|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  568 569 [570] 571 572   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.4.2007 21:31:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

barby, no zdaj pa še k meni pridiuser posted image user posted image

Si malo pozna moci...za danes sem že nehala delat, za jutri imam pa že vse polno...tako, da boš mogla kar sama....user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14226
24.4.2007 21:33:30   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, pa kakšen stavek, no. daj jaz bi tud. a moram celo knjigo prebrat?

Ja, moci, priporočam da jo prebereš. Jaz sem jo v eni uri. Je res kratko.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14227
24.4.2007 21:35:11   
piskot
mis ti kar porocaj. mogoce nam se kdaj prav pridejo tvoje izkusnje.

moci po mojem bo blazina par dni na balkonu. upam tudi da se jo macka ne bo lotila se preden jo prinesemo noter user posted image .

aja, nas macek se je zacel prilizovat martinu. vsako jutro mu na njegovo blazino (tisto ta staro k jo je babi naredila) prinese eno svojo igraco. bmo moral bolj poostren nadzor nad izmenjavo igrac uvest.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14228
24.4.2007 21:37:11   
piskot
lahko noc!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14229
24.4.2007 21:38:30   
Anonimen
Tudi jaz se počasi poslavljam...mogoče še kaj napišem...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14230
24.4.2007 21:53:50   
mis
Tudi jaz grem v Mižo. Jutri je plavanje, pol gremo pa v LJ. Se dobimo sprijateljicami, ko gre mala spat greva pa z možem na Cvičkarijo.

Nočko...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14231
24.4.2007 21:54:03   
beki24
moci- svežo melono- pa bolj zrelo ( mi je sestra pri pediatrinji rekla da lahko), pa sej v bistvu lahko že skoraj vse jejo- meso( govedino, piščanca in purana) po 7. mesecu, mlečne izdelke po8. mesecu!
Sadje jaz kar probavam sveže- kar imam( razen citrusov, kivija,..), grozdje olupim in ji dam za cuzat, melono sem tudi najprej tako dala, moja mami ji je še jagodo dala za polizatuser posted image - pol mi to čez 1 teden poveuser posted image , no očitno ni alergična nanje, pa tiste ameriške borovnice sem ji dala za probat- sadje nama kar gre- zelenjava je večji problem, zdaj ene 14 dni je nisem nič z zelenjavo silila- ampak moram zdaj spet probat ( jo bom kar z jabolkom zmešala)!

Še čestitke vse polletnikom, za nazajuser posted image

Jst dam Tinakaro spat tako, da jo položim v posteljico, dam dudo v usta in ji dam zraven obraza tistega njenega oslička, prižgem zvezdico in to je to- potem pa včasih zaspi takoj, včasih pa moram ene parkrat v sobo in ji dudo popravit, jo s kovtrom nazaj pokrit.......

Nočne obroke je začela sama spuščati, edino kar sem jaz naredila je to, da nisem vstala za vsako njeno jamranje in ji flaške silila- sem zmeraj počakala, da je začela jokat, tako se je potem tudi čas med obroki podaljševal in enkrat je sama spustila obrok, dva...- Zdaj imava neko rutino- od 19.00-19.30 rižolino, potem do 20.00 spat ( večinoma) in potem spi tja do ene 5.00-6.00 ( razen če je žejna kakšen dan- ponavadi sem takrat tudi jaz, ali če se pokaka), potem se naje in spiva do 7.00-8.00, dalj ne! Potem je ene 2 uri pokonci in gre potem še za kakšno urico spat (ali pa tudi ne)

Obroki:
bom pisala približno

6.00- mleko 130ml
9.00- mleko 110ml
12.00- sadje recimo velik Frutek
15-16.00- sadje
potem pa ali ob 18ih popije še malo mleka ( ne celega obroka), včasih pa zdrži brez in okoli 19-19.30- poje 170ml rižolinota

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14232
24.4.2007 21:57:43   
Anonimen
Zdaj se grem pa še malo pocrkljat, potem pa za sinčkom v sanje...želim vam čim lepšo noč (sebi tudi), pa se beremo spet jutri...Nočko...

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 14233
24.4.2007 22:12:21   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Evik, briga me, kako se temu reče, ampak meni tudi Lan zaspi na dojki. En čas me ob dojenju boža po obrazu, potem pa tako mirno in blaženo zaspi. Ga preložim v posteljico in spi dalje. Da bi se tem užitkom, mojim in njegovim, hotela in morala odpovedati - ne, hvala, zaenkrat še ne. Le zakaj bi se? Pri dveh letih tega ne bo več želel. Zdaj pa bi to rada izkoristila, ker vem, da so to neponovljivi občutki in hočem, da to čim dlje časa traja. Dokler ne škodi ne meni, ne njemu, zakaj bi se tega branila?user posted image

Zelo zelo zelo lepo napisano, in se strinjam še z vejicami in pikami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14234
24.4.2007 22:12:53   
psaša
Jaz pa zadnje časa samo perem in likam, neskončno. Danes je res en tak čuden dan.
Imamo pa probleme s spanjem čez dan, mali noče spati. Je že izpustil eno spanje. Če je sreča spi 3x po 40min.
Jaz ne bom nič odvajala npr.od dude. Naš je pravi dudlar, ampak se ne sekiram še kaj preveč.
@lina upam, da boste čim prej bolje.
barby jaz bi tudi prosila, če se čim prej tudi pri meni oglasišuser posted image
piskot lep avatar
pikabu še sreča, da ni bilo kaj huje

čestitke vsem polletnikom

< Sporočilo je popravil psaša -- 24.4.2007 22:14:02 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14235
24.4.2007 22:15:13   
muki1
Pozdravljene .

Čestitke polletnikoma user posted image .

Pikabu, ti pa zgleda, da Maksa preveč na toplem puščaš, da se ti krči user posted image  Pa kaj je s temi ljudmi?

Varčevanje, imam jaz v službi, mi plačujejo tretji steber user posted image , nekaj malega pa si še jaz doplačujem. Pa na Triglavu si plačujem ( 10 let in mi pride dol 2009 user posted image ). Pa za punci in zase plačuje mož življenjsko varčevanje, ko bosta polnoletni pa dobita izplačano. Pa Neža ima svoj račun na NLB že odprt, kamor gre njen otroški dodatek, Ivi še nisem odprla. Jah, ste me dobile, jaz sem obsedena z varčevanjem user posted image . Pa vseeno niso to neki večji zneski, smo skromni, ampak jaz pravim, da vsaj nekaj moraš imeti za slabe čase.....

Pikabu...saj verjetno si zasledila, dobijo se v DM -U take male vrečice Aptamila, da ne rabiš kupiti celega, saj je kar drag, če mu slučajno ne bo pogodu.

Dohodnino smo danes izpolnili.

V Vrtec sem Ivo vpisala prejšnji petek, s tem, da bo začela šele leta 2008, je tašča privolila, da jo vzame za  tri mesece v vastvo ALELUJA, ALELUJA,BRAVO TAŠČA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Barby, ne vem, kak bo s kresovi, se mi zdi, da so že neke suše pri nas. Sicer pa mi gremo tja, kjer je veliiiiiko vode user posted image . Mogoče se dobimo z LU na kakšnem pirčku user posted image  user posted image . A ne, LU? Upam, da boste do takrat zdravi ko dren. Držim pesti.

Neža se je nekam sprijaznila z novo vzgojiteljico...nič več ne šimfa user posted image . Baje jih je v petek obiskala user posted image  vzgojiteljica, moram preveriti, če si ni tega izmislila.
Je pa danes spet eno pihnila, sem se režala kot 100 vragov. Mož si je nekaj prepeval...Jaz mam pa tako, srčno napako( saj veste ono pesem...ne boš ti meni zizke majal user posted image )...no in Neža mu je dopela...da imam na riti luliko user posted image . Jaz res NE VEM, kje to dete take pobira user posted image  user posted image  user posted image  .

Pikabu, to z britjem se je pri nas že tudi zgodilo, mislim, da sem celo pisala to na RR. Sicer je bila tisto moja krivda, ker sem pustila na kadi svojo britvico, ampak je res krvi kolikor hočeš. Ampak Neža je tulila kot user posted image . Ona ni nič potrpežljiva, vedno zganja teater.
Za zbor pa ti ne vem svetovat...poslušaj srce...user posted image

Arabela... upam, da se zadeve pri vas hitro poštimajo. Je pa kar hudo, ko si brez avta. Mi smo ravno ko smo šli v Zoo imeli našega večjega na popravilu ( če se spomnite mojega bližnjega srečanja z domačo ograjo user posted image ), pa nama je bilo nekak čudno, da bova brez klime, sva kar nekaj komplicirala, da kak bo, če bo vroče...še pred 5 letimi sva pa oba skupaj imela malega Puntoja, pa nama je bil čisto dovolj.

Mis, mislim, da od starosti 4 mesece več ne rabijo nočnega obroka...ampak zgleda, da je odvisno od otroka user posted image . Moja Neža ga je še pri 20 mesecih rabila user posted image .

Maxica, bolje, da se ji ni dalo cepit, kot da ima Lan v resnici rdeče grlo. Čeprav vem, da se je najboljše tega rešit, ko se enkrat psihično pripraviš.
Pa bravo za Maksa...kak imaš ti skrbnega otroka, žličko nosi za tabo v kopalnico, bratca nahrani...zdaj ga še previjanja naučiš, pa si na konju user posted image .

Moci, Iva spi v pižamici, pokrita s kovtrčkom, isto kot mi. Pa nogice ji ven gledajo že zelo dolgo.

Evik, vse ob svojem času. Saj, če tu in tam nekaj poje, pa ni znakov, da je lačen, se bodo zadeve že uredile. Moja starejša ni jedla skoraj do 8 meseca nič, razen mojega mleka. Tu in tam je malo polizala kaj z žlice, pa juhico je jedla, ko smo jo začeli uvajati. To je bilo vse. Ampak potem malo po malem se začenja in je okrog 1 leta že lepo jedla.

ZDAJ PA VPRAŠANJE:
Seveda prešvinglam nekatere debate, zdaj pa imam. Me zanima plavanje. Koliko mora biti temperatura vode????
Pa če ima katera sliko malčka v Fredovem obroču se priporočam, da vidim, kak ta zadeva zgleda, vsaj približno. Ker obroč si izposodim, pa mogoče se bomo kakšen dan kopali v bazenu.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14236
24.4.2007 22:26:21   
muki1
Psaša, jaz sem danes tudi polikala eno gor cunj... mater se je nabralo, pa košara z umazanimi cunjami je spet polna. Odkar je Neža veliko zunaj ( trava, pesek....) pa Iva je kašice, seveda je zaščitena, ampak VEDNO premalo, je to ubitačna kombinacija.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14237
24.4.2007 22:37:42   
Pikabu
Sem zaspana, pa utrujena, muki, samo zate:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še malo Eme:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14238
24.4.2007 22:38:13   
Pikabu
Lahko noč, pa eno bolho za pomoč.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14239
24.4.2007 22:46:10   
muki1
O Pikabu, pa ti si zakon user posted image  user posted image  user posted image . Hvala.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14240
24.4.2007 22:48:28   
lucika
najlepša hvala vsem za čestitke!

komaj čakam, da bo konec poletja!!!! jaz sem že čisto mokra, pri nas je tak soparno, da mi ni za živet! mali je isto celi moker, zgleda da je po meni. kak bo to šlo poleti, ko bo še hujše, si ne predstavljam.
smo fino v 6. štuku, v mansardi, tak da lepo žge skozi okna in streho; ohladi pa se enkrat septembra.
lani mi je bilo vroče, pa sem mislila, da zaradi nosečnosti. mogoče mi je kakšno stopinjo tudi zaradi kil... pa se ne morem spomnit, če mi je bilo, v časih ko sem bila suha, tudi vroče:)
močno razmišljam o klimi, samo ne vemo, če je pametno, ker rabimo gasilce, da pridejo z lojtro...

pa ok, tole poletje še preživimo, drugo bomo verjetno že v hiši.

uvajanje goste hrane: je vse sadje, kaj mu dam...zelenjava pa baje da ni fina. korenček, krompir, bučke. bljak. tud po mami:) mama je bolj na solate. paprika, kumare, paradajz...take zadeve. a se to deduje?
zdaj je riževo kašico za večerjo in sadje opoldan. drugo se dojiva. je banane, jabolka, hruške, pojedel je tudi eno kupljeno breskovo kašico, pa ni bila dobra. se potrudim, pa mu dajem sveže. danes sem poskusila dodat par kapljic limoninega soka, pa res ne oksidira tak močno. pa tud če bi, smo prešaltali iz kakanja na tri dni, na kakanje trikrat na dan. gre pa občutno več plenic. sem dobila bumerang, ko sem enkrat nekaj spraševala, če je normalno, da se previjemo po 4 ali petkrat. zdaj bo spravil not še za nazaj.
kaj še naj dodam, in ali ima lahko dva sadna obroka, če noče zelenjave?

me je pa skoraj kap danes. prebrisan falot je. si naredim muslije za zajtrk, in to v isti šalčki, ko dsajem njemu. čeprav je bil sit, je začel sitnarit. ima prav poseben tečen jok..ga že prepoznam, navadno je to, ko mu prepočasi devam v usta... halo, a zdaj bom pa morala na skrivaj jest, al pa same take zadeve, ki mu jih bom lahko malo dala....

aja, samo pozdravit sem vas hotla, ker se mi ne da tipkat:)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 14241
24.4.2007 22:55:14   
muki1
user posted image  Lucika, kaj bi šele bilo, če bi se ti dalo tipkat.

Ne vem, kako je z dvema sadnima obrokoma. Saj zelenjava naj bi bila kao za kosilo. Lahko daš tudi riž, ajdovo kašo, polento.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14242
24.4.2007 22:55:54   
muki1
Kje pa je MOCI? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14243
24.4.2007 22:59:21   
lucika
kako je s to kašo, polento...a to samo skuham in kar samo jejo, brez vsega? ker naš z zelenjavo po moje ne bo. mogoče z banano:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14244
24.4.2007 23:00:22   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

uvajanje goste hrane: je vse sadje, kaj mu dam...zelenjava pa baje da ni fina. korenček, krompir, bučke. bljak. tud po mami:) mama je bolj na solate. paprika, kumare, paradajz...take zadeve. a se to deduje?
zdaj je riževo kašico za večerjo in sadje opoldan. drugo se dojiva. je banane, jabolka, hruške, pojedel je tudi eno kupljeno breskovo kašico, pa ni bila dobra. se potrudim, pa mu dajem sveže. danes sem poskusila dodat par kapljic limoninega soka, pa res ne oksidira tak močno. pa tud če bi, smo prešaltali iz kakanja na tri dni, na kakanje trikrat na dan. gre pa občutno več plenic. sem dobila bumerang, ko sem enkrat nekaj spraševala, če je normalno, da se previjemo po 4 ali petkrat. zdaj bo spravil not še za nazaj.
kaj še naj dodam, in ali ima lahko dva sadna obroka, če noče zelenjave?

me je pa skoraj kap danes. prebrisan falot je. si naredim muslije za zajtrk, in to v isti šalčki, ko dsajem njemu. čeprav je bil sit, je začel sitnarit. ima prav poseben tečen jok..ga že prepoznam, navadno je to, ko mu prepočasi devam v usta... halo, a zdaj bom pa morala na skrivaj jest, al pa same take zadeve, ki mu jih bom lahko malo dala....

ej, to je pa tako, kot če bi jaz Tinkaro opisovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14245
24.4.2007 23:03:00   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

kako je s to kašo, polento...a to samo skuham in kar samo jejo, brez vsega? ker naš z zelenjavo po moje ne bo. mogoče z banano:)

se pridružujem vprašanju- ker tinkarini obroki zgledajo takole, dopoldne jabolko in banana npr., potem če gremo ven jabolko in piškotek, da je dalj časa sita in potem še kakšna višnja in jabolko- ZMEŠANA MATI VGLAVNEMuser posted image  Bom polento skuhala za štos pa poročamuser posted image

Ja Lucika, jst bom tud banane in jabolka  mešala v zelenjavo, ker drugače očitno ne bo šlouser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14246
24.4.2007 23:14:59   
muki1
Ja, kakopak. Polento še prej pripraviš kot zelenjavno kašico, ni treba nič peštat. Ajdovo kašo pa smečkaš z vilico, pa fajn jo razkuhaš..daš več vode. Saj jaz Ivi še tega nisem dala, ker je zadovoljna z zelenjavo ( nekak ji je krompir zakon user posted image ), ampak lahko jim pa to že dajemo od 6 mesecev dalje.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 24.4.2007 23:15:54 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14247
24.4.2007 23:20:14   
muki1
V bistvu sem tudi jaz v dilemi glede kosil.
Iva res ima zelo rada krompir. Z bučko, korenčkom ali samega.  Zdaj pa mi to dajemo že kar nekaj časa. Malo ji mešam te zadeve, pa kar nekak puščam zgoraj omenjene ob strani.
kAJ MENITE JE BOLJE, DA JI DAJEM NEKAJ ČASA TO, KAR RADA JE, DA BO VSAJ JEDLA, ALI PA NAJ KAR NA BRZINO UVAJAM RAZLIČNE ZADEVE, DA BO SPOZNAVALA RAZLIČNE OKUSE, PA ČETUDI BI POTEM DOBILA NEKAJ KAR JI NI VŠEČ IN BI NE JEDLA KOSILA. Joj, oprostite, ne derem se, malo mi je preskočil prst na CapsLock user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14248
24.4.2007 23:55:42   
frrrr
Maxica, mi imamo tut ene žličke z upogljivim delom na začetku glavice, ki so kao primerne za uvajanje hrane... pa Jaša veliko raje je iz hippovih plastičnih user posted image

Pikabu, sem ravno včeraj tuhtala z možem kolikokrat je kdo od naju imel kakšno orng nesrečo - js 2x presekano glavo, mož 1x... js nisem za te fore, kri in to... po tv lahk gledam, pogovarjam se lahk o tem, odreagirat pa ne bi znala prav če se bi mojim bližnjim kaj naredilo... bo moral mož poskrbet za te zadeve, ker mu šok situacije bolj ležijo kot meni... upam, da ne bo nikoli treba user posted image
sem vesela, da je z Emo vse ok, pa tut za tvojega moža, ki poplesuje od veselja user posted image

mis, če se ti zbuja, ni lačna in bi rada zizala, ima močno povezano asociacijo spanje in zizanje... poskušaj jo čez dan trenirat, da bo zaspala brez zizanja (ampak ne v vozičku)... potem se bo naučila tudi ponoči sama zaspat in te ne bo vedno zbujala
če vama ta metoda ratuje, pa tut prav... no, odlično... sem pa slišala, da zna bit ta metoda kar dolgotrajna, saj je potrebno nekatere otroke ob raznih spremembah (dopust, zobki, vrtec) spet na novo navajat
aja, kar se krutosti tiče... vsak po svoje... men se zdi kruto in tega ne izvajam... če ti verjameš v to, ti bo pa verjetno uspelo... men ne bi, ker ne verjamem
pa uživajta jutri na Cvičkariji!

@lina, hvala za nasvet... nam je zdaj pediatrinja mau na silo to poštimala, ker meni ni ratovalo... no, zdej pa kr gre kožica dol... bom trenirala, čeprav mi ni kaj všeč tole...
sem vesela, da je z Juretom že bolje - upam, da ga čimprej neha pečt pri lulanju (bolečino pa poznam od poroda, ker me je mali čist podrgnil, nisem bla pa nič šivana)... pa super, da je Matjaž priden in lahko obiskuješ Jureta brez problemov

piskot, lep avatar user posted image super za dobre novice od ortopeda
za nočno dojenje poskusita mogoče isto kot sem mis napisala

moci, tut pri nas spimo skupaj... včasih že od 12ih, ko prideva midva spat... včasih od sred noči... včasih pa do jutra v svoji posteljici spi... sm se enkrat mau kontrolirala in nism zaspala med dojenjem, da sem ga lahk nazaj dala user posted image me je firbec matral ali zna še sam spat

tasha, a vaš Gael pa že kr petletnice osvaja user posted image

Evik in Maxica - nove mere so vpisane - bravo za Matjaža in Lana user posted image user posted image

Evik - za sprehod ali plavanje se slišiva v maju... ta teden ne bo zneslo... potem so pa že prvomajske... če bo pa kakšno srečanje in te ne bo na RR, pa te valjda obvestim user posted image
pa men zvečer tut na joški zaspi... tut čez dan kdaj, le da ga čez dan odstavim, ko neha vlečt -> se spet stegne in začne hlastat po dojki -> ga priklapljam nekajkrat, potem ga pa kr mau pobožam in pade v komo user posted image če je to razvajanje, bo pa naš razvajen user posted image

prejšnjič ne vem ali sem vam povedala... Clody je ok, vas vse pozdravlja... ko je bila bolana (angina) se je odvadila RR in zdaj se kr poskuša držat naprej user posted image sej ne... ne znese ji, ker z dragim rihtata stanovanje, pa vreme je tako lepo, da ni časa za računalnik... mali pa pridno raste in je pravi cuker

večerno uspavanje - pri nas ga mož nosi 5 minut, max. 10 minut, poslušata zvezdico in se umirjata... ko začne orng tečkat, pridem pa js z joško in se naje... pol pa koma strica toma -> moževo uspavanje sva uvedla, ker je pri meni mau jedel, potem pa čudežno dobil energijo in se hotel smejat z mano, pa mau tečkal in spet mau jedel... sem bla čist živčna zraven, ker je jedel pa ni jedel... no, zdaj pa pridno papca in potem mirno zaspi

noč in naši tamaučki - kot je že beki napisala, ni vstala za vsako Tinkarino jamranje... otroci kdaj tudi v spanju govorijo, jamrajo, jokajo... če sm v komi, ga kr enostavno pristavim... če pa se zbudim, pa mau poslušam in včasih res kar tako jamra... če bi spala od 20ih z njim, bi ga zihr že enih 5x pristavila... tako pa poslušam baby phone in mali neki zajamra, mau zacmevka in spi dalje... če bi zajokal, bi šla do njega, ampak ne jokca

beki - fajn imata že ritem hranjenja... men se ne sanja kaj preveč kakšno stanej je pri nas user posted image

muki, Neža jih pa v vrtcu pobira user posted image
z avti in klima napravami pa se kr mau razvadimo, a ne... predstavljaj si it kam brez telefona user posted image
temperatura vode v bazenu naj bi bila višja od 32 stopinj... mi že kr doma kdaj mau nižje naštimamo v banjici, pa se nč ne pritožuje (nekje med 33 in 36 stopinj imamo za kopanje doma)... slikic se mi pa ne da še enkrat na shrani dajat, pa iskat prej, so pa v naši galeriji - no, sej ti je že Pikabu ustregla s prelepimi fotkami še lepših otrok user posted image

to je to user posted image matr sm tečka tečna.... težim na dolgo in široko...
mi smo dans bilaizelo zeeeelo uspešni... na jutranjem sprhodu vse uštimala... potem na popoldanskem sva pa mau šetkala, potem pa je Jaša zaspal, prevzel mož, js pa v šoping po hrano... ko je mali zaspal, sva pa z možem še stopnišče spraznila - pripravila na delovno akcijo v petek... padel tuš, zdaj pa RR... še perilo obesim in spat

LEPO NOČ!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14249
25.4.2007 0:00:04   
frrrr
joj sm zadnje čase dolga.... neki ne bo vredu z mano user posted image mogoče bom pa kaj bolela user posted image

aja, a se še katera drži in ne je po 17., 18. uri?
men ne ratuje user posted image bom mogla kr metodo mis upoštevat: omejene kalorije in veliko rekreacije... ne bom sicer seštevala kalorij, ampak si bom pač mau zaužito hrano v obroke naštepala - kao zajtrk, kosilo, večerja.. čeprav bo to mogoče čokolada, napolitanke, sladoled user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  568 569 [570] 571 572   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  568 569 [570] 571 572   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.