rumba
|
Hojla! Sem s pregleda. Vse bp. V sredo grem v P po injekcijo za razvoj pljučk. Menda mi ne bo potrebno ostati tam. V četrtek pa postopek ponovimo. 14.5. pa imam UZ . Komaj čakam, da vidimo, koliko smo težki. Nisem pa dobila potrdila o pdp ter napotnice za P in rešilca . Naslenji pregled pri moji G imam čez 4tedne - upam, da ne bom prej rodila. Aja, sem vprašala, ali je kaj na tem, glede obešanja perila ali stegovanja na visoke police, kot smo pred časom govorile, pa se je samo nasmejala.... Ne, nič ne more škoditi, kar veselo na delo. Siskamiska, sem jo vprašala tudi zaradi zadelanega nosu (seneni nahod) in da ful težko spim, ker ne znam oz. ne morem dihati skozi usta, pa je rekla, da ni problem, če par dni uporabljam Operil (imam tistega otroškega Operil P), prekinem za par dni in ga spet uporabljam. Pač ne smemo pretiravati in ne bo nič škodovalo. Sanje: ma jaz nič posebnega ne sanjam... Se pa spomnim s prejšnje , da sem pogosto sanjala, da se je Hana rodila in nisem imela ničesar, da bi jo oblekla, pa ne plenic... Pa včasih se mi je sanjalo, da je fuuuuul majhna, taka za na dlan, ampak je bilo z njo čisto ok, sva lahko šli lepo domov. Tokrat še nisem nikoli sanjala . Čudno... Mogoče ni cajta. Ime: smo na istem kot pri maji in corfu. Nimamo izbranih niti najljubših. Prav nič, pa moramo imeti pripravljeno za oba spola. Jojme, upam da uspemo do P. Ma kaj ko smo za oba spola ime že ponucali, sedaj pa ni idej Kaj pa vem, meni je všeč npr. Svit (možu ni najbolj, pa še kolegi ga imajo), pa Jurij (možu spet ne), mogoče Kristjan (se bojim, da ga preveč označiš z vero ), za deklice Zarja, Lara, Vita, Lena... ma ne vem... Kapica, glede previjanja ponoči, moje mnenje, niti slučajno (razen če bi kakali, a na srečo se nam to ni dogajalo), da se otočka ne prebuja in se navadi, da ponoči je mir in tišina. Jaz se z njima ponoči nisem niti pogovarjala. V tišini sem ju vzela iz posteljice, takoj pristavila, podojila in tiho nazaj v posteljico. Nisem prebujala ne sebe ne otroka. Ne vem, če to vedno zalaufa, pri nas na srečo je. Aja, pa še to, vse sem naredila v temi, brez kakršnekoli luči. Je trajalo nekaj dni, da se navadiš, a se je splačalo. maja*, meni je nekaj časa nazaj trebuh ful otrdeval, tudi večkrat na uro, sedaj pa se je umirilo. A mislim, da ni panike, če se pri tem ne hkrati tudi krajša maternični vrat. Omeni G, da te pregleda. Meni je danes rekla, da naj v tem primeru pač malo več počivam in če se umiri, je vse ok. Če se ne, pa ponovno na kontrolo. Freycha, sem se ful nasmejala glede friziranja z ogledalom in zabuhlostjo tam spodaj. Včeraj sem se potem uspela sama pobriti s pomočjo ogledala in sem razmišljala prav to. Hecna slika. siskamiska, se strinjam z majo in mislim da boš imela zadosti 5 prekrivnih hlačk. Kritična meja pri dolžini Mv naj bi menda bila 15mm, a ne vem, če te takoj pošljejo v P. Je verjetno odvisno še od drugih dejavnikov Uf, upam da se vreme kaj kmalu izboljša, sem fuuuuul zaspana in utrujena...
|