|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.5.2007 14:44:07   
Afnica
Hvala vsem za podporo in lepe misli. Trenutno sem še doma. Čakam dragega, da pride iz službe.
Tudi sama mislim, da je bolje, da sem v bolnici kot pa doma tuhtam, če sem o.k. al nisem. Ta noč je že bla takšna. Zbudila sem se, ker sem čutila, da ne morem kolena normalno skrčit in potem od strahu nisem mogla več spat. Tako,da sem po eni strani vesela, da grem. Seveda bi raje videla, da je vse o.k. in o tem ne bi bilo treba niti debatirat.

A mislite, da lahko imam v bolnici kaj svojih oblačil?? Jaz namreč ne morem spat v drugem kot v svoji nosečniški pižami. Upam, da mi bodo dovolili. Skoz tuhtam kaj še naj vzamem s sabo. user posted image  Kakšna ideja kaj ne smem pozabit???

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.5.2007 14:54:12   
baja*
Afnica, lahko imaš tudi svoja oblačila. Oktobra, ko je bila svakinja v porodnišnici, sem bila en mesec skoraj vsak dan tam, in sem videla, da so se tiste, ki so že dlje časa not, ful prilagodile situaciji- imele so svoje cote (trenerke, pižame...), prinesle so si celo TV. Vzami tudi kakšno knjigo, revijo, križanke, da ti ne bo dolgčas.
Upam, da se do poroda še kaj tipkamo.user posted image
Lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.5.2007 14:57:20   
GabiW
Afnica, vse bo še vredu, boš vidla.

Za pižamo nisem sigurna da bodo navdušeni, ampak poskusi. Več kot NE ti ne morejo rečt. Sicer pa je fino če imas še svoje copate, perilo (itak), kozmetika, "šlafrok", GSM + polnilec, kakšen radio (walkman, iPod,...), kaj za brat in ne preveč denarja (po možnosti drobiž).

Pazi nase in na svoje otročičke.

pa pa Gabi

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.5.2007 15:44:39   
rumba
Pozdravljene!!!

Evo tudi mene po tednu dni. No, naš dopust ni šel ravno po planih, saj smo s seboj vzeli enega spelega potnika... vrtčevski virus in zboleli vsi po vrsti. Najprej čmrlja, Anej je bil hitro bolje, Hana še danes ni ok, predvčerajšnjim še midva z možem. Jaz sem bila včeraj ful boga, poleg predvčerajšnje driske, sem ostala popolnoma brez glasu in z zabasanimi pljuči in grlom. Sem prav težko dihala, tako da smo se zvečer raje odpravili domov (plačano smo imeli še en dan), če bi bilo potrebno danes do zdravnice. No ponoči sem se ful preznojila in sem danes že dosti bolj. No, kljub tej nesreči smo pridno šetali po sončku in se igrali na plaži in konec koncev smo se imeli prav lepo. Sedaj še pozdravimo kašelj in zabasane nosove, pa bomo kot novi. Za vikend se že odpravljamo na Primorsko k noni na češnje! user posted image
Kljub praznikom vidim, sze bile pridne s pisanjem, sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala. Najprej
Afnica, drži se in kot so že druge povedale, bolje da si pod nadzorom v P, samo da tvoja user posted image user posted image  čimdlje ostaneta v trebuščku. user posted image user posted image user posted image
Jelenche, tudi jaz imam probleme z oblačili nevtralnih barv in ne najdem nič kaj pretirano lepegauser posted image . Sploh ni nobene izbire!!! Kupila sem le ene hlačke, take bolj tanjke na naramnice, rdeče barve (na oddelku za fantke), se mi zdi, da gre rdeča lepo tako user posted image  kot user posted image . Pa potlej kombiniraš s kako majčko, ki je bolj za določen spol. Sicer pa ne najdem nič. Daj, sporoči, če kje kaj pametnega vidiš! Aja, ste se pogovarjale o eni reči, ki bi jo naj imeli v Leonišču..... A si imela v mislih dekompresijo? Po 32t v stari babiški šoli za P babice izvajajo dekompresijo. Ti zlezeš v eno vrečo, potem pa se izsesava zrak. Pri tem ti marira noge in hrbet. Naj bi bilo dobro za težave s hrbtenico ter proti otekanju nog. Jaz sem hodila v obeh prejšnjih nosečnostih, a ker sem obakrat rodila pred 35t, ta pravih težav še nisem imela in ne morem poročati o učinkih s prev roke. Mi je sicer pasalo, me faj premasiralo, to pa je vse. A, pa še zastonj je bilouser posted image . Pa še to si spraševala, če gre katera v materinsko v P. Jaz bom šla na kako predavanje, tako neuradno, ker moj user posted image  še ima potrdilo.
siskamiskatermometer: jaz ti vsekakor priporočam navadnega digitalnega, ki izmeti temperaturo v 1-2 min. Je res točen in tudi zdravniki so najbolj zadovoljni s temepraturo izmerjeno ravno s tem. Mi smo preizkusili še ušesnega ter nekega diditalnega za na čelo (potegneš čez čelo in ti pokaže temperaturo), a oba ležita v omari čisto neuporabna, saj večkrat ko izmeriš, več temperatur dobiš. Pa ne bi rekla, če bi bile majhne razlike.... Tudi za več stopinj! Katastrofa. Ušesni pa tudi ni primeren za novorojenčka, mu ne gre v ušesek. Res pa je, da ti bodo prodajalke želele prodati katerega od ta dragih....
Freycha, super da si se javila za zbiranje telefonskih. Ti pošljem svojo!
simi27, bravo za nov avto. Tudi mi imamo Picassoja in smo ful zadovoljni.... no, čeprav so možu vsi kolegi govorili,... ooooo,  lepo da si kupil avto za ženo.user posted image  Moški pač, ki se morejo šošpiriti z nekimi dragimi avti. Moj hvala bogu ni nor na drage avte, mu je bolj pomembno, da za ugodno ceno dobi čimveč. In Picasso je ziher ravno to.
poldy, berem, da imaš pogoste krče. Magnezi ni zadosti. Lahko da imaš tudi pomanjkanje kalcija, zato magnezijevim tabletkam dodaj tudi kalcijeve. Nasvet moje G in je uspel.
tejči77, jaz še nič ne štejem gibov, saj mi ne bi ratalo, ker nonstop brcauser posted image . In praviš, da sta rodili že dve junjiki??? Ja, počasi smo pa res že tudi me na vrsti.

No, sem se razpisala, kdo bo pa vse to bral???? Res sem vas pogrešala in sem danes prav z veseljem prišla na RRuser posted image .

Uživajte! user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.5.2007 16:11:57   
Freycha
Joj, danes sem šla v štacuno in knjižnico in sem dve vrečki komaj do doma prinesla. Sem že razmišljala, da bi jih pustila na poti (nekam skrila) pa šla domov po avto, pa potem z avtom vse domov pripeljala. Pa si vedno rečem, da bom samo 2. knjigi vzela in sem jih spet 4. domov pritrogala, pa sem si že 100x rekla, da v trgovini samo najbolj nujne zadeve, pa sem spet vlekla domov pol štacune (malo pretiravam, samo za stanje, v katerem sem, kjer ne bi smela nič kaj nositi in hoditi, sem čisto preveč domov tovorila). Pa še po hribu navzgor...... sem v bistvu vesela, da nisem vmes rodila, ker mi je mala tako dol pritiskala, da sem samo čakala, kdaj bo ven padla - v glavnem, skrajni čas je, da se ne hecam več, ker si bom res še kako sranje naredila......

Afnica - jaz sem bila na ginekologiji na začetku nosečnosti in niso nič težili, če si imel svoje obleke...... Sicer pa reči, da si alergična na praške in da bi raje imela svoje obleke, pa ti bodo dali mir.
Kam pa greš v bolnico? Katero mesto?
Kapica - če bi obstajali nudistični bazeni v MB, bi bila z veseljem še naprej nudistka, pa bi ta denar raje za kaj drugega vrgla. Tako pa mi ne preostane drugega, kot da si kupim kopalke in se hodim vsaj kopat, če že hoditi ne smem več ne vem koliko. Pa še moj dragi, ki sicer sovraži bazene, mi je ponudil,  da bo tudi kdaj šel z mano plavat, da ne bom šla samo 1x na teden z Zvesto...... če pa je on pripravljen iti v bazen, čeprav jih ne mara, potem pa je to treba izkoristiti hehehe

Poldy - midva imava že vse namišljeno, kako bo sobica izgledala, samo še čakava na malarje iz firme, ki so delali te bloke, ker imava neko reklamacijo, pa nama bodo potem še oni pobarvali sobico. Bo pa v rumeni barvi, v kombinaciji z oranžno, ker sta to moji most favorite barvi...... Kdaj pa bo to, pa ne vem točno.... nekje do konca maja bo treba res urediti. Čeprav sem pa v dvomih, ali bom sploh dala malo spati že takoj v svojo sobico, ali bo v košarici ali zibelki pri nama v spalnici. Full sem v dvomih, kaj je boljše.... dojila bom itak (razen, če bom leže dojila) v sobici, kjer imam tudi gugalnik za dojenje kupljen in mi je potem vseeno, ali je v sobici ali v spalnici, ampak po drugi strani se pa bojim, da ne bom ponoči slišala kakega kašlja, čeprav so vrata sob čistos kupaj in posteljica naj bi bila ob vratih......... Kako boste pa ve rešile spanje otročka v prvih mesecih??

Punce, res bomo morale začeti malo paziti nase, sicer ne bomo dočakale julijskih rokov.......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.5.2007 16:50:09   
Jelenche
uuuu vse ste nazaj prišle .. jeeeeeeee

smo vas pogrešali!

afnica,... prav hudo mi je,..itak da ti bo bolje v bolnici za ta cajt, ... drži se, saj ni več veliko! Pa res pošlji cifro freychi, da bo lahko poročala kako je s teboj, da ne bomo skrbele!

rumbaaaaa nazaj si,... jeee, ja pismu a virus ste fasal,... ampak verejtno je morski zrak pomagal, pa ste ga kar hitro odsloviliuser posted image
aja ... glede tiste krogle ki sem pisala ... ja na dekompresijo sem mislila,... baje da je full fino. Ti misliš da če bom hodila v materinsko v fužine, da mi bodo dovolili iti na dekompresijo v leonišče? ja za cote ti bom itak sporočila,... bm šla verjento jutri mal v šoping,.. ker zdaj že dolgo nisem bila, saj nama je šel hladilnik na avtu user posted image .

joj freycha ne nos!!! pa če moraš počivat! Res ga mal serješ veš! user posted image

*baja, kaj te pa matra,... polna luna?

jaz že par noči ne spim dobro,.. zbujam se približno na vsako uro,... tako da sem zjutraj bolj zmatrana kot preden grem spat. Mogoče je zaradi polne luneuser posted image

tejči77 ti pa maš kondicije,.. mene kar mal matra to pritiskanje otroka ko hodim,... potem se vse skupaj preseli na križ in na koncu me še jajčnik začne špikat... se obrnem in grem domov.

res sem prav vesela da ste uživale in počivale na morju ...

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.5.2007 17:19:02   
simi27
Pozdravljene!

Sem bila prej na sprehodu in je začelo grmeti. Sem mislila, da bo kaj poškropilo, pa nič.

Hvala vsem, ki ste mi čestitali za nakup avta. Tudi jaz se že veselim. Sicer pa je ta avto že od nekdaj meni najljubši. Tako, da je na koncu spet obveljala moja. Rumba - a ste bili mogoče v Lanterni, kjer je bilo srečanje Citroen kluba, tam smo bili mi. In je blo prav fajn.

Jelenche - ja, jaz nameravam na starševsko šolo v fužine. Ampak imam problem. Prvič najverjetneje ne bova uspela priti, ker imamo v ponedeljek narok za stanovanje. Ja, poleg vsega, se nameravava naslednji mesec še seliti. Kupila sva namreč stanovanje v Litiji. Tako, da bo pestro.
moram poklicati sestro vesno in vprašati ali lahko hodiva na vsa druga predavanja ta mesec, na prvega pa bova šla pač junija, ali pa mogoče v porodnišnico. Upam, da ne bo problema.
Sicer pa jaz delam večinoma doma, tako da si lahko delo prerazporedim tako kot mi paše. Zato mi bo tudi uspelo hoditi opoldne na predavanja.

Afnica - mislim nate in na tvoja dva miškeca. Upam, da se ti bo umirio in te bodo čim prej spustili domov.

Freycha - ne zafrkavaj se s težkimi opravili. Meni samo otrdeva trebuh, pa mi je G rekla, da bi bilo pametno večkrat na dan počivati. Misli nase in na svojega otroka, vse drugo je v drugem planu.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.5.2007 17:27:22   
baja*
Jelenche, zgleda da me res polna luna matra. Ful sem zmatrana. Kot ti pa Freycha pa mislim da tudi Kapica in ziher še marsikera, tudi jaz ne morem spat. Smo članice kluba nosečke-nespečkeuser posted image . Zjutraj imam oblčutek, kot da sem celo noč prebedela. Pa kar naprej nekaj sanjam... včeraj npr., da sem že imela otročka, zjutraj sem ga nahranila, ga dala v posteljico, nato pa cel dan pozabla na njegauser posted image , zvečer sem se spet spomnila nanj in sem hitro laufala do posteljice in je bogo dete (očitno sestradano) še kar neprej mirno spalo. Pa enkrat sem sanjala, da sem ga v trgovini pozablauser posted image . Verjetno gre za neke podzavestne strahove...

Joj, Freycha ne se tako naprezati. Po mojem preveč tvegaš... Morš bit bolj pridna!user posted image

Sicer pa lepo, da ste se dopustnice fajn mele, sem pa vesela, da ste se vrnile k nam - sem vas pogrešala.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.5.2007 17:59:23   
siskamiska
Afnica upam da bo s tabo in user posted image user posted image vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če boš imela možnost se nam kaj javi, al pa dragemu naroči da naj nam kej v tvojem imenu napiše. Bomo tud njega zelo vesele.

Dons pa nisem preveč dobre volje, ker smo čakali na pozitiven test od neke osebe ki mi je zelo ljuba, pa je bil žal negativen.

Bom vam raje jutri kaj napisala, ko bom boljše volje.

lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.5.2007 21:05:43   
rumba
Hojla!
Joj, Freycha, ne pretiravaj!!! Če bi slučajno šlo kaj narobe (pa četudi bi bil vzrok kjerkoli drugje), si bi kasneje do onemoglosti očitala. Bolje preventiva, kajne? Pazi nase! Pišuka, zvenim parv huda, pa nisem no...user posted image ... samo, tudi jaz se nisem resno jemala, pa sem si kasneje VSE očitala, četudi mi nikoli nihče ni mogel povedati, zakaj prezgodnji porod.
Mi za dojenčka ne štimamo sobice, ta ostane od Hane in Aneja (razmetana in vsekakor podobna sobici dveh razgrajačev...user posted image user posted image ). Dete bo prvo leto spalo z nama v spalnici (obakrat smo isto prakticirali in se je lepo odneslo). Spalo pa bo v svoji posteljici, nikoli ju nisem imala s sabo v postelji, razen, ko sem dojila. Takoj po podoju sem ju prestavila v posteljico in sta lepo dalje spala. Nekako nisem in še vedno nimam želje po tem, da bi zakonsko posteljo delila z otrokom. Kaj pa vem... tudi otroka nikoli nista pokazala te želje, sta čisto srečna v svoji posteljici. Po drugi strani pa si tudi ne morem predstavljati, da bi vsake dve uri ponoči hodila k otroku v drugo sobouser posted image . Če imaš posteljico nekje v bližini, zjutraj niti ne veš, kolikokrat si morala vstati.user posted image  Aja, pa ponoči nisem nikoli previjala, tako da je šlo res gladko. Sicer pa itak vedno odvisno od otroka, pol se pa prilagajamo.
Jelenche, po mojem dekompresija nima nobene veze s šolo, tako da ti kar pokliči in se naroči. Ne spomnim pa se, če je mogoče potrebno v P po nalepke, ki jih dobiš na podlagi potrjene zdravstvene kartice. Ti bodo babice povedale. Poskusi na 01 522 60 48.
Simi27, mi hodimo v Pollux, ker so tam tudi apartmaji. Plačaš sobo, prosiš za app. Torej za isto ceno dobiš še kuhinjo, sicer pa hodiš na zajtrk in večerjo v hotel. Nam to zaradi otrok ful ustreza, da lahko opoldne kaj malega skuhamo. Ja, mogoče sva se celo srečali, sicer pa sem videla veliko nosečkuser posted image .

Malo za hec: Sem prejle pozabila napisati, kaj mi je končno uspelo... Postrigla sem si nohte na nogah user posted image user posted image user posted image ... verjetno zadnjiš sama. Res je traaaaaajaaaaalo, a sem trmasto vstrajala, da boš še toktrak sama. Vi še uspete?
Kaj pa frizurce tam spodaj? Hudo, nič več ne vidim, z ogledalom sem direkt za videosmešnico. Pišuka, jutri pa spet pregled pri G! Bo moral user posted image  stopiti v akcijo.user posted image user posted image user posted image

Ajd, že kvasim neumnosti! Grem malo počivat.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.5.2007 21:24:49   
corfu
Afnica držim pesti zate. Jaz zaenkrat še nimam težav in sama obdelujem nohte in frizure tam spodajuser posted image . Ponoči pa tudi jaz bolj slabo spim, vsaj dvakrat grem na wc in zjutraj sem utrujena, grozen spanec pa me napade okoli enih popoldne, ob treh pa že šibam po sina, ja je kar pestro. Včasih v mislim delam plane kako bom potem vse skupaj uskladilauser posted image .

Vidim, da imate imena že kar zbrana, mi pa smo še čisto brez idejuser posted image , očitno trenutno nismo navdihnjeni v tej smeri.

Lahko in mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.5.2007 21:39:36   
anja7
Freycha, glej da boš od zdej naprej bolj pazla nase in na svojega sončka. Sicer smo za druge vedno bolj pametne kot zase, ampak vseen pazte na svoje user posted image !
Afnica upam da bo s tabo in  seveda s tvojima sončkoma vse ok.
Jaz grem pa jutr v službo in mi prav nič ne diši. Danes k sem bla še doma je blo tko fino. Sem mal likala, pospravljala, počivala,... Komi čakam, da odbrenkam še drug teden in pol naslednjega, pol pa res ostanem doma. Aja, drug teden pa začnem z materinsko šolo v Domžalah! A gre še kera?

lp pa pobožajte trebuščke

Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.5.2007 21:43:26   
kapica
Rumba, fajn da ste se kljub virusu se lepo imeli in se spociliuser posted image . Sem se prav nasmejala zadnjemu postu. Morem rect da nohti na nogah se niso problem, lahko dam nogo fajn na stran in se pridem zravenuser posted image . Ampak frizurca spodaj je pa druga stvar. Sem ravno danes mojemu rekla, da bom mogoce ze rabila pomoc, ker nic ne vidimuser posted image . Ampak z ogledalom se je res fajn dalo, uspelo, mal krvi priteklo, ampak se je dalo zdrzatuser posted image . Ampak je res hecno, kako vec svojega telesa " ne vidis". Rumba, a deteca ni nujno ponoci previjat?
Jaz sem mislila posteljco kr v otrosko postavit, na zacetku pa bo pri nama v zibki, katero nama je naredil njegov dedekuser posted image . Sobice pa verjetno ne bova barvala, ne vem, sem mislila pustiti kr belo.
Baja, jaz pa veckrat sanjam da nimam nic za otrocka za oblect in da imam samo enega pajaceka. To so verjetno res podzavestne stvariuser posted image .
Ja, Freycha, no, pravis kako bomo mogle zaceti pazit nase, a ti ga pa tako lomis? Groza, sicer pa , kaj te bom kregala, saj so te ze druge skregaleuser posted image . Ampak mas prav, nudisticni bazeni res ne obstajajo, razen v svoji domaci banjiuser posted image . Sem mislila da gre za morje, ne vem, kako da sem tako mimo vstrelilauser posted image ?
Afnica, kot so ze druge rekle, nesi vse zraven kar te je volja. raje prevec kor premalo, sicer ti pa tvoj dragi se vedno lahko kaj zraven prinese, ali domov odnese.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.5.2007 22:27:17   
Kristina_1
Freyscha kopalke lahko bupiš v beti, skiny, modialni (če jih že imajo), harvisu in ostalih športnih trgovinah in veliko drugih trgovinah s spodnjim perilom.

GabiW od prjatla žena je hodila na akupunkturo in je rekla, da je rodila s to potjo, da je kr vn padlo, da popadki sploh niso bili boleči, me zanima, če ma še katera kakšno izkušnjo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.5.2007 0:13:35   
Jelenche
u kristina_1, kaj res je to tko? Pol grem pa tut jaz na akupunkturo. Dej mal še povpraši svojo kolegico o tem,.. kok terapij,.. pa kaj podobnega. Misliš da res lahko toliko vpliva akupunktura? al je že zato ker veš da si neki naredila za porod, se sprostiš in v bistvu zaradi tega lažje rodiš?

no ja jaz itak ne spim,... drugače pa baja, jaz sem tut sanjala da sem rodila in to zdaj že drugič prvič sem sanjala fantka ogromnega dojenčka,.. zdaj sem pa sanjala da sem rodila punčko. To je res psiha veš. Naša podzavest je zelo globoka.
No me prav zanima kaj bom sanjala danes. Čeprav vedno sanjam nekaj grdega. Vedno me more tlačijo (ki sem jih zdaj že pozabila), vendar mislim da je to zato, ker se obremenjujemo če bo vse v redu, kako bomo rodile, kok velik bo otrok, če bomo znale dojiti, .. v glavnem skrbeti za otroka. Preveč smo skrbne user posted image
simi27 fino... no potem se srečava pa v torek! Jaz ne vem če bo moj lahko vedno z mano... pa važno da bo na tistem predavanju ki je pomemben za očete. Kako se bova pa spozanli? hehehe ti bom sliko poslala user posted image

kok vas še dela babe? vam je že težko?

freycha sej nismo nič slabega mislile veš, samo skrbi nas zate, ne zameri nam prosim! user posted image

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.5.2007 7:55:22   
baja*
Dobro jutro!
Evo, spet napol prespana noč.... Sem bla danes že pridna in sem vrt pa rožice zalila.user posted image
Zadnjič smo se pogovarjale o kolcanju naših user posted image  in par dni zatem sem doživela tudi to izkušnjo. Trajalo je kakšnih 4 ali 5 min in mi je bilo tak hecno. Pa včeraj je nekaj ritmično nabijalo direkt po moji ritiuser posted image  in mogoče je bilo spet to to.
Glede striženja nohtov, jaz še lahko sama to opravim, pa tudi britje še zaenkrat gre skoz, res pa je, da nič ne vidim in bolj na blef opravim.user posted image
Drugače pa se tudi moji sprehodi vse bolj krajšajo - včasih naenkrat dobim občutek, kot da mi bo glih zdaj kaj ven padlo al pa kot da se bom polulala. Po hitrem postopku najdem kak WC pa samo par kapljic priteče... Joj, še dobra dva meseca. Si sploh ne predstavljam, kakšna bom na koncu - kot neki okorenuser posted image . user posted image

uživajte, pa pa user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.5.2007 8:11:48   
ksenjak
GabiW - jaz sem v prviuser posted image  hodila na akupunkturo in mi ni žal. Po mojem je odvisno, koliko pač sam verjameš v to. Moja ginekologinja jo dela in mi je omenila pa sem se pač odločila še za to. Sem si rekla, da zgubit nimam kaj. Mi je pa že takoj povedala, da akunpunktura ne pripomore za lajšanje bolečin ali manjše bolečine. Pomaga bolj za hitrejše odpiranje in zrel maternični vrat. Pri meni je šlo res hitro. tri dni pred rokom sem šla še na zadnjo akupunkturo pa me pregleda pa pravi, da imam že čisto zlizan maternični vrat (odprta nisem bila) in da če se odločim za umetne popadke, bom hitro rodila. No okoli treh sem bila v porodni, potem predrtje, nato umetni, ki so se začeli po mojem tam okoli 15.30 - 16.00, ekspresno odpiranje, rodila sem ob 16.56. 

Torej ne vem, ali je res pomagalo ali ne, jaz sem samo sebe prepričevala, da je. Kako bo pa zdaj pa ne vem, upam, da ne bo preveč dolgotrajno - vsaj kar se odpiranja tiče.

Lp

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.5.2007 8:31:55   
*maja
No punce vidim , da ste vse uspešno preživele praznike, pri nas so bili tudi več ali manj uspešni.

Afnica držimo pesti da bo vse OK.
Rumba škoda da vam je virus pokvaril dopustovanje, no pa glavno da ste sedaj že vsi zdravi.
Corfu ne sekiraj se zaradi imena, pri nama se niti sanja ne kakšno ime bi izbrala, za enkrat nimava niti favoritov, pa morava izbrati ime za fanta in punčko, glede na to  da ne vemo kaj bomo imeli.
Simi 27 midva sva 2 leti nazaj tudi ogledovala Picassota, pa sva se na koncu odločila za Peugeot 806, pa še hvala bogu, da sva tega vzela (ima 7 sedežev), ker drugače, bi lahko tega user posted image  kar na strehi vozila, ker ne bi bilo dovolj sedežev user posted image . Drugače pa user posted image  za nakup.

No pri nas pa imamo danes maturanca od moje sestre, jaz pa še vedno v težavah kaj naj obujem. Obleko sem nekako uspela skombinirat, in imam sedaj težave s čevlji. Ne vem no kako bom preživela večer v visokih petah, sem se tako navadila na udobne čeveljce, da sploh ne vem kaj naj naredim. Ja pa po vrhu sem še planirala obleko brez najlonk pa je danes napoved katastrofalna, tako da misli da bo najbolje da se odpravim na lov za nosečniškimi najlonkami, da ne bom zvečer kar zmrznila.
Mislim da mi je trenutno zadnja želja, da fašem še kakšno vnetje ledvic ali mehurja user posted image .

Saj kar ne morem verjeti s kakšnimi neumnimi stvarmi se trenutno ubadam user posted image , kot da nebi imela boljšega dela.

Punce kako pa je kaj pri vas z otrdevanjem trebuha?
Jaz imam včasih občutek da imam čez cel dan trd trebuh, tudi magnezij ne pomaga več, pa poskušam tudi čim več počivati (no vsaj dopoldan, ko je mularija v vrtcu), pa je vse skupaj brez vidnega uspeha.
No imam v torek pregled oz. UZ pri G pa ga bom malo povprašala za kakšen nasvet. Bi še malo počakala predno grem rodit user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.5.2007 8:39:04   
Freycha
Ah kje pa Jelenche..... nič ne zamerim user posted image  Če bi bila tak zamerljiv človek, potem niti ne bi tega napisala, ker je logično, da me boste napuser posted image .  Pa saj imate čisto prav.... samo jaz sem včasih ko mali otrok oz. tipičen oven, kjer grem z glavo skozi zid, da dokažem (navadno sama sebi), da še lahko... butasto, samo tako pač je user posted image

Kristina_1 hvala za predlog Beti in Modiana.... tam vem, da sem videla tudi večje številke modrcov. Veš, problem je v tem, da se navadno kopalke končajo pri 85D, tega pa jaz ne spravim nase (ne tako, ne drugače). Hervis odpade, ker imajo full male modrceuser posted image  Bom že kaj našla.. ni hudiča!user posted image

Jaz sem se pa danes sicer spet zbudila 6.40, ampak sem šla samo lulat in nazaj v posteljo in sem spala do 8.11user posted image  luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se striženja nohtov tiče - še gre (hvala bogu sem zelo gibčna in dam lahko nogo za vrat, zato si jo lahko tako visoko potegnem, da si jih postrižem), ampak kar se pa britja tiče, gre pa vse na blef..... jo že kaaarrr nekaj časa ne vidim. Pa potem mojega dragega pokličem, da pregleda, če je vse pobrito in pobrije še tisto, kar sem zgrešila. Včeraj ga pa ni bilo doma in sem vzela ogledalo, pa je tako smešno izgledala, da se sploh nisem mogla skoncentrirati pri britju, pa sem raje nehala..... Mislim, saj ne, da bi jo prvič videla iz te perspektive, ampak se mi zdi, da je zdej malo drugačna...... bolj zabuhla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.5.2007 10:47:47   
GabiW
Živjo,

meni nekako striženje nohtov še gre, prav tako sem se nazadnje tudi še uspešno pobrila. Kako dolgo bo to trajalo pa ne vem. Sem pa opazila da so mi popolnoma prenehale rasti dlake na nogah. Podepilirala sem se pred 14imi dnevi in se vedno ni nobene dlake. Ampak to samo na nogah. Kaj delajo hormoni iz mene.user posted image

Izkušnje z akupunkturo so od mojih kolegic takšne, da je svakinja rodila v pol ure - brez šivanja, soseda v eni uri - brez šivanja, prijateljica v torek v 2 urah - še ne vem ali je bila kaj šivana ali ne. In vse so bile na akupunkturi. Lahko da je to veliko na psihični bazi, ampak kaj si lahko želiš lepšega kot v eni uri dobit otročka v naročje.

Drugače pa se jaz počutim odlično, če odštejem nespečnost in bolečine v križu, trtici in nogi. Te težave, ki so nekako standardne za nosečnost je pač treba vzeti v zakup. Upam, da bom delala čisto do konca (31.5.) ker mi nič ne manjka v službi.

Uživajte še naprej pa pazite nase.

pa pa Gabi

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.5.2007 11:18:01   
ksenjak
GabiW - ko si ravno pisala, naj povem, da tudi jaz nisem bila šivana.

Lp

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.5.2007 12:16:28   
siskamiska
Gabi W jaz bi pa tvojo torto jedlauser posted image .

Danes sem poklicala v Viral firmo ( tam kjer delajo racmanke) in sem se zmenila da jih grem kar gor kupit. Bo pa tak strošek da si bom mogla kar varnostnika umislituser posted image .
Striženje nohtov z nekaj akrobatskih vaj še gre, britje že dolgo ne več ( imam zasebnega frizerja user posted image user posted image ), porajtam pa zadnje čase kolk je smešno ko stopim na vago in hočem pogledat kolk kil imam, pa nič ne vidim čez trebuh in se morem fuuul naprej nagnit al pa postran da sploh kej vidim.
Včeraj me je spet ena znanka srečala in je rekla oooooo, zdej bo pa zelo kmal, ko sem ji pa povedala kolk še imam me je pa kar čukasto gledala user posted image .
Bom poskusila dat kakšno sliko gor.

Rumba in Maja, a bom imela dvoje prekrivne hlačke racman za vsakega user posted image  dovolj, ali naj raje vzamem tri za vsakega??

Maja, meni tud trebuh noro otrdeva, včasih je skoraj cel dan ko kamen, pa boli ko user posted image , čez 14 dni imam G in me je prav strah kaj bo.
Spodaj v nožnici me tako sšika in boli, da sploh ne vem več kaj bi to lahko bilo.
Malo se mi nabira voda v nogah, ampak mislim da še ni sile. Me bolj krajšanje MV skrbi. Ali katera ve kdaj je tista zelo kritična meja da te dajo v bolnico? A je to slučajno 20mm?

Čez 14 dni morva jih na eno poroko, in sem si umislila da bi imela novo tuniko, pa sem ugotovila da je bolje če počakam na pregled ki ga imam 16.5, če mi slučajno reče strogo mirovanje, da ne bom za brez veze kupovala cunj.
Ampak vsaj malo nova bi pa vseeno bila.user posted image

Naša čmrla sta zelo živahna, sem ugotovila da jih imem že ful strenirana ( ko sem sama se skoraj cel dan pogovarjam z njima), in ko reček kakšnemu da naj me brcne ga ni treba prov velik prepričvatuser posted image user posted image .

Danes je tako beden in turoben dan, pa še avto moram it registriratuser posted image .

lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.5.2007 12:39:05   
*maja
Siskamiska po mojem imaš po dvoje hlačke dovolj, lahko pa vzameš za rezervo še ene (torej vse skupaj 5 hlačk) pa jih boš potem lahko enmu ali pa drugemu dala, če bi slučajno rabila. V vsakem primeru pa jih lahko potem še vedno dokupiš.

Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.5.2007 13:47:38   
kapica
Maja, jaz sem bila tudi pred kratkim na maturantskem in sploh ni treba preitravat. Pejd tja z lepimi cevlji in si vzemi nekaj udobnega zraven, da s elahko preobujes. Ker sploh nihce ne gleda kaj imas obuto, je guzva prevelikauser posted image .
A da je akupunktura res tako v redu? So omenili zadnjic v porodnisnici, da imajo na razpolago, zastonj, da lahko gres brez da se prijavis. Pa sem najprej mislila, eh, kaj mi bo to, ampak ce res pomaga. Ker vem da mi bo psiha delala probleme, tako da morem narediti vse kar lahko.

Baja, jaz sem tudi zadnjic cutla kako je malega kolcalouser posted image . Moj dragi se je kr vstrasil in mislil da je kaj narobe z njimuser posted image . Je pa kr nekaj casa trajalo. Zanimivo, res. To z lulanjem pa tudi mene jezi. Samo par kapljic in je prav hecno, ko mali gor vdari, me tako pritisneuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.5.2007 14:30:47   
Anja O.
Pozdravček vsem user posted image .

Afnica tudi jaz imm nosečniške težave tako da nisi edina, res ni prehudo ampak absolutno imam občutek da sem noseča zuser posted image user posted image . Tudi mene daje zgaga, a veš da pravijo baje če te zelo daje zgaga bo user posted image  imel veliko las. ha, ha, ha, bomo videli. Jaz si pomagam z gazirano pijačo sicer v mejah normale ampak malo mi pomaga. Glede zatekanja nog in rok pa morem rečit da nimam velikih problemov. malo mi že zatekajo ampak ni sile. Tudi trebuh mi zateguje vsak user posted image  na svojo stran, ampak ni prehudo. Da o kg sploh ne govorim. Do sedaj jih imam 91 kg. Na začetku user posted image sem jih imela pa 64, res da pravijo da sem velika (177 cm) ampak se mi pozna in ne samo trebuh tudi drugje. Moj g. sicer ni preveč vesel glede naraščanja teže ampak kaj mu jaz morem. dokler je z mano in user posted image user posted image  vse ok se sploh ne bom sekirala. vsi izvidi so zaenkart ok in tudi sladkor je vredu, tako da ga ne poslušam, ko sem lačna pač jem...
Ja glede injekcije sem zaenkrat zadovoljna, bomo pa videli no, upam da se ne bosta rodila še 4 tedne, pol je pa je tako deveti mesec se pa ne sekiram.
Moja user posted image user posted image  sta trenutno user posted image  z glavico navzdol, user posted image pa navzgor se je obrnila prejšnji mesec. Čeprav imam občutek da se je spet obrnila. 11 maja imam pregled in bomo videli.

No pa lep pozdrav

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.