|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
23.2.2007 9:53:26   
kety99
Pozdravljene punce!
Tako morfologija je za nami, je vse OK, je tko nogice držala narazen, da se je prav lepo videla lulika user posted image . No saj so mi že na NS napovedali punčko, zdaj pa je samo še potrjeno. Sicer pa je tudi mene ginekologinja okregala včeraj zaradi kilogramov. Do 20 tedna sem se zredila za cca 5kg in je bla prav huda. Je rekla, da se lahko v 1mesecu zredim največ za 1,5kg. Sem se kr malo zasekirala, no potem sva šla pa z možem po pregledu na pico, potem pa še na kremšnito!!!user posted image  Zdej pa res začnem malo pazit!!!
Punce jest sem tudi za, da se maja začnemo dobivat v Čolnarni, ko bomo že doma...Jest sicer nisem iz Lj, ampak bom velikokrat prišla, tako da sem za stvar!
Drugače pa sem bila ta teden prvič na telovadbi za nosečnice v Štorklji in moram rečt, da sem zelo zelo zadovoljna! Prav fajn se razgibaš, družba je super in vse je tako domače...Super res!
No zdaj grem pa nazaj še malo delat!
Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
23.2.2007 10:17:36   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Kety za punčko. Pa za telovadbo, pa za pico in kremšnito tudiuser posted image . Jaz mislim da majo G nalogo da nas skoz neki kregajo, pa če drugega ne najdejo ker smo tako pridne, se pa nad kg naslajajouser posted image user posted image .

Kety a hodiš v Štorkljo v LJ? Jaz bi tudi hodila. Daj mi prosim malo več napiši, kdaj je, pa koliko stane, pa kaj rabim.....

Zdaj pa še eno uprašanje za vse Julijke: A se vam zdi da je mogoče še prekmalu za nakupe za user posted image , če dobiš kaj res zelo ugodnega? Ali se boste odločile da boste čisto vse kupovale novo, ali tudi kaj rabljeno?

lp

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
23.2.2007 10:33:11   
GabiW
Živjo lepotičke,

cel dan imam odprto tole stran pa berem vaše komentarje, ampak le redko zberem pogum in še sama kaj dodam.
Jaz sem se v prvih 3 mesecih zredila 4 kg. Ko sem bila pri G. mi je sestra rekla da sem si kar lepo banrala šlaufkov okrog pasu, zdravnica pa je rekla da sem čist super in da se mi ni treba nič bat. Prav tako mi je rekla 1,5 na mesec je ok. In če smo zdaj recimo da ze vse zapolnile 4 mesece je to dovoljenih 6 kg. Za dvojčke je verjetno še več. Punce, če nam paše jest in se dobro počutimo, ne vem zakaj bi morale pazit na prehrano. Raje imam kakšen kg več, pa je z dojenčkom vse ok, kot pa da bi bila vsa shirana. Kako bi pa to zgledalo. Saj bomo že pol velik migale, da bodo šle kile dol.
Tudi jaz sem šla že na začetku februrarja enkrat na telovadbo, bila je super, potem pa sem zbolela in sem še danes "zaprta" v stanovanju. user posted image  Naslednji teden spet začnem. Že komaj čakam da pretegnem kosti.
Za sprehod, kavico ali sladoled sem pa jaz takoj ZA. Če si bo kakšna zaželela družbe user posted image , se lahko zmenimo.

Lep dan vam želim.

Pa pa, Gabi

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
23.2.2007 10:34:20   
Afnica
Siskamiska...jaz grem danes gledat k enim v sosednje mesto...prodajo vse kar so potrebovali za dvojčke od rojstva pa do sedaj (3leta). Bomo videli, če je kaj uporabnega. Pa še ena punca, ki jo poznam, bi prodala ali pa posodila opremo od svojih dvojčic. Bomo videli kako se bo izšlo. Če ne bomo pač kupili novo.
Drugače sem pa že kupila nekaj malega- bodyje. Pravijo, da naj ne bi kupoval preden otroka sploh čutiš. Torej me že lahko počasi nakupujemo ali pa si vsaj že podrobno ogledujemo. Sploh me, ki smo dvojne user posted image ...ker nikoli ne veš kdaj boš pristala v bolnici...zgodnji porod je bolj pravilo kot izjema in poznam nekaj primerov, ko so že od 30. tedna naprej v bolnici preživele. Tako, da če računaš, imamo samo še 10 tednov za priprave. Pa tudi, če se dobro držiš in ti ne grozi prezgodnji porod, moraš vedet, da boš pa že zelo nerodna in se boš težko še vozila od trgovine do trgovine. Tako, da mislim, da res ni prehitro za kakšne nakupe. Zdej še imamo precej energije in volje...tega bo iz tedna v teden manj.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
23.2.2007 10:41:28   
GabiW
Hello,

ker že omenjate nakupe, povejte mi ali kupujete body-e na kratke rokave ali dolge? Julija bi načeloma moralo biti zelo vroče, kako oblečeš novorojenčka? Krake rokave? **** hlačke? Ne se mi smejat, ampak res ne vem. Moj dragi je zadnjič že hotel da kupiva vozek, pa sem ga komaj ustavila. Jaz na žalost še vedno ne čutim brcik (kar me zelooooooo obremenjuje), zato pa še ne kupujem. Počakala bom do 5.3. ko imam naslednji UZ in če bo vse ok bom navalila na trgovine. user posted image  Potem me pa res nihče več ne ustavi.

pa pa, Gabi

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
23.2.2007 10:47:39   
Afnica
Jaz tudi nimam najbolj pojma o user posted image . Praksa mi manjka. user posted image  Po izkušnjah mamic in po prebiranju strokovnih revij, naj ne bi poleti dojenčkov preveč oblačili, četudi so komaj prijokali na svet. Tisti bodyji, ki sem jih jaz kupila za naša 2, so s kratkimi rokavi. Če bo pa potrebno jih bolj oblačit, se pa tako obleče še kaj čez ali se jih pa pokrije. Tak jaz mislim...pa sem amater. user posted image   Drugače pa ne vem, čemu bi služili bodyji št.56 s kratkimi rokavi?? Za poletne novorojenčke po moje.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
23.2.2007 11:15:36   
pupi
Kety čestitam za pupo!! user posted image
GabiW tudi jaz sem si zadala, da bom z nakupi počakala do morfologije. To še je cele tri tedne pa bomo že nekak. Na gibe še tudi čakamo user posted image , zdaj bi res lahko že kaj bilo!! Kdaj so se pri vas začele brcike?
Glede oblačil za novorojenčke pa, obleči user posted image  tak kot bi tudi tebi odgovarjalo. Moja teta je moja bratranca vedno ful oblačila , p sta bila vedno bolana. Zato Afnica in Gabi mislim, da bo kar vredu bodeki s kratkimi rokavi, pa saj bomo tak imeli letos 40 stopinj, če se po zimi zgledujemo!!
Zdaj pa še glede kilogramov, da vs malo potolažim. Imam dve sošolki na faksu, ki sta obe 160 cm visoki in sta se pri obeh user posted image  zredile za 30 kg zdaj pa se lomita kak sta suhe. Zato se kar strinjam s tabo Gabi raje jemo pa bo z našimi pikeci vse v redu, s kilami pa se bomo po porodu obremenjevale!! user posted image  Pa saj pravijo, da, če se mamica sekira tudi ni v redu za otroka, mene pa to obremenjuje če si nekaj ne smem privoščit user posted image user posted image !! Ve z dvojčki pa mislim, da nimte nič preveč kil če sem se jaz zdaj do 18. tedna zredila za 2kg smo tak nekje na istem!!
Fajn mi bodite, čao

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
23.2.2007 11:21:01   
siskamiska
Jaz sem se4 odločila, da z nakupom cunjic počakam do materinske šole, ki se mi bo začela začetek aprila. Tudi meni se ne sanja kako da moraš oblečt, zato mi bodo oni tam povedali. Bom pa verjetno že par stvari od opreme prej kupila, tako da mi ne bo treba vse na koncu.
Moram vam povedat da sta moja user posted image user posted image  izdneva v dan bolj živahna in veselo poskakujeta po meni. Najrajši ko grem jaz spat, da ne morem zaspatuser posted image user posted image .

lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
23.2.2007 12:01:42   
kety99
Siskamiska telovadba je vsako sredo od 18-19.30h v Savskem naselju. Cena je mislim da 33 EUR za cel mesec, za 4 obiske, oz., če si slučajno še študentka imaš na ceno 50% popust. Drugače pa smo bile v sredo 4 nosečke, telovadile smo kar intenzivno, jaz sem bila precej utrujena po koncu. No ful mi je blo všeč, da je po koncu ene gospa skuhala čajčka in smo se pol lepo vsedle,  v miru spile čajčka in še malo poklepetale...tem je itak vedno dosti, glede na to, da se nam vsem vrtri svet okoli iste stvari...skratka meni je bilo zelo všeč, pridruži se nam še ti. Samo naslednji teden odpade zaradi počitnic, da ne boš slučajno zastonj hodila.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
23.2.2007 13:09:44   
Afnica
Evo mene nazaj iz "nakupov". Šla sem pogledat tisto opremo, ki jo prodajajo od dvojčkov. Imajo pa abc voziček (ne prodajajo jih več pri nas, saj so zdej novi modeli), je pa 4 kolesnik, soliden. Lepo ohranjen, prodajo ga za smešnih 100€. Prodajo tudi 2 lupinici, 2 avtosedeža, ki ju uporabljaš po lupinici, kinderpet 2x, skupaj z jogiji, stajico...vse za pol cene in res lepo ohranjeno. Saj pravzaprav se ne more nič kaj uničit. Za zraven pa dajo še 2kahljici, nekaj cunjic in čevljev...tako, da mi smo se odločili, da bomo kar vzeli. user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
23.2.2007 13:12:45   
ksenjak
Super Afnica!user posted image

Koliko te pa bo vse skupaj potem prišlo?

Lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
23.2.2007 13:16:51   
*maja
No da se javim: morfologija je za nami vse je OK sploa pa se HVALABOGU user posted image  ni videlo je user posted image  tako nogice skupaj tiščal, da G ni pa ni mogel videti. Še dobro, ker sva si z možem kar želela da se nebi videlo, ker bi naju drugače premamilo da bi vprašala. Na koncu sva bila oba srečna in zadovoljna, tako da izvemo za spol nič prej kot v porodni sobi user posted image .

Rumba naša ta velika ima rojstni dan v nedeljo (25.2.) tako da najini pupi praznujeta dva dni narazen. Bomo pa itak cel vikend imeli žurko doma za babice in žlahto. Se že križam, ker kar vem kako bom konec vikenda crknjena user posted image .

Siskamiska jaz sem takoj za kakšen kofetek v Čolnarni sploh, ko se sonček prikaže je res super lepo za kofetkanje.

Kar se tiče pa kupovanja opreme in cotk za user posted image  pa sem jaz mnenja, da če se pokaže priložnost zakaj pa nebi kaj kupile že sedaj. Koneckoncev bi drugače lahko bankrotirali, če bi kupovali vse na koncu.
Cunjice je pa pametno imeti malo z dolgimi in malo s kratkimi rokavi. Naša najmlajša pupa je rojena konec junija in so nam bodiji s kratkimi rokavi prišli prav vsega skupaj slabe 3 tedne, drugače pa sami z dolgimi rokavi. Lahko pa kombinirate tako da služijo bodiji s kratkimi rokavi kot spodnja majčka pa potem čez nekaj z dolgimi in je problem rešen. No je pa res da je bilo predlansko poletje bolj tako tako nič kaj pretoplo. Za letos pa bojda napovedujejo peklensko poletje.

No bomo videla....

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
23.2.2007 13:44:58   
Anja O.
Afnica glede poštnine je tako da se plača normalno, ampak je sprejemljiva, ti pa javim točno koliko je. Bom vprašala to kolegico ki ga je naročila za svojo pravkar rojeno pikico. Ti javim.
Jelenche ne sekiraj se zaradi antibiotikov, zdravniki že vedo kaj lahko dajo kaj pa ne. Tudi jst mislim da če ne gre z domačiči zdravili (čaj, limona, med,...) je bolje vzeti antibiotike da se pozdraviš. Si pa žal letošnje nosečke ne moremo pomagati, kajti samo vreme je krivo da je toliko virusov. Tudi jst sem bil bolana sem imela antibiotike in so mi vsi govorili naj se pazim, pa kako hudiča se naj pazim, tudi če sem 24 ur na dan doma, mi pa moj mož prinese virus domov tako da ....... brezveze.
Bomo žeuser posted image
Čestitke Ketty za user posted image .

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.2.2007 14:11:54   
Anja O.
Afnica sem že dobila informacijo. Kolegica ki si je naročila voziček in jajčko, jo je poštnina prišla okoli 10.000 sit. Tako da pomoje okli 50 eur sedaj ker je ta voziček verjetno malo težji.

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
23.2.2007 14:49:59   
siskamiska
Afnica user posted image user posted image user posted image  za opremo, a veš kolk letanja, časa in evrotov ti bo prihranjeno. Res super za tak nakup.

Da se še jaz malo pohvalim sem tudi ravnokar kupila 2 ležalnika za user posted image user posted image .Rabljeno par mesecev po polovični ceni.

Maja čestitke za morfologijo. Važno da se je izteklo tako kot sta si z možem želela.

Jelenche želim ti da se čim prej pozdraviš.

Ostalim  user posted image  pa čim lepši vikend in veliiiiko sončka.

papa

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.2.2007 15:11:49   
kety99
Joj punce pravkar sem doživela šok. Kot sem že povedala, sem imela včeraj morfologiji in bilo je vse ok. No vsaj tako sem razumela G. Malo prej pa mi zvoni telefon in me kliče moje G in mi reče, da nekaj ni čisto ziher in da mi bo dala napotnico za ponovni UZ v porodnišnici. Nič ni rekla zakaj, le da hoče biti sigurna, da je vse ok. Mene pa je zdaj tako strah!! Joj kaj če je kaj narobe z mojo pikico. Aja rekla je še to, da mogoče zato, ker sva precej zgodaj delale morfologijo saj sem noseča 19t/2d. A se je kateri že zgodilo kaj podobnega? Kam se moram zdaj naročit? ima katera telefonsko?? Joj čisto sem zmedena...

Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.2.2007 15:28:29   
rumba
Pozdravček in user posted image !

Joj, kako ste danes pridne user posted image user posted image .
Me veseli, da nas je že več zainteresiranih za čvek v Tivolijo!!! Komaj čakam, se moramo res zmeniti.
Kety99, mene tudi zanima ta telovadba pri Štorklji. Če utegnem, se vam naslednjič pridružim. Pa user posted image  za user posted image .
Kar se tiče nakupov: jaz sem v 1user posted image  kar odlašala in odlašala in tako mi je v 35 tednu, ko sem šla nenapovedano roditi, manjkalo še kar nekaj reči. To je bil križ za user posted image . Ko je prišel v trgovino in je trgovka zvohala, da je tu pod nujno, mu je hotela podturiti prav vse. Še dobro, da se je prej posvetoval z mano po telefonu, sicer bi domov pripeljal celo trgovino. Ja, pol je blo pa treba izkati pomoč za pranje, pa likanje, ki ni ravno v njegovi domeni.... No, v drugo sem imela vse pripravljeno že v 32 tednu. Kakorkoli, svetujem vam, da ne čakate prav na konec. Če vam je kaj že zdaj všeč, navali narod!user posted image
Pupi, GabiW, za prvorodke ni panike, če ne čutite brcik menda tja do 22 tedna. Saj bo!
Glede kg: se ne sekiram, koliko bo šlo gor, saj je obakrat še prehitro šlo dol. user posted image  Če bo 12, bo 120, če več pa več.... Če je pa tako fajn jestuser posted image .
Siskamiska, ti misliš v materinsko šolo v aprilu? Jaz sem jo sicer že obiskovala pred 4. leti, a razmišljam, da bi spet šla. Moja sta oba zimska, tako da nimam pojma, kako novorojenčka obleči sredi poletjauser posted image . Predavanja so res prilagojena letnemu času, tako da znam kaj novega izvedeti. Pa user posted image  za prve nakupe!
Afnica, user posted image  za nakup!
*maja, user posted image  za morfologijo! Jaz tudi nočem izvedeti spola in me je kar malo strah, da ga ne G slučajno nevede izda. Veselo žuriranje ta vikend ti želim!

Punce, pridne bodite, božajte trebuščke in uživajte!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.2.2007 15:33:09   
rumba
Kety99, upam, da ni kaj hujšega! Sicer pa G ponavadi raje pretiravajo in preventivno pošljejo na nov pregled. Držim pesti!user posted image user posted image user posted image  
V Lj porodnišnici se naroča na morfologijo z napotnico na tel.: 01 522 61 10.
Pokliči in obrazloži situacijo.
Pozdravček!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
23.2.2007 18:09:30   
siskamiska
Kety99 držim pesti a bo vse vredu. Misli pozitivno.user posted image

Rumba, za april sem se odločila zato, ker bom takrat še upam da bolj fit, in ker imam user posted image user posted image  se mi zna zgodit da bom prej rodila. Saj veš kako je, zna se zgoditi že v sedmem mesecu. Za mesec maj sem se pa odločila da grem še malo na dopust, pa da dokupim vse kar mi manjka.......pa v upanju da mi ne bo treba preležati zadnjih tednov in da še ne bom tako okrogla, da se bom lahko normalno gibala.
Najbolj me je strah da mi predpišejo strogo mirovanje, ali celo da te vržejo zadnji mesec v bolnico, pa da ne moreš več avta vozit........joj, jaz pa tako rada okrog letamuser posted image .
Se pravi da moram do maja zdržat, da se vam bom lahko pridružila v Tivolijuuser posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
23.2.2007 19:17:55   
kapica
Vidim da se pogovarjate o materinski soli. Jaz imam dva termina na razpolago, pa ne vem tocno kako naj se odlocim. In sicer je prvi marca, drugi pa junija. Prvi se mi zdi malo prehitro, drugi pa prepoznouser posted image , kaj ce se pred terminom ze zacne kaj dogajat. Tako da sem se malo v dilemi kako se bom odlocla.
Glede kil, ne vem zakaj bi naj bilo 5 prevec za 20.ti teden, mogoce je odvisno od katere kilaze startas. Da ce ima kdo ze prej malo viska, te kregajo, ce si pa bolj suhica, pa nic ne recejo. No pri meni G ni kaj rekla, sem pa res startala z 53kg. Upam pa da jih vec kot 15 na koncu ne bo. Za vas, ki imate dvojcke, pa se mi zdi 25kg kr normalna meja. Sicer imamo pa prvico biti sedaj bolj debeluskaste, saj smo nosece user posted image .
Afnica, super, ce imas moznost , kupi, pa si "vsega resena"user posted image .  Jaz tudi mislim da ni treba predolgo cakati z nakupi, sploh ce pride moznost kaj ceneje dobiti prej. Jaz bom sla verjetno aprila ali maja v pravi nakup.
Ketty, cestitam za punckouser posted image in upam da se bo vse lepo uredilo. Mislim pa da ce si videla ali slisala srcek in gibanje, da ne more biti kaj veliko narobe. Mogoce je G samo na kaj pozabila, ne pomeni takoj, da je kaj narobe. Poskusi crne misli odstraniti kolikor se da. Drzim pesti user posted image .
Siskamiska, sedaj vsaj ves da ne hodis vec sama spat user posted image . Dokler se nic ne joka in ni treba vstati iz postelje, bodi samo z brcikami zadovoljnauser posted image .
Maja user posted image  za morfologijo in dete ki je drzalo nogice skupaj user posted image .
Jelenche, upam da bos cimprej okrevala, za seznam pa si res ne delaj skrbiuser posted image . Jaz sem se izvlekla, sem rutico okrog vratu nosla, caj z medom pila, se dovolj oblekla ko sem sla ven, tudi ce je bil soncek, tako da mi je ze skoraj cisto v redu.
Rumba, moj bi tudi kopico otrok user posted image .

Aja, jaz sem sklenla, da se bom tehtala vsaka dva tedna, nekako me je malo groza ce se bo tako stopnjevalo, da vsak teden na vago stopam user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.2.2007 9:24:47   
Freycha
Dober dan babike!!

Vam palčki v bušijih že nagajajo? Moj je bil danes ponoči malo nagajiv, ja.... nič mu ni pasalo user posted image

Sem pa razmišljala, da nas je kar nekaj štajerk in če se Ljubljančanke menijo za kavico, bi se lahko tudi štajerke. Če ste za, se javite, pa se enkrat zmenimo in dobimo na kavi, da se spoznamo......

Danes bom cel dan doma sama, ker je šel moj dragi smučat v AUT. Jaz bom pa doma likala in pospravljala user posted image  kje je pravica na tem svetu??

Sicer pa moram reči javno hvala Zvesti, ki mi je posodila Angelsounds, da sem mojega palčka malo poslušala včeraj!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.2.2007 13:31:52   
Anonimen
haha, Freycha....kakšne ti strelas...Ni problema.... A si ga v redu čula?

Glede kavice pa... Če mi le rata, se vam pridružim. Saj veš...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.2.2007 13:46:43   
Freycha
super se ga čuje user posted image user posted image  samo traja, da ga najdeš, potem pa ta baraba odplava nekam drugam in ga spet iščem. Danes ponoči in že cel dan je tako živahen, da ga slediti ne morem...... se pa super sliši!!!!

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.2.2007 19:21:33   
poldy
Vidim, da že skoraj vse čutite brcike. Jaz pa sem prvičuser posted image in nisem čisto prepričana kaj naj bi sploh čutila.....  Moj G mi do sedaj še ni omenil morfologije. Je pa našel nekaj nepravilnosti v četrtek na UZ. Imam namreč srčaste oblike maternico in naj bi se večkrat krčila, kar pa ni ravno v redu. Sem pa tudi že sama čutila krče, predvsem ponoči ampak v zgornjem delu trebuha. Sedaj moram pa spasmex jest 3krat na dan, ampak mal goljufam... Bl me skrbi za ponoč. Bolniško imam podaljšano za 3 tedne, tako da grem na komisijo, upam da ne bodo kompliciral ker nisem ravno v stanju za it delat.Imam namreč tako službo da je velik dvigovanja jaz pa včasih tomaj iz stola vstanem, ko mišice na trebuhu napnem. No sej sem optimist.....
Lep pozdrav vsem user posted image pa user posted image za brcike

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
26.2.2007 9:13:21   
rumba
Pozdraveček in user posted image !

Kje pa ste danes? Kako ste kaj? Sem nas našla prav na dnu seznamauser posted image .
Pri nas smo preživeli naporen vikend. Dva dni polno ljudi, pa hrana, hrana, hrana... Sem se pa zato zelo slabo počutila. Ugotovila sem, da ko se najem, dobim hudo vrtoglavicouser posted image  Pa še čisto suho grlo in blazna žeja, čeprav veliko pijem. Nimam pojma, kaj bi bilo to. Moram jutri pojamrati na pregedu. Hemoglobin sicer ni idealen, pritisk je bil v mejah normale.... Bomo videli. O, pa upam, da bom končno prvič sličala srček našega user posted image .

Joj, punce, povejte, kakšne so kaj vaše sanje zadnje čase??? Jaz že nekaj časa sanjam zelo žive sanje, kot da je vse res. Od poroda (ma prav do potankosti in običajno se blazno skregam z babicouser posted image , pa nisem ravno človek, ki se krega), do dojenčka - a nikoli ne vidim, ali je pupa/fant, pa pogosto sem v sanjah čustveno prizadeta. Vi so neki proti meni, me ne razumejo... Hja, pol se pa zbudim, možgančki delajo 100 na uro in ne morem nazaj zaspati.

O.K., javite se kaj in pridne bodite, pa ignorirajte to slabo vremeuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......