muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Dobro jutro. Sam na hitrco, ker je Lan že tečkast, se oglasim še pozneje. Glede avgustovk - meni se pri nas oktoberkah najbolj fino prav to zdi, da se lahko vse pomenimo o naših sončkih, pa tudi vse druge teme lahko neovirano počvekamo med sabo. Meni se zdi, da mora forum biti živ, živega ohranjajo pa prav uporabniki. Zdaj, da bi pa jaz uletela na forum samo enkrat na 14 dni, ko bi utegnila in takrat na dolgo in široko opisovala naše dogodivščine in premike mojih otrok, zraven pa bila užaljena, da imajo tri punce več časa, da lahko med sabo tudi počvekajo, se mi zdi pa butasto, no. Zato hvala Bogu, da sem oktoberka 2006. Rada imam vse citate, ob katerih se vedno znova nasmejim in si zraven predstavljam našo Muki, vso penasto od jeze , rada imam vse smetenje, ki dela naš forum tako poseben, rada imam vse resne teme, ob katerih se znova in znova učim, da so naši otročki nekaj neprecenljivega, pa tudi, da se včasih marsikaj naučim od prvorodke, kljub temu, da imam sama že dva otroka. Pa da vem, da se lahko na vas zanesem, če mi je kdaj hudo. Da vem, da če ima moj otrok vročino in mi je ob tem težko, da me tako lepo po srcu poboža magari en smešen smajli. Itd. Lepo mi je tukaj med vami in upam, da vedno ostanemo take kot smo. Ok, že šibam, lep dan vsem. O kako smo pocukrani danes