kapica
|
Jutrooo ! Danes bo pa upam da malo boljsi dan, ceprav zunaj dezuje brez konca . Saj pase hladen zrak, ampak ampak energije ni neke prave, ce je tako otozno vreme. Zvesta, ti imas velikega otrocka, men so rkeli da je majhen. Se ne spoznam prevec na mere, da ti recem ne se sekirat, je brezveze, ker tako ne bos mirna do naslednjega UZ. Drzim pesti da bo vse v redu. Sem pa veckrat slisala da bolj mocne zenkse nosijo drobno dete, suhice pa bolj mocnega. Tako da tvoja velikst in to, ima bolj malo s tem. Anja7, beli tok in izcedki me ze celo nosecnost spremljajo, nosim skoz dnevne vlozke, menjam dva di trikrat dnevno . Ulla80, meni do sedaj se ena kapljica ni pritekla iz josk, upam, da tako ostane se nekaj casa . Corfu, sploh nisem vedela da bi morje ali voda kakorkoli na mleko vplivalo . Ker si tudi jaz zelim enkrat septembra se na morje, ce bo le vse v redu. Ikonca, upam da bos imela naslednjic res vec srece z UZ. Pa dokler G samo z racunalnikom zablusi, je se v se v redu . Jaz bi se pa danes rada sla kopat, pa mi je kr malo nerodno zaradi trebuha, oz. mije cudno, ker vsak tako zija .