rumba
|
Čeeeer! Kako ste pridne: pranje, likanje... Tudi jaz se bom lotila ta teden. Upam, no. Jutri grem v Tosamo, pa še lekarna je na spisku in Baby center, kjer so menda dobili poletne bombažne pajacke in žabice v nevtralnih barvah. Kar se tiče kozmetike imam le hladilno mazilo za ritko in Bubchenovo nevtralno milo, sicer pa nikoli nisem uporabljala ničesar drugega, saj je otroška koža zelo občutljiva (vsaj pri mojih dveh) in odreagira na skoraj vse. Tudi mazala ju nisem z ničemer. Ikonca, Simič je izjavil, da naj bi bila dohodnina izplačana že v juniju, nekaj izplačil pa bo v juliju (tistih, ki jih bo potrebno še preverjati). Freycha, hvala za tel.št..Sem jo že spravila in je na čakanju. baja*, za previjalno. Zdaj pa jo hitro napolniti. Corfu, še malo, pa boš konec . Navijamo zate in tvojo matematiko!!! arijana.., glede dojenja: drugič je veliko ležje steklo, bradavice niso prav nič trpele, je pa res, da sem jo takoj odstavila, ko ni pravilno zagrabila in ponovno pristavila. Drugič že veš, kako je prav in je to lažje. Sva pa imeli problem, da je bila blazna zaspanka in se ji ni dalo jesti in posledično zelo slabo pridobivala na teži. Na pediatrični so mi težili, da nimam zadosti mleka in bla, bla, bla,.... Jaz sem bila prepričana, da lahko polno dojim, da je ponudba pač odvisna od povpraševanja in da bom polno dojila. Najprej sem pošlihtala pri sebi v glavi, nato se sprostila (to se mi zdi, je najpomembnejše) in se maksimalno potrudila s pristavljanjem. Sva pa izvajali tudi nemogoče položaje, od tega, da sem hodila med dojenjem, do raznih hecnih poz. Vse samo za to, da je bolj vlekla, posledično je bilo več mleka in polno dojenje je lepo steklo. Rekla bi, da je največ v tvoji glavi, da se prepričaš v zakon ponudbe in povpraševanja in se zavedaš, da ponudba pač par dni zaostaja za povpraševanjem. Dete bo res dan ali dva bolj v prazno vleklo, a potlej bo mleka zadosti. Če pa v tem času dodajaš, dete toliko manj vleče, zato je tudi manj ponudbe... No, kakorkoli, meni je na ta način uspelo, četudi je bila Hana lenušček in zaspanček. Držim pesti, da bo tudi tebi v drugo lepo uspelo. Želim vam mirno noč!
|