rumba
|
Pozdravljene!!! Evo tudi mene po tednu dni. No, naš dopust ni šel ravno po planih, saj smo s seboj vzeli enega spelega potnika... vrtčevski virus in zboleli vsi po vrsti. Najprej čmrlja, Anej je bil hitro bolje, Hana še danes ni ok, predvčerajšnjim še midva z možem. Jaz sem bila včeraj ful boga, poleg predvčerajšnje driske, sem ostala popolnoma brez glasu in z zabasanimi pljuči in grlom. Sem prav težko dihala, tako da smo se zvečer raje odpravili domov (plačano smo imeli še en dan), če bi bilo potrebno danes do zdravnice. No ponoči sem se ful preznojila in sem danes že dosti bolj. No, kljub tej nesreči smo pridno šetali po sončku in se igrali na plaži in konec koncev smo se imeli prav lepo. Sedaj še pozdravimo kašelj in zabasane nosove, pa bomo kot novi. Za vikend se že odpravljamo na Primorsko k noni na češnje! Kljub praznikom vidim, sze bile pridne s pisanjem, sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala. Najprej Afnica, drži se in kot so že druge povedale, bolje da si pod nadzorom v P, samo da tvoja čimdlje ostaneta v trebuščku. Jelenche, tudi jaz imam probleme z oblačili nevtralnih barv in ne najdem nič kaj pretirano lepega . Sploh ni nobene izbire!!! Kupila sem le ene hlačke, take bolj tanjke na naramnice, rdeče barve (na oddelku za fantke), se mi zdi, da gre rdeča lepo tako kot . Pa potlej kombiniraš s kako majčko, ki je bolj za določen spol. Sicer pa ne najdem nič. Daj, sporoči, če kje kaj pametnega vidiš! Aja, ste se pogovarjale o eni reči, ki bi jo naj imeli v Leonišču..... A si imela v mislih dekompresijo? Po 32t v stari babiški šoli za P babice izvajajo dekompresijo. Ti zlezeš v eno vrečo, potem pa se izsesava zrak. Pri tem ti marira noge in hrbet. Naj bi bilo dobro za težave s hrbtenico ter proti otekanju nog. Jaz sem hodila v obeh prejšnjih nosečnostih, a ker sem obakrat rodila pred 35t, ta pravih težav še nisem imela in ne morem poročati o učinkih s prev roke. Mi je sicer pasalo, me faj premasiralo, to pa je vse. A, pa še zastonj je bilo . Pa še to si spraševala, če gre katera v materinsko v P. Jaz bom šla na kako predavanje, tako neuradno, ker moj še ima potrdilo. siskamiska - termometer: jaz ti vsekakor priporočam navadnega digitalnega, ki izmeti temperaturo v 1-2 min. Je res točen in tudi zdravniki so najbolj zadovoljni s temepraturo izmerjeno ravno s tem. Mi smo preizkusili še ušesnega ter nekega diditalnega za na čelo (potegneš čez čelo in ti pokaže temperaturo), a oba ležita v omari čisto neuporabna, saj večkrat ko izmeriš, več temperatur dobiš. Pa ne bi rekla, če bi bile majhne razlike.... Tudi za več stopinj! Katastrofa. Ušesni pa tudi ni primeren za novorojenčka, mu ne gre v ušesek. Res pa je, da ti bodo prodajalke želele prodati katerega od ta dragih.... Freycha, super da si se javila za zbiranje telefonskih. Ti pošljem svojo! simi27, bravo za nov avto. Tudi mi imamo Picassoja in smo ful zadovoljni.... no, čeprav so možu vsi kolegi govorili,... ooooo, lepo da si kupil avto za ženo. Moški pač, ki se morejo šošpiriti z nekimi dragimi avti. Moj hvala bogu ni nor na drage avte, mu je bolj pomembno, da za ugodno ceno dobi čimveč. In Picasso je ziher ravno to. poldy, berem, da imaš pogoste krče. Magnezi ni zadosti. Lahko da imaš tudi pomanjkanje kalcija, zato magnezijevim tabletkam dodaj tudi kalcijeve. Nasvet moje G in je uspel. tejči77, jaz še nič ne štejem gibov, saj mi ne bi ratalo, ker nonstop brca . In praviš, da sta rodili že dve junjiki??? Ja, počasi smo pa res že tudi me na vrsti. No, sem se razpisala, kdo bo pa vse to bral???? Res sem vas pogrešala in sem danes prav z veseljem prišla na RR . Uživajte!
|