muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81 Hvala maxica za številko. Sva seveda na vezi. Punce, men ni jasno, kako vam uspe? To mislim glede foruma in klepetanja - saj se pogovarjate tako, kot bi se vsak dan vidle in ble tahujše prijateljice. Moram povedat, da me je kar presenetlo, ko sem vas zadnjič po doooolgem času spet mal brala in vidla, da ste še vedno tukaj gor in to še bolj aktivne kot preden so malčki prikukali na svet. Vsaka vam čast, zares. Mogoče me je najbolj presenetlo zato, ker sama nikoli nisem verjela v take forume, saj je zelo težko obdržati anonimnost, ki je bila zame vedno edini pogoj, da se vključujem v pogovore na forumu. Zdaj pa moram povedat, da kar ne morem verjet, da ste tako odprte, da vas nič ne briga, da vas bere cela Slovenija in da tukaj objavljate celo svoje slike in slike svojih malčkov. Verjetno sem jaz še mal za planko, ampak res bi rada zvedla, kako vam to uspe? Jaz pa imam toliko zadržkov glede tega Mogoče me je moj možek okužil s tem, ampak ne morem si pomagat. Upam, da nisem preveč zakomplicirala in da se vam ne bo tole zdelo mal preveč čudno. No, pa da vam še povem, da ste mi pa predvsem v času pred porodom stale ob strani kot prave prijateljice in da tega nikoli ne pozabim, zato vas imam vse tudi jaz rada, pa čeprav se ne poznamo. (mislim, da me danes trka polna luna ) Draga ženska, a ti sploh veš kolikokrat smo te omenjale in se spraševale, kaj se dogaja s tabo? Si tako poniknila, kot da bi se v zemljo vdrla. Glede objav pa je tako...pogovarjam se sproščeno, dajem nasvete iz svojih izkušenj in pojamram o problemih, ki se porajajo v meni. Če to koga tak zanima, naj kar bere, je pa res uboga para, če nima svojega osebnega življenja....se mi prej smili, kot da se takega bojim. Slike pa...jah, lahko da kdo gleda, lahko gledajo tudi recimo čudni primerki, ..... ki pa jih srečaš tudi povsod drugje, na ulici, so tvoji sosedje, na prireditvah....kaj pa vemo, kaj se dogaja v glavah drugih. Me smo tako ažurne pri pisanju, da objavljene slike vidijo res bolj tiste, ki tekoče berejo, potem pa takoj prileti 10,20 strani, pa je moje slike res videl le tisti, ki sem mu jih želela pokazati. Bolj intimne so pa itak zaklenjene v albumih. Pa ZS za kakšne intimne stvari. Če pa na forumu napišem da sem seksala pa se mi to sploh ne zdi nekaj pregrešnega, pa da sem jedla, kaj sem kuhala, kakšno sem ušpičila kot mula...ne vem, no...jaz sem tudi v živo zelo odprta. Pa v živo smo se tudi že spoznale, torej vemo s kom govorimo.