|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  574 575 [576] 577 578   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.4.2007 9:23:54   
Arabela
pa še pri avtu mi nekaj komplicirajo... blesava zavarovalnica!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14376
26.4.2007 9:24:45   
Arabela
     Čestitke za pol leta:

user posted image user posted image user posted image EVIK in MATJAŽuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14377
26.4.2007 9:27:53   
moci
joj, pozabla pohvalit: tinkara je toooook luštkana, da mora mami nujno več objav pisat, da se jaz tinkare nagledam user posted image user posted image user posted image user posted image

nanica, jaz bi tudi recept. še za tisto poltortouser posted image

arabela, katarina je mogoče na mlečni dieti. poletje se bližauser posted image saj vem, da ni smešno, če ne je. mogoče se slabo počuti, saj bo. če je do zdaj tako pridno jedla, bo kmalu spet

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14378
26.4.2007 9:29:47   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

pa še pri avtu mi nekaj komplicirajo... blesava zavarovalnica!!!

ne govori... če morajo dat denar se vse ustavi... jaz ga čakam 2 mesecauser posted image zdaj mi pa sporočijo, da nimajo mojega trruser posted image mislim... a 2 trajnika vsak mesec gresta pa lahko čisto lepo k njimuser posted image s tem, da sem jim letos že 2x sporočila št. računa in da bi mogoče vseeno lahko prej vprašali, če ga niso imeli, ane?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14379
26.4.2007 9:44:17   
Anonimen
Škrat se je zdaj odločil, da še ne gre spat...bova še malo počakala, potem greva pa ven...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14380
26.4.2007 9:45:05   
piskot
jutro.

MATJAZ VSE NAJ NAJ!

moci rowus aqua power? moz tezi da bi ga kupila. aj zanic?

frrr ja vem da so redki pregledi, pa kaj naj, nas nocejo vec gledat.

mis kako napredujete z uspavanjem?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14381
26.4.2007 9:48:26   
moci
ja piškot, to. ful ropota, pa ok, smo rekli, vsaj dobro vleče. no, ampak tista voda pride nekam iz posode, pojma nimam kam. vem samo, da grozno smrdi po plesni. sem že namakala v čistilu, menjala filtre, pa nič. grozno smrdi. jaz pa ga še vedno plačujem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14382
26.4.2007 9:49:47   
moci
mis, mene tudi zanima ta tehnika. jaz sem poskusila vse, mislim, da je mala precej razvajena. jaz ne morem čistit kot barby, ker sploh noče biti samauser posted image
in če to deluje - zakaj pa ne...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14383
26.4.2007 10:28:34   
Anonimen
In že sladko spi...zdaj ga moram pa počakat, da se zbudi, potem pa greva v Lisco, da si mami nov modrc kupi...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14384
26.4.2007 10:35:56   
Maxica
Sem pozabila prejšnji dan napisat glede modrcev. Ko sva šla v posvetovalnico, sem si oblekla eno belo majčko in seveda se skoz njo vidi, kakšen je nedrček. Tako da sem snela tisti pretegnjen modrc za dojenje in si dala običajnega, tistega, ki sem ga nosila pred zanositvijo. Budala. Itak smo toliko časa bluzili pri zdravnici, pa pol še v shopingu, pa pri moževih starših smo se ustavili, kjer je Lan sicer jedel na eni strani, na drugi pa ne. Joške sem imela res do Koroške že, ko smo prišli domov, tako da me je modrc tako že tiščal, da še danes orng čutim posledice. Na levi strani imam prav rdeče fleke in bolečine take, kot če se zamašijo mlečni vodi. Ne ne, tega se ne grem več. Pa naj še tako grdo zgleda modrc za dojenje. Dokler toliko dojim, bo kar v uporabi.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14385
26.4.2007 10:49:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sem pozabila prejšnji dan napisat glede modrcev. Ko sva šla v posvetovalnico, sem si oblekla eno belo majčko in seveda se skoz njo vidi, kakšen je nedrček. Tako da sem snela tisti pretegnjen modrc za dojenje in si dala običajnega, tistega, ki sem ga nosila pred zanositvijo. Budala. Itak smo toliko časa bluzili pri zdravnici, pa pol še v shopingu, pa pri moževih starših smo se ustavili, kjer je Lan sicer jedel na eni strani, na drugi pa ne. Joške sem imela res do Koroške že, ko smo prišli domov, tako da me je modrc tako že tiščal, da še danes orng čutim posledice. Na levi strani imam prav rdeče fleke in bolečine take, kot če se zamašijo mlečni vodi. Ne ne, tega se ne grem več. Pa naj še tako grdo zgleda modrc za dojenje. Dokler toliko dojim, bo kar v uporabi.

Jaz imam skoz samo modrc za dojenje...enega črnega in enega belega...pa jih komaj dohajam prat...imam pa same takšne majčke, da se ne vidi ven...A še uporabljate blazinice za pod modrc? Jaz jih že nekaj časa ne, ker mi ne teče mleko več ven...mi je pa enkrat ponoči (3 tedne nazaj) moj joško spustil in sem imela mokro pižamo, rjuho...vse...user posted image

Maxica še 3 objave in boš na 4000! Čveka,, čvekasta...user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 26.4.2007 10:50:23 >

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14386
26.4.2007 10:56:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Altati user posted image user posted image user posted image !!! Hvala ti! Si me pomirila in sem še enkrat sklenila, da bo pač spal celo noč, ko bo on na to pripravljen in mu ne mislim ukinjat obrokov (sicer se mi pa zdi, da itak samo pije). Tudi jaz se strinjam z Maxico. Tiste metode so pa tudi meni čisto mimo... Res te je spet lepo brati Altati...

Hvala Barby, enakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14387
26.4.2007 11:02:37   
Anonimen
Altati user posted image user posted image

Pri nas pa tako mrzlo piha, da sploh ne greva ven s tamalim...je prejle nekaj pel v posteljici pa ga je kar nazaj zmanjkal...Bova šla ven kasneje, če bo nehalo pihati...

A ve ste pa vse zunaj?

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14388
26.4.2007 11:08:22   
Maxica
Pri nas tudi grozno mrzlo piha, tako da bomo verjetno dopoldne preživeli kar v stanovanju.user posted image  Popoldne se gre Max pa striči, tako da bomo itak pohajali.
Barby, jaz sem na RR že skoraj tri leta, tako da imam zato toliko objav. Če bi bila pa čveka, bi jih imela pa manj, ker se čveki brišejo.user posted image
Blazinic za dojenje jaz že en čas ne uporabljam več, me ne zaliva več, vsaj da bi vedela, ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14389
26.4.2007 11:15:08   
altati
Maxica- kako si?
Pogrešam tvoje SMS-je user posted image !
Jaz moram pa še vedno uporabljati blazinice, vsaj med dojenjem!
Drugače pa zadnje 14 dni že uporabljam stare modrce in zaenkrat kar funkcionirajo! Ravno zaradi tanjših majic itd... sem jih 'uvedla nazaj'user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14390
26.4.2007 11:16:59   
Anonimen
Barby, jaz sem na RR že skoraj tri leta, tako da imam zato toliko objav. Če bi bila pa čveka, bi jih imela pa manj, ker se čveki brišejo.

Tolk dolg?????!!!! user posted image user posted image  Glede čvekanja pa vem...so mi zbrisali skoraj 200 objav user posted image

Pa saj kar veliko čvekam, bom hitro nadoknadila...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14391
26.4.2007 11:54:03   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1495386

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14392
26.4.2007 11:55:56   
beki24
No, kdaj se pa jst namalam na gorenjskem koncuuser posted image

Altati, a je bilo fino, upam, da ste si zdaj nabrali energije za nadaljne podvigeuser posted image

noč kar vredu, ob 4ih sva jedli, ob 7.30 vstali

danes me spet čakajo zvezki, no bolj listi, fotokopijeuser posted image , počasi, počasi mi gre vse skupaj, morm možgane mal zalaufat, ker so bili predolgo na počitnicahuser posted image
pa še snov mi ni simpatična ( zdej se učim kako se salame delauser posted image ), no so bile tudi že slabšeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14393
26.4.2007 12:52:41   
beki24
evo- pojedli krompir in cvetačo zmešano s frutkom jabolko-korenja

samo krompir in cvetača pa ni šlauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14394
26.4.2007 13:15:36   
vava
Ojla!
Naš mali pančka. Ko se zbudi greva en krog. Ponavadi je tale najin sprehod v smeri proti moji službi (ca 40 min imava v eno smer). Tam ponavadi spijem kavico in malce poklepetam, včasih greva pa kar v pisarno in hitro kaj postorim. Tega ne maram preveč, zato večino stvari naredim doma, medtem ko Luka spi
.
Evik in Matjaž čestitke za po leta.user posted image user posted image user posted image  Evik mi nismo nič plavali v petek, ker je bil Luka še prehlajen. Mislim, da jutri plavanje odpade, ker je praznik, naslednji teden smo pa spet v ritmu in upam, da se spet vidimo. Ne maram sicer, da me ljudje ocenjujejo, ko sem v kopalkah, ampak če boš pogledala še 1x, boš verjetno ugotovila, da res nimam 5 kg preveč, v resnici bi se jih morala znebiti kakih 8 user posted image user posted image
Sicer pa Evik in Frrr pa tudi vse ostale: Kolpa in naša femili vabimo!!! Ustavite se, če vas pot kdaj zanese v tiste odmaknjene konce. Mi smo tam skoraj vsak sončni vikend. Voda je sicer mrzla - poleti v najboljšem primeru prileze nekje do 21 - 22 stopinj. Povprečno pa jih ima okoli 19, te pa lepo ohladi. In sezono vsako leto odpremo za 1. maj. Res je to samo hiter skok v vodo in ven, pa vendar. Sicer se pa tam najde ogromno stvari, ki jih lahko počneš. Od čolnarjenja, kolesarjenja, rolanja, lovljenja rib, uživanja ob ognju, pohodov, obiskov jam ali gradu Kostel, ki je od parcele oddaljen ca 15 min, ali nabiranja regrata, gob, rožic in braun boje, do packanja po blatu, igranja s kamenčki, žogo ali spuščanjem zmaja na sosednjem travniku. Prav poseben užitek pa je tudi umivanje zob sredi reke, sončenje na jezu, ali pa enostavno bingljanje v mreži, šotorenje na parceli, streljanje s home-made lokom in opazovanje utrinkov...
No zdaj pa sem se razpisala. Se vidi, da se bliža sezona in da me začenjanjo mravljinci preganjati.Luka se je medtem že zbudil. Sem vam hotela še kakšno fotko pripeti. Pa drugič.
Altati to je pa bila brzina. Verjetno je tebi minilo še hitreje kot nam.
Zdaj pa šibam. Mejte se!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14395
26.4.2007 13:35:04   
Anonimen
Tako! nakup modrca z moje strani je opravljenuser posted image

Škrat je prej spal 2 uri...zdaj sva jedla breskev...bom poskusila tako kot je napisala Pikabu...saj ponavadi tudi mi tak čas jemo, ampak skoz na 3 ure...bom videla... mogoče mu res manjka en obrok, zato je ponoči...

Vava, meni je Kolpa ful zakon...sem bila tam že kar dostikrat...predvsem v Vinici in pa v Gribljah...kje pa ste vi? če nas zanese tja, te poiščem...

Škrat mi zdajle že 5 minut kaka...čakam da neha, da ga previjem...to bo šok, ker že 2 dni ni kakal...user posted image

LP

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 14396
26.4.2007 14:02:25   
Maxica
Altati, sem ti prej hotela sms poslati, ampak sem si rekla, ženska, pusti jo vendar malo pri miru.user posted image  Ne, resno, tolk sem bila vesela, mi je Lan opoldne pojedel cel ta mali (120ml) frutek Sliva, potem pa še sedaj, ko smo mi jedli, sem mu dala na stran korenčkov pire, sicer malo, kakšni dve ta veliki žlici, ampak JE JEDEL. Ufa, kaj mi to polepša dan. Kot njegov kakec. Resno.user posted image
A vama ne gre nič boljše? Ti pošljem Maxa na posojo. Odkar je on začel dajati Lanu hrano, je Lanu speljalo. Resno govorim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14397
26.4.2007 14:22:15   
Anonimen

Altati, sem ti prej hotela sms poslati, ampak sem si rekla, ženska, pusti jo vendar malo pri miru.user posted image  Ne, resno, tolk sem bila vesela, mi je Lan opoldne pojedel cel ta mali (120ml) frutek Sliva, potem pa še sedaj, ko smo mi jedli, sem mu dala na stran korenčkov pire, sicer malo, kakšni dve ta veliki žlici, ampak JE JEDEL. Ufa, kaj mi to polepša dan. Kot njegov kakec. Resno.user posted image
A vama ne gre nič boljše? Ti pošljem Maxa na posojo. Odkar je on začel dajati Lanu hrano, je Lanu speljalo. Resno govorim.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Lan...zdaj pa veselo na jelo...user posted image

Naš je tudi danes pojedel več kot pol Hippa - breskev (190g). user posted image  Val....

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14398
26.4.2007 14:37:01   
altati

[/quote

Maxi, Jaša je začel malo jesti..... sem pozabila povedatiuser posted image . Poje nekaj žlic spasiranega kompota slive in jabolke, pa malo mlečne kašice.....nima celega obroka, gre pa na boljeuser posted image . Zanj je zaenkrat dojenje še zakon. Kljub temu da malo poje, se nemoteno doji-mogoče še celooo malo večuser posted image user posted image ...Ker pitje mu pa ne paše. Včasih samo malo vode popije-kar tako, kot odrasli iz kozarca.
Pa mi ja napiši akkšen sms...Bom fullll vesela!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14399
26.4.2007 16:24:31   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

[/quote

Maxi, Jaša je začel malo jesti..... sem pozabila povedatiuser posted image . Poje nekaj žlic spasiranega kompota slive in jabolke, pa malo mlečne kašice.....nima celega obroka, gre pa na boljeuser posted image . Zanj je zaenkrat dojenje še zakon. Kljub temu da malo poje, se nemoteno doji-mogoče še celooo malo večuser posted image user posted image ...Ker pitje mu pa ne paše. Včasih samo malo vode popije-kar tako, kot odrasli iz kozarca.
Pa mi ja napiši akkšen sms...Bom fullll vesela!

user posted image  user posted image  user posted image  Vidim, da tudi počitek na morju ni prinesel izboljšaja glede citatov.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  574 575 [576] 577 578   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  574 575 [576] 577 578   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.