frrrr
|
Arabela, altati, Maxica, hvala za odgovor glede GH... še sreča, da vas mam, ker drgač bi se počutla res nesposobno otroku predstavit svet prehranjevanja velikih... drgač mu pa po GH dam mau za pit, kar iz kozarca, ker ostale zadevce pri nas ne palijo... nekje 10-30 minut po tem pa še dojenje... torej, če ne bo lačen, joška ne bo palila - HVALA! aha, kot en obrok pa poje cca. 1/3 banane ALI majhen krompir ALI 1/4 jabolka - za več niti nima interesa in mamica poje... bom mogoče tako kot lucika v Frutkov kozarček dala in imela merico... grem zdej en Frutek pojest moci, mi ne bomo več tk spali je vse ok, niti buške ali kakšne modrice tvojih lepih let ti pa tudi js ne zavidam... upam, da ti Zoja povrne kaj še za nazaj piskot, očitno sem prišla v minus z energijo, ker nisem slišala kako se mi je izpod kovtra izmuznil in nič... ponavadi se zbudim, če mau bolj globoko vdihne... če pa se prestavi pa itaq... bom šla danes spat mau prej, danes zjutraj sta pa moja starša mau tamaučka pocrkljala, da sva se midva naspala, popoldne je mož tamaučka mel in js spala.... baterije bodo jutri do konca napolnjene krvav madež je pomoje od tvoje bradavice... prejšnič si rekla, da te full pečejo, očitno imaš kakšno ranico in je mau krvi pricurljajo... Bepanthen mazilo in bo ok... js pri dojenju podložim tetra pleničko, da ni madežev, pa dojka in mali na čistem Maxica, pocajtajte se! pa super za osebno muki, wb! smo te pogrešale, tema skor propadla pa kakšne lušte si naredila s fotkami... o tem kolk sm se pa že nasmejala zdej, pa brezveze - js sm moža spoznala pri prvi uri kemije v srednji šoli, prvič okušala sem ga pa tut zelo pijančkana boš kaj predvajala vaše počitnice? sebe pa kot režiserko napiš spodaj štorkljica, zakaj nas zanemarjaš? kaj smo ti naredile? altati, dej mau povej kako bo Jaša kaj danes spal me zanima, ker se mi mau alkota lušta sej spijem kakšno malo pivo kdaj pa kdaj... drug vikend pa kolegice RD praznujejo (3, vseh nas je pa 5) in so rekle, da bo fancy šmensi in bi kakšen koktajl spila... sicer nisem za te štose, mi je bolj všeč pivo, od žganega pa jeger ali navadna vodka s kakšim sokom mešana... Arabela, navadi jo na kakšno njej ljubo igračo in nej jo ima pri sebi v postelji... če se vmes zbudi, zagleda igračko in spet varno zaspi nazaj... veliko sreče! oktobrske čveke dopuste moramo pač tako planirat, da si bomo po dopustu poleg časa za pranje perila, vzele še čas za prebrat čveke na RR kot če bi bile naročene na časopis in bi potem pač po dopustu na hitro preletele še stare novice alko - midva imava v kleti nekaj buteljk, pa ena vodka trojka, en beli rum in en jagerček so doma... pivo je pa tko - če je doma, ga zmanjka v nekaj dneh ga pa ne kupujeva v večjih količinah, max. = 6pack... žganje kr čaka in čaka, ga nihče ne pije, je še od žurk pred mojo nosečnostjo Maxica, zavarovalnica pa včasih res krije take glupe stvari, da kr glava peče... rodnost v Sloveniji hočejo pa povečat in si moramo sami plačevat brise, NS,... brezveze, res js sm pa prej delala v eni firmi 3.5 let in sm tut vidla nekaj alko primerov - ena zaposlena je lani umrla (mati samohranilka, ok sin star 20 let), drugemu je pa pred dvema letoma žena umrla (2 šoloobvezna otroka, eden na OŠ) - kriv alko pa lepo spi, nisi zamorila
|