muki1
|
Pozdravljene . Čestitke polletnikoma . Pikabu, ti pa zgleda, da Maksa preveč na toplem puščaš, da se ti krči Pa kaj je s temi ljudmi? Varčevanje, imam jaz v službi, mi plačujejo tretji steber , nekaj malega pa si še jaz doplačujem. Pa na Triglavu si plačujem ( 10 let in mi pride dol 2009 ). Pa za punci in zase plačuje mož življenjsko varčevanje, ko bosta polnoletni pa dobita izplačano. Pa Neža ima svoj račun na NLB že odprt, kamor gre njen otroški dodatek, Ivi še nisem odprla. Jah, ste me dobile, jaz sem obsedena z varčevanjem . Pa vseeno niso to neki večji zneski, smo skromni, ampak jaz pravim, da vsaj nekaj moraš imeti za slabe čase..... Pikabu...saj verjetno si zasledila, dobijo se v DM -U take male vrečice Aptamila, da ne rabiš kupiti celega, saj je kar drag, če mu slučajno ne bo pogodu. Dohodnino smo danes izpolnili. V Vrtec sem Ivo vpisala prejšnji petek, s tem, da bo začela šele leta 2008, je tašča privolila, da jo vzame za tri mesece v vastvo ALELUJA, ALELUJA,BRAVO TAŠČA Barby, ne vem, kak bo s kresovi, se mi zdi, da so že neke suše pri nas. Sicer pa mi gremo tja, kjer je veliiiiiko vode . Mogoče se dobimo z LU na kakšnem pirčku . A ne, LU? Upam, da boste do takrat zdravi ko dren. Držim pesti. Neža se je nekam sprijaznila z novo vzgojiteljico...nič več ne šimfa . Baje jih je v petek obiskala vzgojiteljica, moram preveriti, če si ni tega izmislila. Je pa danes spet eno pihnila, sem se režala kot 100 vragov. Mož si je nekaj prepeval...Jaz mam pa tako, srčno napako( saj veste ono pesem...ne boš ti meni zizke majal )...no in Neža mu je dopela...da imam na riti luliko . Jaz res NE VEM, kje to dete take pobira . Pikabu, to z britjem se je pri nas že tudi zgodilo, mislim, da sem celo pisala to na RR. Sicer je bila tisto moja krivda, ker sem pustila na kadi svojo britvico, ampak je res krvi kolikor hočeš. Ampak Neža je tulila kot . Ona ni nič potrpežljiva, vedno zganja teater. Za zbor pa ti ne vem svetovat...poslušaj srce... Arabela... upam, da se zadeve pri vas hitro poštimajo. Je pa kar hudo, ko si brez avta. Mi smo ravno ko smo šli v Zoo imeli našega večjega na popravilu ( če se spomnite mojega bližnjega srečanja z domačo ograjo ), pa nama je bilo nekak čudno, da bova brez klime, sva kar nekaj komplicirala, da kak bo, če bo vroče...še pred 5 letimi sva pa oba skupaj imela malega Puntoja, pa nama je bil čisto dovolj. Mis, mislim, da od starosti 4 mesece več ne rabijo nočnega obroka...ampak zgleda, da je odvisno od otroka . Moja Neža ga je še pri 20 mesecih rabila . Maxica, bolje, da se ji ni dalo cepit, kot da ima Lan v resnici rdeče grlo. Čeprav vem, da se je najboljše tega rešit, ko se enkrat psihično pripraviš. Pa bravo za Maksa...kak imaš ti skrbnega otroka, žličko nosi za tabo v kopalnico, bratca nahrani...zdaj ga še previjanja naučiš, pa si na konju . Moci, Iva spi v pižamici, pokrita s kovtrčkom, isto kot mi. Pa nogice ji ven gledajo že zelo dolgo. Evik, vse ob svojem času. Saj, če tu in tam nekaj poje, pa ni znakov, da je lačen, se bodo zadeve že uredile. Moja starejša ni jedla skoraj do 8 meseca nič, razen mojega mleka. Tu in tam je malo polizala kaj z žlice, pa juhico je jedla, ko smo jo začeli uvajati. To je bilo vse. Ampak potem malo po malem se začenja in je okrog 1 leta že lepo jedla. ZDAJ PA VPRAŠANJE: Seveda prešvinglam nekatere debate, zdaj pa imam. Me zanima plavanje. Koliko mora biti temperatura vode???? Pa če ima katera sliko malčka v Fredovem obroču se priporočam, da vidim, kak ta zadeva zgleda, vsaj približno. Ker obroč si izposodim, pa mogoče se bomo kakšen dan kopali v bazenu.