|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.4.2007 22:04:18   
frrrr
hvala mis in Maxica za navodila glede uvajanja GH

Maxica, za flekece bom js tut vprašala... čeprav še vedno nimamo datuma naslednjega pregleda pri pediatru user posted image

Pikabu - js si grem zdej načrt nardit za zdravo življenje... pa ti bom v podporo! upam, da mi zgine še kak kilogramček, vsaj enih 7 bi blo fajn do septembra, da bom imela polno staro novih oblačil za v službo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12301
9.4.2007 22:05:41   
frrrr
kaj smo zmenjene za srečanje? 19.4. ob 11ih ZOO Lj?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12302
9.4.2007 22:07:13   
frrrr
Maxica, men se zdi, da je treba orng načrt naredit... in realno pogledat na svoj način prehranjevanja... z glavo skozi zid res nima smisla it, ker ne bo dolgotrajnega učinka... bežim iz RR, ker morm splanirat user posted image morm še učenje vklopit user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12303
9.4.2007 22:30:00   
muki1
Dober večer.

Čestitke za pol leta Jaša in Tinkara user posted image .
Slikice so fantastične, ampak to že vemo, da so naši otročki res nekaj posebnega user posted image .
Pa so šli prazniki. Mi smo pojedli vse kar se je pojesti dalo user posted image  Tudi jaz imam dovolj, zdaj bo spet Nežin rojstni dan, torta, pa pecivo, pa pečenje na žaru.... mislite, da bi zdaj zdržala dieta? Menda ne.
Sem pa danes vseeno začela malo migati. 15 minut na sobnem kolesu in 20 trebušnjakov. Pa že čutim trebušne mišice, kak me lahno skelijo...tam nekje globoko pod salom user posted image .

V kratkem bom tudi jaz mrknila z RR. Pa ne se veselit prezgodaj. Spet nekaj zafrkava računalnik, pa preden crkne gre na popravilo. Tak da se zna zgoditi, da me nekaj dni ne bo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12304
9.4.2007 22:33:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pikabu, premisli, kaj je tvoja najbolj šibka točka oz. katera stvar se ti zdi, da ti drži kile gor, namesto da bi šle dol. Jaz npr. vem, da ne bi smela zvečer žvečit kr neki brezveze, pa bi bilo veliko bolje. Ampak jaz dopoldne npr. lahko zdržim brez hrane do kosila magari. In bi samo to morala obrniti. Pred leti sem kar en čas držala, da nisem jedla po 18h zvečer. Ničesar.
Pa se probaj ne vem držati, da poješ samo pet piškotov (na primer, ne vem, kaj te muči najbolj), ostalo bo pa sadje. Da si zadaš eno tako nalogo, ne kar odsekat, ne vem, od jutri naprej nobene sladkarije več, ker to zihr potem ne boš uspela. Vem po sebi.

Maxica, nekaj takega bi morala res narediti. Saj v to smer razmišljam, samo vem, da nisem karakter, da bi potem tudi zdržala. Če ne prej, pred M se mi vse podre, takrat dobesedno vse leti vame. Razmišljam o tem, da bi si določila, kaj in koliko lahko pojem od sladkarije, pa da si ukinem vso hrano po šesti zvečer. Pa pila bi samo vodo. Pa kruh bi črtala. Vem, da bom zdržala en teden, mogoče dva, potem bom pa začela popuščat, pa sem v enem tednu spet na istem. user posted image Najhuje je pa v tem, ker če si takole ene načrte delam, potem samo o tem ramzišljam, pa več ko razmišljam o hrani, več se mi je. Najbolje mi je, če karm gremo ali se kaj takega dogaja, da ni časa za jest, takrat se najlažje držim, če moramo biti pa več doma, je pa katastrofa.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12305
9.4.2007 22:41:18   
muki1
Pikabu, jaz sem takoj za, če se odločiš, da po 18.00 ne ješ več. Sva skupaj? Ker jaz do 18.00 lahko naredim zalogo user posted image .
Ne, res, dajva si za en teden določit cilj. Ne jest po 17.00. Pa bova videli, če bo uspelo? Tehtanje jutri zjutraj in čez en teden?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12306
9.4.2007 22:46:01   
Pikabu
OK, Muki, jaz sem ZA. Jaz bom verjetno tudi nazaj presedlala na sadne zajtrke, kolo pa itak zdaj pridno vsak dan 20 minut. Še trebušnjake moram nazaj začeti, ampak me ves čas preganja paranoja, da jih jaz ne delam prav. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12307
9.4.2007 22:54:56   
muki1
Zgučano user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12308
9.4.2007 23:08:46   
frrrr
js sm zravn - muki, Pikabu... to bo tut mene spasilo, ker čez dan se mi ne je tolk sladkarij user posted image  user posted image user posted image me vzameta?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12309
9.4.2007 23:14:14   
Pikabu
Sem mislila, da se mi ne bo dalao nič pisati, pa sem malo boljše volje. Hvala muki user posted image .

Da vam povem izkupiček prejšnje noči. Ema je prespala noč brez plenice in suha. user posted image user posted image user posted image Sem bila ful vesela. Naredili sva plakat z ribicami, rekla sem ji namreč, da mora biti vsaj pet noči suha, pa dobi nagrado. Izbrala si je pa lupinico za Ano. Da bo pa vedela, kdaj je pet noči, sva narisli pet ribic in vsako jutro bo eno pobarvala, če bo suha. Ko bodo pa vse pobarvane, pa sledi nagrada. Ena je že poabrvana, bomo videli, kaj bo nocoj. Upam, da nam uspe.

Maks si je pa začel gristi spodnjo ustnico. user posted image Ga očitno tako srbi in je to nova pogruntavščina. Je pa tak hecen.

Arabela, Beki, krasni lepotički. user posted image user posted image user posted image Altati, tvoji otroci so pa itak nekaj spešl. user posted image user posted image user posted image Pa Tia in Jaša sta si res zelo podobna. Sem si to rekla že ob ogledu, še preden sem brala o tem.

Tasha, to nimaš nič od tega, če imaš otroka s seboj. Ampak eni imajo pa res čudne. user posted image

Štorkljica
3MD je ta 90 dnevna dieta. Saj meni je bila super, samo mene res živcira kuhat na tak način. Jaz si za kuhanje ne vzamem veliko časa, zaradi moževe službe kuham kaj takega, kar je na hitro pripravljeno ali pa da se da pogret. Pa še z urami je čudno. Jaz sem za to, kar sva se z Muki menile zgoraj. Bom počasi začela, pa potem dodajala nova pravila. Ja, saj res, zdaj mi je kapnilo. Jaz si vedno na začetku postavim ful pravil, potem pa počasi odpadajo, mogoče bi bilo boljše, da začnem z manj pravili, pa jih potem dodajam. Ampak danes imam taaaaaak zagon, potem bo pa spet prišel večer, ko bom sama, pa ne bom imela kaj za delat, pa M se bo napovedovala, pa bom spet.... user posted image user posted image user posted image Ah, upam, da ne.

Maxica, če bi vedela, bi kaj svetovala, pa pojma nimam. Naš Maks zdaj že res lepo je, tudi dojit se je začel lepo, kar dolgo vleče in mi lepo sprazni. To z rižolinom se nam pa tudi ne dogaja. Mu gre ven, je ves popacan po obrazu, ampak se mu nič ne pojavijo nobeni fleki. Upam, da se vam čim prej uredi.

Oblačenje: Maks je imel zelo tanke žabice in tudi zelo tanke hlače, zgoraj pa bodi in tanko majčko, pa nič na glavi. Mene mož nazaj drži, da ga ne smem prehitro sleči, ne vem, kaj mu je, v določenih stvareh se mi zdi, da pretirava. No, Maks se ni pritoževal, pa hitro zna povedat, če mu je prevroče, tako da je za danes bilo to očitno v redu. Ga bom pa v prihodnjih dnevih, če bo takole toplo, manj oblekla, rezervno imam pa tako vedno s sedboj. Tudi, če ga več oblečem, imam s seboj tanjše stvari, da ga lahko preoblečem, če mu je vroče.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12310
9.4.2007 23:14:22   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Zakaj pa vse nicke spreminjate user posted image ... jaz sem že čisto zmedena tako sem se lepo končno navadila na imena..... papo nickih sem si oblikovala vaš videz..

Npr. Amazona, tebe sem si predstavljala kot tako močno (pa ne fizično) osebo, zdaj štorkljica pa je tako drobno boječe bitjece...user posted image user posted image user posted image (pa brez zamere)..

Ja saj se bom jaz tudi mogla navaditi na spremembo, sem pa izbrala zdaj bolj simbolično ket prej tisto je blo kar nekaj.

Jaz pa skoraj ne bi opazila. Pri meni se ves čas vidijo vsi trakci in napisi in sem opazila, ko sem ti hotela nekaj odgovoriti, ko sem hotela napisati amazona, potem pa vidim, da mi pri citiranju piše štorkljica.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12311
9.4.2007 23:15:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js sm zravn - muki, Pikabu... to bo tut mene spasilo, ker čez dan se mi ne je tolk sladkarij user posted image user posted image user posted image me vzameta?

Ja, ITAK Frrrr. Pa mislim, da se nam bo štorkljica tudi pridružila. Gremo punce. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12312
9.4.2007 23:15:52   
Pikabu
Uf, možek je prišel gor. Se grem crkljat..... Moja user posted image se je poslovila....

Lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12313
10.4.2007 6:54:20   
altati
Jutro, prva!
Danes sem že odposlala moža, na Dunaj.
Dobim ga konec tedna.
Na Dunaju bo izobraževal nekaj Jordancev, Avstrijcev, Nemcev, Francozov, Italijanov in Saudijcev...upam, da bodo sami moški, da mi ga kakšna Jordanka ne speljeuser posted image ...In tako smo sami. Moja malenkost in otroci....Upam, da preživimo, brez hujših posledicuser posted image user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12314
10.4.2007 7:01:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, jaz sem takoj za, če se odločiš, da po 18.00 ne ješ več. Sva skupaj? Ker jaz do 18.00 lahko naredim zalogo user posted image .
Ne, res, dajva si za en teden določit cilj. Ne jest po 17.00. Pa bova videli, če bo uspelo? Tehtanje jutri zjutraj in čez en teden?

Muki, Pikabu, Frrrr - tu zraven sem pa jaz tudi! Me vzameta??? Nič jesti po 17h! ker to je tudi moja šibka točka! Tehtanje danes: točno 57 kg (madonca, saj se še zredila nisem čez praznikeuser posted image . Sem bila prepričaan, da imam vsaj 3 kg več, kot pretekli teden.).  Pa pričakujte, da vam bom vsak večer težila, kako sem lačnauser posted image . Ali bom pa z Jašem hodila spat, da se ne bom sprehajala po kuhinji.

< Sporočilo je popravil altati -- 10.4.2007 7:05:30 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12315
   RE: OKTOBER 2006
10.4.2007 7:20:16   
altati
iuiun  j h fn jmbbftchnh  wey ss     x yxx<wwqd4ztuf6

to vam je pa navsezgodaj povedal Jaša...razumeteuser posted image ?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12316
10.4.2007 7:44:21   
tasha23
Jutroooooo,
Gael se je danes odločil, da se je naspal že ob 4 zjutraj in se eno uro igral in hihital v svoji posteljici in nato ob 5-ih zahteval, da vstanemo, se previjemo in nahranimo....

včeraj pa smo naročili trikolesnikuser posted image

AHA ČESTITKE VSEM MESEČNIKOM:
  • BEKI24 IN TINKARA
  • ALTATI IN JAŠA
  • VAVA IN LUKA
  • @LINA IN MATJAŽ

user posted image

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 10.4.2007 7:53:29 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12317
10.4.2007 8:07:25   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Arabela - a je to tista nadaljevanka, ko je imela čarobni pristan, ki ga je obračala... Jaz se tud spomnem... Ful sem not padla, al kako bi najbolj to opisala - hotela sem imeti frizuro kot Arabela, kolikokrat sem se igrala, da sem Arabela in imela tak prstan kot ona user posted image user posted image  Potem, čez nekaj časa in kar nekaj let se mi zdi, so to nadaljevanko ponavljali - malo sem gledala in se čudila, kaj neki mi je bilo tako blazno všeč user posted image user posted image user posted image  

Ja, to je ta nadaljevanka... v naših časih je bila ful kul.... nisva s sestro zamudili nobenega dela... danes če bi jo gledala bi se verjetno smejala... ampak časi se spreminjajo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12318
10.4.2007 8:08:28   
beki24
Juro!

Jst sm tudi zraven pri Ne jesti po 17h- to sem že zdaj probavala, kakšen dan mi uspe kakšen ne- kg- raje obdržim zaseuser posted image - jih je čist preveč- ene 5 več kot zadnjič, ko ste me videleuser posted image
Aja, pa jaz poleg ure, črtam še sladkarije, ker je pri meni to glavni in edini problem!!!
Moram pa res shujšat v teh 2 mesecih, ker drugače si grem po enodelne kopalkeuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 12319
10.4.2007 8:08:53   
Arabela
Dobro jutro!

No tudi ponoči smo se dojili le ene 2x.... mala je spala ko ubita... jo je zdelal včerajšnji izlet... zdaj pa se že pogovarja sama s seboj na postelji...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12320
10.4.2007 8:09:54   
beki24
pa še čestitke za pol svečke

VAVA IN LUKA user posted image

@LINA IN MATJAŽuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12321
10.4.2007 8:31:50   
Arabela
Fuj ravno sem slive zažgala.... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12322
10.4.2007 8:32:57   
Arabela
Čestitke za pol svečke:

user posted image user posted image user posted image VAVA IN LUKAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image @LINA IN MATJAŽuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12323
10.4.2007 8:41:40   
mis
Najprej čestitke Vavi in @lini! In seveda njunima sončkomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12324
10.4.2007 8:49:53   
mis
No, naša noč zelo zanimiva. V bistvu superska. Ampak samo šepetam. Zaspala je ob 20:30, potem 1x duda, pa ko sva šla spat še 1x duda, ob 00:30 spet, pa sem mislila da jo bo treba hranit, pa je takoj zaspala, in zdržala do 4h. Torej osem ur brez hranjenja! No, zdej se trudi zaspat. Ma pa čez dan res težave zaspat. Vedno joka, težko se umiri... pa jo kar mal pustim da bi sama zaspala. Kakšen nasvet? A vaši tud tko jokajo preden zaspijo? V vozičku je ok, doma pa kriza...

Glede diet: jaz se sicer ne bom pridružila vašemu klubuuser posted image , ampak imam en nasvet če lahko. Na internetu sem našla eno tabelo kalorij, pa da zračunaš kolk kalorij lahko na dan zaužiješ, da se ne rediš. Res je pomembna količina kalorij, ki jih zaužijemo. Lahko poješ celo čokolado tamalo, ampak to je 1 obrok. npr. kosilo. Važno je računati vnos kalorij. Če ne ješ, začne telo šparat. Če npr. ne ješ od 17h do 8h zjutraj, telo ugotovi, da ne bo nič dobilo in špara. Jaz mislim da računanje kalorij, reden šport in jesti po športu za mišice je pravi recept. Nočem bit pametna, ampak nekako se mi zdi to najbolje. Ko sem sama trenirala ples sem res noooooooro veliko jedla. Tudi ob 23h zvečer. Ampak jasno redni treningi, pa sem hujšala...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  491 492 [493] 494 495   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?