|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.6.2007 12:24:59   
simi27
Šiškamiška - drži se. Držim pesti, da bosta čmrlja še malo počakala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
1.6.2007 12:30:47   
Ajvy
En lep pozdrav vsem... mi je končno uspelo priti do računalnika...

Zvesta in Baja- čestitke za diplomo, jst bi šla na podelitev, ker tega ne moreta več ponovit...

Bačko- mislim,da sta samo dve predavanji obvezni in sicer so to prva, druga in tretja porodna doba( takrat tudi delajo kljukice za prisotnost), ostalo pa po želji... sej je kr ene par zanimivih stvari za zvedet, samo malce težko je tam sedet dve uri, ker te vse boli od brc user posted image
Danes je bila zgleda za vse lepa nočka user posted image , jst sem spala celih 12 ur user posted image  in samo 4 sem šla vmes na wc user posted image , to je bila najlepša noč do sedaj.
Zdele dam prat, pol posesam, zadnjič namreč nisem user posted image , potem pa pride nečakinja na obisek- komaj čakam, je nisem že dolg časa videla user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
1.6.2007 12:33:41   
Ajvy
Pozabila sem: midva sva šla tudi nekaj časa nazaj v toplice, pa so vsi buljili v moj trebuh, pa mi je bilo ful dobr, sem bila vesela... ena gospa se je tako zagledala vanj, da si nisem mogla pomagat, pa sem jo vprašala, če bi mi rada kej povedala... je takoj smuknila na drugo stran toplic..user posted image
Drugače pa uživam v tem, da ljudje gledajo trebuščka, sem opazila da raje nosim oprijete majčke kakor tiste ohlapne... user posted image user posted image ... še moja podzavest je vesela...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
1.6.2007 12:34:09   
Anonimen
Ajvy... Jaz sem diplomirala že 25. aprila lani.... A pri nas na FF so podelitve diplome le enkrat letno. Vseeno pa hvala za čestitke... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
1.6.2007 12:37:50   
Ajvy
UPS user posted image  A vseeno , jst takrat nisem vedela za te... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
1.6.2007 12:40:52   
Anonimen
Nič hudega...

Saj ma naš faks to res smotano narejeno. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
1.6.2007 12:51:40   
corfu
siskamiska držim pesti, da vse vse isteče, kakor je najboljše možnouser posted image

Glede kopanja, super če se lahko, ker jaz bi se rada.user posted image  Ampak na predavanju o dojenju je omenjala, da se lahko pač prehladiš, oz. prsi in ostaneš brez mlekauser posted image , če si pa pod toplo vodo, pa mleko itak šprica na vse strani, no vsaj meni je, če sem šla pod tuš, moj je vedno rekel, evo vulkani zopet bruhajo, res prav smešno. To sem poslušala na predavanjih prvo nosečnost, tako da...mogoče je sedaj drugačeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.6.2007 12:57:14   
GabiW
ojla,

poglej poglej Siskomisko k se ni hecala s polno luno. Držim pesti zanjo in za oba čmrlja. user posted image user posted image user posted image
Jaz pa še kar ne dojamem, da bomo dejansko že me na vrsti. Men se zdi še vse tako daleč. Še posebaj ker nimam težav kot so lažni popadki, izcedek iz jošk, višina še je vedno ok, še zmer ni na glavico obrnjen,... No tudi jaz bom enkrat rodila, a ne.

Glede podelitve diplome je pa tako, da je res edinstven dogodek. Tudi jaz sem šla na svojo podelitev, vendar je moje mnjenje, da bo za tako visoko nosečnost to velik napor. Predvsem, ker gre vse tako počasi. Vsak k ma mal cajta pove kakšen govor in potem klicanje vseh diplomirancev in bla bla bla. Verjetno jih ni samo 10 in to se včasih tudi zavleče. Zvesta naredi tako da se boš ti najbolje počutila, če boš tam v bolečinah sedela, ne boš imela itak nič od tega.

Jaz sem čist sesuta dans. Vreme, luna in ne vem kaj vse še danes vpliva name, da se kot cota. Ma bo že.

lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
1.6.2007 13:15:27   
anja7
Hojla punce!

Joj šiškamiška, a da si šla že notr? Držim pesti zate in za tvoja sončka, da vsaj še mal počakata. Pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. drži se. Baja in zvesta kr se pa diplom tiče, pa le pejta če se bo le dalo. Pomoje je to res nekaj edinstvenega. Drugač smo pa tud pri nas danes kr dobro spali, edin kar je bilo, ko sem zjutri vstala spet boleče sramne kosti, medenica,...
Ampak je zdej že boljš.Sem bla pa danes s sodelovkami na kavici in morm rečt, da je prou sedl. Ena je prišla s pol leta starim sinčkom in morm rečt, da je res pravi cukrček. Ja še mal, pa tud nas čakajo lepi trenutki z našimi sončki. Mal naj še počakajo v trebuščih, pol pa čimhitrej in čimlažje na svet pokukat. Mejte se, pa se še pišemo!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
1.6.2007 13:45:30   
rumba
Pozdravček!
Sem s pregleda. Nimam preveč dobrih novic.user posted image  Boleče utrdevanje tebuha je naredilo svoje: mv zelo skrajšan in že zmehčanuser posted image , a še zaprt. A kaj mi to, ko sem se pri obeh prejšnjih porodih odpirala približno 6cm na pol ure. Rekla mi je še, naj ne čakam na redne popadke, pač naslednjič, ko bo spet večkrat boleče utrdel trebuh, naj kar grem v P, da ne bi kje po poti rodila. Sem pojamrala, da bi rada vsaj enega donošenega otroka, pa se je samo zasmejala in rekla, da to mi pa res zelo težko obljubi.user posted image  Če zdržim še 2t, naj pridem na kontrolo. Ekola.
No in zdaj res ne vem kako bo!
Kakorkoli, z user posted image  sedaj vseeno greva na luštno v Kobarid. Vrneva se v soboto zvečer, tako da se prej ne bom javljala, da me slučajno ne boste že v P pošiljale.user posted image

Lepo se imejte in načvekajte se še zame!
user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.6.2007 14:07:29   
Afnica
user posted image Ojeeeej, dvojne mamice pa imamo neko strašno silo. No, upam, da bo s siskomisko in njenima pikecema vse o.k. Konec koncev so tri tedne za našima, pa sta tudi o.k. Upam, da bodo kmalu kakšne novice od nje!

Da vam povem, da je Lan dosegel težo 1860g (minimalno je imel 1600g, porodna 1750g). Lana pa je na 1190g (minimalna 950g, porodna 1140g). Oba sta brez infuzijeuser posted image , dobivata samo moje mleko. Zdravnik pravi, da ju bomo začeli rediti. Vsak dan se pridno cartata pri mamici in atiju in v tem zelooooo uživata. Edin kablček, ki ga imata je za merjenje pritiska/utripa. Tako, da sta zelooo pridna.

Punce držite se!!user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.6.2007 14:14:56   
Anonimen
Afnica, takih lepih novičk smo vesele. Mi kar srček razbija, ko vsakokrat kaj lepega napišeš o tvojih sončkih. (Ups, na pošto moram. user posted image )

Sicer pa sem sedaj pogledala na koledar in dojela, da smo naslednji mesec že me na vrsti.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.6.2007 14:23:17   
Freycha
Si nisem mogla kaj, da ne bi Siskimiski napisala sms z vsebino: Hej lubica, kaj je zdej to? Kukr jaz vem, ti karte za Rim nisi kupila, slepih potnikov pa ne jemljejo. Povej, kaj je novega? Si še tri venem pakiranju?user posted image

pa mi je takoj odgovorila: Čaw, še vedno v enem kosu, popadke mi bremzajo, upam da bo uspelo. Karto sem pa kupila po last minute ceni user posted image user posted image  Pozdravi punce, javim ko bo kaj novega....
user posted image  Punca ima še vedno smisel za humor. Hvala boguuser posted image user posted image user posted image

Sem ji že nazaj odposlala: Super, kar počakaj še malo! Vse punce te lepo pozdravljajo in ti želimo vso srečo!!

In zadnji sms je: Hvala tebi in seveda vsem puncam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.6.2007 14:43:08   
Freycha
No, pa da še na vse poste odgovorim:

Ulla - sicer ne vem, če bi se to sploh smelo ali ne, problem je samo v tem, ker tega pri meni ni samo kapljico ali dve, ampak kar nekaj 10 kapljic vsakič, ko se bradavice kar dotaknem. Meni praktično teče ven, ma ne samo teče - šprica mi (je pol kopalnice pošpricane s tem user posted image ) in če slučajno hočem to pustiti pri miru, me joške začnejo boleti, ratajo trde in občutljive. Upam le, da si s tem kaj ne škodujem, samo meni se tega res v nenormalnih količinah dela.... Mi pa iz leve bolj teče, kot iz desneuser posted image

Kapica - če se ne počutiš, se pač ne počutiš. Hvala bogu, da ti je ok, da greš do bazena z brisačo, pa se potem na hitro notri vržeš - da vsaj hodiš plavat. Slabše bi bilo, če zaradi tega ne bi hotela plavati.....

Zvesta - če ravno sprašuješ. Jaz osebno ne bi šla.... ti pa delaj po svojih občutkih in volji.......

Rumba - hvala, ker si sms takoj posredovala vsem ostalim user posted image user posted image  Si pa pogumna, da greš še vseeno v Kobarid. No, sicer pa je NG relativno blizu, tak da v avtu verjetno ne boš rodila user posted image  Ampak ti samo pridno počivaj in ne prevelikih naporov, in bo!user posted image  Če pa si slučajno na loteriji zadela karto za Rim, pa tega še ne veš, pa sporoči, da objavimo na forumuuser posted image  Lep vikend!user posted image

Tejči - za trebuh se ne obremenjuj. Meni eni prisojajo dvojčke, drugi mi pravijo, da nimam velikega trebuha itd...... vsak ima svoj pogled na to in mene sploh ne gane več. V bistvu mi je všeč, če mi kakšen reče, da imam velik trebuh. Naj se vidi, da je ornk baba v meniuser posted image user posted image

Baja - ne sekiraj se, če ti nič ne teče. To menda ni indikator koliko mleka boš imela kasneje.... pri dojenju je ogromno v glaviuser posted image

Afnica - joj, za tvoja čmrlja sem full vesela, da se tako lepo razvijatauser posted image user posted image  Če bo šlo tako naprej bosta kmalu lahko šla domov, kar je pa enkratna novica user posted image  Ti nas kar obveščaj še!

No tako, jaz sem pa danes cartala 1. mesec staro Kajo in je bilo super. Sva se vse pomenili, samo kar ni hotela nehati jokati user posted image  Pomoje ni razumela mojega LJ naglasa user posted image  
Pa šla sem na CSD in vse uredila, denar namesto paketov dobim že 15.6., kar me je tako razveselilo, da sem šla v Pikapolonico in "malo" zapravljala. No, sem mislila, da ne bo toliko naneslo, pa je potem blagajna pokazala 96€. Mi je kar malo vroče ratalo. Res pa je, da sem kupila dvojne štumfke pa štri pare hlač - pajackov (dveh različnih velikosti - ker imam samo plišaste, kar bo Diti preveč vroče pomoje) pa igračko za na zibko in posteljico ter tako blazino, ki jo daš na tla, pa čez je en lok, pa so igračkice gor, itd...... No, pa to sem kupila..... Pa sem skoraj polovico denarja, ki ga bom šele dobila že zapravila user posted image user posted image user posted image  

Sedaj pa ležim doma ko krap in malo počivam, potem pa si grem nekaj za jest narediti, da ne shiramuser posted image  no, se ni za bati...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.6.2007 17:52:32   
Ajvy
Hello, evo jst sem posesala, poribala kuhinjo, obrisala police, sedaj pa se relaksiram za računalnikom in se razvajaz z Raffaello-m....

Rumba, držim pesti zate, da ne bo prehmalu, veliko počivaj pa bo....
Afnica, kako imaš pridna otročička, le tako naprej... user posted image

Siskamiska, tudi zate držim pesti, da boš zdržala še malo

Evo, zdej sem pa spet lenuh in prav super je...
Danes je moj prinesel češnjice, jjjeeee, komaj čakam večer... user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.6.2007 18:12:30   
Freycha
Ko smo ravno pri češnjah....... dva dni nazaj je od dragega mama prinesla fuuulll domačih jagod in češenj in sem gruntala, kako bom vse skupaj mogla stran zmetat, saj midva nisva sposobna toliko pojesti. Pa sem se sedaj spravila delat češnjev kolač in jagodni milk shake...... vsaj polovico vsega se bom znebila......user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
1.6.2007 18:48:29   
Anonimen
Mene pa je začelo ščipat v spodnjem delu trebuha in bolečina se širi nazaj v križ. Nisem za bit na nogah.

Jaz še ne bi šla rodit! user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.6.2007 18:57:29   
baja*
Rumba nekam blizu Rima se mi ti giblješuser posted image . Pazi nase pa lepo se imej v Kobaridu.
Afinca krasne novičke. Kdaj pa kaj nameravajo spustit tvoja sončka domov?
Freycha a dnar od enkratne pomoči dobimo že pred rojstvom naših bebik? Juhuhu, to bomo zapravljali!user posted image

Punce, jutri imam namen spečt torto. Sicer pečem razna peciva in kekse, ampak torte še pa nisem. Rada bi naredla sadno (sem kar mešano sadje v konzervi kupla), zdaj bi pa rabla en simpl recept za biskvit, prosimuser posted image . Gabi tista tvoja mi kar naprej lušte dela.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.6.2007 19:17:25   
GabiW
baja* dva dn nazaj sem dala recept na post za celo tisto torto. Je v angleščini in kar precej dela je z njo. Tega sicer ne pečem jaz ampak moj user posted image , vendar vem da je kar precej za naredit. Kar korajžno je vredna vsega truda.

papa

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.6.2007 19:38:25   
baja*
GabiW hvala!user posted image  Sem poiskala recept in ga shranila za drugič, ko bo več časa in volje za pocanje. Za jutri pa definitvino rabim kaj bolj simpl. Si pa važička, da zna tvoj user posted image  spečt tako tortouser posted image . Ko bi še moj...

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.6.2007 19:56:40   
GabiW
ha ha, jaz se nikoli nisem hotela naučit kuhat. In me je vedno moja mami, saj tebe ne bo nihce hotu užent, k ne znaš kuhat. Jaz pa sem ji odgovorila: si bom nasla takega ki zana kuhat.

In res, mojemu user posted image  je kuhanje hobi. On je presrečen za štedilnikom. Saj jaz pa rada vse drugo delam, tako da se zgliha.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
1.6.2007 20:55:36   
Anja O.
hojla punce!
Javljam se vam da vam sporočim, da sem na vikend izhodu iz p. V petek 25.5 sem imela pregled pri g. in me je poslal direkt v p. tako da nisem imela časa niti da vam javim da grem v p. Vzrok je bil skrajšan maternični vrat 15 mm in zrele posteljice pri obeh mojih sončkih. Danes sem si izborila vikend izhod  nedeljo pa ponovno odhajam v p. do poroda. Imela sem tudi nekaj popadkov in so mi želeli zaustaviti porod. Kljub temu da sem v nedeljo dopolnila 34 tednov in sem v 29 tednu prejela injekcijo za pljučke ploda. Rekli so da mi bodo če bo potrebno porod zaustavljali do 35 tedna ampak na srečo ni bilo potrebno, to nedeljo dopolnem 35 tednov tako da ni panike. Vsak dan mi  snemajo ctg in dvakrat na teden imam uz pregled zaradi posteljic.

Se še ta vikend kaj javim ker potem je vprašanje kdaj pridem domov.
Čao

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.6.2007 21:11:53   
Anonimen
Anja O. Držite se... Čimdalj vsi trije v enem kosu!

Držim pesti zate.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anja O.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.6.2007 22:43:17   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

mojemu user posted image  je kuhanje hobi. On je presrečen za štedilnikom.

Ooooo nebesa. To pa je zadetek na loteriji!user posted image

Anja O. držim pesti zate in za tvoja sončka! user posted image user posted image user posted image

Zvesta pa ti še tudi zdrži malo!

Pa kaj je zdaj to neki naval julijk tik pred odhodom v Rim?! Kam se vsem tako mudi?user posted image Saj res, da nas tam čaka zaklad, ampak malo še mormo zdržat!user posted image

Sladke sanje..... user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.6.2007 23:44:05   
siskamiska
Lep pozdrav vsem od možeka od siskemiske.

Najprej hvala lepa za vse lepe želje, ki ste jih napisale.

Me je moja draga prosila, da malo pogledam na forum, kako ste kaj in da vam napisem kaj je kaj novega.

V četrtek popoldne sem jo peljal v porodnišnico, ker je dobila popadke na 2-3 minute. Tam so te popadke v sprejemni potrdili in ji povedali, da jih bodo skušali zaustaviti. Naredili so tudi ultrazvok (no tam nisem smel bit zraven user posted image user posted image user posted image user posted image ) En čmrlček (A-jček) je težak cca. 1750g, drugi (B-jček) pa 2100g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da lepo napredujeta v rasti. Šla sva v porodno sobo, kjer so ji dali infuzijo za zaustavitev popadkov, kmalu zatem pa še injekcijo za pljučka za najina zlata čmrlčka (bolj preventivno verjetno).

Kolikor jaz sklepam iz vsega skupaj, ji zaustavljajo popadke samo zaradi injekcije za pljučka (da bodo sploh imele kakšen učinek verjetno).

Jaz sem bil tam do približno 21:00, potem sem jo pa pustil, da malo počiva in vsaj proba zaspati. Ko sem jaz šel, so bili popadki še vedno redni na 2 minuti. Proti jutru so se umirili (na 5-10 minut), tako da so ji rekli, da gre na oddelek. Samo da so ji to omenili, so se popadki zopet pričeli na 2 minuti, vendar so se vseeno odločili, da jo dajo na oddelek (kot da čmrlčom to ni bilo najbolj všeč). Popoldne, ko sem bil lahko pri njej, je še vedno čutila popadke, tako da jih infuzija zaenkrat še ni preprečila. Zvečer je dobila še eno injekcijo za razvoj pljučk. Infuzije pa ne bo več dobila. Malo prej ko sem govoril z njo, jih ima še vedno, tako da ne vem, kaj bo sedaj.

Lahko samo čakam in spim z telefonom ob postelji, če me slučajno pokliče da bo kakšna akcija.

Še enkrat najlepša hvala vsem za skrb in podporo.

Vse vas lepo pozdravlja in vam želi vse naj naj.

Lep pozdrav od možeka od siskemiske (se pravi siskomisko).

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.