tejči77
|
Pozdravljene, vse Julijke, Zdajle sem tudi jaz malo jezna. Napišem cel kup lepih stvari, ki jih očitno nikoli ne boste mogle prebrat, ker mi je vse zbrisalo. Zgleda, da imamo vse te probleme in bo potrebo kratko pisat. Škoda! Se tako malokrat javim in še takrat me naženejo dol! Šalo na stran. Pravkar sva z lubijem z morfologije. Vse je super! Naša , ja Jelenche, prosim, da naju daš na seznam, je težka skoraj pol kilograma (21t2/7) in je zelo živahna. Sem se od veselja ustavila v HM in kupila body in en lep kompletek. Prve cotike. Zdaj pa ne bomo več šparali. Se pa bojim, da si je moj malo bolj želel fantka, čeprav ves čas govori, da mu je vseeno. Kakšne izkušnje imate pa ve s svojimi dragimi in spolom otroka? Verjetno imam samo paranojo, a ne? Pozdravljene, Po dolgem času se javljam tudi jaz. Ravno sva z lubijem z morfologije. So naju skoraj zaklenil v zdravstveni dom. Vse je super, naša punčka je težka skoraj pol kilograma in zelo živahna. Tako da, Jelenche, prosim da pri meni dodaš na seznam ! Se nisem mogla premagat in sem šla kupit en body in en lep kompletek, od vsega veselja. Me mal skrbi, da si je moj lubi bolj želel fantka in da je mal razočaran, pa zdaj to skriva. Sicer je ves čas govoril, da mu je vseeno, pa nisem čisto prepričana. Kakšne izkušnje imate pa ve s svojimi dragimi in spolom vaše bebice? Verjetno sem samo preveč občutljiva. Naslednji pregled imam celo čez 5 tednov. Tako hitro naslednjega pregleda še nikoli nisem imela, bo pa že moj četrti, če ne štejem morfologije pri Strahovi. Ali katera razmišlja o 3D ultrazvoku, da bi imela filmček za spomin. Mene kar precej mika, pa ne vem ali bi za ta denar raje kupila kaj lepega za otroka. Dejstvo pa je da otrok vse kaj hitro preraste, 3D filmček pa naj bi ostal za vedno za spomin. Tale seznam je pa res super, še posebej zato, ker vsebuje komentarje. Jaz sem v vsem namreč čisto zelena. Nekaj mesecev nazaj še tega nisem vedela, da ne obstajajo samo plenice za enkratno uporabo. Vendar se pridno učim. Bom verjetno prej diplomirala tukaj kot na faksu. Se tudi jaz nagibam k pralnim plenicam, čeprav je očitno več dela. Slabo je pri meni samo to, da nimam sušilca, kar bo verjetno velik problem, sploh pozimi, kupit ga pa ne morem, ker ga nimam zaradi majhnega stanovanja kam dat. Bomo videli. Gotovo je bolje za otroka. Pocrklajte svoje , možje, če kateri to bere, drugače pa jim preberite moje besede same. In seveda uživajte! Pozdravček vsem Julijkam
|