rumba
|
Pozdravljene! Oooo, danes sem se pa nakihala pred blokom. Sedaj imam oči kot angora zajec, nos pa kot ta hujši alkoholik . Opoldne sem se spravila malo v center, v H&M kupila še eno majčko (7,9 € ), pol pa v L'occitane po karitejevo maslo (28 € ). Na tržnici so me pa itak spet zvabili z zelenjavo, pa sem šla s polno vrečo domov. Siskamiska, ne se hecat! Če bi jaz imela krče na 3 min, bi v pol ure že rodila. Kako izgledajo popadki.... ne vem kako naj jih opišem... jaz sem jih čutila kot menstrualne krče, ne bi rekla da ravno v nožnici, niti v trebuhu, se mi zdi, da so se začeli nekje v križu . Prej pa me je vedno pucalo.... 100x na WC-ju. Verjetno pa jih vsaka drugače občuti. Mislim pa, da vsako ponavljanje takih ali drugačnih krčev na točen čas ni za zanemarjat, predvsem ne tako zgodaj, ko še nismo ravno za roditi in ko jih v P še mogoče lahko ustavijo. Kasneje ni panike, pač rodiš (ne doma, no... toliko prej že pogruntaš da gre zares ). Pazi se! Joj, boga Afnica!!! Držim pesti, da čimdlje zdrži v enem kosu! Freyvha, lepo jo pozdravi in povej da vse stiskamo pesti in mislimo nanjo. *maja, a ti si tudi tako hitra pri porodu? A veš, da mene ni bilo nikoli strah samega poroda, sedaj pa se bojim, pa ne poroda, pač pa da ne bom prišla do P (pa sem 5min stran ). Drugič sem prvi krč začutila, ko jih je CTG zaznal že redne na 2min, 20 min za tem smo že cartali Seveda smo morali preskočiti administracijo, kaj bomo pa sedaj preskakovali? Mogoče bi bilo dobro narediti kak šnel kurz, kako roditi doma . Jelenche, greva v sredo k Evi Kuhar na tečaj? Sem jo klicala, je ob 19-ih do 20-ih, ritmična soba nad telovadnico v Zavodu za gluhe in naglušne, Vojkova 74, Ljubljana. 4 ure 34€. S seboj vzameš brisačo in kaj za pit. Jaz grem sama, sicer pa so partnerji dobrodošli.
|