|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.4.2007 22:26:40   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Nobene ni. Mam samogovore. Pa glih zdej ko mam cajt. Prej sem vas pa dva dni brala...user posted image

Jaz sem, jaz sem.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12201
8.4.2007 22:28:10   
mis
Hej Pikabu! Hvala za odgovore. Tkole res ko me par dni ni se mi toliko vprašanj postavi... pol pa pozabim...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12202
8.4.2007 22:29:52   
mis
Jaz pa ponoči nič ne dajem flaše. Se mi zdi da se navadijo. Kaj pa vem. Če bom pol enkrat nehala dojit bo menda tud ona nehala ponoči vlečtt ane... brez flaše. Bom pa res šla po tist lonček v torek. Da vidim če bo pokapirala. Ker po flaši tud nič samo ne teče. Če obrnem nič ne priteče. Mora potegnit...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12203
8.4.2007 22:30:25   
Pikabu
Jaz sem si že listke pisala, kaj vam moram povedat ali pa kaj vas moram vprašati. user posted image user posted image user posted image Pozabljivost je huda reč. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12204
8.4.2007 22:30:34   
mis
ja pa še to. Kateri čaj dajete? Jest mam instant komarčkovega. mogoče ji pa ni všeč...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12205
8.4.2007 22:32:01   
mis
Pikabu, ti si pa nevidna... zakaj se skrivaš? Verjetno še kdo šnofa, pa ne vemo da je tle...user posted image  Hej, pokažite se vsiuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12206
8.4.2007 22:33:27   
Pikabu
Jaz pa ponoči nič ne dajem flaše. Se mi zdi da se navadijo. Kaj pa vem. Če bom pol enkrat nehala dojit bo menda tud ona nehala ponoči vlečtt ane... brez flaše. Bom pa res šla po tist lonček v torek. Da vidim če bo pokapirala. Ker po flaši tud nič samo ne teče. Če obrnem nič ne priteče. Mora potegnit...

Pri nas je Maks začel spati celo noč. Če se vseeno zbudi, se sploh noče dojiti, pa sem mu dala flašo. Zjturaj sicer navadno ugotovim, da se je bolj igral z njo kot pil, ampak se je umiril in spal naprej. Se je pa zdaj v enem tednu, od kar spi celo noč, dvakrat zgodilo, da sem dala flašo. Sicer se pa strinjam s tabo. Imam kolegice, ki morajo ponoči še vedno dajati flašo ali pa za pit, pa so otroci stari toliko kot Ema. Si ne prestavljam, da bi ji še sedaj dajala ponoči flašo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12207
8.4.2007 22:34:40   
Pikabu

ja pa še to. Kateri čaj dajete? Jest mam instant komarčkovega. mogoče ji pa ni všeč...

Jaz imam tudi še tistega komarčkovega, ki ga lahko od enega tedna naprej. Ko ga zmanjka, bo pa dobil še druge, kjer piše od 6. meseca naprej. Sem pa že Emi dajala instant čaje, še sedaj jih rada pije, tako da bomo kar pri tem ostali.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12208
8.4.2007 22:35:43   
Pikabu

Pikabu, ti si pa nevidna... zakaj se skrivaš? Verjetno še kdo šnofa, pa ne vemo da je tle...user posted image Hej, pokažite se vsiuser posted image

user posted image Kaj pa jaz vem, zakaj.... Včasih me prime, pa si spremenim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12209
8.4.2007 22:37:26   
Pikabu
Aja, pa še nekaj sem pozabila povedat. Danes je našemu Maksu končno uspelo, da je dal nogo v usta. user posted image user posted image user posted image Pri njemu je to kar dolgo trajalo. Drugače se mi pa zdi, da bosta dva zobka, obe spodnji enki. Čuti se sicer le ena š****, ampak je viden tudi že drugi zobek.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12210
8.4.2007 22:38:35   
štorkljica
No še naše poročilo od danes, pa nebom vse pisala samo tisto najzanimivejše. V glavnem, prideno, k mojim staršem na kosilo in glih vse kuhano, pa tudi za Ajdo prupravljeno, se lepo vsedemo k mizi in jemo. Jaz seveda najprej Ajdo nahranim z njeno zelenjavno kašico potem pa še sebe. Nakar po kosilu tako sedimo in se pogovarjamo, jaz jo grem previt in še malo podojit, ker sve se po vsem tem namenile na sprehod. Pa prideve midve nazaj v kuhinjo in ji moj da še malo sokeca od kompota, jaz pa mu rečem da ni treba saj je bila lih kar podojena in naj rajši gre voziček pripravi za na sprehod. Midve pa se lepo spet vsedeve k mizi pa se pogovarjave z mojo mamo in babico. Pa slišim jaz da začne Ajda kakat, kar seveda počasi tudi začutim. Pa si mislim hvalabogu da zdaj da ne  na sprehodu. Pa se ga mala tako lepo vserje ko pride moj nazaj in mu rečem naj jo previje ker sem jo jaz lih prej. Njedva odideta v spalnico jaz pa naprej tračam z mamao in babico ko zaslišim neko čudno kričanje in dretje(kasneje skužim da je na tak način klical mene na pomoč). Priletim v spalnico in kaj zagledam, Ajdo posrano do vratu in vse njene cunje posrane! Mi pa brez rezervnih cunjuser posted image  Katastrofa, že smo hoteli iti domov, saj je vse kar je ostalo čisto bile hlače. Hvalabogu da je mela moja mama na skrivaj kupljeno neo spalno za njo, tako plavo gor piše Little princes, pol smo jo pa res oblekli ko enega hipija in zato lahko tudi ostali še malo dlje na obisku. Zdaj bom vsa drugič kaj rezervnega vzela s sabo, vsaj kaki bodi in majčko.

Drugače pa mislim da mi bo počasi žolč razpadu od te preobilne hrane. Jutri še dobimo dve moji prijateljici na obisk (tudi Nežino vzgojiteljicouser posted image ), v torek pa res začnem hujšat saj sem vsak dan hujša in bolj nesrečnauser posted image  Zgledam kot lagev (če veste kaj to je, če ne pa itak bolje).

Sedenje jaz Ajdo že tudi včasih posedem, ampak še ne zdrži dolgo, zato jo mam najraje tako, da sedim na podu z nogami narazen in jo mam naslonjeno na sebe potem pa ji dajem igrače da se steguje po njih in se tako sama poseda. Se pa še prekopica na levo in desno in tudi nazaj jo še meče. Sicer pa mislim da majo otroci za to še čas, saj ko bodo lahko sedeli se bodo itak sami posedli. Jaz Ajdi dostikrat rečem da naj se ne sili s sedenjem saj bo pol itak celo življenje še mela cajt sedet, ležat pa vse manj.

Kakanje res začelo bolj smrdet, včasih so te vonjave kanalizacijske narave, me prav šokira. Pa kakec je bolj tak kašičast opažam, barve so pa temne, občasno svetlih tonov. Sam smrad je pa res razred zase...

Mis user posted image user posted image  za prijetno smuko. Super da ste tako uživali in se veselili sploh po vsemu temu kaj ste skozi dajali. Verjamem da prav paše takle mali odklop.

Obroki Ajda ma zdaj še večinoma 2 obroka in sicer dopoldne tam okrog 9.30 sadni obrok in potem okrog 13h zelenjavni obrok,ki pa vsak dan vsebuje še zraven ali krompir ali polento ali ajdo ali riž. Zvečer pa včasih dam bejbi riž okrog 18h, saj po kopanju je tko zmatrana da komaj gleda in bi verjetno jokala če bi mogla jest na žlico.

Frrrr jaz sem tudi šele pred kratkim zvedela to z ajdo, tako da ti nima kaj biti nerodno!

Me veseli da vam je všeč ideja o stolpcu PRVI ZOBEK mislim da je to zelo pomemben podatek in tudi mejnik v otrokovem razvoju, kasneje bomo pa lahko dodali še mogoče PRVI KORAK.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12211
8.4.2007 22:39:41   
mis
Ja, Pikabu, pozabla sem čestitat za prvi zobek. Ja, saj bo že 7 mesecev počasi star. Jao.... Bravo tudi za nogice. To je pa naša Tina že pogruntala...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12212
8.4.2007 22:43:51   
mis
Kaj pa dajete za sadni obrok? Jaz vem za npr. kuhana jabolka, hruške, pa spasirano. Pa seveda banana... pol mi pa zmanjka...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12213
8.4.2007 22:44:47   
mis
pa a dnevno dajete frutke pa te sadne kašice? Jest ne vem, moram še kak drug okus proba, če ji bo bolj všeč. pa otroci imajo ponavadi to radi...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12214
8.4.2007 22:45:19   
mis
nočko. Se vidimo v Miži!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12215
8.4.2007 22:46:25   
štorkljica
OK zdaj pa grem spat, mi že oči skupaj vleče.

Muki...Miki..bi se navadila...user posted image

Aja pa še to sem pozabila napisati. Sem bla ta teden ful pod stresom, atija ni blo skoraj nič doma, pa vse ble večinoma same in naša Ajda je taki bolj zahteven dojenček, zato se mi je že počasi začelo poznati sem bla ful razdražljiva tudi do nje, pa je mala zadnja dva dni prav cele dneve slabe volje, kar nekaj jokca pa stokca, pa sploh se ne smeji več skoraj nič. In sem se danes prav zamislila nad sabo, čemu sem take slabe volje sploh pred njo, če pa je ona moj največji zaklad v življenju. Brez nje nebi zdržala niti 5 sekund, pol pa to slabo voljo na njo prenašam. Ah mi je prav grozno da se mora zdaj še ona zaradi mene slabo počutiti. Tako da to bomo jutri definitivno popravili. Je pa zanimivo kako močno reagirajo na naše čustveno stanjo, je treba biti res pazljiv.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12216
8.4.2007 22:48:16   
muki1
Amazona alias štorkljica? Kdaj pa si menjala nick? Sliko že nekaj časa opažam, ampak zdaj sem pa prvič videla novi nick. Sem za luno?
Če si bila pri starših, daleč od doma, bi pa meni SMS poslala, pa bi ti komplet Ivinih cunjic urgentno dostavila. Če boš pri starših, pa se ponovi, mi javi user posted image .
Lepo pozdravi jutrišnji obisk, povej ji, da jo Neža pogreša, pa naj se le čuva, da bo vse okej z njeno user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12217
8.4.2007 22:49:06   
Pikabu
Uf, štorkljica, ste pa imeli dogodivščino. Jaz si sploh ne znam predstavljati, kako bi do doma prišli recimo od mojih staršev (ena ura vožnje), če se to zgodi. Imam še za Emo vedno s seboj rezervna oblačila. Še dobro, da stari starši kdaj kaj kupijo na skrivaj in čakajo na primerno priložnost, evo, danes je bila več kot primerna, da ste dobili nove cunjice. user posted image

A začneva skupaj s hujšanjem? Mene je tudi danes skoraj kap, ko sem ugtovila, kako mi ene hlače, pa eno krilo, ki sem ju lani tak čas, že kar nekaj noseča, normalno oblekla. user posted image Sem mojemu že zagrozila, da bom v torek začela kuhati po 90 dnevni dieti, zdaj sem pa malo brala, če bi mogoče poskusila najprej samo količinsko zmanjšati, da bi mogoče šlo. Edino ne vem, kako se bom sladkarijam uprla.user posted image

S sedenjem sva pa midva tudi tako začela kot si ti napisala, pa kot sem že rekla, mu najprej sploh ni bilo všeč. Naš Maks ne mara ležat, on se v ležanju dviguje na noge in na glavo, tako se upre, zdaj v sedenju je pa boljše in ne rine pokonci.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12218
8.4.2007 22:50:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sedenje jaz Ajdo že tudi včasih posedem, ampak še ne zdrži dolgo, zato jo mam najraje tako, da sedim na podu z nogami narazen in jo mam naslonjeno na sebe potem pa ji dajem igrače da se steguje po njih in se tako sama poseda.  

Dobra ideja, tega se pa sploh nisem spomnila. Dobro da imamo RR, drugače bi meni to šele pri tretjem otroku potegnilo user posted image . No, tudi stare se od mladih še kaj naučimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 12219
8.4.2007 22:52:22   
Pikabu

pa a dnevno dajete frutke pa te sadne kašice? Jest ne vem, moram še kak drug okus proba, če ji bo bolj všeč. pa otroci imajo ponavadi to radi...

mis, pri nas dobi frutek, če gremo na tako dolg sprehod, da ne pridemo pravočasno domov. To vedno dobi nekje zunaj. Poiščemo klopco in poje. Zadnjič je jedel višnjo z jabolkom in mu je bilo zelo všeč. Če pa pridemo domov, pa da ni časa za kuhat, mu pripravim jabolko in banano, sicer pa dobi kuhano, sadje ali zelenjavo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12220
8.4.2007 22:53:59   
Pikabu
Uvav, še 98 prispevkov, pa bom imela pet zvezdic. Kdaj mi bo uspelo? user posted image user posted image user posted image Danes ne. Grem počasi spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12221
8.4.2007 22:54:29   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

A začneva skupaj s hujšanjem?

Joj, jaz bi tudi nekaj mogla ukrepati user posted image . Te sladkarije me bodo ugnobile, res ugnobile. Jaz količinsko ne pojem veliko hrane, dosti sadja in zelenjave jem...ampak ko pridem pred čokolado jo tresnem v sekundi.

Pikabu, pri 3MD je meni najhujše to, da do 12.00 lahko samo sadje. Imam pa tak ritem, da šele okrog 10.30 greva z Ivo ven in prideva okrog 14.30 z Nežo domov. Takrat sem pa že tak lačna, še posebej, če jem samo sadje do takrat, da požrem vse, kar vidim.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12222
8.4.2007 22:56:53   
muki1
Frutkov jaz še nisem dala. Ni bilo potrebe, bodo pa sigurno še prišli na vrto, ko bo potreba.

Pikabu, ne bodi lena....kaj pa je 98 postov v eni čvek debati? user posted image  Gremo naskočit 500 stran in sploh ne boš vedela, kdaj si dobila še eno zvezdico.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12223
8.4.2007 22:57:23   
štorkljica
Muki hvala za idejo o Ivinih cunjicah, veš da mi na kraj pameti ni padlo to...jaz sem za luno!! Nik pa mam šele od danes nov user posted image   Bom pozdravila!  Aja pa hvala za kompliment in da sem te lahko kaj novega naučila user posted image user posted image

Pikabu saj pol smo se pogovarjali da bi jo zavito v tri deke domov peljaliuser posted image  samo to je blo že takrat ko smo se lahko smejali temu dogodku. Hujšanje v dvoje je pa dobra ideja se bove nekak vzpodbujale čeprav nevem točno kako naj se tega lotim. Ta teden pade orbitrek, pol pa še manjši in manj oborkov. Pa lsadkarije na minimumu. Jaz splo več v nobene cunje skorej ne pašemuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12224
8.4.2007 23:10:49   
muki1
Jaz načeloma vedno imam komplet za preoblečti zraven. Se je pa seveda zgodilo, da smo enkrat šli v MB in smo pozabili doma in se ustavimo še v MS pri tašči, kjer smo pustili Nežo, pa se je Iva pokakala kot pujs, tudi do vratu user posted image , pa sem kar prosila taščo, da je skočila k sosedovim prosit rezervo. Nisem imela druge izbire user posted image . Od takrat pa zmeraj nosim s sabo. Je pa res neprijetno, ker Iva noče biti pokakana, jo je treba takoj previt, gospodsko rit. Pa se mi je zadnjič tudi svetovno pokakala( takrat sem vsaj rezervo imela), ko sva bili v Murski, pa sem letela v eno slaščičarno, jo previjat, pa me je skoraj kap. Komaj živo sem jo iz dreka dobila, pa še v vozičku sem jo previjala. Totalno sem se preznojila. Ampak je res ekstrem, kar se tiče pokakane rite. Jokala bo, dokler je ne previjem....je treba kar urgentno iskati previjalnice, ko sem z vozičkom z njo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 8.4.2007 23:12:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 12225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  487 488 [489] 490 491   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?