|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
28.10.2006 22:35:41   
NRMM
Čeer!

Pa da se še jaz pofočkam. To je moja 3 nosečnost, en ss vmes, če bo pa vse ok bo to naša druga sreča user posted image user posted image .

Z mano je zaenkrat vse ok, tisti rozasto/rdeč izcedek je bil vzrok vnetja user posted image , katerega že zdravimo in izcedka ni več user posted image .

Naredil mi je tudi UZ, kjer je videl,da se z maternico nekaj dogaja, plod pa še ni viden, tako, da imam ponovni UZ čez 14 dni. Na pregledu bi naj bila po ZM v 8 tednu, a po UZ je manj, bomo videli čez 14 dni kako in kaj.

Slabo mi je tudi vsako popoldne user posted image , mala samo sili v mene, jaz pa brez prave volje.....upaaam, da tole čimprej mine, ker bi samo spala in spala,pa mi moja razvajenka ne pusti user posted image .

Ura gre nocoj nazaj, upam, da ne bo zjutraj prehitrega bujenja, zato bežim kar v posteljo.

Lep preostanek vikenda in uživajte!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.10.2006 0:40:32   
Jacqueline
Evo oglašam se iz Bleda, kjer mi seveda brez računalnika in RR-ja živeti ni. Malo sem si popolne odpočila, se sprehodila in celo opazila, da je jesen!!! Življenje res beži mimo mene.

Z dragim sva načela temo o imenih in zato sem odprla na forumu imena novo temo in tudi vas prosim za kakšno besedico ali nasvet, ki mi bo zelo prav prišel!!!

Se ve že tudi kaj poigravate z imeni?

Drugače pa do prebiranja nosečniške literature še vedno nisem prišla. Imate ve kako knjigo, ki je dobra in ti da res vse potrebne informacije in bi jo priporočile v branje?

Lahko noč in user posted image  za vse junijke 2007 in male user posted image !!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.10.2006 15:30:53   
Jacqueline
Danes pa tako lepo vreme, pa nobene od nikoder. Počutim se ful napeto, tak da grem malo v vodoravno stanje!!! user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.10.2006 15:51:32   
daria78
Po dolgem času spet lepo pozdravljene! Danes sva se z našim fantkom vrnila iz bolnice, kamor so ga sprejeli v sredo zaradi vročinskega krča. Ves čas sem bila z njim in ob bolnišničnem življenju user posted image  in skrbeh čisto pozabila nase in svojo pikico. Sedaj je z njim vse v najlepšem redu bomo morali pa sedaj bolj paziti, ko se bo pojavila vročina. Ima katera izkušnje in še kak praktičen nasvet okrog tega? Drugače pa se počutim dobro in tudi čuden občutek v želodcu, ko mi je vsa hrana smrdela počasi izginja.  user posted image Vsaj zdi se mi tako. Pregled imam šele konec 9.t in res že komaj čakam.

Lep pozdrav vsem nosečkam...res bo junija gneča!

Neposredna povezava do sporočila: 354
30.10.2006 5:35:22   
DORI
Daria78 ciao.
Hvala bogu, da je s tvojim sinkom vse vredu.
Moj starejši sin je imel enkrat vročinski krč, ampak, ko je bil star par mesecev. Takrat vem, da me je zgrabila panika, ker je bil nezavesten. Ker je bil vroč, sem ga popolnoma slekla in je počasi prišel k sebi. Šli smo k zdravniku in ta nam je dal neke svečke, v primeru, da bi se spet ponovilo, ampak na srečo se ni.
Treba je samo pazit, da temperatura ne naraste čez 39. Najboljše, da se ga skopa, ker se mi zdi, da tako najhitreje pade vročina.
Upam, da bo z vami vse vredu. Zdaj pa se posveti tudi tvojemu drugemu sončku.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.10.2006 9:10:33   
Palčica*
user posted image    01. Andy29, 27 let, -1user posted image
user posted image   01. Jacqueline, 28 let, -1user posted image
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let ,-1user posted image
user posted image   04. Valentina76

user posted image    04. nosečka, 26 let, -2user posted image
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let , 3user posted image
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let, -2 user posted image
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna,-1user posted image

user posted image  
12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image    14. Nasy,
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image  
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image
   18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, -3user posted image  
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona,29 let 
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja, 28 let ,-1user posted image
user posted image   28.Ketrin, 27 let,- 1user posted image
user posted image  
. Žabica26, -1user posted image

Še vedno nas je na seznamu 37 srečk user posted image .
Kar pa se svetlejšega odtenka tiče...nobene selekcije ni. Je pa res,da  žal s tem odtenkom lahko dopolnjujem seznam.Pred mano je to počela Anonimna.
Sem poizkusila že vse,svetlo,krepko-rezultat v seznamu je isti,razen tam kjer popravljam ali doplnjujem podatke,ki jih je že vnesla Anonimna. Ne vem...mogoče je kaj narobe z mojimi nastavitvami- žal ne morem pogruntat. Lahko pa probaš Ti Liona,mogoče bo Tebi uspelo, da bo barva enotna.

lp,

Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.10.2006 11:20:16   
zrak
OOOO koliko nas je..ne morem verjet.. to pa smo bili res aktivni.. oz. ta prelep september ali avgust nas je dal kar v akcijo. haha

Naj vas malo obvestim še o sebi... Jaz sem kar vredu.. vikend doma je bila kar super, polna energije.. za pospravljat, likat, se sprehajat.. vse lepo... Zakaj pa potem ko pridem v službo te enegrije preprosto ni.. kje je????

Na obali imamo super vreme.. in me vleče se malo sprehajat..

Ponoči slabo spim..navadno sem zelo dobro spala... imam pa občutek, da kadar se zbudim mi dela slabo.. sicer ne bruham, ne smem imeti pa prazen želodec..tako da skozi jem, na kg se mi to že pozna..a je normalno da sem do 6tedna šla dve kili gor... Sicer sem kar suhe postave tam max 52 kg.. zdaj sem pa na 54 tudi 54,5.. verjetno sem mi vsak grižljaj pozna..
Še vedno nestrpno čakam 08.11, moj pregled.. ki pa bo kar hitro tukaj, glede na to da so še prazniki vmes, bo to kar hitro..

kaj pa ve punce kako ste.. tiste ki ste dale pregled skozi, tako lepo vas je brat in komaj čakam da bom tudi jaz podala mojo izkušnjo.

Lepo se mejte..

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.10.2006 11:50:48   
Jacqueline
user posted image    01. Andy29, 27 let, -1user posted image
user posted image   01. Jacqueline, 28 let, -1user posted image
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let ,-1user posted image
user posted image   04. Valentina76
user posted image    04. nosečka, 26 let, -2user posted image
user posted image   05. dorina
user posted image   05. NR,28 let , 3user posted image
user posted image   05. Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let, -2 user posted image
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image   10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna,-1user posted image
user posted image  
12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,27 let
user posted image    14. Nasy,
user posted image   16. babajči
user posted image   16. ANDREJA75
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image  
user posted image   17. bombetka, 26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    
18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, -3user posted image  
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,29 let 
user posted image   24. DORI,42 let
user posted image   24. Ronja, 28 let ,-1user posted image
user posted image   28. Ketrin, 27 let,- 1user posted image
user posted image    
. Žabica26, -1user posted image

=37 user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.10.2006 15:22:01   
ŠpelaP
Pozdravljene!
Vam moram povedati, kako skrbnega ginekologa imam. user posted image So me danes že navsezgodaj klicali iz ordinacije zaradi izvida za urin. In sem morala na pogovor, na katerega sem potem čakala 1,5 ure. Na tem pogovoru pri ginekologu pa sem v bistvu izvedela le to, da bom morala bolj pogosto dajati urin na pregled (beljakovine...), kot je običajno.
In za kaj v bistvu sploh gre pri meni! Imam namreč konstantno pojav sladkorja v urinu, ker mi ga ledvice prepuščajo (nimam sladkorne bolezni, ker nimam sladkorja v krvi). Zaradi tega je večja moržnost kakega vnetja, saj je sladkor hrana za razne bakterije in drugo "nesnago", drugače pa ni nevarno. Mi je pa zdravnik tudi svetoval, da moram spiti več kot tri litre vode na dan, da bom lahko non stop lulala in splakovala sečne poti. Kot da nisem že zdaj kar naprej na WC-ju.user posted image
Seveda je pa res bolje preventiva kot kurativa.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.10.2006 20:20:36   
ANDREJA 75
ČAO JUNIJKE!!!!
Da se vam oglasim po treh dneh namreč jaz sem tolk zanič ,da komaj vstanem iz postelje kaj šele da bi gledala v monitor.
Tamaladva me skoz sprašujeta mami kdaj boš šla k zdravniku, vsak dan bruhaš in te boli želodec boš morala v bolnicouser posted image user posted image user posted image ampak še do prvega pregleda zdržimo in če je vse o.k bosta tudi onadva zvedela zakaj vsak dan bruham in cel dan likam kavč.

Ugotovila sem da sploh ne smem spati na hrbtu ,ker potem mi je še hujše, najbolj mi za enkrat ugaja bok in blazina pod koleni, baje pravijo ,da ti je zato slabo, če ležiš na hrbtu ,ker stiskaš popkovino.... kaj pravite?
To naj bo za enkrat POZDRAVČEK ANDREJA 75

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.10.2006 22:38:46   
Jacqueline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojavil se je krvav izcedek...

...grem se pokazat, srčno upam da ni kaj narobe!!!

Pazite na svoje user posted image !!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.10.2006 10:29:10   
daria78
Jacqueline, držim pesti in javi nam takoj ko se vrneš nazaj, prav!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
31.10.2006 10:45:11   
Jacqueline
Eh, ne morem napisat ...

...v naslednjih parih dneh bomo videli, če je vse ok.

user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.10.2006 10:55:50   
ŠpelaP
Jacqueline, držim pesti, da bo vse O.K.! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
1.11.2006 8:51:07   
daria78
Jacqueline, kako si? Se je krvavitev ustavila? Bodi optimistična in misli le najboljše! Držim pesti! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.11.2006 11:12:41   
GB
Jacqueline drzim pesti in upam na najboljse. Ne obupaj

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.11.2006 11:28:37   
Jacqueline
Hvala vsem!!! user posted image

V petek imam pregled in bomo videli kako je, res upam na najboljše ker si tega user posted image  tako srčno želiva!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.11.2006 16:21:15   
Kati81
Hello punce po nekaj dneh oddiha sem spet nazaj. Počutje za zdaj nespremenjeno še vedno me full boli želodec. Drugače pa kar ok sam spanje je vsak dan slabše.  Pa tudi nos se mi malo maši, sam to je baje normalno a ne.

No drugače pa nič novega naslednji pregled imam 20.11. takrat pa bomo že 12 tednov. Komaj čakam.
Lep popoldan

Neposredna povezava do sporočila: 368
1.11.2006 18:23:57   
Palčica*
Kje pa ste vse ?

No ja, tud midva z mojim nisva zdržala v stanovanju,pa sva šla raje mal okrog.

Sem šele sedaj videla kaj se dogaja z Jacqueline. V katerem tednu si? Devetem,desetem? kaj so rekli na urgenci? Tudi jaz stiskam pesti zate in  upam,da je z vama vse v redu. Res.
S Tabo smo in verjamemo v dober razplet !
Super barvo seznama si nam izbrala. Hvala.

Upam,da ste ostele v redu.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.11.2006 22:36:24   
Liona
Dober večer vsem,

danes sem imela tudi jaz user posted image  dan. Zjutraj se je pojavilo malo rjavkastega izcedka, ko pa sem prišla domov sem opazila na dnevnem vložku svežo kri. Takoj sem šla na urgenco. Na srečo je vse vredu. user posted image user posted image user posted image
Danes sem prvič ugledala bitje user posted image  najine pikice. Kar na jok mi je šlo. Pika je velika 6.3 mm. Starost nosečnosti ustreza 6t3d, jaz pa sem si izračunala da sem noseča 6t5d. Torej so zanemarljiva odstopanja le rok se mi prestavi na 24.6. 2007.
Jacqueline, držim pesti tudi zate in da se vse izteče tako kot si želiš user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.11.2006 7:43:53   
zrak
Dobro jutro vse... čez praznike nisem nič sledila  in zdaj sem porabila eno urco, da sem vse prebrala..
Jacki upam in želim da bo vse vredu.
Z mano je ok, razen pretirane lakote.. in vlasih se vprašam če sem sploh noseča.. in še en teden pa grem končno na pregled.. takrat bo točno 8 t. Upam da bo vse vredu, da bo srček bil..
Včeraj smo imeli družinsko pojedino in moja mama mi je (ki seveda ve) je rekla, da se mi kar pozna.
A JE TO NORMALNO , da se mi pri 7 tedni pozna že trebušček.. a je to samo voda in hrana user posted image .

Tasti in tašči sva tudi povedala in sta bila zelo oz. presrečna.. nista mogla verejtni in sta naju vsake toliko vprašala, ali je res ali ju hecava user posted image ..prav simpatična sta bila..

Ostali pa bodo zvedeli šele po pregledu..ravno tako v službi.. Po eni strani komaj čakam, da povem, da se rešim vseh skrivalnic..in da če se ne počutim dobro, lahko mirne vesti grem domov.

Javite se kaj še ostale..

Žabica kje si ti? Kako je s tabo.. še malo pa imaš tudi ti pregled.

papa

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.11.2006 7:52:21   
Kati81
Dobro jutro še od mene, čeprav sem vstala že kar nekaj časa nazaj. Včeraj me je zmanjkalo že ob 20 in sem se lepo kar odpravla v posteljo pol pa zjutraj nisem mogla spat od 5 naprej. Že vem da me bo ob 12 spet za kakšno uro zmanjkalo ampak bomo že.

Jacquelin držim pesti in mislim nate.Upam da bo vse ok.

Pa en lep in sončen dan vsem skupaj.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.11.2006 8:36:26   
babajči
tudi jaz se javljam po dopustu...smo bili na morju...krasno vreme je bilo in toplooooo...tako, da sem se fino pozdravila. malo mi je slabo in vrti se mi. sploh ne morem gledat dolgo v eno točko. ampak drugače vse ok.

drugače pa še samo 12 dni do pregleda...vsak dan odštevam. prav nestrpna sem že...

Jacquelin...drži se. saj mora biti vse vredu... držim pesti zate...

pozdravčke vsem

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.11.2006 9:27:37   
zabica26
Hojla,
se sam javljam, da sem ok. Imam tu mač dela doma. Zrak, nč bat...tek par dni do pregleda bova pa že zdržali. Midva še vedno nisva povedala nobenmu...bodo zvedl po pregleduuser posted image .

Zdej mam pa eno vprašanje...a se lahko cepim proti gripi?user posted image

Drugače pa se počutim ok, samo zjutri imam majhne bolečine v trebuhu. Aja, pa skoz sm lačna. Mam občutek, da se tut jst lepo redim.user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.11.2006 9:29:34   
zabica26
Jackie, držim pesti zate in vajino malo pikico! user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?