|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  591 592 [593] 594 595   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.5.2007 22:32:19   
muki1
Ti kar napiši zakaj ne maraš morske hrane. Lahko pa se sliva na privat user posted image . Ampak ko sva že začeli, jih bo po mojem kar matralo zakaj.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14801
1.5.2007 22:32:42   
altati
daj povej mi, te je možek pobral nekje za vogalom???
pobruhano?
te umil,oblekel, nahranil????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14802
1.5.2007 22:36:13   
Anonimen
Sem se že odpravila spat...pa sem kar nazaj prišla...pridem v spalnico in prižgem malo lučko, škrat me pa gleda...me je kar pognalo...sem pa mislila kako spi...potem je pa trajalo 10 minut, da je zaspal...

Vidim, da ga nekaj biksate babe...user posted image

Nora leta so bila ja...sva bila z dragim na vseh feštah koker jih je bilo...ene so bile krute...se čudim, da smo preživeli, ko smo ga tako srali...se je moja mama včasih kar križala, ko sem prišla domov (včasih umazana, včasih čist zaspana), odvisno kje smo bili in kaj smo počeli...razne čudne igre smo se šli...ali smo se pa kar režali v tri dni in valjali po travi kot prašički...vsega je bilo...tudi joka in krega vmes...lepo v glavnem...včasih pogrešam stare čase, ampak res samo za sekundo...mi sedaj nič ne manjka...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14803
1.5.2007 22:37:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pobruhano?

user posted image user posted image user posted image

A se je to tebi naredilo, Altati?

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14804
1.5.2007 22:38:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ti kar napiši zakaj ne maraš morske hrane. Lahko pa se sliva na privat user posted image . Ampak ko sva že začeli, jih bo po mojem kar matralo zakaj.....

imaš ZS.....res ni za javnost!sem mama treh otrokuser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14805
1.5.2007 22:38:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

pobruhano?

LP

ne, moj mož je bil moj šef!
tako sva se spoznala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14806
1.5.2007 22:40:05   
Anonimen

pobruhano?

LP

tako sva se spoznala!

UUUuuuuuu....user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14807
1.5.2007 22:40:53   
Anonimen

Jaz bi tudi vedela zakaj ne maraš morske hrane...pa ne bom naprej govorila...obljubim...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14808
1.5.2007 22:41:48   
altati

pobruhano?

LP

tako sva se spoznala!

LP

barby, to ni user posted image user posted image user posted image user posted image  , to je user posted image user posted image user posted image ...saj je uradno prepovedanouser posted image .
saj sva potem oba hitro menjala službo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14809
1.5.2007 22:43:23   
muki1
Mah, sem že dvakrat hodila vmes Ivo merkat...nekaj ga spet sračka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14810
1.5.2007 22:43:37   
Anonimen

pobruhano?

LP

tako sva se spoznala!

LP

barby, to ni user posted image user posted image user posted image user posted image  , to je user posted image user posted image user posted image ...saj je uradno prepovedanouser posted image .
saj sva potem oba hitro menjala službo!

Ja, ampak ljubezen pa ni prepovedana...če sta oba za, se bosta že znašla...tako kot sta se vidva in sta menjala job...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14811
1.5.2007 22:43:40   
altati

Jaz bi tudi vedela zakaj ne maraš morske hrane...pa ne bom naprej govorila...obljubim...

LP

jah, me boš pa ignorirala, raje ne, res.....
me ne boš več hotela poznatuser posted image .
midve z Muki sva obe približno enako 'ufliknjeni'.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14812
1.5.2007 22:44:27   
muki1
Kje smo ostale?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14813
1.5.2007 22:45:05   
Anonimen

LP

jah, me boš pa ignorirala, raje ne, res.....
me ne boš več hotela poznatuser posted image .
midve z Muki sva obe približno enako 'ufliknjeni'.......

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz firbec....user posted image user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14814
1.5.2007 22:46:24   
muki1
Altati, samo si res malo kičasta, veš...prideš v službo, ujagaš bossa.... eh, brezveze, res.

Mogoče sem malo fovš, ker sem do sedaj imela zmeraj šefinje ali pa stare šefe..... mislim, res stare user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14815
1.5.2007 22:46:28   
altati

Kje smo ostale?

pri tvojem rešitelju-možuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14816
1.5.2007 22:46:40   
Anonimen
Vidim, da boste same predebatirale morsko hrano...tudi jaz je ne maram zato ne morem rečt, da bom sanjala o njej...grem kar v pančevo...

Noč

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14817
1.5.2007 22:48:12   
altati

Altati, samo si res malo kičasta, veš...prideš v službo, ujagaš bossa.... eh, brezveze, res.

Mogoče sem malo fovš, ker sem do sedaj imela zmeraj šefinje ali pa stare šefe..... mislim, res stare user posted image .

jaz pa šefice ne maram!
sem izključno v moških kolektivih.
Tam kjer so same babe je vedno štala oz.kokošnjak!
Z moškimi je veliko bolj prijetno delati, res!
sem prva tri leta delala v računovodstvu med ženskami-nikoli več!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14818
1.5.2007 22:48:30   
muki1

Kje smo ostale?

Jah, saj potem sem se malo umirila, a ne? Ampak sva ga tudi skupaj znala zažurat kar nekaj let...čeprav on bolj v kotu. Res je bolj umirjene sorte. Sva živ dokaz, da se nasprotja privlačijo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14819
1.5.2007 22:49:15   
altati
mene bo zmanjkalo čez 7 minut!
nič ne bo s 600!
baterija šla pa,pa!
pa se mi ne da vstat iz postelje in it po polnilca!
lenoba lena sem!
res!
vsaj ne boste imele veliko branja!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14820
1.5.2007 22:50:42   
muki1

jaz pa šefice ne maram!
sem izključno v moških kolektivih.
Tam kjer so same babe je vedno štala oz.kokošnjak!
Z moškimi je veliko bolj prijetno delati, res!
sem prva tri leta delala v računovodstvu med ženskami-nikoli več!

Jaz delam tudi v moškem kolektivu, imam samo eno sodelavko, pa se ful dobro razumeva. Je še malenkost bolj nora od mene user posted image .
Edino tisti kolektiv, kjer me zaklepajo v sekret, tam so tudi ženske, ja.... ampak sodelujemo bolj po telefonu in mejlih, locirana sem pa pri moških user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14821
1.5.2007 22:51:09   
altati

Kje smo ostale?

Jah, saj potem sem se malo umirila, a ne? Ampak sva ga tudi skupaj znala zažurat kar nekaj let...čeprav on bolj v kotu. Res je bolj umirjene sorte. Sva živ dokaz, da se nasprotja privlačijo.

So we are!
Moj mož poosebljena milina, dobrota, umirjen, tih, nikomur žal besede...jaz...hm...nasprotje vsega tegauser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14822
1.5.2007 22:52:09   
muki1

mene bo zmanjkalo čez 7 minut!
nič ne bo s 600!
baterija šla pa,pa!
pa se mi ne da vstat iz postelje in it po polnilca!
lenoba lena sem!
res!
vsaj ne boste imele veliko branja!

No, zdaj počasi začenjam razumeti tvoj stil....zrajcaš in greš....a na to foro si šefa upecala user posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14823
1.5.2007 22:53:56   
muki1

Kje smo ostale?

So we are!
Moj mož poosebljena milina, dobrota, umirjen, tih, nikomur žal besede...jaz...hm...nasprotje vsega tegauser posted image !

Ja, saj je res nekak podobno stanje pri nas. Mah, glavno da gre ven iz tebe user posted image . Ne smeš v sebi držat, saj to veš..........

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14824
1.5.2007 23:02:56   
frrrr
Arabela, altati, Maxica, hvala za odgovor glede GH... še sreča, da vas mam, ker drgač bi se počutla res nesposobno otroku predstavit svet prehranjevanja velikih...  drgač mu pa po GH dam mau za pit, kar iz kozarca, ker ostale zadevce pri nas ne palijo... nekje 10-30 minut po tem pa še dojenje... torej, če ne bo lačen, joška ne bo palila - HVALA! aha, kot en obrok pa poje cca. 1/3 banane ALI majhen krompir ALI 1/4 jabolka - za več niti nima interesa in mamica poje... bom mogoče tako kot lucika v Frutkov kozarček dala in imela merico... grem zdej en Frutek pojest user posted image

moci, mi ne bomo več tk spali user posted image je vse ok, niti buške ali kakšne modrice
tvojih lepih let ti pa tudi js ne zavidam... upam, da ti Zoja povrne kaj še za nazaj

piskot, očitno sem prišla v minus z energijo, ker nisem slišala kako se mi je izpod kovtra izmuznil in nič... ponavadi se zbudim, če mau bolj globoko vdihne... če pa se prestavi pa itaq... bom šla danes spat mau prej, danes zjutraj sta pa moja starša mau tamaučka pocrkljala, da sva se midva naspala, popoldne je mož tamaučka mel in js spala.... baterije bodo jutri do konca napolnjene user posted image
krvav madež je pomoje od tvoje bradavice... prejšnič si rekla, da te full pečejo, očitno imaš kakšno ranico in je mau krvi pricurljajo... Bepanthen mazilo in bo ok... js pri dojenju podložim tetra pleničko, da ni madežev, pa dojka in mali na čistem

Maxica, pocajtajte se! pa super za osebno

muki, wb! smo te pogrešale, tema skor propadla user posted image pa kakšne lušte si naredila s fotkami... o tem kolk sm se pa že nasmejala zdej, pa brezveze - js sm moža spoznala pri prvi uri kemije v srednji šoli, prvič okušala sem ga pa tut zelo pijančkana user posted image user posted image
boš kaj predvajala vaše počitnice? user posted image sebe pa kot režiserko napiš spodaj user posted image

štorkljica, zakaj nas zanemarjaš? kaj smo ti naredile?

altati, dej mau povej kako bo Jaša kaj danes spal user posted image me zanima, ker se mi mau alkota lušta user posted image sej spijem kakšno malo pivo kdaj pa kdaj... drug vikend pa kolegice RD praznujejo (3, vseh nas je pa 5) in so rekle, da bo fancy šmensi in bi kakšen koktajl spila... sicer nisem za te štose, mi je bolj všeč pivo, od žganega pa jeger ali navadna vodka s kakšim sokom mešana...

Arabela, navadi jo na kakšno njej ljubo igračo in nej jo ima pri sebi v postelji... če se vmes zbudi, zagleda igračko in spet varno zaspi nazaj... veliko sreče!

oktobrske čveke user posted image dopuste moramo pač tako planirat, da si bomo po dopustu poleg časa za pranje perila, vzele še čas za prebrat čveke na RR user posted image user posted image user posted image kot če bi bile naročene na časopis in bi potem pač po dopustu na hitro preletele še stare novice user posted image

alko - midva imava v kleti nekaj buteljk, pa ena vodka trojka, en beli rum in en jagerček so doma... pivo je pa tko - če je doma, ga zmanjka v nekaj dneh user posted image ga pa ne kupujeva v večjih količinah, max. = 6pack... žganje kr čaka in čaka, ga nihče ne pije, je še od žurk pred mojo nosečnostjo user posted image

Maxica, zavarovalnica pa včasih res krije take glupe stvari, da kr glava peče... rodnost v Sloveniji hočejo pa povečat in si moramo sami plačevat brise, NS,... brezveze, res
js sm pa prej delala v eni firmi 3.5 let in sm tut vidla nekaj alko primerov - ena zaposlena je lani umrla (mati samohranilka, ok sin star 20 let), drugemu je pa pred dvema letoma žena umrla (2 šoloobvezna otroka, eden na OŠ) - kriv alko user posted image
pa lepo spi, nisi zamorila

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  591 592 [593] 594 595   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  591 592 [593] 594 595   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.