altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: mis Punce, a je kera uporabljala to metodo dr. Eastvilla? Danes sem si sposodila knjigo, pa sem jo zdajle prebrala, pa se mi zdi kar kruto tole. Ga daš v posteljo, pa govoriš en stavek. greš ven. če tuli prideš čez minuto, poveš stavek, greš. potem čez 3 minute, potem čez 5.... Druga dan podaljšuješ... Ne vem, naši se bo strgal, če ji bom samo stavek govorila Mis, a kaj piše, za kakšno starost je ta metoda primerna? Ne vem, jaz bi našemu Maxu to počela, Lanu se pa kr nekak ne bi upala, no. Nisem dovolj močan karakter, res ne, da bi si upala. Sori, meni je metoda tega dr. Eastvilla za luno. Če hočeš otroka pustiti jokat ga pač pustiš, ne rabiš za to knjige...rabiš predvsem mirne živce in še kaj...ampak jaz se tega ne grem. Tako malo časa so majhni in nebogljeni... ne rabim tako krutih prijemov. Mislim, da Iva ne bi razumela, da sem ji zdaj jaz rekla, da jo imam rada, potem bi jo pa pustila, da tuli kot utrgana . Meni so take metode absolutno mimo! Jaz nobenega od svojih otrok nisem in ne bom pustila jokati! Logično da bo enkrat nehal jokati, ker bo omagal! Ampak omagal bo z mislijo v glavi, da mu nihče ne pomaga! To pa se mi ne zdi primerna popotnica za njegovo nadaljne življenje! Naj saj prve mesece, leta preživi z mislijo, da sta mama in oče vedno tu, zanj in pripravljena na takojšno pomoč, če jo potrebuje...Pri čemerkoli-bolečini, joku, spanju...vsepovsod!
|