|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
10.4.2007 10:42:32   
beki24
ojla

Jst pa šport- ne vem, se še nisva dodobra seznanila, nekako si nisva simpatična in se potem raje ogibava eden drugemuuser posted image

Moja dieta je samo manj žri+ absolutno črtaj čokolado!!user posted image

Ja Pikabu- tista ideja z ribicami je tudi meni ful všeč, upam, da se bom to še spomnila potem, ko bomo mi na temuser posted image

Tinkara pa odkar jeva GH kaka bolj pogostouser posted image - zapre jo korenček ( pa ne tako da ne gre kakat, gre ene 2x bolj gostouser posted image ), medtem ko, če je banano in jabolko se potem v 1 uri ene 4x pokakauser posted image - v glavnem meni ni nič jasno
A so marelice kaj alergene, pa borovnice- al pa če kej zvijajo??? ( za kašice sprašujem??), v glavnem hruška jo je ful napela in zvijala- a to potem mine al kako- kdaj naj spet probam????
Sem pa ugotovila, da sem ful lena, ji kr neki te kupljene kašice dajem, ker jih tako lepo je, če pa jaz kaj naredim se pa zmrdujeuser posted image - sem pa ugotovila, da raje je če je hladno (sobna temp), kot toplo- potem še kar nekaj poje- no mleko mora biti pa še zmeraj toplo!!

Maxica- sej ko greš po obovznici, mislim, da je oznaka za ZOO- tudi jst še nisem šla sama z avtom do tja ( po obvozniciuser posted image ), joj držim pesti, da bo lepo vreme!! A se dobimo pred vhodom ali kar notri??

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12351
10.4.2007 12:44:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja, Maxica, se strinjam, da potem samo računaš. Ampak recimo da imaš zajtrk, kosilo in večerjo in tega ne računaš, ker to je neko povprečje. Pa recimo, da si računaš te dodatke. Recimo da se omejiš na cca 500 kalorij dodatkov. Mogočeuser posted image  Kaj pa vem. Jaz še vedno pravim šport!

Težko je zajtrk, kosilo in večerja povprečje...
če jaz en dam jem samo brokoli juho za kosilo, naslednji pa zelenjavno juho + pol pretfona riževega naratska, je to daleč do povprečja....
za zajtrk pa tudi jem en dan nič, naslednji pa 3 kose potice....
jaz nisem pristaš štetja kalorij, ker to te res ubije!!!
Za šport moraš imeti pa čas...
jaz ga žal pri treh otrokih nimam, pa brez starih mam in možem, ki dela vsak dan do 17h....moj šport je vozičkanjeuser posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12352
10.4.2007 14:19:59   
Arabela
Midve namesto da bi pospravljale sva jo mahnili v mesto... pa spet shopping... sem dala na stran ene hlače (cargo hlače... zdaj vsaj vem kaj to so, ker sem malo zaostala za modo za 1leto..user posted image user posted image ), pa malecki sem par kašic kupila v Mullerju...

Beki, jaz ji tudi dajem kupljene kašice, predvsem te sadne (npr marelice ker jih še ni, pa borovnice sem ji dala pa je bilo vse ok), zelenjavni obrok pa ji sama skuham... saj sadje ji tudi dajem, ampak kakor nanese, ker se dosti potepava pa je kašica primerna..

Ja, pa kakale sva tudi že danes.. user posted image user posted image user posted image ... najbolj srečna je seveda mami.. bi ta drekec od sreče kar, če ne že pojedla, pa vsaj shranila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12353
10.4.2007 14:21:35   
Arabela
Beki, moje ni po nobeni hrani zvijalo, niti po hruškah.. vse lepo sprejme, samo lačna ni kaj dosti... mogoče zato ker se še vedno kar dojiva.... če pa je najbolj praktično, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12354
10.4.2007 14:45:14   
@lina
ojla... Matjaž se zahvaljuje za čestitke: ,cv.xvy<<<<<<<cx v,kmm - ste razumele?user posted image

dieta - jaz se ne bom pridružila grupnemu, khm, hujšanjuuser posted image ...prehuda bi bila zame po 18h nič jest, ko pa hodim ob polnoči spatuser posted image

Mi je pa uspelo v zadnjem mesecu zgubit še zadnje tri nosečniške kile po dieti: manj jej! kakšen dan mi ni ratalo dopoldne nič jest, mogoče samo sadje in jogurt, kosilo ob 13h, okrog 18h spet nekaj, ko mož kočerja...pa znalo se je zgodit tudi okrog 21h ali 22h kak mini prigrizek...ampak vse v majhnih dozah... Pa ker mož hujša po 3MD, imamo vsake štiri dni kak kos torte, tako da tudi sladkarij ne stradam user posted image  ampak samo - MANJ!

in ker mi je tako lepo šlo, upam da mi bo uspelo zgubit do morja še kakšne tri-štiri kilce nenosečniške zaloge...držim pesti zase in za vas!user posted image

vem pa, da ne bom nikoli več tako suha kot v srednji šoli - na 176 višine 55 kg - matr, sem bla suha, si sploh ne predstavljamuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12355
10.4.2007 15:34:28   
moci
se javljam, še vedno brez računalnika, preživljam hudo abstinenčno krizo, komaj čakam, da ga dobimo nazaj. mislim, da nisem najboljšega mojstra izbralauser posted image
čestitke mesečnikom, ki jih zamujam
in na srečanje prideva. user posted image
komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12356
10.4.2007 16:50:05   
Lu
Ojla!

Mi smo iz morja. Imeli smo se krasno. Sonce pripekalo. Malemu odmašilo nos, Maji dalo še več energije, mami in oči tudi nabrala malo energije. Res je bilo super.

Čestitke vsem mesečnikom in seveda mamicam.

Zdaj pa šibam. Imam dedija na obisku. Popravlja stroj.  Jaz pa ogromno perila za oprat user posted image user posted image user posted image

Se javim še kaj zvečer.

p.s. če je kaj nujnjega naj mi katera še enkrat napiše, ker brati vas res še nisem utegnila.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12357
10.4.2007 17:19:32   
Anonimen
Evo mene. Sem tudi nazaj. Včeraj smo bili na mega družinskem izletu na Otočcu. Vsi nabrali energijo, sploh pa škrat, saj je ponoči 1,5 ure žural. Dopoldan pa sem ugotovila zakaj. Imamo namreč belo pikico na spodnjem dlesnu. Tako, da ....ZOB PRIHAJA!!! Drugače vse po starem. Kilce niso šle ne gor, ne dol. Vreme imamo čudovito.

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12358
10.4.2007 18:36:42   
piskot
cestitam polletnikoma!

super lep dan. noc ni bila tako lepa. danasnja bo boljsa.

punce, moj otrok pa tako rad je. ko mu dam zvecer kasico se kar trese od veselja. zdaj jo poje ze 4 zlice (jedilne). a drugac te pajaci ze vedo kdaj imajo dovolj? danes je za zajtrk pojedel celo jabolko kuhano in pasirano. potem se je pa se podojil. zgleda da sem ga res stradala.

mis to sem pa zgresila, se porocis?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12359
10.4.2007 19:53:17   
moci
zdej je pa tamala 5 minut pri mami, jaz pa hop na njen računalnik user posted image
nih prstkih,mi smo imeli danes fizioterapijo, se je zoja učila sedet. sem bila pa prepiričana, da bo panika, ker dela sklece na nožnih prstkih, pa je rekla, da je to priprava za plazenje, samo da ona malo po svoje del, zaradi ekstenzije. tako da se hoče plazit, ne zna pa sedet, niti ne opazi nogicuser posted image

danes je prišla tudi patronažna in prinesla navodila za uvajanje gh in še nekaj nasvetov.

beki, meni je rekla, da če jo zvija, naj hruške ne dam same, edino s čem skupaj.

živalski vrt - mogoče bi pa lahko dobile skupinski popust pri vstopnicah? a katera ve, če to obstaja?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12360
10.4.2007 19:54:26   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cestitam polletnikoma!

super lep dan. noc ni bila tako lepa. danasnja bo boljsa.

punce, moj otrok pa tako rad je. ko mu dam zvecer kasico se kar trese od veselja. zdaj jo poje ze 4 zlice (jedilne). a drugac te pajaci ze vedo kdaj imajo dovolj? danes je za zajtrk pojedel celo jabolko kuhano in pasirano. potem se je pa se podojil. zgleda da sem ga res stradala.

mis to sem pa zgresila, se porocis?

Bravo za pridnega jedca...user posted image user posted image user posted image
Naša pa vedno manj je, najbolj ješča je zvečer ko dobi kako mlečno kašico... pa spet se vedno bolj doji...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12361
10.4.2007 19:56:31   
Arabela
PA uspelo mi je kar dosti stanovanje pospravit... čeprav je mala bila ful tečka ko jo je babica čuvala, je ves čas hotela gledat kaj počnem..

Jutri pa so na vrsti okna.... user posted image

Upam da bo noč uspešna, ker je mala spala od 18ih do 19ih... user posted image .... ne vem kaj jo je tako zmatralo.... pospravljanje verejtno...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12362
10.4.2007 20:06:31   
Maxica
Mi smo se danes po torkovo potepali, bili precej na sončku. Pri zdravniku so nam povedali, da bo Max za klopni meningitis (oz.proti) lahko cepljen šele novembra, oz. na začetku zime, ker je sedaj že pretoplo in so klopi že zunaj. Sestre od pediatrinje pa nismo dobili tam, kjer je ponavadi, tako da nismo tehtali Lana. Ma, saj danes se je še kar nekak dojil, pojedel več kot pol hruškovega frutka (ta malega), pa ene parkrat je res fajn jedel, tako da sem rekla, da bom počakala še teh 14 dni, potem je pa že posvetovalnica. Se je pa ene trikrat čisto malo malo pokakal, ampak premalo za tri dni, ko se ni. Bomo videli, če se bo še kaj. Me res kar malo skrbi, da bi premalo pojedel. Ampaka res se čisto normalno, živahno obnaša, tako da res ne vem, morda res preveč kompliciram.user posted image
Sicer se pa baje obeta res lep teden, tako da me prav veseli, da bomo lahko vozičkali cele dneve.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12363
10.4.2007 20:35:53   
Evik
čao ženske,
da ne bom tako grda pa samo brala -v as lepo pozdravljam. sem šla malo gledat kakšno finto v zvezi z gh. mali še noče hrane, sem pa včeraj začela na drug način. po dojenju pred kopanjem, ko je dobre volje se igrava s kašico in mu jo malo dajem - mu povem da bo zdaj žlička kaše in jo pokažem in malo sama pojem in pocmokam in se mi smeji, potem mu pa po žlički kaše dam vodo, da poplakne - na koncu sva mokra in popacana - ampak ne jočeva in danes je celo pogoltnil prvo žličko - mu je se mi zdi uspelo. preprosto navajam na goltanje. potem bomo pa še enkrat poskusili z zelenjavo sadjem ipd. danes sem palični mešalnik kupila pa svoj sokovnik pomila.
ja plavali smo v petek - z zamudo ker sem pozabila kje točno je dif. in tam je bila tudi vava z luko in svojim dragim, so mi zelo pomagali.
najprej se je mali ustrašil, ker je bilo tako bučno in toliko ljudi - potem pa se je privadil in ta ki uči je rekla, da mu je šlo zelo dobro. obema je bilo luštno. le nihče mu ni povedal, da naj bi bil po plavanju tako zmatran, da bi spal nekaj ur... tako da sva šla potem še na sprehod.
drugače je pa čedalje bolj luštno z njim. danes sva šla tudi malo s kengurujčkom po mestu. spi tudi lepo. čez dan včasih zjutraj potegne dve- tri ure, potem pa do večera nič - ampak v tem primeru gre zelo zgodaj že ob šestih ali pol sedmih spat...
jah - počasi bo treba delat pa hujšat - vidim da se to tudi menite. mislim - zdaj ko je treba hujšat se mi je pa apetit povečal...
lepo se imejte pa bom še malo pregledala če mate še kakšne ideje glede gh. pa tiste paparice nisem dobila - ker na oni mail ki sem ga dala ni šlo...
hmm - kje so pa zdaj zasebna sporočila - kje zdaj to pokaže.
no luštno bodite, morda se vidimo v zoo - zakaj pa sploh gremo noter? saj je tudi zunaj lep sprehod?
aja - naš mali je totalno nor na našo mačko. jo je že božal. in bi jo kar naprej - samo ona se tudi ne da... in potem jo kliče in ji vriska in jo prepričuje, da naj pride k njemu. samo si je zapomnila, da zarije prste v njeno dlako ni ne spusti - je namreč zelo košata...
ajd čao
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12364
10.4.2007 20:59:19   
muki1
Ojla Evik.
GH daj na prst, ne na žličko. Da bo dol pocuzal. Bo prej skapiral, kaj mu želiš povedat user posted image .
Zoo noter, ker bomo prišle tudi mamice z dvema otrokoma, tisti se bodo zabavali na svoj način, medtem ko bomo me klepetale.
Zasebna sporočila pa so v zgornjem desnem kotu, skrita pod MOJA RINGARAJA.
Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 12365
10.4.2007 21:03:10   
muki1
Moje poročilo. Danes sem nazadnje jedla od 16.00. Takrat sem se tak nažrla, da mi več ni bilo do hrane. Sem pa kupila možu v Šparu tisto narezano sadje ( ananas, jagode, kivi) in sem malo prej vsakega po eno kocko pojedla, ampak to je res vse. Zdaj me pa linčajte user posted image
Imam tudi že zobke umite...pa danes res več ne bom jedla, ker je bil za kosilo fižol in leča, pa sem kot žogica marogica napihnjena.
Kolo me še čaka, še nekaj malega postorim, potem pa grem enih 6 km prevozit na mestu user posted image . Toliko sem včeraj v 15 minutah...ni ravno tempo, ampak Rima tudi niso čez noč zgradili...

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.4.2007 21:04:31 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12366
10.4.2007 21:04:54   
piskot
cer.

dete spi, ati sel gledat fuzbal k kolegu (zgleda da doma nimamo dobre tv user posted image ), jaz se pa basem. sem bila ze lacna kot volk, kar se mi zadnje case pogosto dogaja. sploh ce je kaj dobrega ane.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 12367
10.4.2007 21:06:41   
frrrr
Evik, sm ti poslala paparico na mail... super za uspešno plavanje... v zoo gremo, ker bodo zraven tudi starejši otročki in je dost klopc,... drugače se pa strinjam, da je tudi okrog zelo lepo za sprehajat...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12368
10.4.2007 21:12:03   
piskot
frrr me too, me too, please.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12369
10.4.2007 21:13:00   
piskot
pa moram it baterije kupit za fotoaparat, da dam kaksno novejso sliko od decka gor.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12370
10.4.2007 21:20:29   
frrrr
čestitke @lini in Matjažu za pol svečke

čestitke vavi in Luku za pol svečke... upam, da ste tudi pregled dobro opravili, pa uživajte na dopustu!

Pikabu, ideja za rbice se mi zdi full odbita - upam, da vama uspe in dobi mamica 5 dni suho posteljo, Ema pa lupinico za Ano

kolk nas je že zdej? Pikabu, muki, beki, altati, štorkljica, Maxica, frrrr... pol nam bo pa ratalo... js še nism dans začela, muki očitno že je... torej po 17/18. uri nič jest, čokolada v minimalnih količinah ali raje sploh ne in mau več miganja z vozičkom al na možu al pa biciklu user posted image

Arabela, full ste luštna družinica user posted image pa pridna, ker si pospravila stanovanje user posted image

škorpijonček, pri nas je Jaša v stajici kadar grem na wc ali kam drugam in ga nimam pod nadzorom, drugače je pa na tleh, pa na postelji se veliko igrava...

naša noč - včeraj nismo jedli rižolina, ker ni bilo časa pa itaq je imel slabo izkušnjo z žličko... in spali smo od 20ih do 2. ure zjutraj user posted image sm šla 0:30 spat, pa sm še gruntala ali se mi sploh splača... no, očitno se mi je user posted image

lucika - granolom se zna fajn zakomplicirat in bolet... še sreča, da si pravočasno šla popedenat...

moci - ti imaš pa expresno patronažno, pri 6.5 mesecih ti pride o GH predavat user posted image user posted image user posted image drugače pa: si že razmišljala o selitvi domov dokler ti računalnika ne popravijo? bo računalnik skoz na dosegu roke user posted image

piskot - user posted image za jedca

to je to... za nami lep dan... 2 sprehoda + šopingi (Merkur, Interspar, 2x Spar)... zdej pa imamo obisk, ki prespi in se bom raje prijateljici, ki v živo pred mano stoji, posvečala user posted image

lep večer!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12371
10.4.2007 21:20:35   
Maxica
Hello, Evik.user posted image  Lepo te je brati.
Muki, sem ravno prej razmišljala, da bi bila zame kar velika pokora, če bi morala zvečer napisati, kaj vse sem zmetala vase čez dan. Tako da bi preklemansko začela gledat, kaj jem, če bi morala vse napisati.user posted image  Moram pa ponižno priznati, da sem jedla prej, po 19h en sadni jogurt z ovsenimi kosmiči in rozinami noter, pa mal lešnikov, tako, za večerjo, in če bo to to za danes, sem zmagala. Jutri je pa nov dan.user posted image  Mi je pa všeč tisto o Rimu.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12372
10.4.2007 21:20:47   
nanica
no, pa smo tudi mi zaspali, danes je šlo bolj počasi kot ponavadi

sva bila na telovadbi in sprehodu po ljubljani s prijateljico in sedemmesečnikom,

mogoče ju pripeljem na srečanje v zoo, saj lahko, ane

tudi jaz se že veselim srečanjauser posted image user posted image user posted image , me zanima, če bo Blaž kaj gledal živali, ali bo samo spal, kot ponavadi spi na srečanjih s prijateljicami in prijateljčki, tudi danes sta s Tristanom oba spala, mamici sta se pa načvekali

moci, a si za kakšen sprehod? dej pokliči

beki24, a nisi rekla, da boš tudi ti kaj prišla v naše konce?

aja, v petek grem pa v waldorfski vrtec, imajo popoldan odprtih vrat, pa gremo malo pofirbcat
če še katero zanima, naj mi piše za več podrobnosti

so pa v podutiku odprli veganski vrtec modir škratek, ampak je pasje drag, 5000 sit na dan, ker nima še nobene podpore države oz. občin. ampak ko sem brala njihpv program, me niso prepričali, sem dobila občutek, da jim je prehrana najbolj važna, vzgoja pa malo manj

kam boste pa ve dale malčke in malčice jeseni? vem, da je še dosti časa, ampak se moramo počasi pripraviti, saj gredo v varstvo že čez šest mesecev, jao jao, kako bo to hitro

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12373
10.4.2007 21:21:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr me too, me too, please.

dobiš

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12374
10.4.2007 21:23:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

sva bila na telovadbi in sprehodu po ljubljani s prijateljico in sedemmesečnikom,

mogoče ju pripeljem na srečanje v zoo, saj lahko, ane

več nas je, bolj luštno bo

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  493 494 [495] 496 497   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?