tejči77
|
Evo mene, da ne boste pozabile name! Freycha - koncert je bil OK, mi pa ni bilo žal da sem bila zunaj, se je odlično slišalo, edino Dickensona nisem videla. Pa kaj! Se mi pa zdi, da bi lahk boljš žur naredil, nekako publika ni bila preveč aktivna, zunaj so ga pa itak vsi na hektolitre pili. Je zgledal da folk bolj zanima pivo kot muzka. No, jaz sem se naposlušala in napela. Je moje malička kar pošteno v mehur brcala, ker ni vajena tako glasne muzike ( al ji pa ni bila všeč). Sem zavila še v BTC pred koncertom in ugotovila, da je Muller popolnoma izropan kar se tiče modrcev za dojenje, so bile vse police prazen, samo še en komad so imeli. Sem bila čist v šoku. Kakorkoli vseeno sem za našo bebo zapravila 110€, ko sem bluzila po trgovinah. Ampak, zdaj pa razen modrcev imam res popolnoma vse. Če se bo še kaj pokazalo bomo nabavljali pa potem. Hvala za telefonsko. Je že sparvljena. Sem mislila da boš poslal kar na ZS, da si ne delaš stroškov. Zvesta - sem brala kako te je vse bolelo, no trebuh, se je bralo že kot kakšni popadki. Umiri tempo. Saj imaš zlatega možeka, če ti zna tudi kaj skuhati. Kar vpreži ga, saj gre za vajino dete. Siskomisko - hvala za javljanje. Sem že včeraj prebrala, pa nisem uspela nič odpisati. Se mi je pa zato ponoči sanjalo o siskimiski in vajinih dveh črmljih. Uglavnem, vse se je dobro izteklo. Želim vama, da porod počaka vsaj toliko, da bodo injekcije za plučka prijele in da se res vse izteče tako kot se je meni sanjalo. Pa javi se še. Nestrpno čakamo novic, a ne punce. AnjaO - držimo pesti zate, da bo teden v bolnišnici čim hitreje minil (si predstavljam kako se vleče, če moraš biti tam) in da bo s tvojima črmlčkoma tudi vse v redu. Ikonca - nič ni prepozno, saj si še v enem kosnu kajne. Torej kar lepo počasi. Jaz vsak teden nekaj operem in polikam. Nisem pa veliko nabavljala, bom raje potem sproti, ko bom videla kaj je praktično in kaj bi rabila. lp vsem