Maxica
|
Ku kuc. Kakšen lep dan, kajne?! Jaz imam zdaj čez eno uro pilates, ker nam je v soboto zaradi praznika odpadel. Sicer smo uspešno pokosili, obiski uspeli brez problemov. Ima pa Lan danes spet bolj neješč dan , sem prej že res skoraj živčnega fasala. Je tudi mož videl, da sploh noče jesti. Kr neki. Res ne vem, a dobi v tistih živčnih požirkih dovolj, da potem preživi štiri ure brez, al kva. Cvetača mu sploh ni pasala, je vse zbljuval ven, tako da sem mu spet dala hruško s suho slivo, je pa kr neki pojedel. Nič, jutri ga bom nesla stehtat, da vsaj vidim, a se na tak način kaj redi ali ne. Pa včeraj, ko je jedel rižolino, in seveda mu je vse teklo po bradi, ker res grdo je, je v momentu postal totalno flekast, ampak samo tam, kjer je bil umazan od rižolina. Tako da sem ga potem hitro šla sprat, pa malo s kamilicami oprala, in je bilo hitro bolje. Danes pa spet. Ga je tašča pestovala, pa se je ful slinil in spet tam, kjer je bil moker od sline, postal čisto rdeč, flekast. Za kakšnih 10 minut, pa je izginilo. Je še katera kaj takega opazila, bi bila lahko to kakšna alergija nebodigatreba? Eh, sem res slabe volje, zaradi te (ne)ješčnosti, pišuka, se cel dan samo s tem ukvarjam. Štorkljica, sploh nisem opazila novega nicka, ker sem vedno samo avatar gledala. Se bomo že navadile. Arabela, ja, tiste nadaljevanke se spomnim. Altati, super ste, čestitke za praznovanje. Sam mamice nikjer ne opazim. Jaša je pa tudi smejčko na kvadrat. Beki, tudi vidve sta pravi pozerki, luštni. Moci, tudi jaz sem opazila, da te nekam dolgo ni med nami. Čimprej porihtajte. Dieta, sem za. Ena taka za ene dve, tri kile, sem takoj zraven. Kdaj torej začnemo? Arabela, Katarinca je pa tudi že prava punca, res, kako pozira. Štorkljica, 3MD dieta je tista 90 dnevna, oz. trimesečna dieta. Mis, čaj imam jaz za Lana instant ali pa v vrečki bebi čaj. Glede pitja ponoči - pri nas Max vzame eno flaško čaja pred spanjem k postelji, vendar pije le pred spanjem, ponoči se ne zbuja. Edino če me sliši, da vstanem, potem kdaj prosi za čaj, ampak redko redko. Imamo pa res suh zrak v stanovanju, tako da tudi jaz hodim piti, sploh ko neham dojit. Tako da verjamem, da bi bila lahko tudi otroka žejna. Štorkljica, jaz vedno nesem en komplet oblačil s sabo, ko kam gremo. Izkušnje delajo svoje. Mis, frutka jaz Lanu še nisem dala za probat, Max je pa zrastel ob njih. Ni hotel ničesar drugega niti probat, tako da sem nad domačimi kašicami obupala in začela kupovat raznorazne frutke. Sadje pa, isto, jabolko, hruška in banana je bila zaenkrat na Lanovem jedilniku. Muki, res, krasna vabila. Prava mojstrica si.