Maxica
|
Lucika, me te vedno rade preberemo, pa če se oglasiš 30x na dan ali pa enkrat na mesec. Glede koščkov se strinjam. Lan je pri nas tudi čisto nor na banano (edina stvar, pravzaprav, ki mu gre RES v slast ), on bi jo kar sam držal in grizel, ampak se pa jaz res bojim, da bi mu šel kakšen prevelik košček v usta, tako da mu tega ne pustim. Isto je z jabolkom. Jaz imam tak način, da odgriznem jaz, pa z zobmi spasiram in mu dam. Morda ne preveč higiensko, ma glede na to, da sem ga naravno rodila, je dal že marsikaj skozi. Ne, saj bi uporabljala žličko, ampak to pa ne upali, tako da imamo pač tak sistem. Mamica81, sem ti sporočila gsm. Ti se kar oglasi, za prevoz se pa itak da vse zmenit, če je treba. Moci, danes sem te pa sanjala. Vem, da smo bile oktoberke na eni večerji, ampak se samo tebe konkretno spomnim, ker si se mi zdela ful lepa in sem te nisem mogla nagledati. Žal mi je za vse tiste, ki imate alkoholika v družini, širši ali ožji. Vem, da ni nič fajn to. Bravo, Arabela, vidve pa res napredujeta glede noči. Nemi pozdravček naši Beki. Pozdravljamo te. No, saj zdaj je pa že maj tu, bo pa tvoj lover kmalu doma in boš lahko več z nami. Frrrr, meni je Max 2x padel s postelje. Ga ni bolj grozljivega poka, ki bi ga kdaj slišala v življenju. Tako da te čisto razumem. Se bom pa morala do časa spraviti v red tudi pri Lanu, sicer se mi bo tudi kaj takega zgodilo. Dojim v spanju več ali manj ponoči, on pa na koncu postelje... Brrr, raje ne razmišljam, boljš da čimprej kaj ukrenem. Glede GH pa čim manj sekiranja. Bom probala najti eno temo, ki sem jo odprla, ko sem se bukala z Maxom pri uvajanju. Zgodovina se ponavlja. ČIm manj se obremenjuj, res, otrok bo sam do časa dozorel, ničesar ne boš prehitela.