Freycha
|
No, pa da še na vse poste odgovorim: Ulla - sicer ne vem, če bi se to sploh smelo ali ne, problem je samo v tem, ker tega pri meni ni samo kapljico ali dve, ampak kar nekaj 10 kapljic vsakič, ko se bradavice kar dotaknem. Meni praktično teče ven, ma ne samo teče - šprica mi (je pol kopalnice pošpricane s tem ) in če slučajno hočem to pustiti pri miru, me joške začnejo boleti, ratajo trde in občutljive. Upam le, da si s tem kaj ne škodujem, samo meni se tega res v nenormalnih količinah dela.... Mi pa iz leve bolj teče, kot iz desne Kapica - če se ne počutiš, se pač ne počutiš. Hvala bogu, da ti je ok, da greš do bazena z brisačo, pa se potem na hitro notri vržeš - da vsaj hodiš plavat. Slabše bi bilo, če zaradi tega ne bi hotela plavati..... Zvesta - če ravno sprašuješ. Jaz osebno ne bi šla.... ti pa delaj po svojih občutkih in volji....... Rumba - hvala, ker si sms takoj posredovala vsem ostalim Si pa pogumna, da greš še vseeno v Kobarid. No, sicer pa je NG relativno blizu, tak da v avtu verjetno ne boš rodila Ampak ti samo pridno počivaj in ne prevelikih naporov, in bo! Če pa si slučajno na loteriji zadela karto za Rim, pa tega še ne veš, pa sporoči, da objavimo na forumu Lep vikend! Tejči - za trebuh se ne obremenjuj. Meni eni prisojajo dvojčke, drugi mi pravijo, da nimam velikega trebuha itd...... vsak ima svoj pogled na to in mene sploh ne gane več. V bistvu mi je všeč, če mi kakšen reče, da imam velik trebuh. Naj se vidi, da je ornk baba v meni Baja - ne sekiraj se, če ti nič ne teče. To menda ni indikator koliko mleka boš imela kasneje.... pri dojenju je ogromno v glavi Afnica - joj, za tvoja čmrlja sem full vesela, da se tako lepo razvijata Če bo šlo tako naprej bosta kmalu lahko šla domov, kar je pa enkratna novica Ti nas kar obveščaj še! No tako, jaz sem pa danes cartala 1. mesec staro Kajo in je bilo super. Sva se vse pomenili, samo kar ni hotela nehati jokati Pomoje ni razumela mojega LJ naglasa Pa šla sem na CSD in vse uredila, denar namesto paketov dobim že 15.6., kar me je tako razveselilo, da sem šla v Pikapolonico in "malo" zapravljala. No, sem mislila, da ne bo toliko naneslo, pa je potem blagajna pokazala 96€. Mi je kar malo vroče ratalo. Res pa je, da sem kupila dvojne štumfke pa štri pare hlač - pajackov (dveh različnih velikosti - ker imam samo plišaste, kar bo Diti preveč vroče pomoje) pa igračko za na zibko in posteljico ter tako blazino, ki jo daš na tla, pa čez je en lok, pa so igračkice gor, itd...... No, pa to sem kupila..... Pa sem skoraj polovico denarja, ki ga bom šele dobila že zapravila Sedaj pa ležim doma ko krap in malo počivam, potem pa si grem nekaj za jest narediti, da ne shiram no, se ni za bati...
|