|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.4.2007 20:06:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa sem si dala ime po tisti češki pravljici Arabela.... a se jo še spomnite? Ste jo gledale' Miodve s ssestro sva bili ful navdušeni ko sva bili mali.... user posted image

Kaj je to za pravljice...nekak mi ne kapne?

Arabela, a ni bil v tej pravljici tudi Rumbarakuser posted image ? Jaz sem jo tudi oboževala....

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12276
9.4.2007 20:09:25   
beki24
Altati- kaj pa če žlico v folijo zavije, da se bo svetila, mogoče mu bo pa zanimivo!!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12277
9.4.2007 20:18:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati- kaj pa če žlico v folijo zavije, da se bo svetila, mogoče mu bo pa zanimivo!!user posted image

a v tisto od čokoladnega zajca? Bom poskusila, okuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12278
9.4.2007 20:46:32   
@lina
Čestitke Jaši in Tinkari za 1/2 svečke!user posted image user posted image

Fotke so ful luštne - Arabela, Beki, altati...res so sami smejkoti...user posted image  Moje malo dete se lahko smeje na vsa usta, ampak ko pa nad sabo zagleda mamo z eno čudno stvarjo v rokah, ki se po možnosti še zabliska, se vsi nasmehi nehajo in pridejo taki začudeni frisi na fotkah user posted image user posted image

Arabela - a je to tista nadaljevanka, ko je imela čarobni pristan, ki ga je obračala... Jaz se tud spomnem... Ful sem not padla, al kako bi najbolj to opisala - hotela sem imeti frizuro kot Arabela, kolikokrat sem se igrala, da sem Arabela in imela tak prstan kot ona user posted image user posted image  Potem, čez nekaj časa in kar nekaj let se mi zdi, so to nadaljevanko ponavljali - malo sem gledala in se čudila, kaj neki mi je bilo tako blazno všeč user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12279
9.4.2007 20:50:50   
Anonimen
Arabela - a je to tista nadaljevanka, ko je imela čarobni pristan

ja jz se tud spomnem,,ali ni bila to v češkem jeziku??

sicer pa djte mi napisat kako jih oblečete za ven ko je že tako sonce???'?

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12280
9.4.2007 20:51:29   
Anonimen
četitke vsem polletnikom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12281
9.4.2007 20:53:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

kaj ko bi na prejšnjo stran pogledala, ko sem jaz Piškotu to pisalauser posted image user posted image ?

Bodi brez rokavčkov, bodi z dolgimi rokavčki, hlačke od trenirke in kratke nogavičke. Pa tanko kapico s šilkom za senčko. In to je vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12282
9.4.2007 20:55:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kaj ko bi na prejšnjo stran pogledala, ko sem jaz Piškotu to pisalauser posted image user posted image ?

Bodi brez rokavčkov, bodi z dolgimi rokavčki, hlačke od trenirke in kratke nogavičke. Pa tanko kapico s šilkom za senčko. In to je vse!

joj nism vidla...soryuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12283
9.4.2007 21:00:04   
Anonimen
torej ti daš v bistvu 2 bodija.al kako ..ali ni premalo...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12284
9.4.2007 21:08:18   
altati

torej ti daš v bistvu 2 bodija.al kako ..ali ni premalo...?

ja, dva bodija.
Kot bi mu dala spodnjo majico in majico z dolgimi rokavi čez.
Meni se ne zdi premalo, danes je bilo na soncu krepko čez 20 stopinj.
sama sem bila v kratkih rokavih.
Jaz se ravnam po sebi.
Imam pa vedno s seboj tanko dekico in če se mi zdi da mu je hladno, ga pokrijem. Pa zgornji del trenirke voziva s seboj v vozičku in če oz. ko se shladi, mu ga oblečem.
škorpijonček - kako si bila pa ti danes oblečena? Otroka ne smeš oblačiti veliko več kot sebe, ga boš pregrela...njemu je ravno tako vroče na soncu kot tebi! Verjemi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12285
9.4.2007 21:22:18   
Anonimen
no sj ga nism glih v bundo dala....ampak mela sem čez še puloverček,,,,pa mislim da mu je bilo res mal vroče..aja pa žabce..a jih vi ne dajtee..sicer je pa pri nas tudi poihalo dones..tk da....user posted image   joj sploh nimam občutka zdj po porodu meni je itak skos full vroče...ne vem no...včasih me pa full zebe..vmesnega stanja sploh ni,,,tk ga ga pol tud zlo težko napravm k mislim da pač al ga bo zeblo al mu bo pa prevroče..je pa res tud to da če ga maš v vozku on leži/sedi ti pa hodš..in se tud prej ogreješ..ahuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 12286
9.4.2007 21:30:14   
altati

no sj ga nism glih v bundo dala....ampak mela sem čez še puloverček,,,,pa mislim da mu je bilo res mal vroče..aja pa žabce..a jih vi ne dajtee..sicer je pa pri nas tudi poihalo dones..tk da....user posted image   joj sploh nimam občutka zdj po porodu meni je itak skos full vroče...ne vem no...včasih me pa full zebe..vmesnega stanja sploh ni,,,tk ga ga pol tud zlo težko napravm k mislim da pač al ga bo zeblo al mu bo pa prevroče..je pa res tud to da če ga maš v vozku on leži/sedi ti pa hodš..in se tud prej ogreješ..ahuser posted image user posted image

Jaz mu ne dajem žabic, zdaj ko je tako vroče. Ne danes in ne v soboto.Samo nogavičke.
Škorpijonček, on leži na toplem, v vozičku, ki je obložen z blagom. V vozičku je streha, to pomeni, da če je streha potegnjena, njemu ne piha. Piha tebi!Daj roko v voziček k njemu in boš videla, da je notri še topleje, ker se streha segreje, veter pa ne piha k njemu. Tako da mu je lahko še bolj vroče kot tebi! Moj Jaša je še tako bil poten, ko sem ga dvignila iz vozička.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12287
9.4.2007 21:33:09   
frrrr
hm, kje začet?

najprej Evik - kako je bilo na plavanju?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12288
9.4.2007 21:33:38   
viv_
Čer vsem!

Evo po praznikih... ene 5 kg mam več user posted image

Se pa mal načrtno odvajam od RR, k mam ene hude plane user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12289
9.4.2007 21:37:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Evo po praznikih... ene 5 kg mam več user posted image

Samo toliko????? Jaz jih imam + 7 kg!

Se pa mal načrtno odvajam od RR, k mam ene hude plane user posted image

Ti si strašna, ti si grozna, jaz te ne maram večuser posted image ....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12290
9.4.2007 21:40:18   
Maxica

Danes se je naprimer čez cel dan 1x dojila in pojedla eno kašico hippovo 190g... user posted image ... no pa četrt
žemljice, pa 1.5dcl čaja... pa je ful vesela in nič ne kaže da je lačna...

Moj Jaša se je pa danes ene 8x podojil in to je touser posted image ...pa se danes sigurno še bo 1x (okrog 23h). Kako različni so naši mladički.....za žlico pa še vedno ne dopre ust. In tudi ne za kozarček!

Arabela, pol je zgleda nekaj v zraku, nad nami in vami.user posted image  Saj lih to je zanimivo in sva z možem prej govorila. Da je Lan ful aktiven, nasmejan, čist ok pravzaprav, edino je manj(kratuser posted image ) kot sicer. Pa skoraj vsak podoj je na prisilo, no. Ampak vidve sta itak že tolk naprej, da sta že na žemljici, midva sva šele pri uvajanju.

Altati, praviš 8x podojil, koliko pa traja pri vama en podoj? Je to res orng obrok, da vleče, ali pa samo malo pocerta, 5 minut za odžejat, pa je? Ker midva sva se priklopila tudi ene 20x, ampak da je pa mamica zadovoljna s podojemuser posted image , so bili pa le kakšni trije, štirje morda v celem dnevu. Plus sto enih čudnih živčnih priklapljanj.user posted image
Evo, zdaj sva spet jedla rižolino, pa je kar lepo odpiral usta en čas, seveda potem gre vedno po celem obrazu ta rižolino, in je spet postal ves flekast.user posted image  Ne vem, a mu to draži kožo al kva? Pa ga jeva več kot en teden že, pa se je šele sedaj to pojavilo. Pride in izgine po kakšnih 10,15 minutah. Čisto ravno, niso pikice. A je dobro, da to zdravnici kaj omenim?

Oblečen je bil pa pri nas danes v ene žabice in en bodi z dolgimi rokavi, eno majčko, čez pa en tak kombinezonček iz flisa. Šli smo sicer bolj zgodaj, bilo je kakih 17 stopinj, pri nas pa itak vedno piha, v senci je bilo res bolj hladno. Mi smo na 600 metrov nadmorske višine in vedno piha, tako da ga ne upam še najbolj sleči. Sem bila pa tudi jaz v majčki z dolgimi rokavi in eni jaknici.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12291
9.4.2007 21:43:59   
Maxica
Evik, pozdravljena, napiši kaj, nooooooo.user posted image
Viv, ne verjamem, pa Altati tebi tudi ne. Dokaze prosim. (o + kilogramih seveda)user posted image
Viv, vse smo že imele ene težke plane, kako se bomo odvajale od RR, pa ne uspe. Verjemi nam, ti kar bodi pri nas, ker te vedno zelo rade beremo.user posted image
Jaz pa moram reči, da niti nisem pretiravala s hrano med prazniki. Seveda smo jedli na obiskih, ampak ne pretirano, no. Čokolade iz pirhov imamo itak za izvoz v hladilniku, kruha nam je ostalo še skoraj cel hleb, ki smo ga kupili v soboto, danes sem bila še na pilatesu, tako da se kar cool počutim. Na tehtnico pa nisem stopila, to pa priznam. Sobota je dan za tehtanje.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12292
9.4.2007 21:45:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Danes se je naprimer čez cel dan 1x dojila in pojedla eno kašico hippovo 190g... user posted image ... no pa četrt
žemljice, pa 1.5dcl čaja... pa je ful vesela in nič ne kaže da je lačna...

Moj Jaša se je pa danes ene 8x podojil in to je touser posted image ...pa se danes sigurno še bo 1x (okrog 23h). Kako različni so naši mladički.....za žlico pa še vedno ne dopre ust. In tudi ne za kozarček!

Arabela, pol je zgleda nekaj v zraku, nad nami in vami.user posted image  Saj lih to je zanimivo in sva z možem prej govorila. Da je Lan ful aktiven, nasmejan, čist ok pravzaprav, edino je manj(kratuser posted image ) kot sicer. Pa skoraj vsak podoj je na prisilo, no. Ampak vidve sta itak že tolk naprej, da sta že na žemljici, midva sva šele pri uvajanju.

Altati, praviš 8x podojil, koliko pa traja pri vama en podoj? Je to res orng obrok, da vleče, ali pa samo malo pocerta, 5 minut za odžejat, pa je? Ker midva sva se priklopila tudi ene 20x, ampak da je pa mamica zadovoljna s podojemuser posted image , so bili pa le kakšni trije, štirje morda v celem dnevu. Plus sto enih čudnih živčnih priklapljanj.user posted image

To je takšen podoj, da sprazni dojko, da v bistvu zraven skoraj zaspi....In se naje za naslednji 2 uri.

Evo, zdaj sva spet jedla rižolino, pa je kar lepo odpiral usta en čas, seveda potem gre vedno po celem obrazu ta rižolino, in je spet postal ves flekast.user posted image  Ne vem, a mu to draži kožo al kva? Pa ga jeva več kot en teden že, pa se je šele sedaj to pojavilo. Pride in izgine po kakšnih 10,15 minutah. Čisto ravno, niso pikice. A je dobro, da to zdravnici kaj omenim?

Jaz bi ji. Laho gre tudi za alergijo, ni pa nujno. vsekakor bi omenila. ker pikice okrog ust so tudi lahko znak alergije, v stiku s hrano, seveda. Ni pa to nujno, tako da ne bit panična, nič živčna. Bolje preventiva, kot kurativa, a ne?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12293
9.4.2007 21:48:32   
frrrr
zdej pa dalje:

altati+Jaša - čestitke za pol svečke!
beki+Tinkara - čestitke za pol svečke!

Maxica - tudi Jaša dobi flekece po bradi po rižolinu - ne vem, js ga hitro umijem, pa izginejo tako kot si ti napisala, v roku 10ih minut.

muki - js sm bla zdej 2x v Snoviku, sm drgač bolj na vaše Moravske navajena user posted image mi je bilo pa kr všeč, pa tut osebje zelo prijazno... narava je pa tut lepa, pomoje je veliko pohodniških poti okrog

tabelca z merami - zobke sm že vpisala, tudi prvi korak bom (štorkljica, hvala tudi za to idejo)... kr z idejami na plan, sm odprta user posted image

moci - nism te utegnila pogrešit, ker me skor ni na RR... a si ti mene med branjem kaj pogrešila user posted image

Jaša, Katarina in Tinkara - sami luštni otroci... valjda, če so pa naši user posted image altati, tut Tia in Tara Petra sta pravi princeski

prstki na nogah - v soboto na morju jih je prvič vtaknil tut v usta... prej je le močil stopala pajackov user posted image

oblačenje - js Jašo oblečem nekako tako kot sebe... no, če imam js kratke rokave, ima on body na dolge rokave... na morju je imel le body na dolge rokave in hlačke s stopali + kapo... danes sm mu pa še vetrovko oblekla, ker sm jo tut js... no, js sm imela pod njo le kratke rokave, on pač body na dolge rokave...

mi imeli uspešen dan... že včeraj sva z možem ogromno naredila (malenkosti po hiši, ki so čakale na prosti čas), danes pa spet... okrog poldneva je Jaša spal v svoji sobi celo uro in pol (prvič!), midva sva pa delala... js sm pripravljala kosilo (goveje zrezke v omaki in krompir), pa tortico pacala (smo mau pohiteli za pol svečke, ker jutri in v sredo ne bom imela časa), perilo vmes obešala... mali pa kr spal... pol je pa mož pred hišo rihtal, js sm pa pomila po tleh (Jaša spet spal) in ko se je zbudil, sva šla na sprehod...
uvajanje GH - danes smo prvič poskusili krompir... okušanje je bilo ok, se je smejčkal zraven... ko naj bi pa požrl, ga je pa tolk dvignilo, da je še mlekec izpred dveh ur vrgel nazaj user posted image nasveti? jutri mu ne bom žličke kazala, da se mu ne priskuti, potem bova pa spet poskusila... sem ga zmehčala z vilico... bi morala še malo svojega mleka dodat, da bi bilo bolj redko za prvič? help!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12294
9.4.2007 21:52:26   
frrrr
Maxica, men se tut zdi, da od sobote dalje Jaša skor nič ne je... med podoji je najmanjša razlika 3 ure, pa še to se mi zdi, da samo malo potegne in niti na pol ne sprazni joške user posted image je pa dobrovoljček in nič ne kaže na to, da bi imel premalo... se mi zdi, da se je prejšnji teden full potegnil, ker so mu vsi bodyji 74 premajhni, 80ke pa tko tko... mogoče imam ravno zaradi tega občutek, da nič ne je, ker je teden prej full papcal user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12295
9.4.2007 21:52:43   
Maxica
Frrrr, evo, pol je pa res nekaj na rižolinu, no. user posted image
V zelenjavo pa jaz vedno gurmansko prispevam še malo svojega mleka. Lahko daš ali vodo, v kateri se je zelenjava kuhala, ali pa svoje mleko oz.adaptirano. Pa naj bo za začetek čim bolj tekoče. Jaz sem res začela dajati hrano na prst, ker Lan da v usta vse drugo, razen žličke. In prst kar pali, res. Probaj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12296
9.4.2007 21:56:01   
mis
Samo na hitro, šibam spat. Danes so na obisku moji starši. Sva šla popoldan z možem fuzbal špilat, moja mami je pa Tino merkala. Pa je spala, pol pa kar nekaj jokala. K sreči proti koncu, tako da sem v bistvu uro in pol špilala fuzbal. Noro sem se zlaufala.

Mala je danes jedla cvetačo in krompir. Noro dobro. Pa spila je dober dl čaja. Prvič, da lahko rečem da je pila. Jutri pa grem po tist lonček da vidim...

Frrrr, jaz zaenkrat vse z vodo zalijem da je bolj redko.

oblečem jo v bodi z rokavi, majčko, bombažne žabice in tanke hlačke. Potem pa odvisno od mraza. Nekak pa je ne upam met brez kapice. Bombažne. mal zapiha pa se mi zdi kar preveč za ušesa. Kaj pa vem.

Nočko, jutri se vam več posvetim. sem rekla da bom ob 22h v posteljiuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12297
9.4.2007 21:56:50   
Pikabu
En lep dober večer.

Jaz sem pa prišla malo zatežit. Sicer je za nami res lep dan, ampak že cel dan razmišljam, kaj čem jutri začeti delat, da se znebim kakšnega kg. Sem se že čisto odločila, da se grem 90 dnevno dieto, sem si izračunala, da mi zadnji vodni dan pride ranvo dan pred morjem. user posted image user posted image user posted image Da potem na morju lahko vse nazaj dobim. user posted image user posted image user posted image Ampak to je tako mučno kuhat, moža težko obremenjujem s tem, čeprav mu ne bi nič škodilo, če kaj zgubi, ampak glede na njegovo službo, je res težko izvedljivo. Razmišljam, da bi si pripravila stroga pravila in se jih skušala držati, ampak to ne vem, koliko časa bi me res držalo, iz izkušenj se mi zdi, da bi hitro začela popuščati. user posted image Pa saj sem že rekla, da se ne bom sekirala, ampak potem dam pa kakšno stvar nase, pa tisti šlaufi, pa..... Jutri na forumu hujšanje začne nova skupina, sem imela že napisano sporočilo, da se pridružim, pa sem potem spet razmišljala, kako bi to zneslo, pa nisem nič napisala. Mah, to je kar nekaj. user posted image

Drugače je pa za nami res lep dan. Mi je bilo všeč, ker je bilo tako toplo. Zdaj sem pa malo utrujena. Grem še možu težit, česa naj se lotim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12298
9.4.2007 21:58:53   
frrrr
viv, tut js sm že orng bluzila o odvajanju RR in uspešno opravljenih izpitih user posted image no, me še čakajo user posted image

slikico tortice vam kasneje pripopam... sva z možem prišla domov in navalila do hladilnika - hitro sliknit, ker potem sva je več kot pol zmazala... glih 3je kosi za moževo babico, taščo in tasta so še ostali... glede na to, da nisva imela takih obilnih zajtrkov in kosil zaradi praznikov, sva se pa z drugo hrano tolk bolj basala user posted image
moci
, evo tut js se redim user posted image

dieta - js bi se mogla resno it eno tako dieto, ki v bistvu ni dieta, je le prepoved papcanja enormnih količin sladkarij... Pikabu, ti praviš, da to nuca, a ne... sam nisem karakter user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12299
9.4.2007 22:02:00   
Maxica
Pikabu, premisli, kaj je tvoja najbolj šibka točka oz. katera stvar se ti zdi, da ti drži kile gor, namesto da bi šle dol. Jaz npr. vem, da ne bi smela zvečer žvečit kr neki brezveze, pa bi bilo veliko bolje. Ampak jaz dopoldne npr. lahko zdržim brez hrane do kosila magari. In bi samo to morala obrniti. Pred leti sem kar en čas držala, da nisem jedla po 18h zvečer. Ničesar.
Pa se probaj ne vem držati, da poješ samo pet piškotov (na primer, ne vem, kaj te muči najbolj), ostalo bo pa sadje. Da si zadaš eno tako nalogo, ne kar odsekat, ne vem, od jutri naprej nobene sladkarije več, ker to zihr potem ne boš uspela. Vem po sebi.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?