|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.5.2007 8:49:58   
*maja
Dobro jutro punce. Kaj še vse spite???

Siskamiska jaz bi na tvojem mestu kupila tudi rumenega racmana, saj ti bojo na začetku rumeni bolj prav prišli kot zeleni. Ti kar kupi 5 rumenih in 9 zelenih. Boš potem sama videla kaj ti bolj odgovarja.

Kar se pa tiče modrcov za dojenje, pa sem si jih jaz po navadi kupila slab mesec pred porodom in sicer eno št. večje in so mi potem vedno super služili.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.5.2007 12:15:36   
kapica
user posted image Maja, jaz sem se spalauser posted image .  Ne vem od kod toliko spanca naenkrat, danes sem spet komaj nekaj cez deseto prilezla iz postelje.Ampak je pasalo. Jutri se tako spet zacne delavni teden in s tem vstajanje.
Vidim da imate kr svoje trebuscke na avatarjih, kako lepooouser posted image user posted image . Mogoce pa jaz tudi kaj takega skockam, ceprav ne bi znala verjetno. Bo moral moj pomagat.

Sedaj sem sla gledat v knjizico, ki sem jo dobila zadnjic na ogledu porodnisnice, da vidim kako je z akupunkturo.  Sploh ker je pri nas treba to placat, sedaj sem pa videla da je tudi tukaj nekaj malega za placat. In sicer, kakor pise, stane samo 5 eur, pa se to samo za material. Tako da tudi ni hudega.

Danes je spet soncek zunajuser posted image user posted image . A ga boste kaj izkoristle? Jaz vsekakoruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.5.2007 12:48:44   
rumba
Hojla!
Pa da se še jaz malo javimuser posted image .
Včeraj smo bili celi dan na primorskem in zobali češnje. Zvečer sem mislila, da me bo kar razneslo. Sem bila prava pujsa, pišuka, pa nisem imela občutka, da sem toliko pojedla. user posted image  Danes pa malo počivam.
Moderce za dojenje sem tudi jaz kupila številko večje, pa mi je bil po prvem porodu premajhen, ker so se mi prsi v treh dneh napihnile kot meloneuser posted image , a po parih tednih (2-3) je upadlo in so bili spet prav. Tako da mislim, da bodo številko večji kar ok.
Čaja za dojenje sem kar dosti spila. Verjetno je tudi psihološko, a za zadosti mleka je glavna sproščenost, čim več počitka in veliiiiko tekočine. Meni je bilo lažje piti ta čaj kot vodo, pa še take žavbe vsebuje, ki so dobre za user posted image  prebavo. Jaz sem pila Hipp-ovga, ki sem ga kupovala ponavadi kar v Merkatorju.
Grem še malo počivat, dokler mi Hana spi.
Pa-pa.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.5.2007 12:49:58   
rumba
Joj, siskamiska in Freycha, kako lepa trebuščka!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.5.2007 16:10:36   
Anonimen
Jaz sem pa žalostna...

S včeraj na danes mi je kljub intenzivnemu mazanju začela pokat koža na bušiju. ****ti strije. user posted image

Grem torto pečt...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.5.2007 17:15:13   
kapica
Ooo Rumba, jaz bi tudi cesnjeuser posted image .
Zvesta, a resuser posted image ? A si mazala res vsak dan in povsod, ali kako? Jaz morem tudi danes zvecer boljse pogledat, kolikor vem se nimam kje kaj napokanega. Potem pa mazi in zjutraj in zvecer, ne vem, ce se kaj drugega pomaga. Pa saj pravijo da jih dobis ne glede na mazanje, ce je koza k temu nagnjena. Kaj pa vem nouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.5.2007 17:21:47   
Freycha
jaz sem full nagnjena k strijam (bi moj notranji del stegen mogli videti), pa moram potrkati, da zaenkrat na trebuhu še nimam strij. Pa imam izredno suho kožo (ker sem alergik), pa si je ne mažem redno, da bi vsaj normalno mastno ohranjala, kaj šele, da bi si jo mazala malo več, da ne bi bilo strij. Res je čisto odvisno od kože. Sicer pa se bojim, da jih bom sedaj fasala, ker sem se javno pohvalila, da jih nimam

Zvesta.... moje sožalje user posted image  jaz se mojih nisem navadila na nogah, pa jih imam že ene 8. let......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.5.2007 17:33:09   
Anonimen
Mah, kaj naj....

Saj niso prve. So pa tri take male, pol centimetrske. Sem pa včeraj prav čutila, kako mi čez popek kožo napenja, pa srbelo me je in sem se včeraj celo 3x namazala.

Pa kljub temu...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.5.2007 19:15:20   
tani33
Ja strije, jaz sem že v prvi nosečnosti dobila prve , kljub rednemu mazanju. V drugi samo ene dve zraven. Zdaj pa opažam , da je spet nekaj novih in koža na celem trebuhu me srbi za pop....user posted image . Mažem se pa redno.
Po moje je res veliko odvisno od kože same , saj imam prijateljico , ki ima dvojčke (rodila je le 14 dni pred rokom s CR, normalno velika fanta) in nima niti ene strije pa se ni namazala niti enkrat. Ene so pač srečniceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.5.2007 19:18:24   
Anonimen
Evo, torta je pečena, darilo je zavito! Moj križ je dokončno kapituliral. user posted image
Zdaj se samo še poskusim stuširati, umiti lase, jutri pa ob pol osmih vija Ljubljana. Juhu.... Komaj čakam!
Čeprav vem, da bom pa zvečer domov prišla kot cota. Bom pač v torek pri G fejst jamrala. user posted image

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.5.2007 19:19:25   
Anonimen
Pismo...

Sem šla post pisat, da dosežem 100. stran, pa drek. user posted image

Pol bo pa ena neko kozlarijo napisala in požela slavo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.5.2007 19:46:43   
Freycha
ne ne... to je zame naštimanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.5.2007 19:47:45   
Freycha
nisem imela sreče.... to je nekako tako, kot z lotom. Nikoli nič ne zadanem....no pa saj nikoli tudi nikoli ne igramuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.5.2007 19:58:10   
Jelenche
hej punce

poročam,.. za poroko sem imela ravne čevlje in sem bila prav vesela, saj so mi boge kar zatekle potem na kosilu.

Danes me je user posted image  parkrat tako močno pritisnila ... da sem se skoraj sesedla.
Strij na trebuhu nimam. So se mi pa naredile pod koleni ... zanimivo. Pa kaj me briga,... pač to je cena ki jo bomo nekatere plačale za naše user posted image  nič hudega.

simi27 mogoče me jutri ne bo, ker bom mogoče morala v porodnišnico hodit,... saj so mojemu dragemu zamenjali šiht in mora delati dop ta teden. (v porodnišnici pa vem da imajo tudi popoldanski termin) ... mogoče user posted image

zvesta bravo za torto, upam da je zate,... men bi tuuud neki sladkega pasalo... katero torto si pa naredila, je dobra? če je bi prosila za recept,.. sem full mahnjena na take stvari

freycha ... matr si ti joškasta user posted image user posted image  hecam te

siskamiska zeloo lep trebuscek!

no ... grem kuhat večerjo.

cmoka vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.5.2007 20:13:33   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted imageJulija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
17. Anonimna2
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 61 user posted image , od tega 3 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 15 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.5.2007 20:47:07   
tani33
Če Jelenche še enkrat objavi seznam, bomo ziher na 100. Avgustovke so ,kar nekaj za nami, so nas pa zato septemberke  dober prehitele.

Lep večer

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.5.2007 21:07:10   
Anonimen
Torta je skutina z rozinami. Pa ni zame, ampak za kolegico, h kateri grem jutri gledat dojenčka. Recept in slikco pa bom dala v torek. Če bom še živa. :)

Zdaj si grem pa bušija mazat in spat!

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.5.2007 21:08:01   
Anonimen
Meh....

Sem upala, da bo zdaj. user posted image

Me mate že poln kufer? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.5.2007 21:09:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82

Jelenche: Tu so se ti malo datumi pobrkali. Če lahko opozorim, se 12. in 13. nekaj mešata.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.5.2007 21:16:02   
Freycha
ma ne nakladi...... ne boš prišla prva na stoto stran, pa fertik.... sem ti že povedala, da je to zame rezervirano user posted image user posted image user posted image user posted image  mal se hecam!

sicer pa, še dobro, da tista torta ni zame, ker ne maram rozin.

Jelenche, kje si pa ti zdej moje joške izbrskalauser posted image

a sem, a sem a sem?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.5.2007 21:16:54   
Freycha
piuser posted image  ni mi uspelo user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.5.2007 21:18:27   
kapica
Haj punce!
Vidim da se matrate doseci 100 stran. Pa saj bomo, kaj ste tako neucakane. To sem tudi videla da so septemberke pred nami... Moremo bolj na gas stisnit punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.5.2007 21:18:54   
rumba
Dober večer!
A bom prišla na 100. stran? Ah, verjetno ne, bo treba še kak post napisatuser posted image .
Strije: jaz sem jih fasala po celem trebuhu v 1user posted image . Prava katastrofa. Grozno za videti. Prve so mi ratale pod popkom, tako da jih sprva sploh nisem opazila. Pa sem se glih tako mazala. V 2user posted image  sem se "panično" mazala s 100% karitejevim maslom: rezutat - nobene nove! Sedaj ponavljam postopek z 2user posted image  in za enkrat še ni kake nove, pa moram se še pohvaliti, da so ta prve že ful lepo izginile. Sploh ni tako hudo. No, glih uhana si ne bom dala v popek in ga javno razkazovalauser posted image . Zato se nič preveč sekirati, lepo zbledijo in so skoraj neopazneuser posted image . Z redno nego menda še malo hitreje.
Aja, so mi pa ratale samo na trebuhu, drugje pa tudi nisem mazala. Tudi sedaj mažem le trebuh.
Jaz bi tudi torto....!
Pozdravček!
user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.5.2007 21:19:33   
kapica
Freycha, se enkrat poskusi. Saj lahko pises dokler ne uspe, nic ne staneuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.5.2007 21:21:14   
Anonimen
Rumba?

Kje se kupi to karitejevo maslo?

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.