|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.6.2007 8:51:04   
Freycha
Dobro jutro, dober dan!

PUNCE, SPALA SEM OD POL ENIH ZJUTRAJ, PA DO OSMIH ZJUTRAJ user posted image user posted image user posted image user posted image  Podiram vse rekorde.

Je pa včeraj moj dragi nekaj smrkati začel in full je bil nahoden in zvečer je že mene začelo dajati. Me je malo glava začela boleti, pa nos se mi je zamašil in sinusi so me začeli boleti, itd.... Upam, da se nisem česa nalezlauser posted image  Samo dragi danes pravi, da je že čisto ok, kot da mu nič ni, mene pa še vedno malo glava boli in sinusi me dajejo. Če me bo fejst začela boleti, lahko Lekadol vzamem, ne?user posted image

Joj, jaz sem polna energije. Sem začela železove šumeče tablete piti, pa sem očitno na drogi hehhehehe

Tko, sedaj pa šibam pod tuš, potem grem na kratek obisk h kolegici in njeni 1. mesec stari Kaji, potem na CSD (končno), potem pa še ne vem..... imam do pol osmih, ko dragi pride iz službe čas za bedarije (čeprav bi mogla likatuser posted image )......

Lep dan vsem in se beremo!

Yudit, hvala za tel. št.user posted image

No po posredovanju, sem dobila še tri nove tel. št., tak da vsaj za 13 punc + mojo malenkost bomo vedeli kaj, kdaj, kje in kako so rodileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
1.6.2007 9:11:24   
kapica
Jutrooouser posted image !
Danes bo pa upam da malo boljsi dan, ceprav zunaj dezuje brez koncauser posted image . Saj pase hladen zrak, ampak ampak energije ni neke prave, ce je tako otozno vreme.
Zvesta, ti imas velikega otrocka, men so rkeli da je majhen. Se ne spoznam prevec na mere, da ti recem ne se sekirat, je brezveze, ker tako ne bos mirna do naslednjega UZ. Drzim pesti da bo vse v redu. Sem pa veckrat slisala da bolj mocne zenkse nosijo drobno dete, suhice pa bolj mocnega. Tako da tvoja velikst in to, ima bolj malo s tem.
Anja7, beli tok in izcedki me ze celo nosecnost spremljajo, nosim skoz dnevne vlozke, menjam dva di trikrat dnevnouser posted image .
Ulla80, meni do sedaj se ena kapljica ni pritekla iz josk, upam, da tako ostane se nekaj casauser posted image .
Corfu, sploh nisem vedela da bi morje ali voda kakorkoli na mleko vplivalouser posted image . Ker si tudi jaz zelim enkrat septembra se na morje, ce bo le vse v redu.
Ikonca, upam da bos imela naslednjic res vec srece z UZ. Pa dokler G samo z racunalnikom zablusi, je se v se v reduuser posted image .

Jaz bi se pa danes rada sla kopat, pa mi je kr malo nerodno zaradi trebuha, oz. mije cudno, ker vsak tako zijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
1.6.2007 9:30:06   
Freycha
Eh kje pa Kapica... na svoj trebuh moraš biti ponosnauser posted image user posted image  meni se je full fino zdelo, ko so me na bazenu opazovali. Sem bila čist ponosna... mi je kar špeh zrastel - aja ne, ta je zaradi nosečnosti user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.6.2007 9:34:07   
Anonimen
jutro....men mal zbiva dans.....vstala ob 6ih in sem že pol bajte odkidala, deportirala vse pajke (ne vem zakaj mam na sumu da jih je pol že nazajuser posted image ) zdejle se pa že s sladoledom filamuser posted image user posted image gledam češnjo tamle pod balkonom in se mi sline kr cedijo, kt fehterski kužek smuser posted image mal pobluzim tule, pol pa gasa naprej, sej, zvečer bom pa jokala spet kok me vse boli....nimam mere, al totalno zabušavam al pa garam kt črncuser posted image

freycha a prov pumpaš si to venuser posted image ker mene tud joški za znoret bolijo, bohnedaj da se jih dotakneš in ker sem se tolk fiksno in za sveto odločla da bom dojila pa če kr koza crkne, me je groza kak bo , ko se mi bo on mali slinavc gor prlepuuser posted image
jah, takle mamo, sm pa tak fejst donsuser posted image ego do rusijeuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
1.6.2007 9:37:26   
Anonimen
kapica ne ga srat pa nerodnouser posted image vsakič k se postavim pred špegu ugotavljam da je u bistvu blazno seksi tale nosečnostuser posted image buši, rit pa joškiuser posted image user posted image o tem kaj bo pol pa še ne razmišljamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
1.6.2007 9:37:41   
kapica
Ma saj vem Freycha, ko ga ne bo vec, mi bo zal. Saj ga rada pokazem, ampak oblecena, ne pa v kopalkah. Mi je res kr ornk nerodnouser posted image . Zato pa tako brzinsko v vodi pristanem. Z brisaco se ovijem cisto do bazena, jo vrzem tam na tla in en dva tri, sem ze v vodi. Nic ni tistega pocasnega lezenja not, cetudi je voda mal hladnjesa. Saj bo, ko sem enkrat tam je ze vse v reduuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.6.2007 10:05:03   
kety99
Dobro jutro!
Jaz se lahko pohvalim danes, da sem dobro spala, sicer sem res 3x obiskala WC, ampak sem potem vsaj takoj nazaj zaspala...Zgleda, da mi paše tale ohladitev... Drugače pa je tudi mene začela boliti sramna kost....o mater kako to boli!!!
Zvesta, ne sekiraj se preveč zaradi teže svojega otročka. Moji sestri so rekli, da je mala težka 3800g, ko pa se je rodila, pa je dejansko tehtala 2600g...tako da vse jemlji malo z rezervo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.6.2007 10:10:29   
rumba
Dobro jutro!
Pa da se še jaz javimuser posted image .
Spala sem odlično (zaspati je bilo malo težje, pol pa fantastično)do 9.30user posted image . Trenutno počutje v redu. Ob dvanajstih imam G. Komaj čakam, da vidim, kako smo, pol pa z user posted image  šibava na lepše.
Zvesta, user posted image  za korenjaka. Nič se bati, če je user posted image  malo večji. Poleg tega os UZ lahko zelo nenatančni in so možna velika odstopanja. Tudi naša Hana je imela vedno za njamanj dva tedna večjo glavico, ja in tudi ko se je rodila, je bila njena glava mali večja. Eni dojenčki imajo majhne, drugi večje glavice. Ni panike. Pol se vse poglihauser posted image .
Freycha, ti kar vzemi Lekadol. Meni je zdravnik rekel, da lahko do 4! na dan. No, meni se je zdelo to sicer too much, a 1-2 je čisto ok.user posted image
Corfu, prvič slišim to v zvezi s kopanjem in mlekom.user posted image  Jaz sem oba dojila in se seveda tudi kopala v morju, pa nisem opazila razlike. Tudi tokrat gremo na morje 15. avgusta in se imam namen kopat.

No, grem še malo drugim špegatuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.6.2007 10:25:25   
Anonimen
Uuuu... sem naspidirana danes. Pere se že drugi stroj perila, zdaj grem kuhno pucat, prebrala sem 100 strani knjige.

Samo ležim težko. Presneti išias, medenica in sramne kosti.

Pol moram pa še v lekarno.

Pa peglala bom. Sva včeraj kupila nov likalnik in ga je treba sprobat. user posted image  Saj me bo začetniško navdušenje hitro minlo. user posted image

Jaz sem tudi ponosna na bušija, kolkor ga pač je. Sem imela včeraj oblečeno majčko z napisom "pridem julija" čez trebušček, pa sva se z mojim ful nasmejala, ko so ljudje dobesedno buljili v bušija. Ena je celo glasno svoji mami spistila komentar: "A si vidla kak dobro majčko ma?" Ena babi je pa od zijanja malo zavila s poti in oplazila steber v Mercatorju. Ful zanimivo jih je blo gledat. Sem majčko že oprala, da bo na voljo naslednjič, ko se mi zahoče razkazovanja. user posted image  In režanja. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.6.2007 10:48:49   
Anonimen
Pravkar sem dobila vabilo na slavnostno podelitev diplom.

Datum, 30. junij 2007, ob 20. zvečer.

A si bom 15 dni pred rokom še upala tako daleč (iz MB v LJ)? Ali bom takrat sploh še v enem kosu? user posted image

Kaj bi naredile ve? Karte je treba kupiti do 15.6. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
1.6.2007 10:55:57   
rumba
Pravkar sem prejela SMS od Siskemiske. Od včeraj popoldne je v porodni. Konec najinega včerajšnjega srečanja je potožila, da jo nekaj ščipa, pa sem jo še hecala, če greva v P. No, kmalu je dobila popadke na 2min. Zdaj ji jih bremzajo, pa za pljučka je dobila injekcijo. Sedaj gre počasi na oddelek in vas vse lepo pozdravlja.

Siskamiska, drži se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
1.6.2007 11:03:35   
baja*
Joj, držim pesti za Siskomisko da bo vse v redu in da bi še malo zdržala!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
1.6.2007 11:06:44   
baja*
Zvesta, jaz pa imam naslednji torek podelitev diplome pa sem tudi razmišljala, če naj grem ali ne. Še posebej zaradi teh bolečin v trebuhu - me je strah, da me bo tam zvilo in bom po štirih pripuzala na oder po svojo diplomo.user posted image user posted image user posted image  No, saj vem da se s tem ni za norce brit. Še prehitro se mi lahko maščuje.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
1.6.2007 11:12:32   
tejči77
Kako nepričakovano za siskomisko. Upam, da bo vse v redu. Držim pesti. Sem tako presenečena, da sem čisto paf.

Jaz sem pa imela danes pregled in tudi UZ, moja mala je težka 2600-2700g, zako mi je napisala v materinsko. Sem pa tudi jaz fasal železo za ves mesec ker mi je padel hemoglobin. Pa sem bila prepričana, da meni tega ne bo treba piti ker tako zdravo jem. Očitno nič ne pomaga, ko otroček vse porabi. Zredila sem se že +13kg. Kriza.
Omenila sem ji srbečico, pa me je dala takoj pod nujno še enkrat vlaboratorij, je rekla, da je lahko kaj z jetri narobe, lahko pa da ni nič. Moram danes ob dveh poklicati za izvid - joj upam da res ni nič. Drugače imam pa v ponedeljek še enkrat pregled. Pa spet sem dobila svečke. Ne vem zakaj se mi to zdaj dogaja, prej jih pa nikoli v življenju nisem rabila. Me pa nič ne srbi in tudi izcedka nimam veliko in nima nobenega vonja. Na kaj naj pazim?

Kar se tiče izcedka iz prsi, meni se je začelo že tam po 16 tednu. Ampak samo taka prozorna tekočina par kapljic. Če nimam modrca imam vse majčke poflekane.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
1.6.2007 11:16:03   
tejči77
Zvesta in Baja, čestitke za podelitev diplome. Kar rezervirajta si datum. Če ne bo šlo pač ne bo šlo, drugače je pa to nepozabno. Meni je ostala podelitev v zelo lepem spominu. Sem mislila da bo zadnja, no, pa upam da bom letos spacala še tadruga in da bom tudi jaz še enkrat deležna podelitve. Držim pesti, da se je bosta lahko udeležile.

Še nekaj - sem vam že omenila, da se vsi čudijo kako gromozanski trebuh imam. No, danes se je čudila tudi moja gin, pa jih je videla že malo morje. Kaj naj to pomeni?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
1.6.2007 11:19:42   
baja*
Tejči77 meni je G že dvakrat v nosečnosti predpisala svečke Vagisan - te v bistvu niso za zdravljenje vnetja, ampak za uravnavanje ph vrednosti. So bolj preventiva kot kurativa.
Meni se je pa do zdaj samo enkrat nekaj malega pocedilo iz leve joške pa še to nekje v 20. tednu. Zdaj pa nič. Upam, da to ne pomeni, da ne bom dovolj dobra mlekarca, ker si tudi jaz zelo, zelo želim dojiti.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
1.6.2007 11:25:24   
rumba
baja*, meni se še v nobeni nosečnosti prav nič ni pocedilo z joškic, pa sem oba čmrlja veselo dojila do 18m (prvih 6m pa seveda polno dojenje). Par dni po porodu (običajno 3) boš dobila naval mleka in ga bo najverjetneje še za izvoz, zato nič ne skrbi.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
1.6.2007 11:25:30   
Anonimen
Ujej, siskamiska....

Držim pesti zate. Zdrži še malo s tvojima čmrljema. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa verjetno že malo bolje, če je šla zdaj iz porodne na oddelek? Ali se jaz motim? user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
1.6.2007 11:28:05   
rumba
Zvesta, ja, če sem jo prav razumela, ji uspešno ustavljajo popadke in se lahko seli na oddelek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
1.6.2007 11:33:04   
*maja
No pa sem ravno hotela napisat kako se držita Siskamiska in ti Rumba, glede na to da je bilo včeraj toliko heca na račun polne lune.
No držim pesti da razgrajača še malo počakata.

Rumba sta šla potem včeraj z možekom poslušat Mrvico?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
1.6.2007 11:39:38   
rumba
*maja, ne user posted image , sem bila prepozna. Ko sem mu povedala, je imel že rezervirane druge plane, pa ni ratalo.

Ja, mene pa upam čaka naslednja polna luna.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
1.6.2007 11:42:40   
*maja
Ti kar čakaj na naslednjo luno bo takrat glih prav za rodit.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
1.6.2007 11:55:32   
bačko
En lep pozdrav tudi od mene.Včeraj sva z dragijem prišla iz term Olimi.Bilo je super samo vreme bi lahko bil lepši.Kopat se nisem upala ker sem se bala da ne bi staknila kakih gljivic ali pa kaj drugega.Tako da sem bolj opazovala taščo, tasta in mojega dragega kako se kopajo.Sem pa nora na vodo.
Preden sem vse prebrala sem kar rabila nekaj časa.Moj beli sobo jaz pa berem vas in počivam.
Meni tudi full zatekajo noge in prsti na rokah.Za znoret.Drugače pa se počutim dokaj dobro, razen tega da se hitro utrudim.Pa še ta mesec bova šla z mojim v šolo za starše, ker prejšni mesec nisva mogla, ker sem jaz še delala.Ali moraš obvezno na vsa predavanja iti, ali lahko katera spustiš?Mene najbolj zanima samo dihanje in previjanje ter kar je v zvezi z otrokom ko se rodi.Hodila pa bova v porodnišnico v Lj.
Uglavnem lepo se imejte!
Aja kdaj greste pa zdaj kaj na kavico?Jaz bi vas rada spoznala.Saj boste napisale in se bomo zmenile.
Pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
1.6.2007 11:55:52   
kapica
Uh, siskamiska, drzi se, drzim pestiuser posted image user posted image user posted image , da bo ja vse v redu. In saj ves, da bomo vsake novicke veseleuser posted image . Evo, za sreco user posted image user posted image user posted image .

Zvesta in Baja, jaz tudi mislim, da si karte za podelitev kr kupita. Toliko truda skozi vsa leta, sedaj pa moreta iti se na to. Ce se pa takrat ne bosta dobro pocutle, pa ostaneta doma, ampak vseeno prej raje kupituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
1.6.2007 11:59:25   
kapica
O Backo, bila v termah in nisi izkoristila vodeuser posted image . pa ce so ze tam, pa malo reskiras in je. No skoda, bi bilo sigurno boljse, pa se zatecenih nog ne bi imelauser posted image .
Tejci, ce bi imela majhen trebuh, bi se pa zaradi tega sekiralauser posted image .Nismo nikoli zadovoljne.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.