Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabu, kaj pa res, če probaš tisti "oklep" iz top shopa? Če je res tako hudo, kot praviš, ti bo morda pomagalo. A se da to samo po TV-ju videti ali je tudi kje na netu? Čeprav nimam v spominu, da bi te bilo kaj zelo preveč kje. Jah, trebuh je grozen, včasih se ga da prikriti, v takih oblekah pa žal ne gre. Moraš se pa res tako obleči, da se boš sama dobro počutila. Ker če boš vsa napeta in samo tuhtala, kje se bo kaj videlo, da ti visi, je brezveze, naj bo oblekca še tako lepa. Je pa en mesec res kar dolgo obdobje in če se primeš v roke, zdaj, ko imaš res en tak motiv, imaš dovolj časa, da se ti rezultat tudi pozna. Ne vem, delaj magari res trebušnjake, če je trebuh problem, striktno se drži te večernega nejedenja (kje sem našla to besedo ), pa če veš, da se ti bo poznalo, če ne boš jedla sladkarij, se jim probaj v čim večjem loku izogniti. Saj ti je med nosečnostjo tudi uspelo, ni vrag, da ti ne bi tudi sedaj. Magari si jih dovoli samo pred menstruacijo, če veš, da se jim takrat ne boš mogla upreti, sicer se pa vzdrži. Po poroki pa hopa spet nanje. Smo pa tu zato, da te vzpodbujamo, tako da jaz sem s tabo. Jutri grem k moževi mami, da mi pomagata izbrati, katera je bolj primerna. Drugače imam nekaj že od prej kupljeno, krilo in bluza, se zelo dobro počutim, tudi trebuh se ne vidi preveč, ampak baje ni dovolj elegantna, slavnostna glede na to, da bom priča. Bom videla, kaj bo mama svetovala (je iz foha). Hvala za vse nasvete, nekaj bom res morala narediti. Saj je samo en mesec, samo da bi se res kaj poznalo.