nanica
|
no, pa smo tudi mi zaspali, danes je šlo bolj počasi kot ponavadi sva bila na telovadbi in sprehodu po ljubljani s prijateljico in sedemmesečnikom, mogoče ju pripeljem na srečanje v zoo, saj lahko, ane tudi jaz se že veselim srečanja , me zanima, če bo Blaž kaj gledal živali, ali bo samo spal, kot ponavadi spi na srečanjih s prijateljicami in prijateljčki, tudi danes sta s Tristanom oba spala, mamici sta se pa načvekali moci, a si za kakšen sprehod? dej pokliči beki24, a nisi rekla, da boš tudi ti kaj prišla v naše konce? aja, v petek grem pa v waldorfski vrtec, imajo popoldan odprtih vrat, pa gremo malo pofirbcat če še katero zanima, naj mi piše za več podrobnosti so pa v podutiku odprli veganski vrtec modir škratek, ampak je pasje drag, 5000 sit na dan, ker nima še nobene podpore države oz. občin. ampak ko sem brala njihpv program, me niso prepričali, sem dobila občutek, da jim je prehrana najbolj važna, vzgoja pa malo manj kam boste pa ve dale malčke in malčice jeseni? vem, da je še dosti časa, ampak se moramo počasi pripraviti, saj gredo v varstvo že čez šest mesecev, jao jao, kako bo to hitro