|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  592 593 [594] 595 596   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.5.2007 23:03:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

itak pravijo, da kozarček po kosilu je za zdravje, ane? no, jaz res redko pijem. samo nikoli ne reci nikoli. kaj pa če se mi enkrat zasukauser posted image

menda je zdravo spit deci belega, pa tut deci rdečega je zdravo spit, pa 2 deci piva je zdravo, pa enga kratkega je zdravo spit -> če vse to upoštevaš, si pa že skor alkoholik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14826
1.5.2007 23:04:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

bravo maks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
am, jaz ne pijem piva... a lahko sokec, al pa vsaj liker user posted image

Mati Altati je dovolila alkota, kar izvoli.user posted image

Jah, mati Altati rada spije kozarec rdečega ob dobri hrani, borovničke so pa itak moja slaba točkauser posted image ...padem nanje v momentuuser posted image ...

borovničke? liker? meni je to njami. user posted image mljask. s tem smo se včasih podkupovale.user posted image

Meni pa bolj paše smile ali kakšno res dobro nizozemsko pivouser posted image . Tudi kozarec rdečega si privoščim, za žgano pijačo pa nisem preveč. Itak sem pa zdaj, ko sem v novi službi, zelo sitna glede pijače, alkoholizma nasploh, pijance vidim vsepovsod.user posted image

moram še malo citirat, da bo muki veselauser posted image
jaz imam tudi alergijo na alkohol okrog mene.... mi je ta user posted image uničil lep del življenja. in nočem, da bi zoja preživljala kaj podobnega
maxica, kaj pa ti delaš?

Jaz sem tudi v svojih 'divjih' letih zelo rada pila borovničke in razne sadne kremaste likerje, pa obvezno bambus...piva nisem nikoli marala...sedaj pa ne pijem že 2 leti skoraj nič...za rojstni dan sem spila pol deci cvička pa mi je bilo dovolj...

LP

Ojej, jaz bom raje kar tiho, kaj sem vse počela v norih letih user posted image  

muki-imam filing, da bi si midve na to temo lahko izmenjali veliko spominov...samo punce bi naju potem zbrisale iz temeuser posted image ...moja nora leta so bila res norauser posted image ...se mi še zdaj poznauser posted image !
mau citiranja za muki ujezit user posted image drgač se bi vama pa pri tej temi lahk pridružila user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14827
1.5.2007 23:09:29   
frrrr

mene pa moja TARA!
mene tut Jaša user posted image no, sej ni blo tk hudo... zadnje 2 leti so bli bolj divji vikendi... sej prej pa tut bolj kot ne samo vikendi... no, v gimnaziji je že kakšna sreda kdaj padla, pa pol prvo leto v lj je bil tut cel teden žur... potem sem pa začela itaq delat in so spet vikendi laufali... no, kakšna izjema je bila - domiov pod tuš in direkt v službo user posted image eh, sej je blo kr fajn...
muki, midva z možem imava pa skor vso družbo skupno... no, družbe so različne, ampak v vseh sva skup in je Jaša oba rešil user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14828
1.5.2007 23:10:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

bravo maks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
am, jaz ne pijem piva... a lahko sokec, al pa vsaj liker user posted image

Mati Altati je dovolila alkota, kar izvoli.user posted image

Jah, mati Altati rada spije kozarec rdečega ob dobri hrani, borovničke so pa itak moja slaba točkauser posted image ...padem nanje v momentuuser posted image ...

borovničke? liker? meni je to njami. user posted image mljask. s tem smo se včasih podkupovale.user posted image

Meni pa bolj paše smile ali kakšno res dobro nizozemsko pivouser posted image . Tudi kozarec rdečega si privoščim, za žgano pijačo pa nisem preveč. Itak sem pa zdaj, ko sem v novi službi, zelo sitna glede pijače, alkoholizma nasploh, pijance vidim vsepovsod.user posted image

moram še malo citirat, da bo muki veselauser posted image
jaz imam tudi alergijo na alkohol okrog mene.... mi je ta user posted image uničil lep del življenja. in nočem, da bi zoja preživljala kaj podobnega
maxica, kaj pa ti delaš?

Jaz sem tudi v svojih 'divjih' letih zelo rada pila borovničke in razne sadne kremaste likerje, pa obvezno bambus...piva nisem nikoli marala...sedaj pa ne pijem že 2 leti skoraj nič...za rojstni dan sem spila pol deci cvička pa mi je bilo dovolj...

LP

Ojej, jaz bom raje kar tiho, kaj sem vse počela v norih letih user posted image  

muki-imam filing, da bi si midve na to temo lahko izmenjali veliko spominov...samo punce bi naju potem zbrisale iz temeuser posted image ...moja nora leta so bila res norauser posted image ...se mi še zdaj poznauser posted image !
mau citiranja za muki ujezit user posted image drgač se bi vama pa pri tej temi lahk pridružila user posted image

user posted image  Jaz mam tebe tudi rada user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14829
1.5.2007 23:14:17   
muki1

mene pa moja TARA!
mene tut Jaša user posted image no, sej ni blo tk hudo... zadnje 2 leti so bli bolj divji vikendi... sej prej pa tut bolj kot ne samo vikendi... no, v gimnaziji je že kakšna sreda kdaj padla, pa pol prvo leto v lj je bil tut cel teden žur... potem sem pa začela itaq delat in so spet vikendi laufali... no, kakšna izjema je bila - domiov pod tuš in direkt v službo user posted image eh, sej je blo kr fajn...
muki, midva z možem imava pa skor vso družbo skupno... no, družbe so različne, ampak v vseh sva skup in je Jaša oba rešil user posted image user posted image

Midva pa mava večinoma mojo. Edino en par je ratal na tak način, da je moja prijateljica hodila z njegovim najboljšim prijateljem. Tisto so bili super časi user posted image . Potem pa je ta par razpadel in sta si vsak našla svojega novega partnerja, s katerim sta si ustvarila družino, pa imava zdaj iz dveh štiri kolege user posted image ....
Pa z njegovim bratom smo ga znali kaj biksat včasih......
eh, pa s komerkoli......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14830
1.5.2007 23:16:33   
frrrr

Altati, samo si res malo kičasta, veš...prideš v službo, ujagaš bossa.... eh, brezveze, res.

Mogoče sem malo fovš, ker sem do sedaj imela zmeraj šefinje ali pa stare šefe..... mislim, res stare user posted image .

jaz pa šefice ne maram!
sem izključno v moških kolektivih.
Tam kjer so same babe je vedno štala oz.kokošnjak!
Z moškimi je veliko bolj prijetno delati, res!
sem prva tri leta delala v računovodstvu med ženskami-nikoli več!

men so tut šefi veliiiiko bolj kul... ženske ne vem no - sem sama bolj direktna in hitreje pokomandiram, bolj kvalitetno uredim zadeve kot vse moje bivše šefice (imela sem 3) user posted image , tut šefov sm imela 3 in jih nisem zapecala user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14831
1.5.2007 23:20:54   
Maxica
Uf, na to temo žuriranja v mladih letih bi tudi jaz imela kaj napisati. Ni da ni bilo. Ok, dobro, ravno mamil pa res ne. Pijača pa to, pa seveda. Mladost je norost, hvala Bogu. Sem mnenja, da enkrat se človek mora znoreti v življenju. In če se ne v mladosti, se pa letom neprimerno obnaša pozneje, ko so tu tudi že otroci, družina itd. Zato mi je bolj všeč, da smo to kolikor toliko čez dali v mladosti.
Frrr, za to noč predlagam čelado. Za Jaša.user posted image  Se hecam, verjamem, da ni bil prijeten dogodek.
Glede GH se pa čim bolj sprosti. Jaz sem že pri Maxu komplicirala sto na uro, se držala vseh navodil od spredaj in zadaj. On pa ne jedel.user posted image  Sva res prestala celo kalvarijo z uvajanjem. Tam nekje po dobrem letu je pa počasi končno začel jesti, tako da ga je bilo užitek gledati. Sam v tolažbo. Kakšne pol leta bo še tako.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14832
1.5.2007 23:21:59   
frrrr
zdej sm vas vse prebrala in pozabila kaj sm še hotela napisat user posted image sm imela danes v načrtu razvajanje, pa sem vas predolgo brala... bo zdej samo tuš na hitro padel, brez razvajanja v kopeli, da bo vsaj še energije in časa za razvajanje v postelji ostalo user posted image

lepo spite!

na 600ko pa jutri user posted image pa šele 500ko smo naskakovale... taprave smo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14833
1.5.2007 23:28:37   
frrrr

Uf, na to temo žuriranja v mladih letih bi tudi jaz imela kaj napisati. Ni da ni bilo. Ok, dobro, ravno mamil pa res ne. Pijača pa to, pa seveda. Mladost je norost, hvala Bogu. Sem mnenja, da enkrat se človek mora znoreti v življenju. In če se ne v mladosti, se pa letom neprimerno obnaša pozneje, ko so tu tudi že otroci, družina itd. Zato mi je bolj všeč, da smo to kolikor toliko čez dali v mladosti.

se popolnoma strinjam!
Frrr, za to noč predlagam čelado. Za Jaša.user posted image  Se hecam, verjamem, da ni bil prijeten dogodek.

zdej ne spi več pri nama... moram med dojenjem ostati budna, da ga dam nazaj v posteljico user posted image
pri Maxu niste kdaj kaj podobnega doživeli? včeraj možu v vrtcu rekli, da ni to nič in da se to ponavadi po večkrat zgodi user posted image midva bova raje mau bolj pozorna, nama je bila to šola - na srečo, ne preveč draga
Glede GH se pa čim bolj sprosti. Jaz sem že pri Maxu komplicirala sto na uro, se držala vseh navodil od spredaj in zadaj. On pa ne jedel.user posted image  Sva res prestala celo kalvarijo z uvajanjem. Tam nekje po dobrem letu je pa počasi končno začel jesti, tako da ga je bilo užitek gledati. Sam v tolažbo. Kakšne pol leta bo še tako.user posted image

sej zato me pa skrbi, ker bi naj septembra šla delat in bo mali doma lačen možu bradavice nategoval user posted image user posted image eh, sej brezveze se neki sekirat, sej bo... pridno odpira usta in zraven govori AM, NJAM... pa prej sm en Frutek pojedla, da bom imela merico user posted image zdaj itaq preizkušava okuse... bo že...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14834
1.5.2007 23:32:28   
muki1
O, zdaj sem se kar malo zamislila, sem šla avgustovski fajt brat.
Pismo, jaz res dostikrat smetim tale oktober user posted image .
Pa še to naše citiranje! HA, ne gre samo meni v nos user posted image  user posted image  Upam, da se res ni katera zaradi tega umaknila, ampak meni pa tako PAŠE.
Je pa res, da o svoji oktobrki malo pišem. Kaj pa vem, da bi vsako jutro oddala poročilo o tem, kolikorat smo vstali pa kolikokrat jedli in kolikokrat je bila dovolj duda mi pa tudi ni za pisat. Jaz pač rada klepetam z vami. Če pa kateri ni prav, pa naj kar pove. Msn-ji tudi funkcionirajo, pa ZS-ji še kar user posted image .
Ampak se mi zdi, da se vseeno še kar zmenimo, saj nam je uspelo realizirati srečanje z skoraj 90% udeležbo, pa še dostikrat vidim, da nas ene berejo in kar tekoče sledijo našim debatam, pa še raznorazne številke nas utegnejo brat in označevat...hm, kaj pa vem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14835
1.5.2007 23:33:53   
muki1
Frrrr, nisem še za nazaj brala, a ste padli na glavo? Upam, da ni nič hudega user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14836
1.5.2007 23:34:37   
muki1
Ej res, kako pa kaj @lina in Jure? Se je kaj oglasila ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14837
1.5.2007 23:41:24   
mis
mogoče bom pa jaz danes zadnja. altati hvala za link.

nočko.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14838
1.5.2007 23:52:09   
psaša
Sem vas brala kar dolgo, pa  vmes se je še mali nekaj zbujal in jokal. Sploh ne vem kaj mu je. No, sedaj se je malo umiril.
Pri nas je tudi danes pihalo, tako da smo bili bolj malo zunaj.

Alkohol - sploh ne maram več slišat te besede. Imamo probleme v družini, še sedaj.
No najstniška leta so pa seveda dale svoje.

Sedaj grem pa spat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14839
1.5.2007 23:59:53   
muki1
Barby, zapoznelo čestitam za rojstni dan.
Pikabu, sem zelo vesela za vaš lepo preživet vikend. A to je bilo tisto, ko si pisala, da načrtujeta en vikend bolj zase? Predvidevam, da ste imeli kakšno srečanje v okviru cerkve? To s petimi otroki se res fino in pogumno sliši, saj jaz bi imela kar štiri, če bi moja mošnja bila neusahljiva, ampak kar tako pet otrok, jaz jih ne bi zmogla preživljati, res ne user posted image .
Ampak to z user posted image  pa mi sploh ne govori, meni se kar meša, ko vidim kakšno user posted image . Takoj bi spet imela trebuh, čeprav mi je ta druga nosečnost delala kar nekaj preglavic in ni bilo tak luštno kot prvič...in misel, da več nikoli ne bi bila noseča, mi je zaenkrat še čisto nesprejemljiva. Midva še nisva rekla, da je konec.

Gaya, upam, da je Gretka že dobro, zdaj ko se je posračkala user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14840
2.5.2007 0:10:23   
frrrr

O, zdaj sem se kar malo zamislila, sem šla avgustovski fajt brat. js tut
Pismo, jaz res dostikrat smetim tale oktober user posted image . js tut
Pa še to naše citiranje! HA, ne gre samo meni v nos user posted image  user posted image  Upam, da se res ni katera zaradi tega umaknila, ampak meni pa tako PAŠE.
Je pa res, da o svoji oktobrki malo pišem. Kaj pa vem, da bi vsako jutro oddala poročilo o tem, kolikorat smo vstali pa kolikokrat jedli in kolikokrat je bila dovolj duda mi pa tudi ni za pisat. js včasih poročam, ponavadi pa kr raje mau odgovorim  in kaj povprašam Jaz pač rada klepetam z vami. js tut Če pa kateri ni prav, pa naj kar pove. meni prav Msn-ji tudi funkcionirajo, pa ZS-ji še kar user posted image .se strinjam, čeprav nisem dobila ZSja od altati user posted image sej veš, da sm firbčna
Ampak se mi zdi, da se vseeno še kar zmenimo, saj nam je uspelo realizirati srečanje z skoraj 90% udeležbo, pa še dostikrat vidim, da nas ene berejo in kar tekoče sledijo našim debatam, pa še raznorazne številke nas utegnejo brat in označevat...hm, kaj pa vem user posted image   se strinjam user posted image
POVZETEK: js vas mam tk rada kot muki user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14841
2.5.2007 0:12:57   
frrrr

Frrrr, nisem še za nazaj brala, a ste padli na glavo? Upam, da ni nič hudega user posted image
js iz postelje, prvo jutranje spanje, mama in ata v komi, mali se pa spuzal mami izpod kovtra in med nama proti nogam do tal z glavo naprej user posted image smo ok, na zuni nč videt, pa tut kaj tečkan ni bil včeraj, vročine ni imel, govoril na veliiko - celo ATI zdej tk resno govori takoj, ko moža vidi user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14842
2.5.2007 0:13:23   
frrrr

Ej res, kako pa kaj @lina in Jure? Se je kaj oglasila ?
zdej dopustujejo, če js kaj vem

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14843
2.5.2007 0:13:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

nočko.user posted image
ni ti ratalo user posted image nas je še kr neki tu gr user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14844
2.5.2007 0:16:41   
frrrr
evo, tolk ostalo časa za današnje razvajanje user posted image eh, grem pod tuš... pol pa na kratko razvajanjeuser posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14845
2.5.2007 0:17:26   
muki1

nočko.user posted image

Ja, pa tk da veš Frrrr, da ti tudi nisi zadnja user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14846
2.5.2007 0:18:13   
frrrr
muki, če za nazaj bereš in odgovarjaš, ti pa mogoče celo rata do 600ke prit user posted image

glede smetenja, se pa kr potrudim in napišem en zeeeEEeeelo dolg post... no, pol pa ponavadi še par kratkih uzadi usekam, da ni vse tk lepo pregledno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14847
2.5.2007 0:19:11   
frrrr

nočko.user posted image

Ja, pa tk da veš Frrrr, da ti tudi nisi zadnja
si začela po naše tolčt user posted image tk user posted image sm še tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14848
2.5.2007 0:20:55   
muki1
Ja, malo te zezam, zato pa je tk odebeljen user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14849
2.5.2007 0:30:52   
frrrr
punce poglejte tole:
maj 2006 = 148 strani
junij 2006 = 62 strani
julij 2006 = 93 strani
avgust 2006 = 178 strani
september 2006 = 135 strani
oktober 2006 = 595 strani
november 2006 = 188 strani
december 2006 = 67 strani
januar 2007 = 29 strani
februar 2007 = 19 strani
marec 2007 = 51 strani
april 2007 = 3 strani

vodimo  user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  592 593 [594] 595 596   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  592 593 [594] 595 596   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.