Palčica*
|
Drage moje punce, Sej vem,da skoz jamram,samo meni je res noro,noro slabo.Pa tko sem bla že vesela,ko sem odkrila da melisin in ingverjev čaj pomaga. Pa enostavno pride dan,ko ne pomaga nič... In včeraj sem bila do svojega enostavno pasja. Ko bi vedeli kako mi je žal zato. Res je, da je ( tako kot verjetno tudi na Vaših dragih ) na njem opazna huda sprememba. Prej ves močan, z trdnim prepričanjem o tem in onem,se mi zdaj včasih res zdi tako raznežen, včasih skoraj prestrašen da bi ga zlahka enačila z bazo otroka. Kakorkoli...Včeraj mi je bilo nenormalno slabo.On pa skoz ; "A nama je slabo? A bova čaj?...", in podobno.V glavnem vse kar se je dogajalo meni,se je dogajalo obema in ni mi treba posebej razlagat,da mi je kmalu počil film. In normalno...čez kakšno uro občutek slabe vesti. On je seveda vse pripisal nosečniškim hormonom in niti ni bil užaljen nad mojimi izbruhi,mene pa je glodalo in glodalo prav vse,še tisto za nazaj. S tem mislim na vse trenutke ko se privije k meni.se hoče crkljat,meni pa nekako odveč-izključno zaradi počutja. In včeraj zvečer sem komaj čakala da se vrne,da se pogovoriva. In sva se. Tako zelo me je glodalo dejstvo,da ga nevede odrivam včasih,kljub temu da ga imam neizmerno rada. Vesela sva,da sva se pogovorila,kajti za trenutek sem smela videta notranjost moškega sveta. Saj veste...tistega najbolj občutljivega in pravzato najbolj varovanega pred ostalimi očmi. In presenetil me je spet...pravzaprav pokazal,da se tako kot ženski na glavo lahko zasuče tudi moški svet. Pa zato še ni slab. V glavnem...še danes sem čist pah in ne vem če nisem že tisoč in enkrat pomislila kako čudovit očka bo. Koliko pravzaprav lahko da. Kaj sem želela povedat? Da se včasih nekatere stvari res morajo zgoditi, da razumeš veliko več kot je navidez potrebno. Ker ravno to zbližuje,povezuje. Ah,spet sem romantično naravnana. Zdaj pa k Vam. Ketrin- čisto moje laično mnenje,a če se je izcedek nehal, potem je to lahko samo in izključno dobra novica. Drugače pa res-če kaj ne veš ali se česa bojiš,naj Te ne bo sram vprašat ali poklicat ginekologa-zato so tam. To je v trenutku panike postalo jasno tudi meni. Nosečka,Nasy,Ana, Andy29 ! Bravo punce in čestitke tudi od mene. Vesele smo Vas ! Anonimna,babajči-oooo prehlad? Jaz sem ravno nekje teden dni o.k. Me je vrtel sigurno kakšne dva tedna,če ne več. Je zoprno ja,ampak zdržita brez tablet.Maš sicer občutek da traja vse skupaj v nedogled,pa mine. Hmmm,ko bi bila lahko tako optimistična okoli svoje slabosti. Drugače pa punce,če se ne motim je Kati81 rekla,da mami dela pri njeni ginekologinji. Se mi zdi,da bi Kati81 najprej vedela kaj se sme in česa ne pri določenem problemu,ne? Sama sem se danes prijavila na NS pri Dr.Strahovi.Imam jo 28.11. ob 15. Gre mogoče še kakšna k njej? ŽogiMarogi kje in kdaj jo imaš ti' Teni* mi je žal.Res žal. Kot sem že enkrat rekla mi je najtežje v takšnih primerih seznam popravljat. Ker te štejemo za svojo. NR ne misli slabo. Sej vem,da je to najlažje rečt,sploh glede na izkušnje,a vseen. Iskreno upam,da je strah neutemeljen in da bo nadaljevanje naravnano v najlepše pričakovanje. Resnično Ti želim to. In evo še eno,ki po vsej verjetnosti razume moj dan .Seveda imam v mislih tebe Tracy in vse kar je povezano s slabostjo. se mi smiliš,ker res vsem kako nevzdržno zna bit tole,ko ne mine in ne mine. V glavnem jaz naj bi se tega v najboljšem primeru otepla v 4 tednih,v najslabšem pa 8 ali 9 tednih (nekateri pravijo da je to dedno in moja mami je v obeh nosečnostih bruhala do 4,5 meseca.Iskreno upam,da nisem po njej.) s kolikim časom se "tolažiš" Ti? Torej punce...bi lahko še ropotala,pa klofala tole tipkovnico,pa se mi že zdaj zdi,da sem jaz namesto dnevnih poročil na sporedu. Torej dovolj zaenkrat. Upam,da ste ostale junijke v redu. Tako s počutjem kot s pikicami. Moj drugi pregled je 29.11. lep pozdrav od gorenjske raglje