rumba
|
Pozdravček in ! Joj, kako ste danes pridne . Me veseli, da nas je že več zainteresiranih za čvek v Tivolijo!!! Komaj čakam, se moramo res zmeniti. Kety99, mene tudi zanima ta telovadba pri Štorklji. Če utegnem, se vam naslednjič pridružim. Pa za . Kar se tiče nakupov: jaz sem v 1 kar odlašala in odlašala in tako mi je v 35 tednu, ko sem šla nenapovedano roditi, manjkalo še kar nekaj reči. To je bil križ za . Ko je prišel v trgovino in je trgovka zvohala, da je tu pod nujno, mu je hotela podturiti prav vse. Še dobro, da se je prej posvetoval z mano po telefonu, sicer bi domov pripeljal celo trgovino. Ja, pol je blo pa treba izkati pomoč za pranje, pa likanje, ki ni ravno v njegovi domeni.... No, v drugo sem imela vse pripravljeno že v 32 tednu. Kakorkoli, svetujem vam, da ne čakate prav na konec. Če vam je kaj že zdaj všeč, navali narod! Pupi, GabiW, za prvorodke ni panike, če ne čutite brcik menda tja do 22 tedna. Saj bo! Glede kg: se ne sekiram, koliko bo šlo gor, saj je obakrat še prehitro šlo dol. Če bo 12, bo 120, če več pa več.... Če je pa tako fajn jest . Siskamiska, ti misliš v materinsko šolo v aprilu? Jaz sem jo sicer že obiskovala pred 4. leti, a razmišljam, da bi spet šla. Moja sta oba zimska, tako da nimam pojma, kako novorojenčka obleči sredi poletja . Predavanja so res prilagojena letnemu času, tako da znam kaj novega izvedeti. Pa za prve nakupe! Afnica, za nakup! *maja, za morfologijo! Jaz tudi nočem izvedeti spola in me je kar malo strah, da ga ne G slučajno nevede izda. Veselo žuriranje ta vikend ti želim! Punce, pridne bodite, božajte trebuščke in uživajte!
|