|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.6.2007 23:55:18   
Freycha
Siskomisko - lepo, da si nam javil, kaj se dogaja! Prosim, ne nas pustiti preveč čakati, ker smo seveda vse nervozne. Če boš preveč pri njej v porodnišnici, pa nam javljajta preko sms-ov!!user posted image user posted image user posted image

Pa čeprav sva danes že komunicirali preko telefona, jo vseeno lepo pozdravi, pa hitro pobožaj še bušija, preden bodo črmlji zunajuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
2.6.2007 0:13:04   
baja*
Siskomisko hvala za te izčrpne podatke.user posted image Veš da vse julijke nestrpno pričakujemo sveže informacije, hkrati pa močno stiskamo pesti, da bo vse tako kot mora bit!
Pozdravi svojo drago user posted image in jo pocrkjljaj po bušiju.

Vso srečo!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
2.6.2007 1:17:42   
Kristina_1
Siskomisko in Siskamiska želim vam da bo vse uredu. Ko bo kaj sporoči. SREČNO!!! user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
2.6.2007 8:15:18   
Anonimen
Evo mene... Nisme šla včeraj nikamor, čeprav se je kar resno kazalo, da bi se blo fajn it malo v P kazat. Ko sem lahko samo ležala in trpela v bolečinah, solze so kar same tekle. Sploh ne vem, če so bili res popadki, ampak bolečina je bila v spodnjem delu trebuha kot podeseterjeni menstrualni krči. Iz trebuha se je bolečina selila nazaj v križ in navzdol po bedrih. Najprej je popustilo v trebuhu, čez čas v križu nato pa v nogah, a kaj, ko se je kmalu spet začelo. Tako v intervalih.

Ne bi jaz tega. user posted image

Sicer pa fajn, da se nam je siskomisko javil. Držimo pesti za vse 4, pa probajte počakat še kak dan! user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
2.6.2007 9:05:30   
Anja O.
Pozdravček.
Očitno se nam dvojnim nosečkam res dogaja, in sedaj zares, prosim te siskomisko pozdravi svojo drago in ji povej da mislim na njo in njena dva sončkauser posted image user posted image .
Freycha tebi se zahvaljujem za tvojo tel. in ti sporočam da sem ti poslala na zasebno sporočilo še svojo. Lepo te prosim če mi sporočiš tudi kaj kako bo z siskomisko. Jaz grem še malo uživat tale moj vikend doma in upam da še ni zadnji v enem kosu.

Lep pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3555
2.6.2007 9:07:26   
Afnica
Zvesta a praviš, da še ne bi šla rodit. user posted image  To sem jaz skoz govorila, na poti iz sobe v porodno, pa še v porodni sem babičarju tarnarala, da NOČEM in NE BOM RODILA!!!! user posted image user posted image  IN PIKA!!!user posted image  Pa se lahko vsi na glavo stavijo!!

No, jaz upam, da tebi rata. user posted image

Siska-miska in misko: ajej, to je pa tak malo za obujat spomine...mi smo nekaj podobnega dali čez pred 3 tedni, starost naših malih 31t in nekaj sedmin. Jaz držim pesti, da vam uspe zdržat čim dlje, da vsaj injekcije dosežejo svoj učinek. Naša 2 sta sicer zadihala sama, ampak sta po 30ih urah potrebovala pomoč respiratorja, Lana 2 dni, Lan 3 dni! Na začetku se ti zdi to en bav bav, jaz sem jokala, da se ne da opisat (tako,da naslednji dan nisem mogla gledatuser posted image ). Ampak potem ugotoviš, da s tem pomagajo malim in da je zadeva začasna. Čudn občutek je tudi, ko dejansko rodiš, otrok pa nimaš ob sebi. Za umret. Ampak jaz upam, da bosta lahko šla kmalu domov in bomo takrat vse nadoknadili. No, jaz upam, da se tudi vam vse dobro izteče!!! Pa poročajte čim prej!!

< Sporočilo je popravil Afnica -- 2.6.2007 9:10:28 >

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
2.6.2007 9:31:14   
Freycha
Zvesta - tebe je to pomoje malo psihološko dajalo, ker je bila polna luna in našim se je že začelo dogajati itd.... boš videla, te ne damo še tako hitro junijkamuser posted image

Anja - sem dobila tvoj zs in ni panike, ti bom sproti sporočala kaj se dogaja pri Siskimiski in seveda pri ostalih puncah (čeprav druge nimajo kaj noreti - imajo še čas).......

Afnica - jaz si sploh ne predstavljam, da bi morala vse to čez dajati. Res vsa čast tebi in partnerju!user posted image user posted image

Mene pa danes tako v trebuhu pritiska, da imam full nek glup občutek, da se je mala spet obrnila. Seveda izvedela bom pa šele 11.6. ko imam spet UZ in nič prej........ Bom pa v prihodnjih dneh bolj pozorna na njene brce in tiščanja, pa bom probala določiti kaj je kaj....... Sem se pa tako sprijaznila na njeno lego, da mi tudi ne bi bila nobena kriza, če bi ostala v medenični legi...... Sama že ve, kaj ji najbolj pašeuser posted image

Nič, sedaj pa na hitro spijem kavo, potem grem pa ddeelllaatttt...... danes bom delala generalko, pa čeprav imava z najdražjim "dogovor", da med vikendi ne delava gospodinjskih opravil (razen kuhanja).....user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
2.6.2007 9:41:54   
Anonimen
Evo... Jaz sem že od sedmih v pogonu. Smo spet delavce dobili, nam nekaj pri
strehi delajo.

Jaz sem že tamalo oblekla in nahranla, zložla sem dva stroja perila, pa plenice sem dala prat (sem se včeraj prestrašla, da me kaj prehiti). Zdaj grem pa racmane zložit, moj lubi pa bebiju ovčke lepi na steno. Prav lušno zgleda... user posted image

Pol se pa odločam, če bi v Graz skočla. Sva ugotovila, da je tam tisti vrtiljak za na posteljico, ki nama je všeč, 20 € cenejši. Pa prejšnji teden mi je bilo žal, da nisem tam kupla kao neke vrste sling ali trak ali kaj je (za nošenje bebe). je bil 20 €, pri nas pa je vse čez 60 €.
Počutim se ne ravno za it, ampak zdaj še imava vinjeto, ki bi se jo splačalo skoristit.

Ne vem... user posted image  

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.6.2007 9:42:23   
anja7
Siskomisko res lepo od tebe za tako izčrpne informacije. Držim pesti za vse štiri, pa lepo pozdravi siskomisko.
Afnica za vas pa tud držim pesti, da gresta tvoja sončka čimprej domov k mamici in očiju.
Jaz morm pa rečt, da sem mela danes zelo slabo noč. Nisem zaspala tud za eno uro skup ne. Kr neki me je skoz tiščal, pa težek trebuh sem imela, ....
Pojma nimam kaj se je dogajal. Zdej k sem pokonc je precej boljš. Že kr mal cvikam, da smo se julijke počas začele pripravljat, da bomo šle rodit. Mal naj vse skup še počaka, pol pa akcija. Kaj pravte?
Aja Freycha hvala za tel.št. Ko se bo kej dogajal, bom javla. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.6.2007 10:22:35   
kapica
Uh, se je zacelo dogajat punce.
Siskamiska in Anja O. drzim pesti, da obe se zdrzita kolikor se da, hvala za informacije, sta pridne, da tako porocata. V glavnem me mislimo na vas in upamo na najboljseuser posted image .
Afnica, cestitke za pridna dva korenjakauser posted image . Da lepo rasteta in se razvijata, se malo, pa boste skupaj doma in boste prava druzinicauser posted image .
Rumba in Zvesta, vidve pa se kr pocakajtauser posted image , ce se le da, me ko imamo enega otrocka, se moremo do julija pocakat. Brez izgovorovuser posted image . Ja, saj vem da je lahko reci, zato pa pocivajta in ne se kup stvari zraven opravljat, ko sploh niso tako nujno potrebne.

No, jaz sem se sla vceraj kopat, to je res prava milina, ko v vodo lezes in vsa teza in bolecine odhajajo. V vodi res nisem nic cutla, no mogoce se malo sramne kosti, ampak sploh ni za primerjat. In sem plavala ko ribicauser posted image . Tako da kriz ne boli, ampak medenica in vse tam spodaj je se vedno bolece. Kaj ni ena rekla, da enkrat bolj, drugic man boli? Mene ta teden neprestano boli, nic ni boljseuser posted image .
Danes pocivam, samo nekaj malega bom skuhala, se ne vem kaj, pa popoldan malo v trgovino in takouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.6.2007 11:28:23   
Freycha
jah zvesta, ne vem, če je zate tole letanje naokoli, če si imela tako grozno noč za sabo. Mislim puca, se ni za hecati. S tem lahko škoduješ le sebi in otroku. Mislim, da bi bilo danes bolj pametno malo več počivati, da se situacija res pomiri in da se ti zvečer kaj ne ponovi v taki ali še hujši obliki.

No, naredila boš, kakor boš hotela, samo to ti čisto iz prijateljskega vidika dajem nasvet, da se raje malo bolj pazi, pa malo več počivaj.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.6.2007 12:40:14   
Anonimen
Saj zaenkrat sem še doma. Pa nekaj se mi drema... Mogoče bom pa samo mojega poslala. Saj ve kaj in kje kupit. Je bil zadnjič zraven... user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.6.2007 12:51:41   
Freycha
Ne morem se spomniti, s katero sem čvekala o današnjem koncertu Iron Maden. Če boš šla, ti želim, da se naužiješ dobre glasbe in družbe, kakega pirčka in predvsem, da uživaš maksimalno!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.6.2007 13:39:46   
kapica
Zvesta, dobra ideja. Svojega poslji, ce ve kaj in kje kupiti. Ceprav verjamem da je lusno skupaj kupovat. Ampak tako kot je Freycha rekla, raje pocivaj po vcerajsnjem dogodku no.
Freycha, pomagaj. Ti si kupila modrcke za dojenje v Müllerju a ne? A sem si to prav zapomnila? Grem danes mal pogledat , pa me zanima c eis zadovoljna z njimi, ker vem da takrat nekaj ni bilo v redu. Stevilka al nekaj ni stimalo, a ne?
Jaz sem ze kosilo skuhala, sedaj cakam mozeka, potem pa sibama v mesto. Kupit darilo za prijatelja, jaz sem si mislila kupit blazinice za dojenje, vato, vlozke, pa te zadeve. Bom videla kako bom uspesna.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.6.2007 13:50:05   
Freycha
ja v mullerju sem jih kupila in sem ravno zadnjič enega imela na sebi in mi je bil ok. Celo niso me joške bolele, ko sem si ga doma slekla (kar me je do sedaj pri vseh modrcih). Problem je samo v tem, da tam nimaš kje sprobati in ga moraš nesti domov, pa potem sprobati in če kaj ni ok, menjati. Jaz sem zato takrat dva različna vzela in ko sem ugotovila in obseg in košarico sem šla po "prave dva"..... no upam, da mi bosta po porodu še prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.6.2007 14:30:47   
Ajvy
Hello user posted image !!
Danes je za nama kar lepa noč, sicer sem se zbudila mokra kot da bi ravnokar prišla iz bazena, ampak je pasalo in to je važno... Včerajšnji dan je bil grozen, ves čas se mi je vrtelo, nikakor me ni nehala boleti glava , niti se nisem mogla kej dost sprehajat zaradi nizkega pritiska... vsa čudna sem bila....Upam, da mi danes kaj bolje kaže. user posted image

Ko se takole pogovarjamo o porodih me kar malce sisne, saj se brzinsko bliža nas čas...in ko si nekaj toliko časa želiš, si potem še bolj nestrpno čakajoč... srečno vsem, pravim jst... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
2.6.2007 18:48:28   
Anonimen
Tako, zdaj me pa lahko kregate! user posted image  Sem pravkar nazaj iz Gradca. Se vseeno nisem mogla upreti šopingu... user posted image user posted image

Kupila sva vrtiljak za na posteljo od FisherPricea. Je bil 39€, pri nas je pa 59€. Pa ni bil v akciji, cene so toliko nižje. Pa kupila sva Amazonas CarryMe sling. Sva ga dobila za 18€, ko sva pa zdaj gledala cene na netu, so nekje med 40-60€. user posted image user posted image user posted image

No, pol sem pa dobila še v H&M-u trenerko za 15€, nosečniško, da ne bom zadnjih 6 tednov naga hodila... user posted image

Zdaj pa že pridno počivam, pojedla sem tri kose kruha in danes mi ni treba več iz postelje. Razen lulat. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.6.2007 19:13:15   
rumba
Pozdravljene!
Jaz sem nazaj - v enem kosuuser posted image . Imela sva se super. Danes sva se odpeljala po Trenti, čez Vršič, pa do Bleda. Joj, kako je meni lepo po Trenti. Sem kar vzdihovala, pa nisem imela popadkovuser posted image , da ne bo pomote. Lahko rečem, da sem že videla veliko sveta, a Slovenija mi še vedno jemlje sapouser posted image  (četudi je bil dež!). Res fantastično.

Vidim, da je tudi siskamiska še v enem kostu. user posted image user posted image  Hvala možek, da si se nam javil. Vajima čmrlja pa sta že kar velika. Bravo! Potem pa ni več kritično! Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo!
AnjaO. tebi tudi user posted image user posted image user posted image  za srečo! Drži se!
Zvesta, ne se hecat. Sej pravijo punce, da še nisva na vrsti! Meni že dva dni trebuh prav nič ne utrdeva. Jaz jih bom kar ubogala.user posted image

No, pridne bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.6.2007 19:48:41   
kapica
Zvesta in Rumba, sam da je vse v redu, sedaj pa obe vodoravno in nic vec migatuser posted image .
Jaz sem sla v Müllerja, po tisti modrcek, 9 eur pa se nekaj, bom vidla ce mi bo prav, ce ne zamenjamuser posted image . Pa se ostale drobnarije sem dobila, tako da mislim da imam kr vse.
Grem sedaj se na hitro eno pecivo naredit, vsem zelim mirno in lepo nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.6.2007 22:14:25   
baja*
Zmatrana.... No, do RR sem se še privleklauser posted image . Smo meli danes piknik za moj minuli roj. dan in je bilo full fajn. Spet sem se napapcala dobrot. Aja, pa torta mi je vendarle uspela. Pa še lepo je zgledala.
Naš user posted image  pa že cel večer ful šiba po mojem trebuhu. Zadnje dni je bil bolj miren, danes pa je spet naspidiran.user posted image  V torek začnem 35. teden in bom mogla začet štet gibe.
Jaz si še tudi moram it nabavit modrc za dojenje. Pa še zdaj mi ni jasno katero št. naj vzamem.
Rumba se strinjam o lepotah Slovenije. Lani sva bila z dragim ob Soči, nato čez Vršič do Kr. gore pa naprej do Bleda in sem noro uživala. Res je lepo!

Zdaj grem pa knjigo brat. user posted image  je šel ven gledat nogomet, tak da sem sama.

Lahko noč:)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.6.2007 22:16:02   
baja*
Aja Zvesta super za nakup. user posted image  Tisti Amazonas Carryme sling dobro zgleda.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.6.2007 23:12:07   
siskamiska
Lep pozdrav vsem od siskomiško-ta.

Rad bi vam samo povedal, da se siskamiska v redu počuti, kljub temu, da se popadki niso popolnoma pomirili. Kaj in kako naprej ne ve nihče. Lahko samo čakamo, in bomo videli, kakšna je želja najinih čmrlčkov. Ali si res tako želita ven, da naju spoznata, ali pa bosta počakala še malo pri mamici v trebuščku.

Vse vas lepo lepo pozdravlja.

Se vam javim ko bo kaj novega.

Siskomisko

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
3.6.2007 8:59:40   
Anonimen
Siskomisko...

Lepo, da nam javljaš. Takih skrbnih bodočih očkov je malo. Ju pa le vztrajno prepričuj, da še malo počakata, ta tvoja dva čmrlja. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
3.6.2007 9:46:20   
kapica
Dobro jutrouser posted image !
Siskamsika, bravo, da se dobro drzis, naj bo se malo tako, da ostanes v enem kosuuser posted image .

Punce, kje pa ste vse, a vam nic vec ni do cvekanja? Ali vse tako pridno pocivate, ne upate niti do racunalnikauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.6.2007 10:46:47   
bačko
Siskamisko hvala za informacije.Držim pesti da bosta čmrlja še malo počakala pri mami v trebuhu.
Katera je zadnjič pobirala telefonske?Sem že pozabila.
Danes bom malo likala potem pa greva z dragijem na Rakitno na svež zrak.Komaj čakam da bom spet malo na svežem zraku.
Jutri pa greva v šolo.Če prav se mi nič ne da.Šla bom verjetno samo na tista predavanja ki so obvezna.
Rumba in Zvesta vedve pa lepo počivajte in se ne hecajta, da tudi vidve ne bosta prezgodaj kam odšli.Mene moj kar naprej bremza, da ne pospravljam preveč in da počivam.Ampak sem tak tip človeka ki ne more biti dolgo na miru.user posted image
Uglavnem lepo se imejte in pazite nase in na svoje user posted image .
Pa pa

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.