|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  573 574 [575] 576 577   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.4.2007 22:43:43   
frrrr
beki, js vem pa davčno na pamet, pa tut nimam keša... še dobro, da je tv bolj bogi in ga raje ne gledam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14351
25.4.2007 22:45:08   
frrrr
Maxica, lahko noč! si pa zmatrala svoje dedce, da ti tk pridno šlafajo user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14352
25.4.2007 22:45:27   
frrrr
zdej pa res pobegnem... nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14353
25.4.2007 22:47:33   
beki24
tako- kr poglej zdej kje semuser posted image

ja, tole poletje je res hitro prišlo, sem ravno danes premišljevala, da, vsaj mislim tako, da letošnji april še ni bilo nič dežjauser posted image , samo, da ne bodo maja pa kakšne hude ohladitve!!

jst grem tudi spat

Pikabu- vso srečo pri hujšanju- kaj pa kakšen hlačni kostim?? ( ti so tudi elegantni- sem že videla priče v njih- pa lepe so bile)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14354
25.4.2007 22:54:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
Pikabu- vso srečo pri hujšanju- kaj pa kakšen hlačni kostim?? ( ti so tudi elegantni- sem že videla priče v njih- pa lepe so bile)

Nekak sem si zamislila, da bi imela krilo. Jaz drugače raje nosim krila kot hlače, tako da, če si za kakšno tako slovesno stvar dam hlače gor, mora biti že res ne vem kaj.... Zato ima pa tudi Ema ogromno oblekic in kril, na srečo jih tudi sama rada nosi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14355
25.4.2007 22:58:24   
Pikabu
Drugače sem pa prišla samo lahko noč reči.

Je vmes prišel mož domov, sva morala še malo debatirati o vsem, pa na kolo sem šla, pripravila pranje, zdaj grem pa počasi lahko spat.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14356
25.4.2007 23:00:00   
Anonimen
Frrrr , sam zate.user posted image
Sam ste pa res čveke.user posted image user posted image user posted image user posted image  (je rekla še ena čveka)

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14357
26.4.2007 7:01:15   
Arabela
Dobro jutro!

Danes pa smo kar solidno spali... male se temp. ni povišala...user posted image user posted image user posted image ... mogoče ima to kaj opraviti s tem, da je ati prišel domov user posted image , sem ji mogoče jaz že tečna...user posted image

Danes bi morala en kup zadev uredit, jaz pa še brez avta user posted image , bom najverjetneje na ponedeljek prestavila (oddajanje dohodnine tudi user posted image ), danes pa pobegnila z malecko na kakšen sprehod, sva bili včeraj ves dan notri pa se ti lahko še zmeša...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14358
26.4.2007 7:10:38   
altati
Dobro jutro drage dame!
Mi smo doma!
Srečni, veseli, zagoreli in zadovoljni!
Danes je šel user posted image  v službo, Tara je šla že v šolo, jaz, Tia in Jaša smo pa doma!
Pikabu-pridemo popoldne ali jutri zgodaj zjutraj. Bo v redu?

a moram vse za nazaj prebrat ali dobim kratko obnovo?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14359
26.4.2007 7:18:41   
Arabela
Altati dobrodošla!!! A si se spočila in naužila morskega zraka? Je pa kar hitro minilo, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14360
26.4.2007 7:51:10   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image evik in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14361
26.4.2007 7:53:52   
Pikabu
Dobro jutro.

Pri nas bo spet lep dan. Mi smo že vsi polni energije, Ema se je danes že celo sama oblekla. user posted image user posted image user posted image

altati, v redu mi je, če pridete popoldne ali jutri.

Zdaj se pa hitimo do konca uredit, nekaj pojest, potem pa akcija.

Uživajte. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14362
26.4.2007 8:07:35   
tasha23
Jutro
najprej čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam ter njihovim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem KOMA. Gael je spet jokal ponoči in se zbujal, ta zobek pa nas grdo zaj... in noče na dan.. pa koliko časa traja da pokuka???? Luknjica je že 3 dni lepo vidna (smile-ji ne delajo user posted image )
 Moci  kaj ptem te lahko pričakujemo na obisk. Gremo na kavico in se malo posladkat?
Ooooo altati WB, prav lepo je bilo vas spoznatiuser posted image , komaj čakam, da se še kaj vidimo.

pikabu kdaj pa imaš to poroko? Za malo prikrit so res tisti stezniki iz topshop-a, ki naj bi zmanjšali obseg za eno ali 2 številki, drugače pa je fina tudi ta telovadba, ki jo jazimam zdaj - v roku pol meseca sem oblekla hlače, ki jih nisem mogla sploh potegniti čez boke že pred zanositvijo.

Punce ste vidle, da v delu je bil včeraj DVD od bombažkov?user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14363
26.4.2007 8:09:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Altati dobrodošla!!! A si se spočila in naužila morskega zraka? Je pa kar hitro minilo, a ne?

minilo prehitro, bilo prelepo.....
morje, sonce, voda.....to jaz obožujemuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14364
26.4.2007 8:10:11   
nanica
user posted image user posted image user posted image evik in matjaž, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

moci, super, mi gremo okoli osmih od doma, pokliči, ko boste na morju, gremo na sladoled, pa do taše

altati, sem ti že hotela pisati, če boste še na morju, da se srečamo tudi s teboj, ti pa že doma
ampak te srečam pa na gorenjskem. pa piškot tudi, pokličem, ko pridem v kranj

včeraj sem kupila knjigo božanske sladice in zvečer v 5 min dala v pečico pecivo z zmrznjenimi gozdnimi sadeži, zdaj bom pa večkrat pekla take polnovredne sladice. če katero mika, lahko od časa do časa kakšen recept prepišem na forum

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14365
26.4.2007 8:12:19   
altati
Vava-  lepo te je brati! me veseli, da ni hujšega z Lukcem! te nisem hotela bombandirati s sms-iuser posted image . Mi tudi še vedno samo poskušamo z GH, tako da niste edini...očitno se vidi da sta bila cimra, imata enake navadeuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14366
26.4.2007 8:15:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Evik, briga me, kako se temu reče, ampak meni tudi Lan zaspi na dojki. En čas me ob dojenju boža po obrazu, potem pa tako mirno in blaženo zaspi. Ga preložim v posteljico in spi dalje. Da bi se tem užitkom, mojim in njegovim, hotela in morala odpovedati - ne, hvala, zaenkrat še ne. Le zakaj bi se? Pri dveh letih tega ne bo več želel. Zdaj pa bi to rada izkoristila, ker vem, da so to neponovljivi občutki in hočem, da to čim dlje časa traja. Dokler ne škodi ne meni, ne njemu, zakaj bi se tega branila?user posted image

Zelo zelo zelo lepo napisano, in se strinjam še z vejicami in pikami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SE PODPIŠEM! NIMAM KAJ DODATI!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14367
26.4.2007 8:18:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

zlo lepe avatarčke imate!
kar se spanja tiče - mali vedno zaspi na joški in ga odstavim in potem mirno spi naprej - ga pa pustim kar na ta veliki postelji. če se zbudi ga pa samo dvignem in malo ponosim pa takoj zaspi naprej. a je to razvajanje?

ne ni razvajanje! to pomeni, da otroku pomagaš, mu prisluhneš, mu daš vedeti da si tu in zanj!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 14368
26.4.2007 8:24:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

A mislite da pri tej staroeti naši malčki še rabijo nočni obrok? Pomoje ne, saj nekateri spijo že celo noč. Ker tudi kašica pa ne vem kaj ne pomaga ravno. A bi lahko skenslali nočni obrok?

Mis, vsak otrok je individum! Eden ga rabi, drugi ga ne....
En otrok shodi pri 9-ih mesecih, drugi pri 16-ih. Pa oba na koncu enako hodita! Eni so prej pripravljeni prespati noč, drugi kasneje. Tu ni posploševanja v stilu nekaterio že spijo celo noč!
Prisluhni otroku, on ti da vse vedeti!
Saj če ji ne boš dala, bo nehala...nekaj časa bo jokala, eno noč, dve, tri noči....nato bo ugotovila, da ji ne daš več jesti. Kaj pa to pomeni za njen psihični razvoj, je pa druga zgodba.....Vedi da se otrokova osebnost v 90% izoblikuje v prvem letu njegovega življenja!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14369
26.4.2007 8:28:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, a je kera uporabljala to metodo dr. Eastvilla? Danes sem si sposodila knjigo, pa sem jo zdajle prebrala, pa se mi zdi kar kruto tole. Ga daš v posteljo, pa govoriš en stavek. greš ven. če tuli prideš čez minuto, poveš stavek, greš. potem čez 3 minute, potem čez 5.... Druga dan podaljšuješ... Ne vem, naši se bo strgal, če ji bom samo stavek govorilauser posted image

Mis, a kaj piše, za kakšno starost je ta metoda primerna? Ne vem, jaz bi našemu Maxu to počela, Lanu se pa kr nekak ne bi upala, no. Nisem dovolj močan karakter, res ne, da bi si upala.user posted image

Sori, meni je metoda tega dr. Eastvilla za luno. Če hočeš otroka pustiti jokat ga pač pustiš, ne rabiš za to knjige...rabiš predvsem mirne živce in še kaj...ampak jaz se tega ne grem. Tako malo časa so majhni in nebogljeni... ne rabim tako krutih prijemov. Mislim, da Iva ne bi razumela, da sem ji zdaj jaz rekla, da jo imam rada, potem bi jo pa pustila, da tuli kot utrgana user posted image .

Meni so take metode absolutno mimo!
Jaz nobenega od svojih otrok nisem in ne bom pustila jokati!
Logično da bo enkrat nehal jokati, ker bo omagal!
Ampak omagal bo z mislijo v glavi, da mu nihče ne pomaga!
To pa se mi ne zdi primerna popotnica za njegovo nadaljne življenje!
Naj saj prve mesece, leta preživi z mislijo, da sta mama in oče vedno tu, zanj in pripravljena na takojšno pomoč, če jo potrebuje...Pri čemerkoli-bolečini, joku, spanju...vsepovsod!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14370
26.4.2007 8:49:39   
moci
čestitke matjaž in evik user posted image user posted image user posted image user posted image

altati, dobrodošla nazaj

tasha, pridemo user posted image

nanica, pridemo user posted image
user posted image user posted image user posted image

a še katera jutri na obalo pride?

jaz sem pa čisto obupana. zoja sploh ne zna več zaspat. čez dan se joka po eno uro preden zaspi, jo nosim, dojim, dajem vrtiljak... nič. samo user posted image user posted image
pa še ponoči smo dobili spet dodatno dojenjeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14371
26.4.2007 8:57:37   
Anonimen
Jutro punce...se spet ne morem pritoževati nad spanjem, čeprav še ni bilo popolno...

user posted image Evik in Matjaž čestitke za pol svečke!!!user posted image

Altati dobrodošla nazaj....

Pri nas tudi že sonček, ampak še ni ful toplo...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14372
26.4.2007 9:01:19   
Anonimen
Altati user posted image user posted image user posted image !!! Hvala ti! Si me pomirila in sem še enkrat sklenila, da bo pač spal celo noč, ko bo on na to pripravljen in mu ne mislim ukinjat obrokov (sicer se mi pa zdi, da itak samo pije). Tudi jaz se strinjam z Maxico. Tiste metode so pa tudi meni čisto mimo... Res te je spet lepo brati Altati...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14373
26.4.2007 9:03:19   
Maxica
Dobro jutro. Fino smo spali. Lan se je prvič sicer oglasil ob 4h, da sva jedla, ampak je res spal od 19h, potem sva jedla še okrog 7h, no, potem smo pa počasi že vstali. Prav fino, res.
O Altati, naša draga, lepo te je spet brati.user posted image user posted image user posted image
Evik in Matjaž, šest čestitk za šest mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Beki, luškan avatar.user posted image
Pikabu, pa si naroči za foro tisti steznik, da vidiš, če sploh kaj pomaga in kako zgleda potem obleka. Saj lahko vrneš nazaj.
Nanica, jaz se priporočam za kakšen recept.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14374
26.4.2007 9:23:16   
Arabela
Moj otrok se  že 3dni samo doji user posted image .. noče sadja, zelenjave, nič nič nič... še čaja ne pije... user posted image

Drugače je vesela, brez temperature, dobro razpoložena, zdaj jo sicer že rmeče za prvi dopoldanski spanec, pa se bova pač spet podojiilžižuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  573 574 [575] 576 577   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  573 574 [575] 576 577   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.