|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.4.2007 10:09:28   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa sem si dala ime po tisti češki pravljici Arabela.... a se jo še spomnite? Ste jo gledale' Miodve s ssestro sva bili ful navdušeni ko sva bili mali.... user posted image

Kaj je to za pravljice...nekak mi ne kapne?
Aja pa lahko tako majhni staknejo že to 5.bolezen? Sem mislila da to bolj tam proti enemu letu starosti se pojavi? Ej a ni slučajno to mogoče 6.bolezemuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12251
9.4.2007 10:14:29   
moci
no, vidim, da me ne pogrešate user posted image user posted image user posted image
jaz pa preživljam absitnenčno krizo. računalnik je v bolnici. je mel 17 virusov in se ni dalo vse brisat.
zdaj pa gostujem, komaj sem vas mal prebrala. pa moram že it...

mi smo ok, samo spet ne spimo user posted image sem jezna kot user posted image

mis, oreščke naroča nanica, štorkljica, komaj sem ugotovila za kaj gre, sploh nisem videla nika, sem avtomatsko sliko povezala z amazonouser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12252
9.4.2007 10:15:31   
moci
aja, slike še ne morem popravit, nimam slik. bom potem.
predstavljajte si pomlad, čudovit travnik... user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12253
9.4.2007 10:55:14   
štorkljica
Moci ne popravljat avatarja, meni je ZAKON!!! Res, prav poseben, nihče nima takegam, prav umetniški.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12254
9.4.2007 11:17:47   
nanica
moci, seveda te pogrešamo
sem se že spraševala, kje se skrivate oz. kam ste se odpravili čez praznike
naj računalnik čimprej okreva

in vsem hvala za čestitke za prvo prespano nol, danes ni bilo čistio tako, zbudil se je ob pol dveh, potem sem ga pa kar pri nama pustila in je jedel oz. pil, če je hotel, jaz se nič ne spomnim do pol sedmih, ko je vstal z očijem, mami je pa še malo pospalauser posted image user posted image user posted image  in ko sem vstala, sem imela tako meglen vid, da še foruma nisem mogla prebrati, si morate misliti, katastrofauser posted image

čestitke vsem polletnikom, tudi mi se bližamo tortici

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 12255
9.4.2007 13:44:55   
altati

In to je naše praznovanje Jaševega pol leta....

Lep praznični ponedeljek vsem skupaj!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12256
9.4.2007 14:21:26   
štorkljica
Altati, lepo da praznujete, samo slikice pa ni goruser posted image   Ali jo pa meni noče pokazat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12257
9.4.2007 14:34:23   
altati
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

zdaj pa so....vmes je T2 padeluser posted image

ko sem jih ravno lepila.....

kaj pravite, a bi kaj iztržila za moje otročičkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 9.4.2007 14:36:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 12258
9.4.2007 14:36:17   
altati
pa še dve iz današnjega dne:

user posted image

user posted image

fotke so narejene z gsm-jem, zato niso najlepše....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12259
9.4.2007 14:46:49   
altati
aja, videla sem da ste se govorile tudi o dajanju noge v usta.
Jaša jo da že kakšnih 14 dni...in prav navdušeno cuza svoje nožne prstkeuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12260
9.4.2007 17:51:33   
altati
Amazona, zakaj si se mi spremenila v Štorkljicouser posted image ?
Amazona me je spominjala na eno veliko anakondo, zdaj se mi pa spremeniš v nežno, belo, krilato  bitje, ki prinaša dojenčkeuser posted image user posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12261
9.4.2007 18:05:54   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Amazona, zakaj si se mi spremenila v Štorkljicouser posted image ?
Amazona me je spominjala na eno veliko anakondo, zdaj se mi pa spremeniš v nežno, belo, krilato  bitje, ki prinaša dojenčkeuser posted image user posted image ?

Kaj a zdaj boste pa pogrešale moj star nickuser posted image   Je pa res preskok,danes sem že 2x vtipkala amazona na prijavouser posted image

Samo Jaša je pa taki luškan debelinko, kaka lepa lička mauser posted image  Pa tak dobrovoljček zgleda, sicer pa ni čudno ko ma pa taki super sestrici zravenuser posted image  Kaka je bla tortica? Jo je tudi naskrivaj pomljaskal kot zajčeka?
Se mi zdi da je starejši sestrici podoben, al se motim?

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 9.4.2007 18:06:54 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12262
9.4.2007 18:18:33   
altati
Podoben je Tii (tisti, ki ga ima v naročju, naši sredinki). Ona je bila popolnoma enaka, v tej starosti. Tara je temnolasa, temnooka, Tia je paplavooka in blond, tako kot naš Jaša. Tudi vizualno sta v isti starosti popolnoma identična. Če bi pogledal njuni sliki, ne bi vedel kdo je kdo. Tara je bila pa popolnoma drugačna.

Ja, res pogrešam tvoj stari nickuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12263
9.4.2007 18:19:19   
altati
Jaša se pa itak ne zna jokat, se vedno smeji....saj kaj pa mu je hudega ob treh ženskahuser posted image user posted image .

Tortica je bila pa iz biskvitnega testa z lešniki, krema je iz vanilijevega pudinga, masla in lešnikov in premazana s smetano...Njamiuser posted image !
Jaša jo je samo gledal, dobi jo pa enkrat ponočiuser posted image .

< Sporočilo je popravil altati -- 9.4.2007 18:20:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 12264
9.4.2007 18:32:47   
nanica
A katera ve, za kateri datum smo se odločile za živalski vrt, a za 19. april?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12265
9.4.2007 18:34:02   
Maxica
Ku kuc. Kakšen lep dan, kajne?! Jaz imam zdaj čez eno uro pilates, ker nam je v soboto zaradi praznika odpadel. Sicer smo uspešno pokosili, obiski uspeli brez problemov. Ima pa Lan danes spet bolj neješč danuser posted image , sem prej že res skoraj živčnega fasala. Je tudi mož videl, da sploh noče jesti.user posted image  Kr neki. Res ne vem, a dobi v tistih živčnih požirkih dovolj, da potem preživi štiri ure brez, al kva.user posted image  Cvetača mu sploh ni pasala, je vse zbljuval ven, tako da sem mu spet dala hruško s suho slivo, je pa kr neki pojedel. Nič, jutri ga bom nesla stehtat, da vsaj vidim, a se na tak način kaj redi ali ne.
Pa včeraj, ko je jedel rižolino, in seveda mu je vse teklo po bradi, ker res grdo je, je v momentu postal totalno flekast, ampak samo tam, kjer je bil umazan od rižolina. Tako da sem ga potem hitro šla sprat, pa malo s kamilicami oprala, in je bilo hitro bolje. Danes pa spet. Ga je tašča pestovala, pa se je ful slinil in spet tam, kjer je bil moker od sline, postal čisto rdeč, flekast. Za kakšnih 10 minut, pa je izginilo.user posted image  Je še katera kaj takega opazila, bi bila lahko to kakšna alergija nebodigatreba?
Eh, sem res slabe volje, zaradi te (ne)ješčnosti, pišuka, se cel dan samo s tem ukvarjam.user posted image
Štorkljica, sploh nisem opazila novega nicka, ker sem vedno samo avatar gledala. Se bomo že navadile.user posted image
Arabela, ja, tiste nadaljevanke se spomnim.user posted image user posted image user posted image
Altati, super ste, čestitke za praznovanje. Sam mamice nikjer ne opazim.user posted image user posted image  Jaša je pa tudi smejčko na kvadrat.user posted image
Beki, tudi vidve sta pravi pozerki, luštni.user posted image
Moci, tudi jaz sem opazila, da te nekam dolgo ni med nami. Čimprej porihtajte.user posted image
Dieta, sem za. Ena taka za ene dve, tri kile, sem takoj zraven.user posted image  Kdaj torej začnemo?
Arabela, Katarinca je pa tudi že prava punca, res, kako pozira.user posted image
Štorkljica, 3MD dieta je tista 90 dnevna, oz. trimesečna dieta.
Mis, čaj imam jaz za Lana instant ali pa v vrečki bebi čaj.
Glede pitja ponoči - pri nas Max vzame eno flaško čaja pred spanjem k postelji, vendar pije le pred spanjem, ponoči se ne zbuja. Edino če me sliši, da vstanem, potem kdaj prosi za čaj, ampak redko redko. Imamo pa res suh zrak v stanovanju, tako da tudi jaz hodim piti, sploh ko neham dojit. Tako da verjamem, da bi bila lahko tudi otroka žejna.
Štorkljica, jaz vedno nesem en komplet oblačil s sabo, ko kam gremo. Izkušnje delajo svoje.user posted image
Mis, frutka jaz Lanu še nisem dala za probat, Max je pa zrastel ob njih. Ni hotel ničesar drugega niti probat, tako da sem nad domačimi kašicami obupala in začela kupovat raznorazne frutke. Sadje pa, isto, jabolko, hruška in banana je bila zaenkrat na Lanovem jedilniku.
Muki, res, krasna vabila. Prava mojstrica si.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 12266
9.4.2007 18:45:06   
piskot
Cer.

Cestitke obema polletnikoma.

Tako, preziveli lep dan na bledu pri prijateljici. ampak kaksna kolona avtomobilov se je valila proti bledu. sploh nismo sli okrog jezera, ker bi po mojem samo slalom vozili med sprehajalci. smo se odlocili za sprehod do ribnega in je bilo prav poletno. tudi martin je mislil tako, zato se je celo pot pritozeval v vozicku in smo se potem nosili ... in nosili ... in nosili.

ce bodo taki dnevi, a jim boste se zabice gor dajale? mi smo ga imeli danes v zabicah in ternerki, pa se mi je zdelo, da mu je ful vroce.

meni je pa zdaj zmanjkalo idej pri uvajanju hrane. mogoce jutri poskusiva slive. potem pa riz in polenta prideta na vrsto. tole rizevo kasico ima pa tako rad, da se kar trese ko jo je. noro.

se vedno pa cakamo kaksen zob.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12267
9.4.2007 18:59:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, super ste, čestitke za praznovanje. Sam mamice nikjer ne opazim.user posted image user posted image   

Maxica, mamica žal ni za na fotko. Bi vse pokvarilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12268
9.4.2007 19:00:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ce bodo taki dnevi, a jim boste se zabice gor dajale? mi smo ga imeli danes v zabicah in ternerki, pa se mi je zdelo, da mu je ful vroce.

Jaz ga nisem imela v žabicah (ne v soboto in ne danes). Samo spodnji del trenirke, kratke nogavičke, bodi brez rokavov in bodi z rokavčki, Pa kapico s šilkom (platneno, čisto lahko, bolj zaradi senčke).

Ker če jaz skačem okrog v kratkih rokavah in lahkih letnih hlačah, ne morem njemu natakniti žab. Če je senčka in če spi, ga rajši pokrijem s tanko dekico, da jo lahko umaknem, če pribija sonce.

< Sporočilo je popravil altati -- 9.4.2007 19:01:34 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12269
9.4.2007 19:29:51   
Arabela
Štorkljica, jaz sem Katarino vedno imela v športnem delu vozeka, košare nismo imeli... je ona ful radovedna in sem jo kar hitro malce dvignila, če pa zaspi pa jo dol spustim... ampak ta vozek imam pri mojih starših in jo v njem hranimo tako da je še bolj dvignjena...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12270
9.4.2007 19:30:48   
Arabela
5.bolezen je podobna 6.bolezni, vendar nima vročine.... tako so meni dejali... mala zaenkrat ni nič flekasta...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12271
9.4.2007 19:33:27   
Arabela
Mi pa smo imeli danes čudovit izlet po Pohorju... ampak smo pa hodili po snegu...user posted image ... ja na Pohorju je še sneg, me je kar malce presenetilo... Mala je ful uživala v nahrbtniku, je v njem tudi zaspala.. ko pa smo imeli počitek pri ČRnem jezeru, pa se je mala pokakala (no vsaj čulo se je tako).. pa sva se kar na prostem previli.... nato še podojili... in marš naprej...
Mala je bila pravi cuker, nič tečkala, gledala naokrog in pozdravljala z juckanjem pohodnike...  ja juckala in špukala... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12272
9.4.2007 19:34:47   
Arabela
ALtati, vsi trije tvoji pamžeki so ČUDOVITI!!!.... pravi lepotici in lepotec!!!!

Beki malecka
Tinkara pa prava pozerka!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12273
9.4.2007 19:37:31   
Arabela
MAxica, naša tudi še vedno slabo papa.... pa malce zaprta je, zdaj je že drugi dan pokakala ful malo pa malo trdo... jutri bodo res slive na vrsti...
Na začetku uvajajanja mi je ful več pojedla, zdaj pa se zaštarta kot da je ful lačna, odpira usta... nato pa blokada in ni šans da dobi kaj notri.. pa jo potem kasneje podojim...
Danes se je naprimer čez cel dan 1x dojila in pojedla eno kašico hippovo 190g... user posted image ... no pa četrt
žemljice, pa 1.5dcl čaja... pa je ful vesela in nič ne kaže da je lačna...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12274
9.4.2007 20:05:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Danes se je naprimer čez cel dan 1x dojila in pojedla eno kašico hippovo 190g... user posted image ... no pa četrt
žemljice, pa 1.5dcl čaja... pa je ful vesela in nič ne kaže da je lačna...

Moj Jaša se je pa danes ene 8x podojil in to je touser posted image ...pa se danes sigurno še bo 1x (okrog 23h). Kako različni so naši mladički.....za žlico pa še vedno ne dopre ust. In tudi ne za kozarček!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  489 490 [491] 492 493   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?