|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  572 573 [574] 575 576   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.4.2007 21:32:55   
Maxica
Barby, lahko noč. Naj bo doooolga.user posted image
Psaša, boste doma čez praznike? En dan bi res uleteli do vaju, da se malo pošetamo po meni ljubem tvojem kraju.user posted image  Pa še sladoled, njamsi njamsi, blizu tebe.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14326
25.4.2007 21:33:15   
psaša
frrrr glede pregleda, so nam že dvakrat prestavli, tako da imamo sedaj datum 8.5.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14327
25.4.2007 21:35:29   
*anč*
nanica  user posted image user posted image user posted image
maxica 
ležalnik še vedno uporabljamo, ker je do 13kg oz. 2 let, tristan je v njem še vedno najbolj zadovoljen in čedalje bolj naudušen nad guganjem, tko da smo zlo zadovoljni z njim!
muki  lepo se mejte
barby84   pridna!! user posted image
frrrr   še naše mere pri 6 mesecih: 71cm, 8970 kg, obsega pa nevem
pikabu   nehi se sekirat!!!!  2 krasna otročka maš, šlaufi bojo pa že zginl!
vava   upam, da bo vse ok!
psaša  vse najboljše mihi za 6M
moci  omenjam te user posted image , kako se mate?

moj tristan spi, dragi je na enem rojstnem dnevu, jst pa neki tv gledam, nč posebnga user posted image  

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14328
25.4.2007 21:36:50   
nanica
piškot, midva imava ene pet kreditov še za ene pet let, tudi za naju še ni jasnine na obzorju
sploh ne vem, kako sčaramo iz meseca v mesec vseh tisoč položnic in vse nepredvidene stroške
bo že, samo da smo zdravi in da se imamo radi, a ne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14329
25.4.2007 21:38:03   
psaša
maxica čez praznike smo doma, vi se kar oglasite.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14330
25.4.2007 21:42:23   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pikabu, kaj pa res, če probaš tisti "oklep" iz top shopa? Če je res tako hudo, kot praviš, ti bo morda pomagalo.

A se da to samo po TV-ju videti ali je tudi kje na netu?

Čeprav nimam v spominu, da bi te bilo kaj zelo preveč kje.user posted image

Jah, trebuh je grozen, včasih se ga da prikriti, v takih oblekah pa žal ne gre. user posted image user posted image user posted image

Moraš se pa res tako obleči, da se boš sama dobro počutila. Ker če boš vsa napeta in samo tuhtala, kje se bo kaj videlo, da ti visi, je brezveze, naj bo oblekca še tako lepa. Je pa en mesec res kar dolgo obdobje in če se primeš v roke, zdaj, ko imaš res en tak motiv, imaš dovolj časa, da se ti rezultat tudi pozna. Ne vem, delaj magari res trebušnjake, če je trebuh problem, striktno se drži te večernega nejedenja (kje sem našla to besedouser posted image ), pa če veš, da se ti bo poznalo, če ne boš jedla sladkarij, se jim probaj v čim večjem loku izogniti. Saj ti je med nosečnostjo tudi uspelo, ni vrag, da ti ne bi tudi sedaj. Magari si jih dovoli samo pred menstruacijo, če veš, da se jim takrat ne boš mogla upreti, sicer se pa vzdrži. Po poroki pa hopa spet nanje.user posted image Smo pa tu zato, da te vzpodbujamo, tako da jaz sem s tabo.user posted image

Jutri grem k moževi mami, da mi pomagata izbrati, katera je bolj primerna. Drugače imam nekaj že od prej kupljeno, krilo in bluza, se zelo dobro počutim, tudi trebuh se ne vidi preveč, ampak baje ni dovolj elegantna, slavnostna glede na to, da bom priča. Bom videla, kaj bo mama svetovala (je iz foha). Hvala za vse nasvete, nekaj bom res morala narediti. Saj je samo en mesec, samo da bi se res kaj poznalo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14331
25.4.2007 21:44:57   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
pikabu nehi se sekirat!!!! 2 krasna otročka maš, šlaufi bojo pa že zginl!

Ma, ja. Saj načeloma se ne. Ampak ko pa pride taka situacija, pa.... Jah, kaj. Nisem več stara 20 let.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 14332
25.4.2007 21:46:19   
Maxica
http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&c=1572&pid=17405

To mislim, da je to, sicer pa na topshop.si se marsikaj najde. Nimam pa osebno izkušenj s temi izdelki, tako da ne vem. Reklame pa znajo prepričati.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14333
25.4.2007 21:47:15   
moci
babe, mi gremo v petek v koper. ati bo delal, midve računava na družbo. ja?

evik, pozdravček tudi tebi. user posted image

krediti - ojojuser posted image jaz budala pa še avto kupituser posted image

anč, pridnauser posted image imamo se fajn, če vam prav je al ne...user posted image dons smo se spet po mestu šetaliuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14334
25.4.2007 21:50:22   
Pikabu
O, hvala. A tole lahko kupiš, pa potem vrneš in dobiš denar nazaj? user posted image Bi si naročila samo za tisti dan. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14335
25.4.2007 21:51:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

O, hvala. A tole lahko kupiš, pa potem vrneš in dobiš denar nazaj? user posted image Bi si naročila samo za tisti dan. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa ne? znajdi se. itak je po mojem vse iz top shopa sranje. jaz imam rowus aqua sranjeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14336
25.4.2007 22:16:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr  user posted image (to pa zato, ker me tudi omenila nisi...)

Škrat se je začel jokat in sem ga mogla it malo zaguncat, da je nazaj zaspal...zgleda, da je kaj sanjal...

LP
tut tebe omenjam... avše avšaste... vsako posebej, al kaj user posted image mogoče pa niste zanimive user posted image moci, slišiš? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že prav. nisem zanimiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bom šla pa kar spat user posted image user posted image user posted image

še ne spiš user posted image user posted image
sej ste zanimive, no... pa rada vas mam user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14337
25.4.2007 22:17:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pikabu - po 18. uri pojej samo kakšno zelenjavo ali jogurt, vglavnem beljakovine in zjutraj boš imela tk lep trebuh user posted image

A je to preverjeno? Pa bo šlo v enem mesecu?
zihr bo lepši trebušček... pa verjetno bo tut obseg manjši... poskusi en dan in boš videla kako prijeten pogled je naslednje jutro v ogledalu user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14338
25.4.2007 22:20:14   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr  user posted image (to pa zato, ker me tudi omenila nisi...)

Škrat se je začel jokat in sem ga mogla it malo zaguncat, da je nazaj zaspal...zgleda, da je kaj sanjal...

LP
tut tebe omenjam... avše avšaste... vsako posebej, al kaj user posted image mogoče pa niste zanimive user posted image moci, slišiš? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že prav. nisem zanimiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj bom šla pa kar spat user posted image user posted image user posted image

še ne spiš user posted image user posted image
sej ste zanimive, no... pa rada vas mam user posted image

nehaj me kontrolirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image jaz vas mam tud rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14339
25.4.2007 22:21:23   
moci
pa ne velja na msn-ju gledat če spim, ker moram računalnik prižgan pustit in bom še dolg pokonci user posted image
beki pa že ene 3 popoldneve ni domauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14340
25.4.2007 22:25:06   
tasha23

babe, mi gremo v petek v koper. ati bo delal, midve računava na družbo. ja? 
VAJU ČAKAMOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evik, pozdravček tudi tebi. user posted image

krediti - ojojuser posted image jaz budala pa še avto kupituser posted image

anč, pridnauser posted image imamo se fajn, če vam prav je al ne...user posted image dons smo se spet po mestu šetaliuser posted image

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 25.4.2007 22:26:10 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14341
25.4.2007 22:27:16   
frrrr
ni panike, psaša, me je le skrbelo, da sm spregledala

*anč* - pls, pošlji mi vse mere... od rojstva, vse preglede... velikost, teža, obseg glavice (če imaš), pa datume pregledov... te dam v tabelco zraven in ti jo pošljem na mail - no, mail naslov še rabim user posted image

nanica, piskot - js pa sploh ne morem kredita vzet... mož že lahk dobro leto no, ampak midva sva kr tk zapufana user posted image - limit in pri moževih starših

Maxica, Pikabu - kolegica začela delat v Studiu Moderna (Top Shop) in zdej veselo ponuja njihove izdelke user posted image ampak ne vem kolk je kaj dejansko seznanjena z izdelki, ker skrbi predvsem za nabavo s Kitajske in se verjetno bolj s pismenkami ukvarja user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14342
25.4.2007 22:28:14   
frrrr

pa ne velja na msn-ju gledat če spim, ker moram računalnik prižgan pustit in bom še dolg pokonci user posted image

to sm tut js opazila.... pa ravno popoldne se po RR suče user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14343
25.4.2007 22:36:01   
beki24

to sm tut js opazila.... pa ravno popoldne se po RR suče user posted image

živjo- kako to mislita, da me niuser posted image , sej sm skoz on lineuser posted image , samo vidita me neuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14344
25.4.2007 22:38:04   
frrrr
js vam bom kr poslala... piskot, vi imate pa res full redko preglede user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14345
25.4.2007 22:39:29   
beki24
jst sm ene 2 dni nazaj prezgodaj vstala (Tinkara kriva, kdo pa drug)- pred 7.00 zjutraj in sem gledala reklame na Slo 2 in dobro, da davčne št. nisem našla, ker sem že hotela naročiti Leg magicuser posted image - jst bi tudd take noge, pa trebuh, pa rit......kot jih imajo v reklamiuser posted image user posted image user posted image  No potem sem pa preštudirala, da je to v bistvu ful drago, pa da sem vbistvu brez denarja.........jah, bo že- bomo drugo poletje lepiuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14346
25.4.2007 22:39:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

živjo- kako to mislita, da me niuser posted image , sej sm skoz on lineuser posted image , samo vidita me neuser posted image
sej te vidiva, sam zraven imena ti piše, da te popoldan ni doma user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14347
25.4.2007 22:41:47   
frrrr
beki, kaj čmo, če nas je pa poletje prehitelo... sej po načrtih bi do poletja že vse zgledale oh in ah... zdej ga je pa vreme začelo sračkat in ni blo ne zime, ne pomladi - kr poletje zašopalo user posted image pa drugo poletje ja... al bo to kr z letošnjim povezano user posted image  user posted image

aja, lucika hvala za mere!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14348
25.4.2007 22:43:12   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

sej te vidiva, sam zraven imena ti piše, da te popoldan ni doma user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ja vem , kaj mislita- ja me par dni res ni bilouser posted image , pa še nisem popravilauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14349
25.4.2007 22:43:37   
Maxica
Pri nas pa neko čudežno stanje - vsi trije moški predstavniki spijo. Lan celo od sedmih zvečer že.user posted image  Me zanima, kaj bo ponoči. Sicer sem ga vmes kar ene dvakrat podojila, ni niti vedel, da je, ampak očitno mu tako manjka spanca od celega dne, da je orng skrajšal dan. Max pa tudi, danes je že popoldne šel kar sam spat, prej mi je pa tudi kar na kavču zaspal. Nekaj nenavadnega za nas. Pa da je moža zmanjkalo ob 22h. To šele. Saj pravim, čudežno stanje. Najboljš, da grem še jaz čimprej, ker jih kar vidim, kako bodo ob sedmih zjutraj prav sveži in prespani.user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  572 573 [574] 575 576   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  572 573 [574] 575 576   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.