|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  593 594 [595] 596 597   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.5.2007 0:31:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, malo te zezam, zato pa je tk odebeljen user posted image .
hitr se učiš user posted image user posted image user posted image nisi v mladosti vseh možganskih celic pobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14851
2.5.2007 0:33:23   
frrrr
hihi, sem na 594. strani 595. stran napovedala - matr sm pametna... ampak prisežem, da je tk pisalo pri splošnem pogledu na teme starši čvekamo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14852
2.5.2007 8:18:31   
Arabela
Dobro jutro!

No obnova noči... mala zaspala ob 20ih, v rokico sem ji dala njeno brisačko in zraven modrega slončka, s katerim se vedno igra  in se je prvič zbudila šele ob 23ih... malo cendrala, sem ji dala za pit vodo, jo božala, ji prižgala metuljčka in v manj ko 5min je več ni bilo..  ampak potem pa se je vso noč zbujala na uro, uro in pol... sem se vsakič vstala, ji dala vodo, je popila, sem jo pobožala in je zaaspala nazaj.. ob 5ih sem jo prvič podojila, seveda sede in jo brez problema dala nazaj v posteljo... ob 7.30 podojila drugič in pustila v veliki postelji zraven atija....
Tako da ni bilo tako strašno kot sem se bala.. nič ni histerično jokala, bolj cendrala in vedno pridno nazaj zaspala... bomo videli kakpna bo današnja noč...
Jaz sem se sicer spet vstajala vsako uro, vendar sem vmes tudi trdno spala, bolj trdno kot kadarkoli zadnje 4mesece...
Ampak komaj čakam da se mala zbudi da jo celo polupčkam, pocartam, postiskam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14853
2.5.2007 8:22:40   
gaya
jutro

a vam oddam poročilo o sranju moje Grete zadnje dva dni zvečer in ponočiuser posted image . Ampak ne dobesedno sranje s polno plenico, ampak sprehajanje matereuser posted image  Če mene prašate nam leze vseh 32 zob na enkrat ven. Ker se je včeraj drla od 19-21.30 s krajšimi postankiuser posted image . Nosila sva jo izmenično z mojim, pa ni nič pomagalo, v usta poa bi zbasala celo roko. Božček mali. Upam, da kmal dobimo zobe, da bo odkrila svet žvečenja, predvidevam da bo prvo na udaru moja joškauser posted image

mukica WB user posted image

O debati naša nora mladost raje ne bi sodelovala. Res ne user posted image . Ker je blo vse, ni da ni. Hvala bogu, da me je pri 21 pogojno srečala pamet user posted image  v obliki mojega bivšega. Pa pol še enkrat, k sem se ga znebila in še mal norela okol v milejši obliki. Pa težko rečem, da me je moj mož kaj k pameti spravil, ker njega tud še nio srečalauser posted image .  Včeinoma naju je utirila Gaja. Včasih smo bli 3 dni naokol, v svojih časih me je zaneslo tud na rave partye in sem preživela brez spanja. Danes me skor infarkt zadene, ko se Gaja ponoči zbudiuser posted image  Temu se verjetno reče, da prihajam v zrelejša leta user posted image

Tud jst sem šla brat avgustovke in vam odkrito povem, da bi bilo dolgčas pri nas, če bi debatirale o svojih sončkih. Ne bom ovinkarila, bom kr direktno povedala, meni je moja Gaja ves svet, dvomim, pa da bi ve uživale ob branju vsakega premika ki ga naredi, res. Saj konec koncev smo se virtualno povezale v prijateljice in jst če grem s svojo prijateljico na kavo ji tud ne nakaladam samo o moji hčeri. Pa prav tako vmes obdelava teme, ki se tičejo otrok. Tudi me skupaj rešimo vse probleme, ki se tičejo naših oktobrčkov. Je res težko sledit, ampak hitr pa lahk preletiš. Saj jst tud včasih ko sem v zaostanku ne berem podrobno vsega ( priznamuser posted image ), preletim pa da sem vsaj mal na tekočemuser posted image

Zdaj pa dost grem zdaj na balkon čarat, da se pokaže sonce

mati altatija  boste tako zelo dobra in tudi mene razsvetlila o dogodivščini z morsko hrano user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14854
2.5.2007 8:23:57   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Uf, na to temo žuriranja v mladih letih bi tudi jaz imela kaj napisati. Ni da ni bilo. Ok, dobro, ravno mamil pa res ne. Pijača pa to, pa seveda. Mladost je norost, hvala Bogu. Sem mnenja, da enkrat se človek mora znoreti v življenju. In če se ne v mladosti, se pa letom neprimerno obnaša pozneje, ko so tu tudi že otroci, družina itd. Zato mi je bolj všeč, da smo to kolikor toliko čez dali v mladosti.
Frrr, za to noč predlagam čelado. Za Jaša.user posted image  Se hecam, verjamem, da ni bil prijeten dogodek.
Glede GH se pa čim bolj sprosti. Jaz sem že pri Maxu komplicirala sto na uro, se držala vseh navodil od spredaj in zadaj. On pa ne jedel.user posted image  Sva res prestala celo kalvarijo z uvajanjem. Tam nekje po dobrem letu je pa počasi končno začel jesti, tako da ga je bilo užitek gledati. Sam v tolažbo. Kakšne pol leta bo še tako.user posted image

Imaš popolnoma prav.. znoret se je treba v najstniških letih, da se vun spucaš, ne pa da te začne metat tam pri 30tih...

Glede GH... moja malecka se je spet malce popravila, začela malo bolj jest.. ampak za kosilo pa sem ji skuhala brokoli, pa korenček, šparglje in piščančka.. in nisem nič zmiksala ampak vse pustila celo... in malecka je skoraj vse pojedla...user posted image user posted image user posted image user posted image ... špargelj je lepo v roki držala in ga cuzala, isto korenček, meseka je lepo žvačila.. jo je bilo kar luštno gledat... podojili sva se čez dan 2x, zvečer pa je zmazala kašico kot nič, čeprav je bila že ful tečkasta in zaspana.. potem sva se podojili in spat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14855
2.5.2007 8:29:33   
Arabela
Gaya, naša ga je prejšnji teden tudi sračkala zaradi zob, ampak ven pa še noben ni pokukal.. se je kar naenkrat vse umirilo, ampak nastavki za zobke pa so lepo vidni...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14856
2.5.2007 8:41:27   
Arabela
Prebrala avugstovke (ma sem firbčna) in res... ej zakaj se folk vse krega... res ne morem verjet....
Hvalabogu za oktober!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Meni bi bilo neumno da bi se tu pogovrjale samo o otročkih, pa drugi forum za čvekaanje... saj na forum gremo da se malce sprostimo ne?! No ampak to je samo moje mnenje... mogoče pa je katero naše čvekanje res motilo... Ampak jaz priznam da tu pa tam samo kaj preletim ko ni časa... ampak v večini primerov pa sem se tu gori sprostila in nasmejala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo za vas, virtualne prijateljice!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14857
2.5.2007 9:06:26   
Anonimen
Madonca ste bile aktivne user posted image

MI smo spali kar ok...do polnoči slabo, potem pa 2 bujenji...tako, da ni slabo, glede na to, da je polna luna...

Zdaj me pa res firbec matra in bom šla prebrat avgustovke...user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14858
2.5.2007 9:07:46   
altati
frrrrr- Jaša spal super!
Pa še po treh dneh je zjutraj nafilal plenico, pokakal hlače, bodi, vse čez in čez....pri hlačnicah je ven udarilo, da o smradu ne govorim!!!! Alko je naredil svojeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14859
2.5.2007 9:10:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O, zdaj sem se kar malo zamislila, sem šla avgustovski fajt brat.
Pismo, jaz res dostikrat smetim tale oktober user posted image .
Pa še to naše citiranje! HA, ne gre samo meni v nos user posted image  user posted image  Upam, da se res ni katera zaradi tega umaknila, ampak meni pa tako PAŠE.
Je pa res, da o svoji oktobrki malo pišem. Kaj pa vem, da bi vsako jutro oddala poročilo o tem, kolikorat smo vstali pa kolikokrat jedli in kolikokrat je bila dovolj duda mi pa tudi ni za pisat. Jaz pač rada klepetam z vami. Če pa kateri ni prav, pa naj kar pove. Msn-ji tudi funkcionirajo, pa ZS-ji še kar user posted image .
Ampak se mi zdi, da se vseeno še kar zmenimo, saj nam je uspelo realizirati srečanje z skoraj 90% udeležbo, pa še dostikrat vidim, da nas ene berejo in kar tekoče sledijo našim debatam, pa še raznorazne številke nas utegnejo brat in označevat...hm, kaj pa vem user posted image

SE SAMO PODPIŠEMuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14860
2.5.2007 9:12:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

punce poglejte tole:
maj 2006 = 148 strani
junij 2006 = 62 strani
julij 2006 = 93 strani
avgust 2006 = 178 strani
september 2006 = 135 strani
oktober 2006 = 595 strani
november 2006 = 188 strani
december 2006 = 67 strani
januar 2007 = 29 strani
februar 2007 = 19 strani
marec 2007 = 51 strani
april 2007 = 3 strani

vodimo  user posted image user posted image

MISLIM, DA SPLOH TEŽKO REČEMO, DA VODIMO, KER ITAK NIMAMO KONKURENCEuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14861
2.5.2007 9:14:25   
altati
Arabela, kako lepo te je bratiuser posted image ...res ti želim čim prej še enega takšnega sončka ali sončico....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14862
2.5.2007 9:16:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrrr- Jaša spal super!
Pa še po treh dneh je zjutraj nafilal plenico, pokakal hlače, bodi, vse čez in čez....pri hlačnicah je ven udarilo, da o smradu ne govorim!!!! Alko je naredil svojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaša...ti boš pravi žurer...

A misliš, da če bi jaz poskusila kakšen deci do pol litra vinčka, da bi Val tudi spal? user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14863
2.5.2007 9:17:25   
Maxica
Dobro jutro.
Sam na hitrco, ker je Lan že tečkast, se oglasim še pozneje.
Glede avgustovk - meni se pri nas oktoberkah najbolj fino prav to zdi, da se lahko vse pomenimo o naših sončkih, pa tudi vse druge teme lahko neovirano počvekamo med sabo. Meni se zdi, da mora forum biti živ, živega ohranjajo pa prav uporabniki. Zdaj, da bi pa jaz uletela na forum samo enkrat na 14 dni, ko bi utegnila in takrat na dolgo in široko opisovala naše dogodivščine in premike mojih otrok, zraven pa bila užaljena, da imajo tri punce več časa, da lahko med sabo tudi počvekajo, se mi zdi pa butasto, no. Zato hvala Bogu, da sem oktoberka 2006. Rada imam vse citate, ob katerih se vedno znova nasmejim in si zraven predstavljam našo Muki, vso penasto od jezeuser posted image , rada imam vse smetenje, ki dela naš forum tako poseben, rada imam vse resne teme, ob katerih se znova in znova učim, da so naši otročki nekaj neprecenljivega, pa tudi, da se včasih marsikaj naučim od prvorodke, kljub temu, da imam sama že dva otroka. Pa da vem, da se lahko na vas zanesem, če mi je kdaj hudo. Da vem, da če ima moj otrok vročino in mi je ob tem težko, da me tako lepo po srcu poboža magari en smešen smajli. Itd. Lepo mi je tukaj med vami in upam, da vedno ostanemo take kot smo.user posted image
Ok, že šibam, lep dan vsem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14864
2.5.2007 9:18:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

frrrrr- Jaša spal super!

user posted image user posted image user posted image  Jaša...ti boš pravi žurer...

A misliš, da če bi jaz poskusila kakšen deci do pol litra vinčka, da bi Val tudi spal? user posted image

LP

barby-poskusit ni grehuser posted image ...pa sporoči rezultat, samo glej, da nam kje ne obležiš...je treba pravo mero najtiuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14865
2.5.2007 9:19:56   
altati
Maxi- I love you toouser posted image !

Pa vse ostale oktobrke tud, da ne bo fovšijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14866
2.5.2007 9:21:26   
Anonimen

frrrrr- Jaša spal super!

LP

barby-poskusit ni grehuser posted image ...pa sporoči rezultat, samo glej, da nam kje ne obležiš...je treba pravo mero najtiuser posted image !

Bomo kmalu imeli abrahama od tašče, pa bom tam prakticirala...potem vam pa sporočim...ok?!user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14867
2.5.2007 9:24:00   
Anonimen
Jaz vas imam tudi takooo rada....ste N°1!!!

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14868
2.5.2007 9:24:40   
altati

frrrrr- Jaša spal super!

LP

Bomo kmalu imeli abrahama od tašče, pa bom tam prakticirala...potem vam pa sporočim...ok?!user posted image

LP

abraham od tašče je ravno pravi dogodek za takšne zadeve!
sploh če taščo obožuješ vsaj pol toliko kot jazuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14869
2.5.2007 9:46:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro.
Sam na hitrco, ker je Lan že tečkast, se oglasim še pozneje.
Glede avgustovk - meni se pri nas oktoberkah najbolj fino prav to zdi, da se lahko vse pomenimo o naših sončkih, pa tudi vse druge teme lahko neovirano počvekamo med sabo. Meni se zdi, da mora forum biti živ, živega ohranjajo pa prav uporabniki. Zdaj, da bi pa jaz uletela na forum samo enkrat na 14 dni, ko bi utegnila in takrat na dolgo in široko opisovala naše dogodivščine in premike mojih otrok, zraven pa bila užaljena, da imajo tri punce več časa, da lahko med sabo tudi počvekajo, se mi zdi pa butasto, no. Zato hvala Bogu, da sem oktoberka 2006. Rada imam vse citate, ob katerih se vedno znova nasmejim in si zraven predstavljam našo Muki, vso penasto od jezeuser posted image , rada imam vse smetenje, ki dela naš forum tako poseben, rada imam vse resne teme, ob katerih se znova in znova učim, da so naši otročki nekaj neprecenljivega, pa tudi, da se včasih marsikaj naučim od prvorodke, kljub temu, da imam sama že dva otroka. Pa da vem, da se lahko na vas zanesem, če mi je kdaj hudo. Da vem, da če ima moj otrok vročino in mi je ob tem težko, da me tako lepo po srcu poboža magari en smešen smajli. Itd. Lepo mi je tukaj med vami in upam, da vedno ostanemo take kot smo.user posted image
Ok, že šibam, lep dan vsem.user posted image

O kako smo pocukrani danes user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14870
2.5.2007 10:00:53   
altati
Naši Beki spet nekaj nagaja računalnik....
Pravi, da nas bere, se smeji in se strinja!
Pisati pa žal še ne more!
Vse vas lepooooo pozdravlja!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14871
2.5.2007 10:29:36   
Anonimen

frrrrr- Jaša spal super!

LP

LP

abraham od tašče je ravno pravi dogodek za takšne zadeve!
sploh če taščo obožuješ vsaj pol toliko kot jazuser posted image .

Ja moja tašča je res cuker...sem zelo vesela, da jo imam...itak mi gre kdaj na živce, ampek je super...zdaj jo je začelo nekaj metat...po 30ih letih je začela kadit (tako, da se malo afna, pa možeka jezi)...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14872
2.5.2007 10:40:14   
Anonimen

Naši Beki spet nekaj nagaja računalnik....
Pravi, da nas bere, se smeji in se strinja!
Pisati pa žal še ne more!
Vse vas lepooooo pozdravlja!

Boga Beki...daj že zrihtaj to škatlo...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14873
2.5.2007 10:43:06   
Anonimen
Jaz sem pa zjutraj malo dragega provocirala...je oblekel vojaške hlače in sem mu začela težit, da bom šla delat v vojsko ali na policijo, ker je pač to državni šiht in ker me veseli...šlo se je pa v bistvu zato, ker je en moj bivši vojak, en pa policaj in se potem večkrat takole špikava...jaz ga s svojimi bivšimi hecam, on pa mene s svojimi...user posted image  imava hecen humor...

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14874
2.5.2007 10:45:16   
psaša
Punce moje, jaz sem tudi vesela da se oktoberka06.
Čeprav se bolj malo udeležujem v vaših debatah, jih z veseljem prebiram, se nasmejim zraven in se kaj novega naučim. Fajn mi je, ko vidim da imamo dosti podobne križe in težave, da so si naši user posted image  dosti podobni in se ne sekiram kaj preveč za mojega, da o drugih stvareh ne pišem. Fajn mi je , da mi pomagate kadar pomoč potrebujem itd. Skratka vesela sem, da vas imam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  593 594 [595] 596 597   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  593 594 [595] 596 597   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.