Jelenche
|
hej punce, no.. . moj možek se je zelo potrudil in mi predal bolezen,.... ja, zbolela sem, in to kar ornk, sicer se sedaj počutim že malo bolje, imam pa neko bakterijsko vnetje in sem imela 4 dni vročino 39C , včasih več, redko kdaj manj,... mi je blo kar hudo, pijem sok iz grenivk, sok rdeče pese, (vse to naj bi naravno pomagalo zbijati vročino) dajala obkladke na glavo, roke in noge,... a ko ni nič pomagalo in ko sem že 3 klicalal G, je rekla da naj pijem lekadole,.. tako da sem spila nekaj lekadolov v teh dneh, da sem nekako zbila vročino. Zdaj me je dala še na antibiotike, mi je tudi G jih dovolila, saj je rekla da je v mojem primeru bolj nevarno antibiotike ne jemati, kot jemati,... No, in sem spet na bolniški... hvala bogu, sem sedaj že bolje in lahko se za nekaj minut usedem pred računalnik, ... glede seznama boste morale malo potrpeti, ker nimam energije ... , bom pa, obljubim ko obm malce bolje. No, pa še žalostna sem bila te dni, saj bi če ne bi imela abrazije sedaj najbrž že imela svojega , .... no, pa saj bo, imam novo upanje, a vseeno spomini naredijo svoje ... Drugače sem tudi jaz si že ogledala Guliverja,.. že pred časom, ker imamo izredno majhno kopalnico in nimam placa za normalno previjalko. Mislim pa da je kopalnica res najbolj primeren prostor za previjanje že samo zaradi vode in vsega, ... Mi je zadnjič prijateljica povedala, da previjala svojo tamalo, in da jo je tako napenjalo, da je tako prdnila,.. no zraven prdca je seveda šel še drekec (2 meseca stara punčka) po ceeeeliii steni in po tepihu ... in po njej seveda... no to me je definitivno prepičalo, da bom imela previjalko v kopalnici. Vidim da ste pridne in delate izpite,.. ter da čutite brcike .... zelo lepooo res prijeten občutek (zaenkrat) no pa uživajmo punce