|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  570 571 [572] 573 574   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.4.2007 11:35:42   
beki24
meso po 7 mesecu

mlečni izdelki po 8 mesecu

alpsko mleko po 1 letu

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14276
25.4.2007 11:38:26   
beki24
sadje sveže- sezonsko ( citrusi kasneje kot ostalo)

zelenjava lahko vsa- razen paradižnika, ki je spet alergen, tako kot jagode 

po 8 mesecu še 1/3 rumenjaka zmešana s sadjem ali zelenjavo

gluten po 8 mesecu ( mi je pa med. sestra rekla, da ni panikeuser posted image )

avokado je sadje

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14277
25.4.2007 12:58:28   
vava
Čao punce!
Vem da vam delam skrbi, ker napišem, da gremo k zdravniku, potem se pa ne javim. Če me pa ti dohtarji tako razpi...., da mi vse dol pade. V petek nismo šli k zdravniku, ker je sestra pri naši P rekla, da če ni vročine, da je bz da hodimo.
Potem smo bili čez vikend na Kolpi in smo ful uživali. Luki smo na sveže pokošeni travi pogrnili dekco in je bil zelooo zadovoljen. Edino zaspati ga nisem pustila tam, da mu ne bi kakšna žužka kam zalezla. No pa je spal v prikolici dve uri in se lepo spočil.
V ponedeljek sem vseeno šla k P, ker je še vedno hropel. Ampak je zdaj že veliko bolje in nimamo nobenih zdravil, razen fiziološke za v nos. Dopoldne smo bili še pri zobozdravniku v Šiški. Ja glede na to, da nima Luka še nobenega zobka, smo se bolj pogovarjali. Je pa zelo prijazna in na koncu mu je napihnila gumijasto rokavico in naredila zajčka. Lepo.
V torek smo bili spet na Pediatrični kliniki - kontrola. Mu niso nič uz ja delali, ker zgleda tako v redu. Naša zdravnica (ki mi je bila v vsem sistemu še najbolj všeč), gre s 1. majem v penzion in nas je predstavila novi zdravnici. Naročeni smo naslednji petek na MR (magnetna resonanca) - slikanje glave, po kateri se bodo dokončno odločili, kako z nami naprej. Zdaj je stanje sicer v redu, ampak če je to zaradi zdravil, ne bo šlo v nedogled na ta način, ker znajo slabo vplivati na ledvica user posted image . Sem sicer rekla, da imam raje ledvične kamne, kot epileptične napade (po operaciji) ali še kaj hujšega pa se nikomur ne zdi smešno (no saj se tudi meni ne).
Berem, da ste že zelo upeljani, kar se gh tiče. Mi še vedno probavamo kašice 1x do 2x na dan. Še vedno ni kakšnega posebnega navdušenja. Za 1x je moje mleko še vedno ta glavni prehrambeni artikel. Je pa začel spet normalno jesti. Verjetno mu prej ni pasalo, ker je imel zamašen nos in verjetno mu je tudi sluz polnila želodček pa ni šlo. Ponoči je 1x ali 2x. Podnevi pa na 2 - 3 ure. Včeraj je čez dan spal samo dopoldan uro in pol, danes za 1x samo 20 minut.
Na nogice ga mi ne postavljamo, sedi tudi še ne, se pa vedno bolj dviguje in v naročju kar trdno in vzravnano sedi.
Jaz pridno delam še za službo, M še nimam, kile so take kot pred zanositvijo (še vedno ene 5 preveč). V avtu so nam končno popravili klimo (še na račun prodajalca), za praznike bomo spet na Kolpi. Če bo katera harala po Kolpski dolini (zdaj ali pa čez poletje), naj me obvezno pokliče! Sicer sem razmišljala, da bi lahko tam naredili družinski piknik, samo bi bilo za marsikatero verjetno predaleč pa tudi tople vode in elektrike nimamo, tako da mogoče naslednje leto, ko bodo naši malčki malce večji in bomo lahko tudi prespali v šotoru. Je pa tam precej romantično, ko zakurimo ogenj in kakšno zapojemo, pa da vidite koliko zvezd je tam ... Pri nas komaj čakamo, da bo Luka še malce zrasel in da bosta z atijem naredila hišo na drevesu ....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14278
25.4.2007 13:32:50   
*anč*
oj!
morm dans tristana full pohvalt, k sm ga zadne par dni mal skritizirala glede nočnega spanja...  dans se mi je prvič zbudu šele ob pol 5ih, tko da sm se fino naspalauser posted image user posted image user posted image .  sm se pa zbudila pol ure pred njim, ker sm mela že čist mokro majco in eno joško čist trdouser posted image , sam je pol tamau use zrihtuuser posted image .
arabela ste pa res bogi ... mi na srečo nismo mel nobenih problemov z zobki, morm potrkat. upam, da vam čimprej mine!!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 14279
25.4.2007 13:34:43   
*anč*
nanica  držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14280
25.4.2007 14:00:12   
Anonimen
Vava lepo, da si se oglasila...držimo pesti za škrata...upam, da bo vse ok...

LP

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 14281
25.4.2007 14:10:15   
borovnicka
Lep pozdrav še od mene!

Se samo malo oglasim in napišem kako smo, ker imam 5 min časa, saj oba sončka spita.

Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico. Mere: 68cm in 7845g.

dojimo se še vedno na dve uri, čeprav imamo dopoldne sadje(jabolko, banana, hruška), popoldne pa krompir ali riž z dodatki(korenje, cvetača, brokoli, blitva), zvečer pa kašice.

Nočno spanje je še vedno prekinjeno z dojenji. Zaspi od 8h do 9h, potem pa jeva tam okrog 1h, pa 5h, potem pa včasih že ob 7h, včasih pa malce kasneje. V glavnem tud vstaja obvezno pred sedmo, čeprav bi mami in Tjan še spala.

Dneve preživljamo zunaj, na prehodih ali obiskih. Gledamo kako se nam postavlja streha (prenavljamo mojo rojstno hišo, da bomo potem živeli tam) in pogrešamo atija, ki dela cele dneve. A sej bo bolje.

V petek gremo na morje (prvomajski vikend) - Rab in upam da bomo imeli lepo vreme in predvsem prosti čas za našo družinico.

Oba sončka sta kar pridna s svojimi malimi nagajivi idejami. Že sedaj se borimo za določene igrače, predvem avtomobile in železnico ter žoge. Tjaš obožuje sesalec in vtičnice in postane tečka če česa ne doseže. Vso stanovanje je njegovo tako da ga prestavljam od omar, iščem pod mizo... Za sedenje nima časa, ker je puzanje bolj zanimivo. Previjanje je skorajda nemogoče, po kopanju pa je v kopalnici poplava. Če le najde oporo je hitro na nogah.

V glavnem življanje je pestro in vsak dan prinese nekaj novega.

Čestitke vsem mesečnikom za naprej in nazaj.

Uživajte v teh prazničnih dneh.

nagajivčka TT

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14282
25.4.2007 14:39:27   
Anonimen
Lepo, da uživate borovnička...

Našega škrata je pa danes tako težko spravit spat...prej dopoldan je v bistvu še nekak šlo...zdajle sem pa zraven skoraj jaz zaspala...ne in ne...no pa ga je končno zmanjkalo...zdaj je pa na vrsti kosilo...

LP

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14283
25.4.2007 15:10:28   
Arabela
Naša frača pa se ne more odločiti al bo dobre al slabe volje... trenutno je bila na obisku tašča, da je mamica par stvari uredila (likanje, plačevanje položnic user posted image ), pa babica je tudi malo likala ker je mala zaspala...  zdaj se igra v stajici...

Avto popravljen, malo se je zalomilo, ker nisem imela enega obroka zavarovanja plačanega, pa sem tudi to zrihtala,zdaj čakam da ga grem iskat....

Pri nas danes že drugič dežuje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14284
25.4.2007 15:11:29   
Arabela
Nanica, držimo pesti za izpit... go go go....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14285
25.4.2007 15:12:40   
Arabela
Ko primerjam mere naših malčkov, so vsi višji od naše Katarince, ampak kilic pa naša ima več... čeprav se bojim da je malce shujšala v teh dneh ko se samo doji..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14286
25.4.2007 15:23:20   
moci
nanica, močno stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14287
25.4.2007 15:42:58   
beki24
povem čisto potiho, da se kaj ne zalomiuser posted image

UČIM SE, Tinkara pa je pri mojih starših, da imam mir

upam, da bo zdaj uspelo naredit kakšen izpituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14288
25.4.2007 17:09:54   
nanica
Hvala za stiskanje pesti. Uspelo je user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14289
25.4.2007 18:50:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Hvala za stiskanje pesti. Uspelo je user posted image user posted image user posted image user posted image

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14290
25.4.2007 20:09:28   
Maxica
Nanica, čestitam.user posted image
Vava, pozdravljena spet, vedno te je lepo brati.user posted image
AtinaV in borovnicka, dobrodošli spet med nami.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14291
25.4.2007 20:11:23   
piskot
cer.

ste pa kar nekaj napisale od vceraj. pridne.

mi smo danes zapravljali v celovcu. predvsem za decka. je bil zelo priden med potjo in tudi v stacunah.

barby84 imamo enak vozicek kot vi. samo cenejsi je bil. no samo smo morali pa v celovec ponj.

vava mi se vedno drzimo pesti za vaju.

nanica bravo bravo.

ostalega mi pa se ni uspelo prebrat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14292
25.4.2007 20:24:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to, ti si naša...

Piskot, koliko ste pa dali za voziček, če ni skrivnost? Kje si ga pa kupila? Men je še kar ful ful dober...

Naš škrat že spi...je danes spal samo 2x po 1 uro...kar pomeni, da bomo imeli kar dolgo noč...vsaj ponavadi je bilo tako...sem mu pa zdaj zvečer dala Frutolino pa mu je bil kar všeč...

Plan čiščenja spet uspel...sem pa že kar utrujena od tega spomladanskega čiščenja, ampak sem že na pol poti...sem pa jezna kot user posted image , ker mi je prej dež dodatno delo naredil, ko mi je okna umazal in moram še enkrat očistit....jao

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14293
25.4.2007 20:25:24   
muki1
Drage moje, tiste tri ki me berete user posted image .
Jaz se poslavljam od vas, jutri vprašanje če mi kaj uspe prit na RR, v petek gremo. Fajn se mejte.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14294
25.4.2007 20:29:18   
piskot
barby84 bil je 79,80 eur. res poceni. tudi meni je zaenkrat vsec, vsekakor bolj kot pp pramette. a ga kera kupi? user posted image

aja, pa ne pretiravaj s tem spomladanskim ciscenjem. sej bo se cas.

muki1 fajn se imejte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14295
25.4.2007 20:30:10   
moci
muuuukiiii, jaz ne vem, če bom lahko brez tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dej, a lahko mal za tabo pridem?user posted image a računalnika pa ne bi s sabo vzelauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14296
25.4.2007 20:35:57   
Anonimen
Muki1 uživaj maksimalno in spočij si malo, pa pridi nazaj polna energije in lepih spominov, ki jih boš delila z nami...UŽIVAJTEEEEEEEEEEE!!!

Piskot user posted image user posted image user posted image user posted image  kje si bila pa dva tedna nazaj, ko sem ga kupovala...ma dobr, saj je samo 25 € razlike...pa vseen user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14297
25.4.2007 20:36:40   
psaša
muki1 fajn se imejte

nanica čestitke

barby saj pravim, pridi še k meni

Danes je pa mali prvič dobil piškotek- plazma. Ga je tko z veseljem zmazal, da ga je blo prav fajn gledat. Joj, jaz moram malo bolj uvest v obroke zelenjavo. Se mi zdi, da je samo sadje. Pa prej mormo začet hodit ven, ker ko gremo je kmalu že pošteno vroče. Ja, ampak to pomeni, da moram prej vstati iz postelje user posted image  in posledično tudi prej spat it user posted image user posted image . Sej to govorim že cel mesec.
Bom danes prakticirala, ker se mi čisto nič več ne da, samo še pod tuš, mal še vas počekirat in spat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14298
25.4.2007 20:39:22   
piskot
barby84 ej sori, nisem vedela. sem sla pac gledat. vedela sem samo da je v arielu 153 eur. ne bit jezna user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14299
25.4.2007 20:41:20   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image psaša in Miha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  570 571 [572] 573 574   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  570 571 [572] 573 574   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.