rumba
|
Pozdravček in ! Dopoldan sem bila na maratonskem sestanku, je brcal kot zmežan, da me je kar premetavalo na stolu, sedaj pa me je ful začela boleti glava. Komaj čakam, da šibam domov. Še trikrat pridem delat, pol pa juuuupiiii! V četrtek že morje . Anja 7, ti tudi, super! Joj, še vedno sem najstarejša . A sem res? Ja, nič no, torej dokler ne izvolimo predsednice, skupino po splošnih običajih vodi najstarejši član . Pa vas mam! Afnica, krasna novica . Freycha, super za tako zdravnico. Pa še bolj za takega ! Ne sekiraj se preveč zaradi MV, mogoče pa sploh ni tako hudo. Sicer pa tudi krajši ali stanjšan MV ni nujno vzrok za predčasni porod. Če bo kriza, boš dobila inekcijo za razvoj plodovih pljučk, sicer pa se že itak bližaš 32 tednu, ki predstavlja tisti mejnik, ko je skoraj ziher ok z , če bi se takrat rodil. Jaaaaa, meni je tudi ful dobro gledati trebušček kako valovi in skače sem in tja. Pol pa še kaj zapojem in opazujem, če je kaka sprememba. A, pa še neki, zvečer v temi posveti s svetilko na trebušček in opazuj reakcijo. zazna razliko v svetlobi in je prav hecno. Glede in prepirov: Ma, moj se mi zdi je imel največje probleme v 1 , do sedaj pa se je že navadil, kake smo nosečke . Sedaj ni več kakega kreganja in pričkanja, pa verjetno so tudi pri meni hormoni manj na delu, kot so bili 1. in 2. Baja*, tudi za tvojega možeka. Ja, bolj kot smo se me sposobne kontrolirati, bolje je. bačko, nič ne gledam tv-ja, razen pol okoli desetih zvečer, ko ima možek čas in gledava Preason break. Upam, da kmalu pogledava celega, da bom začela ob normalnih urah hodit spat. Ja, je , če tako not padeš, pa naj bo karkoli že. Torej vam Galerija Grad na Viču ustreza? Jelenche, to je tam, kjer vozi 14. mimo študentskih domov, mimo Merkatorja in čez kakih 30m zavije za 90 stopinj. Tam na ovinku je GG. Parkirišče ni ravno veliko, upam, da se stiščimo. Pa ziher se dobi tudi kaj zate, kakšno sadje mogoče ali kaj podobnega. Dajmo še kakšen datum! Jaz sem na morju od 26.4 do vključno 3.5, vsi ostali dnevi so zame ok. Rada bi prišla brez mularije, tako da bo moral biti za varuško. Uživajte!
|