|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.5.2007 14:39:22   
Anja O.
Joj Afnica šele sedaj sem prišla do sem ko si napisala da greš v p. Upam da se čimprej vrneš domov in da bo vse ok. Tvoja dva sončka pa sedaj ko boš ležala v bolnišnici in ne boš imela kaj za delati, božaj po trebuščku in se posveti njima. Super da je z njima vse ok. Boš videla da se bo tudi tebi tole zatekanje sedaj ko boš celi dan počivala, malo umirilo. Javi se takoj ko boš lahko.

Čao

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.5.2007 14:50:17   
GabiW
Živjo še enkrat danes,

joj punce, jaz sem nemogoča. Vedno, ko se začnejo topli dnevi mene zagrabi nakupovalna mrzlica. Prejšnji četrtek preden sva šla na morje sem si kupila 3 majčke, danes pa 2 majčki in ene hlače. In kako to zgleda, naberem en kup cot, tako da komi nosim po trgovini, grem v kabino, pomerjam in se občudujem, božam po trebuhu. Kot ta hujš narcisa sred vrta. To sem si tako všeč, kot še nikol. Sam kaj ko bo ta samozavest trajala samo tja do poroda. user posted image  
Tako kot mi vsi pravijo, uživajmo v nosešnosti.

Lep dan še naprej.

papa

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.5.2007 15:06:10   
rumba
Hojla!
Sem s pregleda. Vse bp.user posted image  V sredo grem v P po injekcijo za razvoj pljučk. Menda mi ne bo potrebno ostati tam. V četrtek pa postopek ponovimo. 14.5. pa imam UZ user posted image . Komaj čakam, da vidimo, koliko smo težki. Nisem pa dobila potrdila o pdp ter napotnice za P in rešilca user posted image . Naslenji pregled pri moji G imam čez 4tedne - upam, da ne bom prej rodila. Aja, sem vprašala, ali je kaj na tem, glede obešanja perila ali stegovanja na visoke police, kot smo pred časom govorile, pa se je samo nasmejala.... Ne, nič ne more škoditi, kar veselo na delo. Siskamiska, sem jo vprašala tudi zaradi zadelanega nosu (seneni nahod) in da ful težko spim, ker ne znam oz. ne morem dihati skozi usta, pa je rekla, da ni problem, če par dni uporabljam Operil (imam tistega otroškega Operil P), prekinem za par dni in ga spet uporabljam. Pač ne smemo pretiravati in ne bo nič škodovalo.
Sanje: ma jaz nič posebnega ne sanjam... Se pa spomnim s prejšnje user posted image , da sem pogosto sanjala, da se je Hana rodila in nisem imela ničesar, da bi jo oblekla, pa ne plenic... Pa včasih se mi je sanjalo, da je fuuuuul majhna, taka za na dlan, ampak je bilo z njo čisto ok, sva lahko šli lepo domov. user posted image  Tokrat še nisem nikoli sanjala user posted image . Čudno...user posted image  Mogoče ni cajta.
Ime: smo na istem kot pri maji in corfu. Nimamo izbranih niti najljubših. Prav nič, pa moramo imeti pripravljeno za oba spola. Jojme, upam da uspemo do P. Ma kaj ko smo za oba spola ime že ponucali, sedaj pa ni idejuser posted image  Kaj pa vem, meni je všeč npr. Svit (možu ni najbolj, pa še kolegi ga imajo), pa Jurij (možu spet ne), mogoče Kristjan (se bojim, da ga preveč označiš z verouser posted image ), za deklice Zarja, Lara, Vita, Lena... ma ne vem...
Kapica, glede previjanja ponoči, moje mnenje, niti slučajno (razen če bi kakali, a na srečo se nam to ni dogajalo), da se otočka ne prebuja in se navadi, da ponoči je mir in tišina. Jaz se z njima ponoči nisem niti pogovarjala. V tišini sem ju vzela iz posteljice, takoj pristavila, podojila in tiho nazaj v posteljico. Nisem prebujala ne sebe ne otroka. Ne vem, če to vedno zalaufa, pri nas na srečo je. Aja, pa še to, vse sem naredila v temi, brez kakršnekoli luči. Je trajalo nekaj dni, da se navadiš, a se je splačalo.
maja*, meni je nekaj časa nazaj trebuh ful otrdeval, tudi večkrat na uro, sedaj pa se je umirilo. A mislim, da ni panike, če se pri tem ne hkrati tudi krajša maternični vrat. Omeni G, da te pregleda. Meni je danes rekla, da naj v tem primeru pač malo več počivam in če se umiri, je vse ok. Če se ne, pa ponovno na kontrolo.
Freycha, user posted image user posted image  sem se ful nasmejala glede friziranja z ogledalom in zabuhlostjo tam spodaj. user posted image  Včeraj sem se potem uspela sama pobriti s pomočjo ogledala in sem razmišljala prav to. Hecna slika.
siskamiska, se strinjam z majo in mislim da boš imela zadosti 5 prekrivnih hlačk. Kritična meja pri dolžini Mv naj bi menda bila 15mm, a ne vem, če te takoj pošljejo v P. Je verjetno odvisno še od drugih dejavnikovuser posted image

Uf, upam da se vreme kaj kmalu izboljša, sem fuuuuul zaspana in utrujena...
user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.5.2007 16:55:41   
Jelenche
danes sem bp,.. user posted image  to vreme je kr neki, jutri grem na eno poroko in sem ugotovila da čevljev s peto sploh ne spravim gor. user posted image user posted image user posted image  hm.. sem mislila jih met vsaj za "ceremonijo" bom probala še jutri zjutraj, mogoče bom manj zatečena ... če ne pa klinc, bom šla pa v ravnih. Pa sej sem noseča user posted image

siskamiska a so racmanke kaj cenej tam?

GabiW saj je prav tako. Jaz skoz govorim možu, poglej kok sem lepa  in se božam po trebuščku ... hahaha. Za crknt smo.

sem pa opazila da me v zadnjem času matra sladko.... bi kr neki jedla sladkega.. pa se komi nazaj držim. Zadnjič sem šla ponoč jest eurokrem. hehehe,... ampak zjutri sem bla 100% da sem to sanjala. Nakar sem pogledala v korito, in najdem žličko. Prav zgrožena sem bila da sem to naredila v polusnu. za crknt sem.
Sem prav rekla zdravnici na diabetološki in sem je sam nasmejala,.. da mam tok to v psihi da me matra,... in da ni nič hudega,.. če ne bom to prakticirala vsako drugo noč user posted image

pa še neki me je začel matrat ... čik. Pred nosečnostjo sem kadila ,.. postopno zmanjševala, .. ko pa sem zvedela da sem noseča sem pa čisto nehala. No ... zdaj me pa spet neki matrajo ... bi prav prižgala si enega. No sej se potem prepričam, da ne, da moram mislit na otroka,.. ampak zanimivo da se mi po tolkem cajtu spet zahoče cigaret.
a kera kadi? oz je nehaka zarad nosečnosti? kako vam gre?

v ponedeljek pa materinskaaa jeeee ... simi27 čakam te user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.5.2007 17:13:38   
*maja
Jelenche vem kaj misliš, ko praviš da imaš težave s čevlji... mi gremo danes zvečer na maturanca pa imam tudi težave, sploh ne vem kaj naj dam na noge. Potem pa še tale klinčev vreme.... Sem bila tako prepričana kako bo lepo in bom samo natikače varianto na noge dala (seveda bi se lomila v visokih petah) pa je ta načrt splaval po vodi...
No še slaba ura do odhoda jaz pa še vedno ne vem kaj naj dam gor user posted image . KRIZAAAA!!!!

Upaj da bo jjutri vsaj vreme lepše user posted image .

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.5.2007 18:46:12   
Freycha
Jelenche - jaz že tri leta ne kadim, pa me ravno v nosečnosti najbolj daje, da bi enega prižgala, kaj šele ti, ko si ravno nehala. Vse te potrebe po čiku so v bistvu normalne in trajajo veliko dlje, kot bi si človek mislil. Jaz sem škatlico po 1. letu nekajenja vrgla stran, ker sem si takrat rekla, da če sem zdržala 1. leto, bom pa tudi naprej....... Čeprav, sedaj bi občasno dala vse, da bi kak dim potegnila in priznam, da občasno povoham dim, če od kje pride čisto svež. Spet drugič mi gre pa na kozlanje........ tako pač je user posted image

jeeaaa a se lahko pohvalim, da so se danes te zatečene noge, ki jih imam sedaj splačale??!!

Našla sem kopalke. Celo ne izgledajo čisto kot za stare mame, stale so sicer uf.... ampak ok, jih bom tudi po nosečnosti še lahko imela. Hvala za predlog Modiane, ker sem jih ravno tam najdla. Potem pa sem še do H&M-a skočila, pa nimajo čisto nobenih poletnih nosečniških kriluser posted image  pa sem si eno torbico kupila, ker je črna in platnena, kakor sem jo že dolgo iskala. Noooo na koncu pa si nisem mogla kaj, da nisem šla še do Mullerja pogledati za modrčke za dojenje in našla enega, ki mi je prav in mi lepo stoji in še poceni je. Nekaj manj kot 9€ in ob naslednji priložnosti grem zagotovo še po enega.

Tako.. zapravila sem nekih 100€, ampak vsaj imam vse, kar sem hotela in še več. Še enega pajacka sem za malo kupila, ker je bil tak luštkanuser posted image  Sedaj bom pa res mogla počasi nehat kupovati, ker euri kar letijo.......

Tako, sedaj pa do ponedeljka, ko pridejo starši in babica na obisk (fotr ima rojstni dan) pridno ležim in berem knjige...... Obljubim punce, da bom pridna.... razen, če jutri ne grem malo plavati..... bom videla, kako se bom počutila user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.5.2007 18:49:34   
baja*
Joj, jelenche jaz te pa štekam glede čikov. Popolnoma isto se mi dogaja kot tebi. Prej sem kadila (ca. 15 na dan), ko sem zvedela, da sem noseča, sem v roku 10-14 dni postopno nehala in skadila samo čik ali dva na dan. Zdaj enkrat bo že pol leta odkar ne kadim in sem ful ponosna nase.user posted image  Me pa zadnje čase malo matra. Ampak ne bom si ga prižgala, ni govora! Ker vem, da bo pol še huje. Nameravam pa ostat nekadilka za vse večne čase!! Samo lušta se mi pa...user posted image
Glede čevljev je pa pri meni tak, da če sem noseča al pa ne, nikol ne nosim čevljev z visoko peto. Vem, sem malo čudna, ampak tak pač je. Mi je brez pete bolj komot, pa če priznam niti ne bi znala hodit s petkamiuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.5.2007 18:57:08   
baja*
Freycha super za nakup!user posted image  Pa si le našla kopalke. Meni pa ni čisto jasno glede modrčkov za dojenje. Do sedaj sem imela ravno kontra problem kot ti, namreč najti modrček za moje mini prsi (ki so se zdaj vendarle malce povečale, wowuser posted image ). Zdaj pa ne vem, če se bodo takrat, ko bodo polne mleka (upam), še bolj povečale al kajuser posted image . Si naj modrček kupim šele po porodu? Ker zdaj nimam pojma katero števiko bi naj kupila...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.5.2007 19:01:28   
Freycha
Baja, jaz sem si vzela modrc tak, da imam še vedno dovolj prostora, če se mi kaj povečajo, ampak vseeno pa ne tako velikega, da bi mi sedaj ko ena stara plahta čez joške visel....... Kaj pa vem, tile v Mullerju res dobri izgledajo. Niso sicer višek eleganca, ampak klinc.... sej tudi v tistem času moje joške ne bodo ravno spolni objekt ampak trak s hitro prehrano.......user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.5.2007 20:05:08   
simi27
Dober večer,

kako ste kaj? Jaz sem kar v redu in mi v bistvu ta dežek kar paše. Se lažje diha.

Jelenche - tudi jaz že komaj čakam naslednji teden. Mogoče bova celo uspela priti v ponedeljek, seveda z zamudo. Drugače pa me boš spoznala po očalih z modrimi okvirji, imam kratke lase s svetlim pramenom naprej. Sem pa manjše postave - 160 cm. Toliko, da boš vedela, katera sem. user posted image

Hm, to z akupunkturo pa tudi mene zanima. A se to izvaja v porodnišnici ali kje? Pa zastonj je? Ali sem spet narobe razumela... user posted image

No, tudi meni otrdeva trebuh. Pijem magnesol in pa počivam po navodilih G. Drugače pa je to normalno.

No, fajn se mejte. Lep vikend. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.5.2007 20:09:38   
simi27
Aja, še to sem hotela napisati. Mullerjeve modrce ful hvalijo. Čeprav niso ne vem kako lepi, so pa zelo praktični in mehki. Tudi jaz si bom 2 kupila, ampak naslednji mesec. Za vsak slučaj, če se mi bodo prsa še kaj povečala.

Glede Mullerja - tiste, ki boste uporabljale plenice za enkratno uporabo. Mamice pravijo, da so zelo kvalitetne njihove plenice (razen newborn), pa tudi Pamperske so boljše kot drugje, ker imajo robo za zahodni trg. Baje se vidi razlika tudi pri pralnem prašku in mehčalcu. To sem slišala, je pa za preveriti.

No, sedaj pa res dijo.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.5.2007 20:13:13   
siskamiska
Freycha, kako pa veš da ti bo prav, ali si ga v Mullerju lahko probala?? Ali si ga bolj na blef vzela pa da se ga da zamenjat? Jaz sem že slišala za te modrce da so super in poceni. Če se jih da probat jih grem kar tja kupit. Drugače je pa moja prijateljica zelo pohvalila modrce za dojenje od Lisce in da niso dragi ( malo čez 3 jurčke).

Jelenche, racmanke so v firmi cenejše kot v Baby centru, lahko jih naročiš preko telefona ali neta pa ti pošljejo. Na nek določen znesek ti dajo še popust.... Poglej si na njihovi spletni strani ( vtipkaj v Googla plenice racman), pa ti tam super vse piše. Lahko pa kar pokličeš tja tel: 04/510-8000 in se dogovoriš.
Midva sva kar poklicala tja in uprašala če bi se dalo dobit kaj več popusta glede na količino ki jo bova vzela in so se strinjali user posted image user posted image . Naju bo vse skupaj prišlo čez 100 jurčkov, tako da se nama kar splača zapeljati gor in imeti obenem še spoznavanje Gorenjskeuser posted image .

Rumba meni je soseda dala nek keramični lonček ( ki zgleda kot čudna aladinova svetilka), kamot si daš toplo slano vodo in si daš to zadevo v eno nosnico, nagneš glavo v eno stran tako da ti čez eno nosnico steče notri, čez drugo pa ven, ne gre ti pa v grlo. IN zadeva resnično deluje. user posted image user posted image  Je ful boljše ker se mi sluz spere parkrat na dan ven in so težave mnogo manjše in nos čez noč spucan. Spanje je pa čist normalno. To se kupi baje v eni trgovini na Trubarjevi ala kitajska ali indijska trgovina. Ima pa gor nalepko AB DESIGN SLOVENIA in je to neka firma iz grosuplja ki dela unikatne izdelke iz gline. Jaz si grem to vsekakor kupit ko bom kje okoli Trubarjeve hodila. Mi bo fajn prišlo tudi ob prehladih, pa še čisto naravna zadeva je.

Anja O., vem kaj misliš s tem da točno veš da imaš user posted image user posted image . Jaz tudi user posted image , no vsaj trebuh je že pošteno težek ratal. Imam pa + 10 kg, se pravi mi je začelo fajn naraščati.

Zadnjič sem gledala ceno čaja za dojenje v lekarni in me je skor kap ko sem vidla da pride 1.900 sit, danes sem ga pa v Tušu dobila za 690 sit user posted image . Tko da boste vedle kje je ugoden.

Jaz sem tudi opazila da imam spodnji štuk malo otečen oz. zabuhel ( in to že kar neki časa). a je to normalno da ti zateče že tako kmalu?

lp in pobožajte svoje zakladke.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.5.2007 20:37:50   
Freycha
Šiškamiška..... jaz sem vzela dva različne velikosti in sem jih sprobala. Eden mi je ok, drugi mi ni, pa ga bom potem vrnila oz. zamenjala z drugim.

AMPAK mene zdej bolj skrbi to, ker mi nekatere ženske full grozijo, da mi bodo potem joške vsaj za dve košari zrastle, jaz pa imam sedaj te modrce take, da sicer gre še notri, nimam jih pa kot plahte čez..... Zdej sem pa v precepu, ker ne vem, kako številko naj vzamem, enega bi pa full rada vzela že s sabo v porodnišinco pred porodom....

Kake izkušnje z večanjem imate tiste, ki že imate otročke?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.5.2007 20:55:41   
baja*
Siskamiska, kakšen čaj za dojenje? Kak se mu reče?
Mater, dans pa smo radovedne.user posted image  Se vidi, da se julij hitro približuje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.5.2007 22:04:03   
tani33
Hojla babike!

Tudi mi smo se v sredo vrnili z morja . Res je pasalouser posted image user posted image . Vidim , da se je nabralo kar nekaj materiala za prebrat, a sem morala najprej dokončat seminarsko nalogo , ker je bil danes zadnji dan za oddajo. Zdaj pa me  čakata še dva izpita v naslednjem tednu in konec za letos. No ja , čez dva meseca je un najtavečji. Čeprav bo zame to tretji porod me že malo stiska ko razmišljam o tem. Se mi zdi da sem že pozabila kako to gre.
Jaz sem tudi že razmišljala o modrcih za dojenje in glede na izkušnje mislim, da je dobro da kupimo take , ki so mam zdaj še malo veliki, saj mlekarnauser posted image začne dobro delovati šelepo porodu.
A čaj  za  dojenje pijete že zdaj ?
Kar se spanja tiče tudi jaz spim slabo. Zvečer ne zaspim pred polnočjo, zjutraj pa sem pokonci že pred sedmo.  Pa ravno zdaj ko mi ni treba več v službo se mi to dogaja.
Dovolj za danes!
Lepo se imeje  in pobožajte trebuščke

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.5.2007 22:29:34   
Kristina_1
Jelenche začneš hodit po 36. tednu, ona je šla 5x al 6x. Greš 1x al 2x na teden, hodiš do poroda se mi zdi.   KsenjaK a so pol popadki tolk bolj intenzivni in boleči, al res ne bolijo ne vem kaj. Je pa ta punca rekla, da lahko tud točke za hitrejše odpiranje obdelajo, tu je rekla da gre za II. fazo poroda.   Siskamiska v DM-u al pa sparu je čaj za dojenje nekaj manj kot 600 sit. Je pa čaj od Hipa.   Modrc za dojenje pa je fajn kupit kake 3 tedne pred rokom al pa 14 dni prej, pa ne vzet prav tesnega.

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.5.2007 12:57:37   
Freycha
Joj, ste tiho danes!user posted image

Torej, tel. št. se mi lepo nabirajo, če jo ima še katera željo sporočiti, naj mi pošlje na zasebno sporočilo. Nič bat, te tel. št. ostanejo le meni in pa še vsaj eno osebo bi prosila (najboljše kaka taka, ki je proti koncu julija na "vrsti), da se javi in da si še z njo iz menjamo številke, če slučajno jaz ravno takrat ne bom mogla sporočati (recimo, če bom v porodnišnici pritiskala ko neumna user posted image ).

Sicer pa sem si danes malo uredila cotike, ki sem jih kupila in dobila in sem ugotovila, da imam kar naenkrat cotk za razprodajo. Ampak vem, da bodo vse prav prišle...

V glavnem jaz že komaj čakam, da se začne to obdobje dojenjem, previjanjem plenic, neprespanih nočeh, sprehodih itd user posted image

Lep dan in vikend vsem!

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.5.2007 14:59:38   
Anonimen
No, evo še mene, da me ne boste prehitro pozabile. user posted image

Freycha.... Super za kopalke, fajn za modrce, jaz si grem ta teden tudi po enega. :) Glede številk, mojo že imaš. user posted image  Drugače jih pa lahko pošlješ tudi meni. Mam nek čuden občutek, da bom ali fejst prej rodila ali pa fejst čez rok. Sigurno ne no 15. julija! Konec koncev bi si pa lahko cel seznam zamenjale vse. Če se punce strinjajo?

Sicer smo pa nama včeraj poštrihali sobo in sedaj pucama in spravljama vse nazaj. Pravkar mi montirajo nazaj omare in imam na postelji vse cote od obeh. To bom pospravljlala cel teden ali pa dva. user posted image  Sva zdaj vse drugače pohištvo obrnila, saj sva že na mesto postavila posteljico in previjalno. Že ko je moj samo gatre od postelje prinesel, sem že jokala kot dež. Zdaj me pa vsakokrat kar pri srcu stisne, ko pogledam v dojenčkov kotek in se že vidi, da bo res kmalu nekaj tam spalo. user posted image

No, delu primerno sem zmatrana. Križ boli za jokat. Sramne kosti še bolj. Nog levo ali desno sploh ne morem premikat. Včeraj me je bolel spodnji del trebuha tako, da si tudi vstati popoldne nisem več upala. Poleg vsega sva še dva dni prespala v kuhinji na tleh, na raztegnjenem dvosedu. Trdo... Ne se obrnit. Ne se vstat. user posted image  Danes bom najbolj srečna, ko bom spala v pravi najini postelji.

Sicer bo pa če vsaj teden dni ludnica in upam, da me ne bo kje vmes stisnilo. Včeraj zvečer sem mojmu razlagala, da se najbolj bojim, da me bo vse prehitelo. Da bova šla čez kak teden ali dva rodit. user posted image  Upam, da ne...

No, danes in jutri še veliko pospravljanja cot. Brisanja prahu... Vsega user posted image . Upam, da se nama uspe mogoče jutri it za kakšne tri urce kopat na bazen. Pa še torto moram speči jutri. Spet naporno delo.
V ponedeljek sem cel dan v Ljubljani. Grem gledat enag dojančka, pa na 30 kav s kolegicami, ki jih nisem videla že celo večnost. Moj si je vzel dopust, da me bo peljal. Da mi ni treba n vlak in da me bo nadzoroval pred prevelikim naporom, mi je rekel.
V torek imam zjutraj pregled, zvečer se nam začne materinska šola. Katera vse pride v torek v MB porodnišnico?
V sredo moram pa za 4 ure v službo, zvečer pa spet materinska šola.

A se bom v četrtek še sploh lahko premikala? user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.5.2007 18:00:38   
Freycha
Jooojjj super Zvesta, da sta prepleskala sobo user posted image user posted image user posted image  Naju to še čaka. Komaj čakam!!!!

No prosim, pa ne se preveč naprezat - nisem jaz đabe kopalk kupovala..........

joj, sem vama kar fovš za jutri, če vama uspe se it kopat. Pri meni je pa Perice v službi in ne bo nič iz tega.....

No, za naju že veš, da bova v torek v porodnišnici, ne?user posted image  Upam, da pride še kaka. Če gre kdo v Šolo za starše v MB porodnišnico bodite pozorni na dva para, ki se bodo samo smejali in se norca delali, ena pa še čisto po ljubljansko zavija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.5.2007 19:02:19   
siskamiska
Baja, to je instant čaj za dojilje od Hipp-a. Piti dga začneš po porodu, naj bi pa pripomogel k proizvajanja več mleka. Sicer je to pomoje bolj kolikor verjameš, ampak jst sm itak čist preveč naivna za svoja letauser posted image . Zaenkrat imam mleka dost, pa sploh še rodila nisemuser posted image .

Modrce za dojenje naj bi se baje kupovalo max. 1 mesec pred rokom in sicer 1 št. večjega. Tako so men rekle vse prijateljice ki so že rodile.

Danes je res en tak zaspan dan, čeprav se moram pohvalit da sem že presadila rože, iz tetra plenic naredila krpice za umivanje in sešila ene fajn kičaste zavese za na vikenduser posted image . Take z volančki, so pa mali karo vzorec, bele in rdeče. Sedaj mi manjkajo samo še polkna z srčki pa bo hiška kot od Jankota in Metke user posted image user posted image user posted image . Kičasto do onemoglosti.

V mojem albumu si lahko ogledate trebuh ki je bil pri 28. tednih.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.5.2007 19:26:11   
siskamiska
Maja ali Rumba, še eno uprašanje glede racmank imam. In sicer ne vem ali naj vzamem same zelene ali naj tudi nekaj rumenih?
Nekako računam da jih še ne bom mogla uporabljat od samega začetka ker ne bosta imela 3 kg ob rojstvu, če pa bi jih lahko mi pa rumene nebi prišle v poštev ker bi jih mgla še vseeno povijat na široko. user posted image  No zdele sem pa tolk zakomplicirala da sploh ne vem če me boste razumele kaj hočem napisat.user posted image

V zelenih se bojim da bosta preveč omejena v gibanju.

Kaj mi priporočata?? Vzela bom za vsakega še 14 plenic, 2 zelena racmana imam že doma. Premišljevala sem če bi vzela še za vsakega 5 rumenih in 9 zelenih racmanov. Če ima katera boljše predlog naj mi lepo prosim napiše, ker sem čisto zgubljena.

Hvalaaaaaaaaaaa

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.5.2007 19:27:32   
kapica
Uh, zvesta, pa res si polno zaposlena. Upam , da bos prezivela do cetrtkauser posted image .

Jaz sem pa modrce gledala v H&M- u, tudi probala nekaj, pa se nisem kupila. Za ceno res ne vem vec koliko je bilo, ampak vec kot 10 eur ne. A jih res lahko kupis komaj dva tedna pred porodom? Kaj pa ce te prehiti, potem pa si brez?

Jelenche, to z cigareti je pri meni isto. Kadim ze tri leta ne vec, vmes sem tu pa tam , ko sem sla z kolegico na kavo. In sedaj me tako muci, da me rav cudi kaj je to zdaj. Zakaj sploh morem mislit na user posted image cike. Verjetno so hormoni..Mi gre veckrat poglavi kako bi sedaj eno veliiiko salco kave spila in pol skatle cikov zraven, groza.
Freycha, si pa res dober nakup naredilauser posted image . Mas sreco, da vedno nekaj najdes, jaz pridem vcaish brez vsega domov, in sem cisto deprimiranauser posted image .

Vceraj sem se sla spet kopat, sem tako plavala, da sem danes kr do pol enajstih !!! spala. Me je cisto zdelalo. Grem spet cez par dniuser posted image .

Rumba, a da gre to res tako ponoci? Jaz se bom vsekakro potrudla enako naredit, se mi zdi dobra ideja. Sploh pa ce plenicka res zdzi celo noc.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.5.2007 19:34:28   
Freycha
Joj punce, to moram z vami deliti!!!!

ravnokar sem po telefonu govorila s prijateljico, ki je v ponedeljek rodila in je mala vmes nekaj jokcat začela in jo je dala bližje telefonu in sem kar user posted image  od ganjenosti........ ta jok me je ganil v dno srca, pa do sedaj sploh nisem marala otroških jokov..... joj, jaz se res spreminjam.

Jaz res komaj čakam, da dobim svojo pikico v naročje in da začnem uživati z novim družinskim članom.

Kapica če meni grozi, da bi domov prišla brez vsega, si pa vsaj kake uhane ali kaj podobnega kupim, da nisem tako deprimirana. Sicer take zadeve tudi mene zelo razžalostijo. Zadnjič smo bili v AUT in so vsi nekaj kupili, jaz pa zase nisem nič našla in sem šla v DM in sem si kupila parfum za 20€, da sem se malo boljše počutila user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.5.2007 19:48:06   
kapica
Freychauser posted image , dobra ideja. Moja prijateljica je rekla, naj si vsaj kaksne spodnje hlacke kupimuser posted image .
Siskamiska lep trebuscekuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.5.2007 19:58:27   
Freycha
Siskamiska - joj, kako lep trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti me pa celo šibaš heheheuser posted image user posted image user posted image

Sem se pa odločila, da dam še jaz svoje fotkice v album - za spomin!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.