|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  567 568 [569] 570 571   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.4.2007 20:39:18   
@lina
ojla

se samo na hitro javim...čaka me še bomba, ki se je raztreščila po našem stanovanju, pa je ni še noben pospravil user posted image

hvala za vaše vzpodbude! user posted image
Jure je danes že bolje...včeraj je bilo res hudo! Itak da so me solze oblile, ko so mi ga odpeljali v operacijsko... ko so mi ga pripeljali v sobo, je jokal, hlipal zaradi bolečin, sploh se ni mogel pomiriti pri meni v naročju, ko je pa sredstvo učinkovalo je pa lepo zaspal in ko se je zbudil, je bil že veliko bolje...
Zdaj je problem ko lula, ga boli oz. peče (malo so mu tudi kožico zarezali, ker ni šla čisto dol)... ful zajoka in kar obstane v krču, zadržuje, se boji lulat, ker ga boli...upam, da bo tudi to v parih dneh ok...

Matjaž je bil zlati sonček ta dva dni, v bolnico skočim enkrat dopoldne in enkrat popoldne za dve uri ali še malo več, ga tašča počuva za ta čas... sedaj imava veliko posteljo samo za najuuser posted image
dojenje je tudi malo bolje, čez dan se 2-3x podoji...

upam, da ne boste hude če ne pokomentiram nič za nazaj...sem samo na hitro preletela...

Čestitke Lanu, Andražu in Žanuuser posted image

se mogoče kasneje še oglasim... mamice ki imate fantke pa, trenirajte kožico otročkom, če gre vsak dan čisto malo, desetinko milimetra je bolje kot nič... bolnica ni fajn

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14201
24.4.2007 20:40:49   
mis
Zbudi se večkrat, ker bi zizala. Lačna pa ni. Jest ji dam pa 1x do 2x. Ampak to stalno zbujanje je zoprno. Pol z dudo rešim. Včasih tud ne rata, ker kar vztraja.

Zdajle sem malo poskušala. Že prej sem popoldansko rundo. Tisto je zaspala po 20 minutah. Zdej zvečer pa takole: Podojila sem jo v dnevni, smo se 10 minut pol še vsi trije cartali in smejali, v žakelj in v posteljo. Po eni minuti sem šla noter, je samo malo jamrala. Potem je jokala, sem šla po treh. Ji dala dudo, ki jo je prev vgrla ven. Potem je jokala, sem šla po 5-ih minutah. sem dala dudo. skoraj ni več jokala. Spet grem noter, dam dudo in je ne založim s pleničko kot ponavadi. Ko sem spet prišla jo je imela v rokah, mižala in jo poskušala dat v usta. sem jo vzela in jo dala jaz in je zaspala. Torej po 20 minutah.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14202
24.4.2007 20:42:02   
moci
@lina, me veseli, da ste že bolje, upam, da boste kmalu super. najlepše želje juretu user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 14203
24.4.2007 20:45:33   
piskot
cer.

pikabu hvala za nasvet. pa me veseli da se je pri vas vse dobro koncalo. enkrat se boste temu se fajn smejali.

mis jaz bi ga ukinila, samo ne vem katerega od petih obrokov ponoci naj user posted image . mi se dojimo se vedno na 2 uri. ampak vidim da je vecinoma crkljanje. sam kaj, ko je lazje dat za jest kot pa kaj drugega. no ja, zelim vam veliko uspehov, pa cim manj joka. kako se bos lotila tega?

danes je res cudno vreme. martin je bil vecino dneva tecen. bili smo pri ortopedu in smo bili pohvaljeni, da je z nasim deckom vse okej. dobili smo blazino in en snelkurz handlinga. pa kontrolo imamo julija.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14204
24.4.2007 20:47:06   
moci
mis, jaz zadnje čase vsak dan ob uspavanju izgubljam živce. tuli ko jesihar, ne zaspi, nič ne pomaga. traja tudi več kot uro in potem se po pol ure v joku zbudiuser posted image pojma nimam kaj in zakaj je touser posted image
nočno odvajanje- prijateljica je svojega 10 mesečnika odvajala tako, da mu je dajala vodo vsakič, ko se je zbudil. je trajalo en teden, pravi,da se je zbujal tudi na 10 min, ampak je vztrajala in zdaj spi. ampak fant je močan in njen drugi user posted image ... jaz se tega nekaj časa sigurno ne bom šla. mislim, da niti nisem dovolj vztrajna.

me pa skrbi, ker zdaj pri nama spi od pb. 3h do jutra, navadila se je že in ne vem, kako bomo to odvajali. vsi slabše spimo, brca naju in oba sva na robuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14205
24.4.2007 20:47:34   
moci
piškot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa je rataluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14206
24.4.2007 20:59:00   
mis

mis jaz bi ga ukinila, samo ne vem katerega od petih obrokov ponoci naj user posted image . mi se dojimo se vedno na 2 uri. ampak vidim da je vecinoma crkljanje. sam kaj, ko je lazje dat za jest kot pa kaj drugega. no ja, zelim vam veliko uspehov, pa cim manj joka. kako se bos lotila tega?

Metoda dr. Estvilla. Malo prilagojenauser posted image . Ker ji dajem še dudo zraven v usta. Bom probala pa tudi to skenslat.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14207
24.4.2007 21:01:05   
piskot
@lina super, da je najtezje za vami. nas tudi to caka enkrat. nam je ze pediater napovedal. samo je rekel, da ne smemo prevec dol vlect.

mis dobro, zvecer gre. upam da vam tudi ponoci uspe.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14208
24.4.2007 21:02:52   
tasha23
Čeeer
Jaz pa sem danes altati spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Jaša in Gael sta se tako lepo pogovarjala, nato pa je še Tia prišla in jo je Gael začel kar osvajati user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14209
24.4.2007 21:04:30   
moci
tasha, če se bo user posted image dogovoril s stranko, potem pridemo v petek verjetno v kp. a boš imela kaj časa?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14210
24.4.2007 21:08:34   
Evik
ojla nove mere so
7120 g
67cm
43 cm obseg glave.
čez dva dni bomo stari šest mesecev.
menda smo neki na 25 procentov, tako da se moramo potruditi da začnemo jesti gh. in se pač trudimo in trudimo in trudimo...menda pa zdaj že lahko je takorekoč vse - razen seveda mesa, jajc, arašidov, mleka, ... kaj pa vem tisto kar piše. ampak lahko že gluten pa mlečne izdelke.
v glavnem ne mara  ne mara.
samo meni se zdi da kaj pa vem tudi ko se mčakala da rodim, sem notri začutila kdaj sem pripravljena in tudi tukaj kot da še nisem notri začutila, čeprav je na njem da je pripravljen, ampak zdaj bo verjetno kmalu prišel čas. ma mal čarovništva je to - ta notranji občutek. drugače pa lepo se imejte, bom mal preletela kako ste kaj. ne pozabit napisat, ko se spte kaj dobimo. frrr - računam nate. nameravam tudi kupit obroč, ker mali res uživa v plavanju...

vse naj najuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14211
24.4.2007 21:11:38   
Anonimen
Plan čiščenja uspel samo v 95%, ostala mi je samo ena omara (šipe za počistit)...sva šla z dragim na sladoled in pogledat kres, škrata je pa dedi prevzel za te pol ure in sta se ful lepo imela...

Zdaj je pa komaj zaspal, vse drugo je hotel delati, samo spati ne...imam spet občutek, da bo kar dolga noč...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14212
24.4.2007 21:13:41   
piskot
moci hvala za cestitke. je bil res projekt user posted image

mis ma mi smo zadnjic nekaj probavali, ga je ati imel 20 minut v dnevni, pa mami ni zdrzala.

enkrat do pubertete bodo ze nehal. oziroma se bomo s tem bolj resno ukvarjali preden grem v sluzbo. ce bomo se vedno imeli isti problem seveda.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14213
24.4.2007 21:14:19   
moci
barby, no zdaj pa še k meni pridiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14214
24.4.2007 21:17:01   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tasha, če se bo user posted image dogovoril s stranko, potem pridemo v petek verjetno v kp. a boš imela kaj časa?

Mislim, da ni problema, smo prosti v petek, čaki, kaj ni praznik ta petek.?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14215
24.4.2007 21:17:10   
piskot
sicer pa mi z vecernim uspavanjem nimamo tezav. no imeli smo jih ene 3 × do sedaj. obicajno ga dam v posteljico, pustim nocno lucko prizgano in grem ven. ene par minut se ceblja, potem pa omaga. takrat ko smo imeli tezave, sem se pa zraven ulegla, pa sem ga za roko drzala. in je tudi zaspal potem.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14216
24.4.2007 21:17:56   
Evik
zlo lepe avatarčke imate!
kar se spanja tiče - mali vedno zaspi na joški in ga odstavim in potem mirno spi naprej - ga pa pustim kar na ta veliki postelji. če se zbudi ga pa samo dvignem in malo ponosim pa takoj zaspi naprej. a je to razvajanje?

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14217
24.4.2007 21:21:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Mislim, da ni problema, smo prosti v petek, čaki, kaj ni praznik ta petek.?

pri nas ni praznikov user posted image
saj mogoče pa sobota, ti sporočim, kaj se bodo zmenili

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14218
24.4.2007 21:22:52   
Maxica
O Piskot, kva ste luštni.user posted image
Evik, briga me, kako se temu reče, ampak meni tudi Lan zaspi na dojki. En čas me ob dojenju boža po obrazu, potem pa tako mirno in blaženo zaspi. Ga preložim v posteljico in spi dalje. Da bi se tem užitkom, mojim in njegovim, hotela in morala odpovedati - ne, hvala, zaenkrat še ne. Le zakaj bi se? Pri dveh letih tega ne bo več želel. Zdaj pa bi to rada izkoristila, ker vem, da so to neponovljivi občutki in hočem, da to čim dlje časa traja. Dokler ne škodi ne meni, ne njemu, zakaj bi se tega branila?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 14219
24.4.2007 21:23:59   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mis ma mi smo zadnjic nekaj probavali, ga je ati imel 20 minut v dnevni, pa mami ni zdrzala.

To je metoda, ki ima natančno predpisan postopek. In kdor misli, da je to mučenje, ni. Vsaj meni se ne zdi. Saj joka. mapak tudi če sem bila zraven se je 20 minut drla. Se mi zdi da še bolj. Ne vem. No, prej se mi je zbudila, začela jokat. Ponavadi sem dala dudo in je utihnila. Zdaj sem prišla samo noter, jo pobožala, povedala tisti stavek ki ga moraš povedat in je takoj zaspala naprej. Brez dude, sam aod sebe.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14220
24.4.2007 21:24:20   
piskot
fuj. dobili danes to ortopedsko blazino. sem jo oprala s praskom za posodo. smrdi ko strela. sem jo prav na balkon nesla. po gumi. bljak.

evik tudi ce je razvajanje, ga eni podpiramo. vsaka mama potem rece, da ji je zal ker ga ni bolj razvajala. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14221
24.4.2007 21:26:48   
piskot
maxica imamo pravi primerek zdravega kmeckega fanta user posted image . hvala.

mis super, samo da vama gre. drzimo pesti.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14222
24.4.2007 21:27:34   
mis
Jaz nočem nobenemu pameti solit. Rekla sem, da probam ene 3 dni, pa da vidim kako gre. Če ne bo uspeha, jo bom crkljala naprej. Mogoče pa uspe. Sej se čez dan cel dan crkljava. Vam pa poročam, če seveda želite. Lahko pa ne. Samo povejte. Mislim pa da nisem kruta, ker se mi zdi, da je zanjo dobro. In s tem namenom sem šla v to in v to verjamem.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14223
24.4.2007 21:27:35   
moci
mis, pa kakšen stavek, no. daj jaz bi tud. a moram celo knjigo prebrat?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14224
24.4.2007 21:28:22   
moci
piškot, saj bo nehala smrdet. samo kakšen teden bo pa res...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  567 568 [569] 570 571   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  567 568 [569] 570 571   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.