|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.5.2007 21:21:39   
rumba
Ma, kaj je zdaj kaka tekma za 100. stran, al kaj?user posted image  Freycha, da ti jo vzamem!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
6.5.2007 21:22:32   
Anonimen
Pa ljubljanske nosečke? A ve se še niste dogovorile za kafetkanje?

Hmmmm... Na koncu vam bomo štajerke kaj organizirale. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.5.2007 21:23:36   
Anonimen
Rumba, opica, prehitela si me!

Bolje, da se jutri ne srečava v Ljubljani! user posted image

Grrrrrrrrrrr...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.5.2007 21:23:37   
kapica
Rumba user posted image user posted image user posted image  je zmagala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.5.2007 21:24:15   
rumba
U S P E L O !!!!

Zvesta, karuitejevo maslo kupujem v L'occitanu. Cena je zasoljena, a mi je ful všeč, pa še pol za user posted image  pride prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.5.2007 21:24:39   
kapica
Zvesta, ne se jeziuser posted image , mogoce ti bo uspelo biti prva na 200-ti straniuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
6.5.2007 21:26:22   
Kristina_1
Evo Freychajaz bom srečnica user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.5.2007 21:26:31   
Anonimen
Rumba, in kakšna je ta zasoljena cena?

Kapica... Ne ga srat. Upam, da gremo pred 200 rodit. Jaz mam že zdaj na cajte take probleme, da te srat prime. A veš kje je 200?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.5.2007 21:27:10   
rumba
 Saj res, pišuka, en teden me ni blo, pa sem prav pozabila.... Res se še nismo zmenile za srečanje!!!!
Kaj je zdaj to??? Galerija Grad še velja? Dajte se kaj javit, da so končno zmenimo, sicer bomo prej zibale. Ta teden?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
6.5.2007 21:30:19   
corfu
Dober večer

Vidim, da ste se vrgle v strije, jaz sem jih v prvi nosečnosti dobila po riti in po zunanji strani prsi, za zdaj se mi še niso pojavile, no saj se niti ne morejo je kar nekaj viška kože ostalouser posted image  Edini tretma, ki si ga bom privoščila po porodu oz. dojenju je nekaj proti celulitnega s kako masažo in obvezno grem nazaj dvakrat tedensko na pilates.user posted image  Joj, že komaj čakam!!!

A imate kakšne nore nakupovalne mrzlice...jaz sem si to nosečnost privoščila kar nekaj čevljev, pasov in torbic, vse ostalo se mi je zdelo brezveze. Majčke pa so nam to sezono pisane na kožo, saj se nosijo dajšeuser posted image

No, imena za user posted image  še nimamo, če bi bil fantek pa bi bil Anže.

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
6.5.2007 21:30:30   
Kristina_1
Ups, user posted image je treba kdaj tud refresh nardit, da vidiš kaj  je že novga.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
6.5.2007 21:31:24   
rumba
Zvesta, cena... ma se mi zdi, da okoli 25 €. Ampak imaš za celo nosečnost zadosti enega. Če fuuuuul mažeš pa porabiš maksimalno 2.

200 stran? Pa če tako nadaljujemo, kot sedaj, bomo hitro tam.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
6.5.2007 21:38:10   
kapica
Zvesta, pa saj pravim, moremo se potrudit. Malo vec cvekat in tako. Mogoce nam v naslednjih tednih uspe, ko bomo ze vse doma in nobena vec v sluzbiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
6.5.2007 21:43:20   
*maja
Uf strije ja, jaz sem jih pokasirala v drugi nosečnosti, prej in potem pa nič več, se pa mažem bolj tako tako, kakor se spomnem user posted image .

No babnce kaj je zdej res s tistim kofetkom, me že tortice in sladoled matrajo user posted image user posted image user posted image !!! Da ne bomo na koncu res prej zavile v porodnišnico kot na ta kofe...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
6.5.2007 22:02:40   
Freycha
jupiiii pa smo na 100 strani.

Zvesta, k vidim, da tu visiš (pomoje res čakaš na 200 stran hehe). Pri majčicah sem čisto slučajno prebrala, da je eni termalna voda sprožila porod. Se je šla kopat, zvečer ji je pa voda odtekla........ Preberi prosim in komentiraj....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
6.5.2007 22:18:18   
anja7
hoj!

vidim, da ste začele debato o strijah. Jah, zaenkrat je pred strijami še mir, ampak mam pa noro velik celulita. Prej še vedla nisem kaj je to, zdej pa čist pomarančna koža. Pa ve? A mate tud kej problemov s tem huuser posted image  celulitom?
Drugač,pa si kr zračunajmo kolk strani mormo na dan prečvekat, da pridemo do 200! Ja kr neki, tko da najbolj da kr začnemo! Zdej pa še pod tuš, pol pa se mal k mojmu na kavčka pocrkljat. Uživejte in fajn spite

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
6.5.2007 22:20:33   
baja*
Wow, je že stotka. user posted image

Glede strij, jaz sem jih nekaj fasala že v puberteti (po riti, bokih in notranji strani stegen). So večinoma pobledele, tak da se ne vidi preveč. Zdaj pa se pridno mažem (zjutraj z Vichyjevo kremo, zvečer pa z oljem od Babylove) in močno upam, da se ne pojavi kakšna nova. Zaenkrat se še ni. Sicer pa tudi mene zanima to karitejevo maslo. Kje v MB je ta L'occitane? Res ne vemuser posted image .
Imena za user posted image  pa tud mi še nimamo... in mi je ful bed. Nikol nisem mela perajt kakih imen, za fantka pa se mi zdi še težje kaj skup spravit. Ene pravijo, da ko ga vidiš, takoj veš, katero ime mu paše, samo jaz ne bi tak dolgo čakala.user posted image

Ok, babnce dost bo za dans.
Želim vam dooolgo in mirno noč....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
6.5.2007 22:57:15   
pupi
Jezus kaki trebuhim kaj ste vse ža take žogice, joj kje sem še jaz za vami user posted image user posted image !! Lepe ste res!! Tak se spet na hiterco javim, bi kaj pokomentirala pa ni časa brat, mam spet izpit jutri pa v sredo še enga. Mam ustnega jutri pa bi prav prišel taki trebuh user posted image user posted image user posted image , bi se mogoče striček kaj raznežil!!
JOOOOOOOOOOOOJ kaj ste lepe. Trebuh res da se mi ne pozna pri tehtnici pa sem pridna sem kar lepih 8kg prijedla!!
Fajn bodite pa se še javim kaj
čao

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
7.5.2007 6:58:11   
Anonimen
Dobro jutro!

Evo, jaz se počasi odpravljam v Lj.

Baja*, L'occatiene je pa na Goposki, malo niže od Muellerja, samo čez cesto.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
7.5.2007 7:35:42   
ksenjak
zvesta - v Ljubljani v City-ju je bilo karitejevo maslo okoli 7.000 bivših sit, če ne malo čez. Gledala ravno prejšnji teden.

Kristina_1 - na bolečine akunpunktura ne vpliva in jih tudi ne manjša, tako mi je zatrdila moja G, ki mi jo tudi izvaja. Kot sem že napisala, skrajša čas odpiranja in zadnjo fazo poroda - iztisk (pri meni je bil tudi sam maternični vrat že čisto zrel, čeprav brez popadkov, kar je pomenilo, da se bom lahko hitro odprla). Bolečine pri meni so bile hude, saj sem imela samo umetne popadke, ki ti ne dajo možnost oddiha, saj si od začetka do konca sledijo eden za drugim. No, vsaj tako je bilo pri meni, a se je vseeno splačalo, saj je vse skupaj trajalo okoli 1 - 1.5 ure.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
7.5.2007 8:03:39   
Jelenche
in noseča sem 31 tednoooovvv jeeee
ej kdaj se začne 8 mesec? pri katerem tednu nosečnosti? user posted image

danes sem full v frki s časom, zdaj letim po bolniške liste, nato v službo jih oddat, ob 10h imam pa že materinsko, ... sem se kar odločila da grem v porodnišnico. Potem pa še dat vodo za jutrišnji pregled pri G. Matr bom danes naredila KM.

simi27 ne bom hodila v Fužine na materinsko,.. ampak ta tedeb se bomo pa vseeno videle ta.

ja rumba čestitam za 100 stran,... in ja ta teden komot,... v bistvu je kar že obvezo (pa upam da ne bo deževalo)

hitiiiimm pa paaaa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
7.5.2007 8:49:31   
bačko
Lep pozdrav vsem skupaj.Sem rabila kar nekaj časa da sem vse prebrala.
Jaz zaenkrat še nimam težav s strijami na trebuhu.user posted image Noge pa mi zatekajo.Sploh pa po službi vidim koliko si mi noge zatekle ker cel šiht skoraj samo sedim.Delam še 14 dni potem pa grem na dopust in sva se z možem zmenila da greva v toplice, da se malo odpočijeva od Ljubljane in službe.Samo ne vem če se lahko kopam v bazenu?
Glede frizure spodaj pa imam tudi jaz probleme.Moram probati z ogledalom da vidim če bo šlo.Upam da ja.Nohte pa si za enkrat še lahko sama postrižem.
Ko smo bili v Lučah v kočici je bilo enkratno.Nobene hiše okoli, čisto sami v gozdu.Bilo je enkratno.Šli smo do enega slapa.Pot je bila kar strma ampak sem prišla skoraj do vrha.Hodili smo ene 45 minut.Nisem pa šla čisto do slapa ker je bilo zelo spolsko in ozka pot tako da sem počakala malo nižje.Prav pasalo je iti malo v naravo in spočiti možgane.
Jutri pa imam pregled pri G v petek pa 3D ultrazvok.Komaj čakam da vidim svojo user posted image .Ima že kar določene ure kdaj brca.
Rumba
glede kave pa takole.Jaz ta teden res ne morem ker imam kar natrpan urnik.Jaz bom imela časa na pretek ko bom na dopustu.Ta teden moram še iti na center za socialno delo, da nesem tiste liste.Se bomo čule pa se bomo zmenile.
Arnica zate pa držim pesti in upam da bo vse uredu.Pazi nase.
Uglavnem lepo se imejte in uživajte.
Aja še eno vprašanje.Koliko tetra planic pa naj kupim?
Pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
7.5.2007 8:51:23   
Freycha
jaz sem jih zaenkrat kupila 20, če jih bom pa še rabila, jih bom pa še 10...... Predvsem zato, ker so večnamenske in so zelo uporabne - ne samo za povijanje!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
7.5.2007 10:23:26   
ksenjak
Jelenche - po mojem boš ti 8.5. že stopila v 8. mesec. Če kako drugače, naj pa kakšna druga pove.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
7.5.2007 10:43:02   
rumba
Pozdravček vsem!
Danes bi se morala dobiti s šefico za kako urco, pa je ne morem preklicati na telefonuser posted image . Joj, tako rada bi že naredila konec tej službi in jo popolnoma odmislila!!! Rada bi se spravila malo po štacunah vohat, pa malo tudi zapravljat.
Veste kaj se me loteva zadnje dni? Tokrat sva se z user posted image  odločila, da ne vprašava za spol user posted image  in res nama je vseeno, kaj bo. Ampak prav na vsakem pregledu mi ponudijo možnost, da mi razkrijejo spol. Kakor, da me skušajouser posted image . Ta teden in spet naslednji teden imam UZ in vem, da bo ponovno vprašala, ali hočem vedeti. Mater me je začel firbec matrat!!!! Ne vem če bom zdržalaaaaa! Pišuka, sem neodločna, pa si želim presenečenja v porodni. A tudi sedaj si želim vedeti!! Je toliko lažje, ko se lahko z user posted image  pogovarjaš že v pravem spolu, ga kličeš z imenom.... Ja, ja, ja,.... nostalgija iz prejšnjih user posted image  me daje, ko sem že prej vedela. Koliko vas je, ki ste se trdno odločile, da ne boste vprašale? A vas tudi tako matra???

Jelenche, daj javi se mi in mi sporoči urnik predavanj mš v P. Ne bi šla na prav vse (zobozdravnik in psiholog me ziher ne viditauser posted image ), na nekatera pa bi se ti pridružila. Hvala!
Bačko, po moje bo za začetek zadosti 20 pleničk, pol jih pa itak po potrebi dokupiš. Jaz jih imam ful veliko (kaj pa vem, po mojem čez 30, pa še enkrat toliko četrtinskih - razrezanih na četrtinke za umivanje ritke, sedaj pa spet za svašta) in ker nisem ravno vzorna "perica" mi jih včasih kar primanjkujeuser posted image . Res jih lahko uporabljaš za vsemogoče.
Pa-pa!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.