Pikabu
|
Sem mislila, da se mi ne bo dalao nič pisati, pa sem malo boljše volje. Hvala muki . Da vam povem izkupiček prejšnje noči. Ema je prespala noč brez plenice in suha. Sem bila ful vesela. Naredili sva plakat z ribicami, rekla sem ji namreč, da mora biti vsaj pet noči suha, pa dobi nagrado. Izbrala si je pa lupinico za Ano. Da bo pa vedela, kdaj je pet noči, sva narisli pet ribic in vsako jutro bo eno pobarvala, če bo suha. Ko bodo pa vse pobarvane, pa sledi nagrada. Ena je že poabrvana, bomo videli, kaj bo nocoj. Upam, da nam uspe. Maks si je pa začel gristi spodnjo ustnico. Ga očitno tako srbi in je to nova pogruntavščina. Je pa tak hecen. Arabela, Beki, krasni lepotički. Altati, tvoji otroci so pa itak nekaj spešl. Pa Tia in Jaša sta si res zelo podobna. Sem si to rekla že ob ogledu, še preden sem brala o tem. Tasha, to nimaš nič od tega, če imaš otroka s seboj. Ampak eni imajo pa res čudne. Štorkljica 3MD je ta 90 dnevna dieta. Saj meni je bila super, samo mene res živcira kuhat na tak način. Jaz si za kuhanje ne vzamem veliko časa, zaradi moževe službe kuham kaj takega, kar je na hitro pripravljeno ali pa da se da pogret. Pa še z urami je čudno. Jaz sem za to, kar sva se z Muki menile zgoraj. Bom počasi začela, pa potem dodajala nova pravila. Ja, saj res, zdaj mi je kapnilo. Jaz si vedno na začetku postavim ful pravil, potem pa počasi odpadajo, mogoče bi bilo boljše, da začnem z manj pravili, pa jih potem dodajam. Ampak danes imam taaaaaak zagon, potem bo pa spet prišel večer, ko bom sama, pa ne bom imela kaj za delat, pa M se bo napovedovala, pa bom spet.... Ah, upam, da ne. Maxica, če bi vedela, bi kaj svetovala, pa pojma nimam. Naš Maks zdaj že res lepo je, tudi dojit se je začel lepo, kar dolgo vleče in mi lepo sprazni. To z rižolinom se nam pa tudi ne dogaja. Mu gre ven, je ves popacan po obrazu, ampak se mu nič ne pojavijo nobeni fleki. Upam, da se vam čim prej uredi. Oblačenje: Maks je imel zelo tanke žabice in tudi zelo tanke hlače, zgoraj pa bodi in tanko majčko, pa nič na glavi. Mene mož nazaj drži, da ga ne smem prehitro sleči, ne vem, kaj mu je, v določenih stvareh se mi zdi, da pretirava. No, Maks se ni pritoževal, pa hitro zna povedat, če mu je prevroče, tako da je za danes bilo to očitno v redu. Ga bom pa v prihodnjih dnevih, če bo takole toplo, manj oblekla, rezervno imam pa tako vedno s sedboj. Tudi, če ga več oblečem, imam s seboj tanjše stvari, da ga lahko preoblečem, če mu je vroče.