|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.6.2007 21:00:28   
bačko
Hvala za informacije!Sem si shranila tvojo št.Ti bom poslala kakšen sms ko mi bo dolgčas in se lahk zmeniva za kako kavo!Lepo  pančkaj! Lahko noč!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
3.6.2007 21:03:23   
baja*
Corfu zdrži še ta teden, potem pa boš rešena izpitov in učenjauser posted image . Si predstavjaš kakšno olajšanje boš čutila? Saj vem, da je težko, ampak raje potrpi teh par dni kot pa da moraš pol še zaključne delat in to šele čez par mesecev, ko boš za svojo družino rabila še toliko več časa, saj bo štela že člana več.
Bačko sem nabavla kremice od Bubchena, amoak bom šla še v lekarno po mandljevo olje in kremo za ritko za prve tedne, ker je koža novorojenčka ful občutljiva. Pol bom pa uporabljala Bubchenove izdelke (no, če mu bojo pasali seveda).
Glede smrti mamice, ki je rodila v Postojni pa sem samo nekaj malega slišala, ker se nisem hotela poglobit v to temo (vsaj zdaj ne, ko sem sama mesec dni pred porodom). Sem dobivala maile, ampak jih nisem brala. Seveda pa mi je zelo hudo zanjo in za njeno družino, še posebej za otročka. Naj jo čuva user posted image .
Jelenche me veseli da je vse ok in da nisi več pogrešana.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
3.6.2007 22:14:38   
poldy
Samo na hitro se oglasim.
freycha hvala za telefonsko!
Prejšnji dan je mala imela take vragolije po trebuhu, da sem že mislila da so krči in  da bo treba kam it, ampak se je zvečer hvala bogu umirila. To se zdej dogaja vsak dan že 4 dni, tako da mam kar pestro čez dan. Delat skoraj nič ne morem, ker to zgan ja take, da se tud premaknit ne upam, da ne bi kar skoz trebuh prišla ven...
Jaz pa še nič pripravljenega razen vozička in avtosedeža.... Cunje so v malih količinah pa neoprane, soba je še prazna(upam, da bo drug teden prišla na vrsto za barvanje...)Posteljica in košek sta pri moji mami pa pravi, da bo postavljeno, ko pridem iz bolnice.
Čakam na plačo in regres, da grem po nakupih, da grem samo enkrat ne za vsako stvar posebej. Seznam je kar dolg...
Kar pa se tiče kozmetike, pa ne bom nič kupovala, ker v porodnišnici dobiš reklamni paket z ogromno testerji.Tako da vse lahko sprobaš in potem vidiš, kaj mu/ji odgovarja.
Jaz sem že dobila odločbo iz CSD za denar 250€. Sem se kar odločila za denar, ker v paketu je preveč stvari, ki mi sedaj čisto nič ne pridejo prav, avtosedež in voziček pa tako že imam. Tista štorklja pa se mi zdi tako neuporabna, sem jo sprobala v BC, pa se mi ne zdi niti varna.
Ponoči imam probleme z ležanjem in krči, zgleda da je donat premalo in bo treba povečat dozo al pa še kaj zraven vzet.
Drugač pa upam, da greva konec meseca še za ene par dni na morje, če druzga ne zrak zamenjat iz gorskega v morskega.....
Držim pesti za vse in da nam čimprej mine......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
3.6.2007 22:14:53   
arijana..
Pozdravljene!
Ni kaj res ste pridne, tako za pisanje kot tudi pri pripravah na finiš.
No, jaz sem med tistimi, ki nima pripravljeno še skoraj nič. Edino, kar mi je uspelo je to, da sem prečekirala cotike od prvorojenke in ugotovila, da za drugo ne rabim skoraj nič novega. Pa ugotovila sem, kam bom postavila previjalno. Kar pa se kozmetike tiče, bom ponovila vajo od prvič, ko sem večji del uporabljala Bubchen, za ritko pa po potrebi navadno hladilno mazilo.
Me pa zanima, če je pri tistih, ki imate doma že kakega člana več, dojenje v drugo steklo lažje. Jaz sem imela v prvo probleme , ker ni bilo doolj mleka, mala pa lena in če se je bilo potrebno malo bolj potrudit sploh ni jedla. Zato nismo pridobivali na teži in na koncu sem si mleko stiskala ter dodajala še prilagojeno mleko. V drugo je želja po izključno dojenju še večja in upam, da mi bo uspelo. Je pa res, da v prvo sem bila prestrašena, vse me je lahko hitro  vrglo s tira... drugo nosečnost pa sem mnogo bolj mirna, manj mi delujejo "živčki" in upam, da bo dojenje v drugo steklo in je res 3/4 vsega na psihični bazi.
Zdaj pa lepo se imejte in dobro spite.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
3.6.2007 22:57:48   
Ajvy
Pozdravljene,
spet ne morem spati, trebuh mam tako trd, da me že cel dan prav boli... danes je user posted image  prav živahen, sem fasala ene par jih tja direkt pod rebra...
Spet sem se najedla češnjic, samo še od tega in špagetov bolognese bi živela... sej po eni strani kr uživam, spet drugič mi je mal grozno, veliko mešanih občutkov pričara tale user posted image .
Punce ste že čist pridne s pranjem cunjic, jst bom še malo počakala....sem pa malce nervozna, ker čakam da mi naštimajo police v sobo, pa se kar ne najde časa za to.. mau me moti... samo da nas user posted image  ne dohiti, ker potem bo kar majhna kriza....

Lepo nočko vsem, čim manj zatečenih tačk...   

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
3.6.2007 23:17:36   
rumba
Čeeeer!
Kako ste pridne: pranje, likanje... Tudi jaz se bom lotila ta teden. Upam, no. Jutri grem v Tosamo, pa še lekarna je na spisku in Baby center, kjer so menda dobili poletne bombažne pajacke in žabice v nevtralnih barvah. Kar se tiče kozmetike imam le hladilno mazilo za ritko in Bubchenovo nevtralno milo, sicer pa nikoli nisem uporabljala ničesar drugega, saj je otroška koža zelo občutljiva (vsaj pri mojih dveh) in odreagira na skoraj vse. Tudi mazala ju nisem z ničemer.
Ikonca, Simič je izjavil, da naj bi bila dohodnina izplačana že v juniju, nekaj izplačil pa bo v juliju (tistih, ki jih bo potrebno še preverjati).
Freycha, hvala za tel.št..Sem jo že spravila in je na čakanju.user posted image
baja*, user posted image  za previjalno. Zdaj pa jo hitro napolniti.user posted image
Corfu, še malo, pa boš konecuser posted image . Navijamo zate in tvojo matematiko!!!
arijana.., glede dojenja: drugič je veliko ležje steklo, bradavice niso prav nič trpele, je pa res, da sem jo takoj odstavila, ko ni pravilno zagrabila in ponovno pristavila. Drugič že veš, kako je prav in je to lažje. Sva pa imeli problem, da je bila blazna zaspanka in se ji ni dalo jesti in posledično zelo slabo pridobivala na teži. Na pediatrični so mi težili, da nimam zadosti mleka in bla, bla, bla,.... Jaz sem bila prepričana, da lahko polno dojim, da je ponudba pač odvisna od povpraševanja in da bom polno dojila. Najprej sem pošlihtala pri sebi v glavi, nato se sprostila (to se mi zdi, je najpomembnejše) in se maksimalno potrudila s pristavljanjem. Sva pa izvajali tudi nemogoče položaje, od tega, da sem hodila med dojenjem, do raznih hecnih poz. Vse samo za to, da je bolj vlekla, posledično je bilo več mleka in polno dojenje je lepo steklo. Rekla bi, da je največ v tvoji glavi, da se prepričaš v zakon ponudbe in povpraševanja in se zavedaš, da ponudba pač par dni zaostaja za povpraševanjem. Dete bo res dan ali dva bolj v prazno vleklo, a potlej bo mleka zadosti. Če pa v tem času dodajaš, dete toliko manj vleče, zato je tudi manj ponudbe... No, kakorkoli, meni je na ta način uspelo, četudi je bila Hana lenušček in zaspanček.user posted image  Držim pesti, da bo tudi tebi v drugo lepo uspelo.

Želim vam mirno noč!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
3.6.2007 23:39:58   
ikonca
Rumba moram ti povedati,da tvoje pisanje res blagodejno vpliva name.
Tvoje razlage kar pomirjajo in tudi tiste ki še ne vemo kaj nas čakaa si vse skupaj lažje predstavljamo. Hvala hvala

A hladilno mazilo imaš prav tako Bubchenovo?

Tudi tebi lahko noč.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
4.6.2007 7:25:07   
bačko
Dobro jutro!
Grem v laboratorij ker sem zadnjič imela neke bakterije in upam da nise te bakterije preveč kritične.Potem pa še skočim v porodnišnico po nalepke za šolo.
Ponoči grem na wc ene trikrat.Spim pa dokaj dobro.Kadar se mi nos zamaši potem je malo veči problem.Drugače pa sem itak ena velika zaspanka.Bi sam spala!user posted image
Hvala za odgovore glede kremic in tako dalje!Bom šla  tudi jaz v lekarno.
Rumba
daj če boš šla v Baby center daj prosim poglej če imajo dežničke za na voziček in kake so cene!user posted image Prosim!!!
No lepo se imejte in pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
4.6.2007 8:55:17   
*maja
No vidim, daste se čez vikend lepo razpisale. Evo jaz sem danes že v polnem teku. Sem otroke že oddala (ta starejša je šla danes za cel teden z vrtcem na letovanje in mi je prav čuden občutek, ker vem da je ne bo cel teden).
user posted image
Da se še jaz malo pohvalim: sva z user posted image  v soboto kupila previjalno mizico (za neverjetnih 110 eur v Izi Mobilu) in že lepo stoji v spalnici. Danes jo samo še očistim in napolnem s cunjicami user posted image .

Rumba daj poročaj, če so dobili poletne žabice in kakšne so cene, bi jaz šla nabavit še kakšne.

Kako pa je kaj s Siskomisko?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
4.6.2007 9:02:55   
Anonimen
Dobro jutro...

Eeee, se mi je ratalo zbudit iz kome. Ponoči sem morala 4x na WC, trebuh je bil celo noč kot kamen. Ampak ne od lažnih popadkov.user posted image  Sem se včeraj pri kosilu nažrla ocvrte cvetače, ki je ne smem. Pa me je tako napihnilo, da sem zgledala, kot da nosim že 3 mesece žez rok. user posted image  Še zdaj ni čisto dobro. Me pa začuda nič ne tišči in boli. Sem samo kot eksplozivno telo. Ko se malo premaknem, kar zabobni za mano. user posted image user posted image

Kljub temu, da sem včeraj popoldne (skoraj že zvečer) dve uri spala, da sme bila ob 10h že nazaj v postelji in kljub napihnjenemu trebuhu, sem spala kot zaklana. Pojšter mam čisto moker od slinjenja. user posted image
Drugače sme pa tudi ful sanjala. Ogromno različnih sanj, takih kratkih. V enih vem, da sva spet z mojo mami imele incident in sva se na smrt kregale. user posted image  V drugih sem se pa kar v porodnišnici naslikala in žežela rodit. Brez popadkov, brez odteka vode. Kar tja sem šla. In so me sestre kar vzele, nič jezne. Samo sem potem pobegnila, ker sem imela prej še druge opravke. Ko sme prišla nazaj, so bile pa jezne name. user posted image user posted image user posted image

Zatekanje.... Punce, a je to normalno? Meni se čez dan noge in roke skoraj čist umirijio. Nimam zvečer nič zatečenih. Meni zatečejo čez noč. In to ful. Tako da imam zdaj šlape samo na palec obute, bolj ne grejo gor. Me pa direkt pečejo, pa roke se kar svetijo. Meni je to ful čudno...

Uuuuu, a da bo letos tako hitro vrnjena dohodnina? Skoraj ne verjamem. Če pa res bo, pa tudi upam, da bom na vrsti v prvi rundi. user posted image

Tak, zdaj grem na WC še malo odprdet, potem pojem jogurt, preberem malo knige, malo plenic popeglam. Za kosilo bo pa špinača, pire in govedina... Njami... user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
4.6.2007 9:34:28   
bačko
Zvesta meni tudi noge in roke zatekajo in me tudi pečejo.Ampak meni čez dan, čez noč malo zgine ampak potem zopet kmalu zateče.To so pač tegobe v zadnjem mesecu.Jaz sem zadnjič prav jokala ko sem pogledala svoje noge.
Tako prišla sem iz laboratorija.Jutri moram poklicati za izvide in dobro da imam jutri tudi pregled da bom videla kake bakterije imam in da niso kaj preveč usodne.Me ja kar malo strah, da nebi vplivalo na Žano.Grem malo ležat potem pa če se mi bo dalo malo likati.
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.6.2007 9:58:19   
Freycha
Dobro jutro!

evo, jaz samo rabi svojega zraven sebe, pa dlje spim. Sem se prvič zbudila že 7.45, pa sem se malo šetala po stanovanju, pa mi ni bilo za bit sama pokonci in sem šla v posteljo k dragemu in zaspala do pol desetih.... fino, ne?user posted image  Če bi bila sama doma, zagotovo ne bi šla nazaj ležat in posledično ne bi odspala še urco in pol.....

Rumba, full si dobro napisala glede dojenja......  se čisto strinjam s tabo

Evo, danes pa zvlečem dragega na občino, da podpiše očetovstvouser posted image  potem grem pa na Vzajemno, če bi slučajno morala dobiti kako pošto o vračanju rezervacij, pa je nisem......... za svaki slučaj user posted image

joj, mene danes tudi drži, da bi jedla špinačo... je nisem že 100 let... po drugi strani naju pa čaka svež mlad krompirček pri tastu in tašči, pa me tudi to daje, da bi jedla..... a mlad krompir s špinačo gre skupaj?user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
4.6.2007 10:00:00   
Anonimen
da se mal javim....ubitačn vikend biluser posted image kr neki me okol vlačijo, js crka bi pa sam doma blauser posted image
včeri sem še posteljco dobila, jogi še morma it kupi pa bouser posted image mam zdej vse pripravljeno za tamičkeno, sam čakamo še da se odločiuser posted image pa skregala sma se včer skor zarad imena spetuser posted image jao jao, bogi tale naš otročekuser posted image
dans mam UZ spet, mal sem živčna, upam da je vse ok in da bo rekla da mala vredu raste, da ni kej narobe....mam kr cmok v grlu ko pomislimuser posted image bogica moja......
grem solato nabrat.......pa češnje, kolkr dosežemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
4.6.2007 10:18:14   
Freycha
Punce, sem vam že zaupala, da imam občutek, da se je mi je mala zopet obrnila? Že dva dni ne čutim glave med joški, ampak nogicouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
4.6.2007 10:25:57   
majrim
freycha....eno vprašanje...a pri vas je možno že prej urediti očetovstvo??..meni je namreč rekla,da morava po porodu na občino in pol z tistim potrdilom nazaj na socialno,da lahko dragi vzame očetovski dopust...zgleda,da ja povsod to drugače..bom pa res poklicala na občino v sredo,da vidim,če je možno to tudi pri nas prej uredit...
...aja...a tebi se tamala kar obrača?...meni se je že za prvi maj,pa niti ne vem kdaj...verjetno med vožnjo -ko sva šla na dopust..še malo,pa bomo tudi me dočakaleuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.6.2007 10:27:35   
rumba
Pozdravček!
Spet sem lepo spala in to do pol desetihuser posted image .
Zvesta, si mi naredila lušte s špinačo in pirejem. Njami! Jaz še nimam pojma, kaj bom kuhala.
ikonca, hladilno mazilo imam kar z lekarne, je pa dražje kot od Bubchena, ki je menda tudi dobro. Jaz ga itak rabim le na začetku, ko presedlamo na bombažne pleničke, ga več ne rabim.user posted image
Bačko, *maja, v bom v Baby centru vse prešnofala in vama poročam.user posted image
*maja, user posted image  za previjalno. Sedaj pa jo hitro napolniti.user posted image  A nisi ti rekla, da se ti je trebušček že spustil? Pa si še ok? Siskamika mi je v cet. na pijački tudi razlagala, da se ji je spustil trebušček in poglej kje je pristala. Upam, da to ne ravno drži! Jaz nisem nikoli opazila, da bi se pred porodom kaj spustilo. Mogoče pa je šlo prehitro, pa nisem opazila..user posted image

Jaz sem pa v petek končno dobila potrdilo o PDP, tako da me sedaj čaka še letanje okoli papirjev.user posted image  Vse sem že potegnila z neta, sedaj pa moram v službo, pa mi ni jasno, kateri izvod o PDP jim moram dati???

Pa še na tržnico bi rada šla danes, ker se mi neizmerno lušta BOROVNIC!!! Vsako leti jih pridno nabiram, letos pa ne bo šlo, bom pač plačala kot norc, samo da se jih nabašem.user posted image

Pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
4.6.2007 10:29:13   
rumba
Freycha, user posted image  za obrate!!! Dita ima pa veliko placa, da kar naprej izvaja akrobacije.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
4.6.2007 10:46:09   
baja*
Hej babnce...

Ravnokar sem prišla s CSD-ja. Končno mi je ratalo vse papire zrihtat.user posted image No, v sredo grema še očetovstvo podpisat pol je pa res vse urejeno. Majrim meni je rekla, da lahko že zdaj podpiševa, da ne bova rabla potem okol skakat. Rumba jaz sem mogla oddat beli list o PDP-ju, rumenega mi je vrnila. Keš od enkratne pomoči pa dobim šele 15.7., jaz pa sem se že veselila kak bom zapravljala. No, pa saj bom pol tudiuser posted image . Kdaj pa se nakazuje porodniška? A 15. v mesecu?
*maja super za previjalno! Jaz sem jo včeraj dobila, danes pa jo začnem filat. Prvi stroj se že pere.
Freycha moj mali pa je že od morfologije na glavico obrnjen in ne čutim, da bi se kaj obračal. Razen okoli svoje osi tu pa tam zarotirauser posted image . Me pa v eno peha v rebre in včasih kar fajn zaboli. Ti ti pacek maliuser posted image . No, sem vesela, da se je Dita odločila, da se vendarle obrne.
Ulla80 midva še tudi nimava izbranega imena. Mogoče bo Rene, kaj pa vem.....
Bačko upam, da bodo izvidi ok!user posted image

Lepo se imejte!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
4.6.2007 10:52:18   
Anonimen
punce, beli list za PDP je za na CSD, rumeni za osebnega zdravnika, pa fajn je kako kopijo nardit , sm mogla eno v službo poslat, pol sem pa laufala na CSD da mi je skopiralauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
4.6.2007 10:52:52   
Freycha
Marjim - zagotovo lahko na občini že prej podpišeta priznanje očetovstva. Midva ravno zato sedaj to delava, da ne bo potem po porodu treba še to urejati, preden gre lahko dragi na očetovski dopust. Kar pokliči na občion, zagotovo ti bodo rekli, da lahko to urediš že prej. Če ti bo pa rekla da ne, pa jo vpraši, zakaj in v LJ in v MB in drugje lahko to naredimo.....

Rumba, moj obseg je že 128 cm in še kar raste. Pa ne vem, a mi samo trebuh raste, al mi tut tamala tako noro raste, samo grem kar lepo na teden za cm gor. Zato se niti ne čudim, da ima še plac obračati se, ker sem že kot sodček. Moram dati eno novejšo fotko trebuha gor, boš vedela o čem govorim. Sedaj že skoraj Šiškomiško dohitevam, pa ima ona dva črmlja user posted image user posted image

Nič, šibava podpisat preden si premisli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
4.6.2007 10:57:57   
Anonimen
Jao, jao punce...

Nič ni iz mene. Vlačim se po stanovanju kot kuga. Spala cel popoldan včeraj, spala celo noč, pa če se zdaj vležem, mislim, da spim naprej.

Pa tolko imam za delat. Stroj in pol perila za speglat. Pa moj mi je kup posode pustil za oprat, jaz pa sem kot megla.

Nič, grem probat peglat, če ne bo šlo, pa šibnem pod odejo.

To ni več normalno....

PA še lačna sem ves čas...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
4.6.2007 11:01:04   
majrim
freycha....hvala!!!!!!!!!...bova šal v sredo na občino...zanimivo je to,da imajo že socialne različne postopke...in to samo tle med našimi obalnimi občinamiuser posted image ...to je pa naša birokracija,sploh če nisi poročen...fujjjjjjjjj
...pa še eno vprašanje imam...vidim,da tu punce vse vesteuser posted image ...kdaj ste dobile odločbo o porodniški??..odločbo o denarnem nadomestilu sem dobila že 10 dni nazaj,porodniška mi pa nastopi 7.6. pa odločbe še zdaj nisem dobila?!!...pa mi ni nič več jasnouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
4.6.2007 11:02:12   
baja*
Zvesta, ti kar idi malo ajat.... Delo lahko počaka in verjemi mi, da te tudi bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
4.6.2007 11:19:37   
kapica
Jutrooo noseckeuser posted image !
Danes sem pa tudi jaz spala kot dojencek, sicer me sedaj vse boli od lezanja, ampak je vredno. Sem se pa zbudila lacna kot volk, tako da sem sedaj najprej jedla, da lahko malo funktioniram. Pa ne vem ce ne bom sla spet nazaj v posteljo.
Corfu, zdrzi se malo. Naj ti bo motivacijo to, da je to sedaj zadnji izpit in da se je vredno potrudit, glede na to da ne bos rabila zakljucnih. In da si potem resena za vecno in se koncno lahko sprostis in prepustis nosecnosti in pripravam na novega clana. Drzim pesti, vem, da ti bo uspelo, tako kot si prejsnji izpit super opravilauser posted image .
Freycha super za tvojo Dito, da je pridna in se lepo obraca v trebusckuuser posted image . Sedaj pa naj kr tako ostane, mores ji to povedat.
Tisti modrcek iz Müllerja, mi je prav, sem kupila 80b, drugace imam 75 b. Pa imam se kr prostora noter, te pa ne vem, al naj drugega isto stevilko kupim, al raje mojo normalno velikost, ce pravite da bojo joske se zrastle. Ker do sedaj niso veliko pridobileuser posted image .
Rumba, a res borovnic se ti lusta? Na to idejo pa ne bi prisla, mislim da jih sploh se nisem kje videlauser posted image .
Ulla, drzim pesti za UZuser posted image .
Maja, bravo za previjalnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.6.2007 11:27:58   
kapica
Zvesta, kr privosci si spanje in poticek. Posoda in perilo, to vse pocaka, ziher ni tako nujno
Pridne ste punce, da tako papirje urejate. Tu pri nas se pa res nic ne da prej uredit. Sele ko se otrok rodi lahko oddas papirje za otroski dodatek, za ocija denar ko bo doma, v glavnem res bedno. Potem pa dobis komaj cez dva meseca ta denar. Sicer za nazaj, ampak ta dva meseca bomo pa samo od ene place ziveli. Mislim brez besed.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.