Pikabu
|
Muki, si še kje tukaj? Ah, si bom raje to veselje z zvezdicami še malo pustila za kasneje. Amazona, Muki, jaz sem za, da se nekaj lotimo, ampak tokrat resno. Saj jaz se moram res v roke vzeti. Se mi zdi, da smo se že tolikokrat lotile, pa potem ni bilo nič. Orbitrek jaz že imam, zdaj sem ravno dol prišla, pridno telovadila 20 minut. To sem si zdaj našla sistem, da mi hitro mine in sploh ni problem, bolj je problem čez dan kaj migati, ker kar ne znese, zvečer sem pa bolj utrujena, pa je potem toliko težje se prepričat, da se spravim gor. Zdaj pa res čutim, da moram s hrano nekaj narediti. Če se odpovem sladkarijam, je še hujše, ker me potem to ves čas mori, pa sem samo živčna. Morala bi najti eno alternativo, ko lahko vsaj kaj malega dam v usta, pa da se ne pozna. 3MD je v redu zato, ker imaš na 4 dni dovoljeno. Drugače mi pa tisto s sadjem do 12-ih ni težko, sem vse do nosečnosti z Maksom tako jedla, potem sem pa zaradi sladkorne morala začeti jesti normalne zajtrke. Drugače je pa pri meni Muki isto, ko pridemo s sprehoda, sem tako lačna, pa si rečem, da bom samo nekaj na hitro, da otroke popedenam, potem bom pa sama kaj primernega jedla, pa ta čas toliko nabašem vase, vse, kar na hitro pride pod roko, da potem nisem več drugih stvari lačna. Tisto na hitro je najbolj priročna ravno skadkarija. Ful bi rada nekaj takega, da se ne bi bilo treba odpovedovati, pa da bi vseeno šlo dol. Jah, kdo pa ne bi, kajne? Drugače je pa pri meni tudi problem kosilom. Mož pride tako pozno domov, da je tisto v bistvu bolj večerja, jaz se pa vmes nabašem z drugimi stvarmi, potem pa še kosilo, pa smo tam. Da bi pa dvakrat kuhala, pa ni šans. Tisto, da bi za nas skuhala prej, pa bi možu samo pogrela, mi pa tudi ni. Bi bila pa mogoče primerna tudi dieta od moje sladkorne, samo tam je pa res nič sladkarij, ta pride v poštevm samo v primeru nosečnosti. Na ta račun sem jaz pri Maksu prve tri mesece shujšala za 6 kg. Oh, ko bi zdaj tudi.... OK. Ne bom več bluzila s tem. Nekaj bomo že našle, kajne? Zdaj grem pa res spat. Lahko noč.