|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.2.2007 12:20:25   
Afnica
Ja, Zvesta...meni se včasih zdi, da mi otrdi...ampak ne v celoti...smešno...tak imam recimo nekaj časa levi del trebuha čist trd, drugega pa ne. Ali pa mi otrdi spodnji del. Čudno. user posted image  Pa tudi krči me počasi napadajo. Krčnih žil nimam, niti nisem imela. Samo tu in tam me zgrabi ponoči, v mečih najraje. Tudi meni je ginek. priporočala magnezij, ampak še preden so se ti znaki pojavili. Rekla je, da se maternica lažje širi. Tako, da Mg tudi pijem. In mislim, da kar pomaga.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.2.2007 12:29:31   
rumba
Pozdravček!

Zvesta, meni sicer trebuh nič ne otrdeva, pa tudi krčev še ni. Sem pa v prejšnji nosečnosti imela pogoste krče v mečih, pa mi je G poleg magnezija priporočil tudi kalcij. Tako sem pila vsakega po malo in se je čisto uredilo. Sedaj sem zaenkrat še o.k..   He, he, he..... sem videla, da tudi ti vohuniš pri februarčicah user posted image , no, jaz tudi....  user posted image . Ker sem obakrat rodila več kot mesec prej, sploh ne vem, kaj je to 9 mesec, pa malo firbcam. No upam, da ga bom tokrat le doživela.
Afnica, to je pa že lep trebušček user posted image .

Danes pa je v LJ katastrofa od vremenauser posted image . Upam, da se kaj porihta.

Uživajte!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.2.2007 13:25:53   
kapica
Afnica, res ti lepo trebuscek raste. Jaz sem trnutno pri 86cmuser posted image . Meni se to ze zdi veliko. Ja nic, mogle se bomo navadit na to, da grejo kile gor in da bomo vedno bolj okrogleuser posted image .
Super punce da se lepo studirate zraven in delate izpite, kr tako naprej, pa boste bolj uzivale takrat ko bo bebica na svetu.
Madejka, ne delaj si skrbi, ce se nisi se o nicemer pozanimala. Imam se veliiiko casa. Sploh pa je nakup stanovanja velika zadeva in pravtako pomembna, velik korak, tako da si sedaj vzemi cas za to, po tem pa pride bebica na vrsto. Sploh pa ce bos vecinoma dobila podarjene stvari, imas se manj skrbi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.2.2007 14:21:32   
*maja
Meni se že nekaj časa dogaja da mi otrdeva trebuh, samo za enkrat še ni moteče, se pa včasih zgodi tudi večkrat na dan.
Kar se pa trebuha tiče, je meni kar naenkrat zrasel na 90 cm.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.2.2007 15:39:02   
pupi
Joj Afnica, si pridna, da to vse rihtaš!! Jaz sem včeraj pri osebnem zdravniku sedela 3 ure pa sem zvečer mislila, da bom umrla, kak sem bila utrujena. Pa doma tudi na veliko delamo, ravnokar moj dragi kuhno podira in to v pravem pomenu beseda, štema ko veliki!!! Jaz pa tu in tam kaj pristopim, ta moja noga bo me ubila.
Aja sem bla včeraj pri os. zdr.(kot sem že omenila) zaradi mojega, sedaj potrjenega išijasa in mi je samo Lekadol predpisal, ki seveda ne mislim jest. Jemala bi ga naj 3X2 na dan user posted image  kaki komedijant je moj doktar!!!!! Niti na pamet mi ne pride da bi se z Lekadolem nažirala. Me je pa seveda potolažil da bo še samo slabše. JUPI!! Se pravi nič novega nisem izvedela in lahko trpim še naprej! Da bi ve vedele koliko energije meni ta noga vzame... Dovolj jamranja, že spet!!! user posted image user posted image  
Sem zelo vesela da šibamo z izpit, ampak jaz ne bom te sreče da bi jih končela do poroda, ker jih je preveč, če bom le vse obvezne vaje končala bom vesela, bomo pa že babice uporabili, ko bo silauser posted image !!
Me pa še nekaj glede teh racmank zanima. Kaj to je kaj drugačna plenička kot so tiste navadne bombažne? Kako izgleda ta zadeva? Tudi previjalan mizica iz Ikee je zanimiva, se bomo še poglobili v to. Jaz sem v Baby centru gledala nastavek(previjalan deskica) za na posteljco (kinderpet) in mi je bil zanimv, je imela mogoče katera izkušnje z njim?
Moj trebušček stoji na 90cm zdaj že 14 dni, je pa res da jaz že prej nisem bila ena izmed bolj ozkih v pasu user posted image  . Krčev nimam, tudi trebuh ni trd, da bi le bil, samo špehek opletauser posted image !!
Se moram malo pohavlit da pri nas v MB pa je taaaaaaak lepo sonce, da je kar joj. Mi imamo pravo pomlad!!
Faj bodite deklinice, čao

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.2.2007 18:36:10   
bačko
Lep pozdrav!
Moram vam povedati, da sem tudi jaz začela čutiti brcike.user posted image Prav srečna sem.Zanimiv občutek!Sploh zato, ker je to moj prvi otrok!
Komaj čakam 1.3. ko imam morfologijo da vprašam za spol.Drugače pa se dobro počutim.Edino kar je da hodil iz službe kar utrujena.Delam pa en dan zjutraj naslednji dan pa popoldne!Ampak bom zdržala!
Lepo se imejte!
Pa pa

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.2.2007 9:20:41   
Freycha
joj zvesta, tvojega vprašanja sploh nisem videla (se vidi, da si meter in še nekaj velika user posted image ). Jaz imam občasno zvečer trd trebuh, pa tudi kake manjše krče mišic v trebuhu imam, ampak je vse v mejah normale. Tudi G sem povedala, da mi na večer otrdi trebuh, pa ni bilo nobene reakcije. Je pa tudi res, da mi otrdi takrat, ko sem izredno zmatrana.

Sicer pa, glede na to, da pijem Donat (zaradi zgage, ki res odlično pomaga), dobim tudi magnezij......user posted image

In sicer kako ste? Jaz sem šla za 0,7 kg gor v enem tednu, zato bom spet dala na stran razne McDonalds, sladoled in ostalo navlako...... Saj ne, da bi se izredno sekirala, samo v bistvu niti ni tako potrebno, pa še po sladoledu tako ali tako alergijo dobim - torej mi škoduje.

Aja, pa moj palček (od sedaj naprej mojega otročka kličem palček) je imel tako intenzivno telovadbo, da ga je tudi moj čutil in se je čisto raznežil. Namreč do sedaj so bile brcike redko tako močne, da bi se čutilo na zunanjo stran trebuha, ali pa je prej nehal s telovadbo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
22.2.2007 10:28:29   
rumba
Pozdravček in user posted image  !

Danes me pa čaka naspidiran dan. Takoj po službi šibava z možem podpisati predpogodbo za nakup novega stanovanja. Končno sva se odločila in bomo šli na večje. Pol pa po slaščišarnah izbirati torto za našo pupo, ki ima jutri 2 letiuser posted image . Madonca, kam gre ta čas, se mi zdi, kot da je šele prijokala, ekola, pa že dve letiuser posted image .
Pupi, držim pesti, da bo šlo brez Lekadolov. Če bo hudo, pa se le ne boj kakega pojesti. Ni panike.
Bačko, čestitke za brcike! Fino, kaj?
Freycha, palčke, ta je pa dobrauser posted image . Mi je ful všeč!

OK, če zvečer uspem, si ponovno izmerim trebušček, pa da vidimo, kako napredujeuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.2.2007 13:17:37   
Anja O.
Hojla punce. Po dolgem času se ponovno malo oglašam. Spet sem imela virozo tako je sem bila spet malo na bolniški. Iskrene čestitke vsem mamicam za opravljene izpite.
Tudi jst že čutim brcike od mojihuser posted image user posted image .
Afnica, moj obseg trebuha je že na 100 cm. Morem pa povedat da se je trebuh tako razširil tale mesec. Morfologijo imam 07.03 komaj čakam da spet vidim moji pikici. Na pregled mi bodo dali še kri za sladkorno in ponovno pregled za toksoplazmo.
Afnica a veš da sem našla voziček za mojauser posted image user posted image . klikni na spodnjo povezavo ti zaupam kakšen je.

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

Lep pozdrav vsem mamicam in vašim pikicam

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.2.2007 13:23:33   
Anja O.
Žal te ta povezava ne vodi direktno do mojega vozička, ker imajo tako butasto narejeno.
Ko boš kliknila to povezavo, boš videla na levi strani napisano Geschwisterwagen, klikni to potem pa še z modro piše Tako, klikni še to in odprel se ti bo moj model vozička. No meni je všeč na levi strani tretji, kombinacija z rjavo in roza, ful mi je dobra.

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.2.2007 13:36:56   
*maja
No danes sem pa tudi jaz že čist naspidirana.
Sem dopoldan že letela v trgovino, pa po torto za našo ta veliko pupo, bo jutri v vrtcu praznovala rojstni dan (matr gre hitro že 6 let bo stara, še malo pa bo treba v šolo) imamo sedaj prakso da kar kupimo torto v Leclercu pa imamo mir tistih 9 eur je pa itak tako ali pa tako hitro, če se spraviš kupovat razne piškotke in sokce, tako da se torta še najbolj splača.
Jutri me čaka morfologija user posted image , komaj že čakam. Bo šel možek z mano in sva se odločila da bova vprašala za spol, čeprav sva bila že na temu, da tokrat ne bova vprašala. Sva pa sklenila, da ne razkrijeva nobenemu katerega spola bo, bova lepo obdržala zase (no ja vam vendarle mogoče sčvekam user posted image  ). Se mi je sanjalo da bomo imeli še eno user posted image , vendar občutek imam pa da bo user posted image . No bomo videli jutri če ne bo user posted image  preveč nogic skupaj tiščal.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.2.2007 13:37:08   
Afnica
Anja O. ja, tudi moj trebušček je zrastel v 3. tednih, prej ga ni bilo nič.

Bravo user posted image user posted image  to je takšen vozek kot bi ga jaz želela imet. Ampak...a to bi morala it v Nemčijo ponj???user posted image

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
22.2.2007 14:09:47   
Anja O.
NEEEE, kje pa to je spletna trgovina, rabiš samo enega ki obvlada malo nemško, da ti pomaga. Na prvi strani imaš on-line shop, klikneš tja in lahko opraviš nakup. Je pa sigurno varno, ker je moja kolegica ki je ravokar rodila kupila tukaj voziček in je ful zadovoljna in ful bolj poceni so stvari, poglej si še malo druge stvari boš videla da imajo lepe od jajčk do stajc,....

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
22.2.2007 14:11:50   
kapica
Pupi, upma da bo tudi brez Lekadolov slo, ce pa ne, pa res lahko kaksnega vzames. Ampak da je doktor rekel 3krat po dva, se mi pa zdi res prevec.  No, drzim pesti da bo boljse, ali pa da vsaj ne bo bolecina hujsa.
Backo, bravo za brcike user posted image , Freycha, jaz tudi ze komaj cakam da bo se moj lahko cutil brcike user posted image . To more biti res lepo.
Rumba, cestitam za stanovanjeuser posted image , tako se dela. Upam da bo slo vse po nacrtih, ceprav se pri vsej birokraciji rado kaj zakomplicira. In vso letanje pa to, no, ampak saj bo tvoj mozek prevzel, a ne? Sedaj ko mores ti bolj pocivat user posted image .
Anja user posted image  za vozicek.

Sem jaz tudi pozabila povedati, da ne cutim posebej, da bo trebuscek otrdeval, tudi krcev nimam posebnih, tako da me veseli. Za prebavo pa sem videla da mi zelo pomaga, ce pijem mineralno vodo. No, vsaj zadnje tri dni je bilo v redu, pa da ne bom prehitro pametovala user posted image .
Drugace pa sem merila danes zjutraj trebuscek, 86cm, kile so pa spet sle gor. Sedaj jih je ze skupno pet. Bom jaz tudi mogla malo z sladoledom zabremzat, ceprav se kr precej nazaj drzimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
22.2.2007 14:32:35   
Anja O.
ZAKAJ SE TO DOGAJA? Komaj napišem ko pa hočem objaviti me vrže ven ne morem.user posted image
No pa gremo od začetka.

Tudi meni se dogaja to da mi trebuh včasih otdri, ampak sem brala v reviji moj malček na katero sem naročena, da je to normalni pojav, ki se začne tam nekjev v 20 tednu nosečnosti. Kajti maternica se tako pripravlja na porod, to naj bi bili zgodnji popadki. Tako da punce ne skrbite, to naj bi bilo normalno. No ne bom pametovala...

Afnica kako si kaj z kilami? Jst sem jih imela na začetku 64,5 (velika177 cm) sdaj v 21 tednu jih imam 77. Se sploh ne sekiram , ker mi je g. rekel da naj bi se normalno zredila za 25 kg.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
22.2.2007 17:26:53   
Jelenche
hej punce,

no.. . moj možek se je zelo potrudil in mi predal bolezen,....user posted image

ja, zbolela sem, in to kar ornk, sicer se sedaj počutim že malo bolje, imam pa neko bakterijsko vnetje in sem imela 4 dni vročino 39C , včasih več, redko kdaj manj,... mi je blo kar hudo, pijem sok iz grenivk, sok rdeče pese, (vse to naj bi naravno pomagalo zbijati vročino) dajala obkladke na glavo, roke in noge,... a ko ni nič pomagalo in ko sem že 3 klicalal G, je rekla da naj pijem lekadole,.. tako da sem spila nekaj lekadolov v teh dneh, da sem nekako zbila vročino. Zdaj me je dala še na antibiotike, mi je tudi G jih dovolila, saj je rekla da je v mojem primeru bolj nevarno antibiotike ne jemati, kot jemati,... user posted image
No, in sem spet na bolniški... hvala bogu, sem sedaj že bolje in lahko se za nekaj minut usedem pred računalnik, ... glede seznama boste morale malo potrpeti, ker nimam energije ... , bom pa, obljubim ko obm malce bolje.

No, pa še žalostna sem bila te dni, saj bi če ne bi imela abrazije sedaj najbrž že imela svojega user posted image , .... no, pa saj bo, imam novo upanje, a vseeno spomini naredijo svoje ...user posted image

Drugače sem tudi jaz si že ogledala Guliverja,.. že pred časom, ker imamo izredno majhno kopalnico in nimam placa za normalno previjalko. Mislim pa da je kopalnica res najbolj primeren prostor za previjanje že samo zaradi vode in vsega, ...
Mi je zadnjič prijateljica povedala, da previjala svojo tamalo, in da jo je tako napenjalo, da je tako prdnila,.. no zraven prdca je seveda šel še drekec (2 meseca stara punčka) po ceeeeliii steni in po tepihu ... in po njej seveda... user posted image  no to me je definitivno prepičalo, da bom imela previjalko v kopalnici.

Vidim da ste pridne in delate izpite,.. ter da čutite brcike .... zelo lepooo
res prijeten občutek (zaenkrat) user posted image

no pa uživajmo punce

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
22.2.2007 18:07:38   
Afnica
Anja O. s kilami sem zaenkrat še kar vredu...ampak opažam, da se stopnjuje nabiranje kg-jev. Do 12 tedna sem se zredila 0,6 kg...potem do 16 še 1,4 zraven. In od 16. pa zdej do 20. bi lahko rekla še ene 2-3 kg. Torej vse skupaj 4-5 kg.  za zadnje obdobje ne vem točno, ker se orientiram na vago pri ginekologinji. Startala sem pa z 67kg. Apetit imam full in imam res občutek, da bodo kg zdej začeli pospešeno naraščat. Ja, glede na to, da nosiva 2 se lahko zrediva malo več kot ostale. :) Se pa nisem zredila res nikamor drugam kot v trebuh. Nekatere hlače mi je mami samo v pasu razširila z všitki in jih nosim normalno naprej.

Glede vozička...res je specialn...tak kot ga hočem...sam enega prevajalca rabim, ker sem totalna budala v nemščini. user posted image  A veš mogoče kako je kaj s poštnino?

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
22.2.2007 19:56:16   
siskamiska
Pozdravljene user posted image ,

Anja O in Afnica, katere G pa imate, da vam pusti da se lahko več zredite?  Pa to ni mišljeno kot slabo, ampak je meni ravno zadnjič moja G rekla da tam nekje 13 - 14 kg. So mi skor oči ven padle, ker se mi zdi to zelo malouser posted image . Mogoče sklepa po sebi, ker je sama zelo šlang. Najboljše da začnem jesti sam stiropor, da se ne bom preveč zredila.
Anja O, voziček je zelo lušten...ampak še vedno prevelik, zato se mu bom mogla jaz odpovedati.

Jelenche, upam da se kmalu pozdraviš.

Rumba čestitke za novo stanovanje.user posted image user posted image
Midva sva pa intenzivno začela razmišljat da bi čez 2 leti imela hiško ( čisto svojo seveda).

Tista previjalna iz Ikeje je pa res super, samo jo nažalost ne stlačim nikamor v kopalnico, tako da bova ostala kar pri prvotnem načrtu. Previjalno podlogo na predalnik v spalnico in to bo to.

Jaz že kar lušno čutim brcike, včeraj sta nabijala ko dva fuzbalerja cel dan in še ponoč, danes je pa mir. Zgleda da sta omagalauser posted image .

Mislim da bodo tudi meni začele kile močno naraščat, ker se bašem vsak dan s sladoledom, ravno prejle pa sem bila v mestu v McDonaldu na jagodnem shake-u. Toliko o  moji zdravi prehrani. Mi je pa zelo všeč, da so tako lepi dnevi in da grem vsak dan po Tivoliju na ta velik sprehoduser posted image user posted image . No vsaj tako se malo razgibam. Sem pa ugotovila da je prav škoda, da ne poznam nobene nosečke da bi se dobile kdaj v Čolnarni na kavici.

Vsem user posted image  en čudovit pozdravček in pobožajte svoje bušije.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
22.2.2007 20:08:40   
pupi
Pozdravljene!
Anja O. , sem tudi jaz pokukakal ta tvoj voziček in je fenomenlen bi kar jaz mela dvojčka user posted image !! Pa ful je lepih vozičkov. Sem nekaj kazala mojemu user posted image  pa je bil navdušen!!  Tudi mene zanima, kaj več glede tega naročanja, ker se mi zdijo vozički ker ugodni tukaj?! 

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
22.2.2007 21:48:22   
rumba
Pozdravček in user posted image !

Anja O., res lep voziček!
*maja, kdaj ima tvoja pupa rojstni dan? Jutri? Če je tako, potem z mojo praznujeta na isti danuser posted image . No, mi nič ne bomo nesli v vrtec. Danes je bruhala in driskala, tako da bo jutri kar lepo doma. Upam, da se do nedelje pocajta, ko pride žlahta žurat.
Jelenche, ne skrbi glede seznama, ti se lepo pozdravi, pol pa spet veselo na delo.user posted image  Ti bi morala biti med februarkami? Razumem, da ti je hudo, a mi smo te prav vesele, da si z nami.
Siskamiska, glede sprehoda pa kakšne user posted image  v Tivoliju pa se lahko zmenimo kdaj v maju, ko bomo že doma, a? No, vsaj jaz nameravam (če bo vse ok) delati do prvomajskih, pol malo na morje, pol pa dopust, pa še mal bolniške in porodniška. Ja, maja bi se pa res prilegel kak klepet v Tivolijuuser posted image .

Evo, pa sem si še izmerila trebušček. 88 cmuser posted image user posted image user posted image  V začetku meseca sem si namerila 87cm, zdaj pa le 1cm večuser posted image  Mogoče sem bila takrat kaj napihnjena, ali pa... pojma nimam. No, pridelala sem še +1kg.

Hvala vsem za čestitke za stanovanje. Hja, podpisala sva predpogodbo, sedaj še plačava aro, pol podpišemo pogodbo in čakamo dolgo leto in par mesecev, da se vselimo. Je namreč novogradnja in trenutno gradijo prvo nadstropje. Ja, se bomo še načakali, a bo potem toliko lepše. Sem vesela, da sva se odločila. Prostora bo še za celo kopico otrokuser posted image user posted image user posted image . Joj, da me šefica v službi slišiuser posted image user posted image . Moj bi bil pa kar za.
No, se grem malo z user posted image  pogovarjat in spat. Lahko noč!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.2.2007 8:26:06   
Afnica
Siskamiska meni ni ginek. nič rekla za kile. Edino kar je rekla, da nej pazim, da ne bo preveč (ne več kot 0.5kg na teden) To je blo na 1. pregledu. Zdej me niti ne pohvali, niti me ne krega. Najbrž je v mejah normale. Je pa res, da sem prebrala, da se nosečke z dvojčki zredijo normalno za nekje 16kg, z enojčki bi naj blo idealno 11.

Otrok.............................3-3,5 kg
Dodatna kri.....................1,25 kg
Povečane prsi..................400 g
Večja maternica...............900 g
Plodovnica.......................800 g
Posteljica........................650 g
Dodatna maščoba............1,7 kg
Zastala voda.....................2 kg

SKUPAJ                            11KG

Če pa nosiš dvojčke pa računaj, da sta 2 ploda (sicer malo manjša...ampak skupaj imata tudi 5kg), nekaj več krvi (ne 1x več) maternica je nekoliko večja, več plodovnice, 2 posteljici...tako, da nekje 5kg več bi naj prinesla dvojčka. Je pa res, da so te cifre idealne...mnoge gredo krepko preko tega.

In jaz sem trenutno nekje na 4-5kg. Pomeni, da če vsak teden moje nosečnosti do konca pridobim 0,8kg (kar je tako preveč)...bom na koncu na 17,6 kg. No, sej to so samo izračuni v moji glavi...ampak pač hočem povedat, da mislim, da z mojimi 4-5 kg trenutno ne pretiravam.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.2.2007 9:29:37   
Anja O.
Jelenche tudi jst sem imela prejšnji teden virozo in ker sem imela visoko vročino mi je zdravnica po posvetu z g.  dala antibiotike, tako da se ne sekiraj. Pravijo da si naše pikice tako vzamejo kar jim paše.

Afnica glede poštnine je pa tako, da se sevada plača, ampak mislim da je tako nizka da se še vseeno splača. Bom pa točno vprašala koliko je moja kolegica plačala poštnino ki si je naročilo voziček in ti javim o.k.
Siskamiska glede kilogramov je tako da tudi če bi mi moj g. ali sestra rekla da se ne smem zrediti več, je tako, da dokler se bom počutila vredu in bo z mojima user posted image user posted image  vse o.k bom jedla tako kot mi paše. Meni je sestra rekla sicer da se pri dvojčkih lahko zrediš tudi do 25 kg, ni pa rekla da se 100 % zrediš toliko

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.2.2007 9:40:45   
siskamiska
Afnica, upam da mi nisi kaj zamerila user posted image , to res ni bil moj namen. Sigurno se bomo zredile več kot naj bi bilo idealno, ampak saj imamo dober razlog za to. Ni letelo na tebe, saj se mi zdijo tvoje naraščanje teže čisto ok.
Zdaj nas čak obdobje ko bodo kile kar letele gor, seveda na račun user posted image user posted image  ( pri meni še sladoleda zraven), ampak bo šlo tudi to hitro dol, ko bomo rodile.
Še enkrat, ne mi zamerit prosim.

Rumba, no maj bo super, pa še toplo bo takrat fajn, pa tak lep sonček.......

Upam da bo danes kaj sončka, da bom šla z veseljem pretegnit noge.

lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.2.2007 9:42:19   
siskamiska
Anja O. tudi jaz sem si nekje zadala cilj da do 25 kg bo kar uredu....

lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.2.2007 9:51:08   
Afnica
Siskamiska vem, da ni bilo slabonamerno. user posted image  Pa tudi jaz upam, da nisi v mojem postu razbrala, da sem kaj slabega mislila.
Pozabljamo, da je res vsaka drugačna in da kilogrami različno naraščajo. Recimo Anji se najbrž ne vidijo kg nič bolj kot meni, saj je precej višja od mene. In res, na prvem mestu so user posted image user posted image . Jaz sem takoooo vesela, da komaj čakam, da bo julij. user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......