ostali bojo se pravi cas zvedeli. Ker se ravno jutri peljeva v Slo, na obisk za par dni, bova pac starsem povedala, ker ne vem kdaj bova drugic sla. Je pa le novica ki jo je vredno povedati ´v zivo in ne po telefonu. Sem ze kupila par dudic, jih bom zavila v darilce in dala starsem. Bomo videli koliko casa bojo rabli, da ugotovijo kaj to pomeni.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:05:13
|
|
|
|
kapica
|
Misek, a ne da smo prave asice? Ja saj zato smo tu, da vzpodbujamo tisto ki to rabi. Je pa res, ce zacnes prat forum od zacetka, kako se vse razvija, ne rabis drugih knjig . Jaz sem zadnje dni prebirala forum oktoberke in septemberke, kako smo se tam smejale. Poospie in Misek, a se spomnita? Cvekale smo res 100 na uro.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kako lepo kapica, to si se pa re sfajn spomnila, pa pravi čas je pršla novička. zdaj ti ap res ne bo hudo it domov in preživet nekaj dni doma. aja pa tolk o tistem, da ne čutiš potrebe celemu svetu razlagat , a si pozabila da si na internetu , lej še v dubaj je pršla novička
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek, a ne da smo prave asice? Ja saj zato smo tu, da vzpodbujamo tisto ki to rabi. Je pa res, ce zacnes prat forum od zacetka, kako se vse razvija, ne rabis drugih knjig . Jaz sem zadnje dni prebirala forum oktoberke in septemberke, kako smo se tam smejale. Poospie in Misek, a se spomnita? Cvekale smo res 100 na uro. s čim si ga pa oprala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:10:48
|
|
|
|
kapica
|
Joj, Misek vidis, pa res. Internet ve, jaz pa tule kao ni mi treba razlagat . Ampak je mogoce to dovolj, da ve veste, zato sem rekla da ne rabim razlagat recimo sirsi familiji, sodelavkam. Ce ne bi imela komu za povedat, bi me pa verjetno razneslo . Tako da sreca da vas mam, saj pravim, kaj bi jaz brez vas . Misek, kako je bilo na plazi?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, zdej bom pa jst dobila sladkorno, ker si tako lepo napisalala ...sej se hecam, hvala ti moja zlata pupa za lepe besede in yes I'm back kapica: to bo veselo pri vas doma . Jst si tudi najbolj želim dneva, ko bom lahko povedali svojim staršem....Sej ne rabiš povedati celemu svetu, povej tistim, ki jih imaš res rada in prav je tako. A veš, da sem jst zdjle brala poste za nazaj in res smo prave čeke..kako je luštn brati vse to
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:12:16
|
|
|
|
kapica
|
Jao Misek, jaz te pa ze tako dobro poznam. A ves da sem vedla da bos sla to besedo ven iskat in se hecat. Pa sem mislila, eh , ne bom popravljala, da imas ti mal veselja .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek, a ne da smo prave asice? Ja saj zato smo tu, da vzpodbujamo tisto ki to rabi. Je pa res, ce zacnes prat forum od zacetka, kako se vse razvija, ne rabis drugih knjig . Jaz sem zadnje dni prebirala forum oktoberke in septemberke, kako smo se tam smejale. Poospie in Misek, a se spomnita? Cvekale smo res 100 na uro. s čim si ga pa oprala kapica ne zamerit, to je taka simpatična napaka...men se lahko smejete, ker zmeraj kaj zaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:14:25
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, se ti pridruzujem. To pomeni da bomo vse tri imele sladkorno . A ne da je zanimivo? Ampak sedaj ko preberem, se tocno spomnim, aja vidis, to pa to je bilo in tako. Saj sem ze zadnjic sprasevala, pa mi ni nobena povedala, ce se da te stvari kako shranit.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica dober odgovor , to je naša MIŠEK zmeraj kaj najde
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Poopsie, se ti pridruzujem. To pomeni da bomo vse tri imele sladkorno . A ne da je zanimivo? Ampak sedaj ko preberem, se tocno spomnim, aja vidis, to pa to je bilo in tako. Saj sem ze zadnjic sprasevala, pa mi ni nobena povedala, ce se da te stvari kako shranit. kapica a veš,da ne vem, če se da to shranit , fino bi si bilo sprintati in potem dati vezat v kakšno knjigico to bi bili lepi spomini
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:19:04
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, a se hecas? Ves da vam nic ne morem zamerit. Jaz se zaenkrat poslavljam, je mozek prisel oz. se je zbudil ker je bil v nocni, pa se grem malo pocartat . Fajn se mejte pupe, Poopise, samo glavo gor, velja?
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica velja !!! Uživajte vsi trije ali štirje Tudi jst se poslavljam...grem majčeko ležat in pogledat en dober film... papa in hvala vsem še 1x, ki ste me držale pokonci in mi dale vso potrebno energijo in veselje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
to glede printanja in shranjanja so imele debato tudi moja sestra in punce na forumu dojenček. pa je tudi mojmožek v akcijo šel in se nič kaj preveč na izi kaj pametnega ne da naredit. Tudi tehničnemu timu na RR se je postavilo vprašanje in so rekli, da se ne da. Da se po nekem dolgem postopku, vsako stran posebi shranjevat, vendar ko bi hotel sprintat, ti namesti smailije vrže cele klobase besed. če iamš čas, to boste ve imele v nosečnosti, alhko potem te klobase počasi brišete in imate sprintano. ajz sem tudi razmišljala v tej smeri, amapk so mi smailiji tako fajn, ap se jih ne da sprintat . Aja tudi hekerje se je že pozivalao an RR, da bi probali to naredit, pa se mi zdi, ad ni uspelo. tako,če pozan ktera koga, ki bi to znal, pol kar v akcijo. bi bilo res to lepo brat, ni kaj. glede napak, če pa kdo tle napiše največ napak, sem pa to jaz . včasih, še za sabo ne zanm prebrat, velikokrat pa grem pod uredi in še enkrat vse popravim . kapica se samo malo hecam, škoda, da se kdo še na mene ne spravi, najbrž bi že pri drugem stavku obupal, ap zato
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 13:48:31
|
|
|
|
buškica
|
Pozdravljene, Tako debato ste udarile,da se skoraj ne upam pridružiti. Kapica in vse ostale nosečke ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!! POOPSIE, glavo pokonci! Pozitivno razmišljaj in verjemi da se bo otroček ali dva sama odločila da ostaneta pri tako fajn mamici. Držim Da še jaz na kratko reportiram. Včeraj se je končno začelo tudi pri meni. Dobila sem prvo inekcijo Suprefakta v ramo. Sedaj se bo moj igral doktorja. hehe... ga že skrbi kako me bo špikal. Zdej se moram špikat do 30.11. potlej pa na UZ in potem naprej dobim ostala navodila. Moram pa reči da so v stari porodnišnici sestre fuul prijazne, kar težko rečem za Leonišče. Glede na to da sem bila zblojena ko kura, so mi vse lepo razložile in celo naročile naj pokličem če mi kaj ne bo jasno. Me pa danes roka boli za znoret. Verjetno je to reakcija.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 14:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
buškica, bravo za začetek špikanja , zdaj bo pa vse tako hitro šlo, da sploh ne boš dojemala. Tvojemu dragemu ap želim mirno roko. Moj je cel dan vadu, kako naj piči, pod kakim kotom, kako hitro in potem ko je bila ura za pičit, se je tresu ko šiba na vodi , ampak pol muje uspelo in je šlo kot puterček. bravo za naše herojčke . mogoče bova pa še skupaj v postopku. kdaj čakaš M???? jaz nekej v začetku decembra (6.12). aja, se mi pa zdi, da sem nekje prebrala, da so potem si nekam drugam pikale, ker jih je roka bolela. bi mogla mal sestro na oddelku vprašat al ap G. odvisno kdo ti je dal špike. Večina nas je suprefact snifala, v špreju, saša pa se bo ziher jabvila in poročala, ona je bila v lj, mogoče ti bo ap zanla svetovat. predvsem ap zelo, zelo počasi spuščajta tekočino, bo manj bolelo, kot pa če hitro špricneš. pa nikoli v isto mesto.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 14:11:58
|
|
|
|
buškica
|
Ja najbolj da mu kupim pomaranče da bo vadil. ne bi bla rada vsa bulasta. . Ja men so rekle da bo kar skoz na špricah. Jupi en mesec inekcij, ajajaj. Pa lih hjest k jih ne maram preveč. ampak za naše bomo potrpele. Ja sestra je sveztovala roko, trebuh in stegno. Pa se še nisem odločila kam mi bo danes dal. Hvala za nasvet. bomo počasi spuščali tekočino. Upam da bova skupaj v postopku. Tud jest misli da bo nekje tam nmoja M. Ne vem kako se bo obnašala sedaj. Drugače je pa na 30-33 dni. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.11.2006 14:12:02
|
|
|
|
Saša27
|
Kot pravi Mišek, sem tudi jaz Ljubljanska . Pri mojem špikanju mi ni nihče pomagal, sem se kr sama špikala v nogo al pa v trebuh (tam kjer še ni bilo modric). Tebi Buškica pa želim čimmanj modric in rdečic, pa ogromno lepih celic. No sedaj pa se jaz poslavljam za čez vikend. Mogoče mi bo uspelo do naslednjega postopka nabaviti internet doma, vidim da je novonastalim nosečkam pomagal pogovor tistih 14 dni. By by
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?