|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
3.11.2006 19:42:16   
ronja
Jacquelin, vidiš, upanje umira zadnje!user posted image user posted image Če je bila krvavitev samo zaradi tiste zadeve iz nožnice, potem s tvojo pikico mogoče ni nič narobe in boš lepo ujčkala z nami!user posted image Če pa bi se tiste sence odločile pomenit kaj drugega, boš pa vseeno ujčkala, samo kak mesec kasneje, ampak mislim in verjamem, da bo to vseeno kar junij! probajta z lubijemuser posted image najt skupen jezik, saj očitno je precej prilagodnjivo bitje in te ima zelo raduser posted image , glede na to, da bi se preselil s tabo v Fra.... Tako da samo stisni se k njemu, preverjeno pomagauser posted image :) pa lahko skupaj čakava teh 14 dni, jaz imam 16. prvi pregleduser posted image ... Na NS bom morala verjetno še kar malo počakat, nekje sredi decembra po moje... Se še nisem naročila, ker je po moje moja pikica mlajša kot mislijo. Jaz za svoj ss moram priznat, da sem bila vesela, da je bil spontani, ker imam rajši, da narava sama svoje naredi, kot da bi potem v 12 tednu ugotovila, da nekaj ni v redu z otročkom in morala delat umetni splav... Tako da se je meni to zdela boljša možnost... Ampak pri tebi zdaj itak ne gre za ss, tako da se sploh nimaš kaj sekirat - do nadaljnega;)

Liona, jaz pa se takrat nisem nič spraševala, zakaj se je to zgodilo ravno meni, ker itak vem, da se to zgodi dostim - nekatere niti vejo ne za to... Meni se zdi, da imam zdaj večje možnosti, da bo vse prav, saj je žensk, ki so imele en ss več kot tistih, ki so imele dva, hehe:) Tako da punce (kati, liona,...), ki se bojite, statistika je na naši strani, hihi:)user posted image Kakor jo obrneš, tako pa stoji, zakaj je potem ne bi nam v prid?user posted image

NR, vsaka ima dan, ko nima nobenih nosečniških znakov (priznam, zadnje čase je dnevov brez slabosti presneto malo, da ne rečem, da limitirajo proti nič...), to še ne pomeni, da je konec! Jaz se tudi dostikrat ne počutim noseče! Sicer mi je zadnje čase precej slabo, ampak to ni to, kar si predstavljam pod nosečnost;)

tracy, ne serji ga, kaj se strašiš?user posted image Seveda je to s prsmi različno oduser posted image douser posted image , pa tudi med samo nosečnostjo se spreminja, saj če bi nam vedno bolj rastle in bolele, bi nam na koncu kar eksplodirale, hehe:) Če ti kaj pove podatek, da so mene takrat, ko sem imela potem ss, prsi zelo bolele in so se zelo povečale, zdaj pa skoraj nič v primerjavi s tistim takrat. pa sem takrat imela ss, zdaj je pa zaenkrat zgleda vse ok, edino mal me boli danes, verjetno zato, ker nisem nič spala ponoči. Ne sekiraj se skratka! Če nimaš m., si noseča pa konec! nehaj fantazirat o čemerkoli drugem kot o tem, kako fajn otroček raste v tebi! Sej te bo potem, ko se bo rodil/a, dovolj sekiral, obljubim!;)user posted image

DORI, 52 kg pa res ni nič, če si s tem štartala, tudi zdaj se komot še zrediš, pa te ne bo noben ginekolog grdo gledal:)user posted image

kati, lepo se mej na vikendu, jaz bom mela delovni vikend, kar mi ne odgovarja najboljuser posted image . Ampak kaj čemo, život je takav, čupav i dlakav, kada ga obriješ, nije nikakav:)

malaverde, mene tudi zebe ko psa! Pa tudi se mi ne premaknejo tile tedni zaboga ne! jaz mam pregled še 2 dni kasneje, sicer bom v 8 tednu (uradno), sicer v mojem ZD naročajo še kasneje za prvi pregled, ampak vsako slabo za nekaj dobro - je bil ss dober za to, da mam zdaj pregled malo prej:)
Hehe, porcelanasta punčka, bi morali fantje to pozornost malo bolj razporedit, a?;) Moja mami še ne ve, sestra tudi ne, tako da iz te strani ni nobenega razvajanja, niti ga ne pričakujem, ko bosta zvedli, nista ravno take sorte... Ko bo pa zvedla fantova mami, to bo pa drugo, ta me bo pa cartala, kolikor se bom le pustilauser posted image ... Kako je pa z vašimi mamami, taščami,... od koga pričakujete največ pomoči/razvaljanja  (razenuser posted image , seveda:)
Vesta oče in brat in ravnokar je zvedel še najboljši prijatelj, so mu kar učki zasijaliuser posted image kak je to lepo, ko se še kdo veseli s tabo! prijazen poba, samski, če katera pozna kako fajn deklico:)

Palčica, hehe, pri  meni je problem, da sem zelo čustveno in zelo logično bitje in včasih sicer podzavestno vem, da stvari niso tako in da me ima lubi zelo rad itd... ampak ko pa sem kaj razočarana, pa si vse tako postavim, da zveni čisto drugače, je pa logično... In potem pač rabim, da mi on pove, kako stvari v resnici stojijo, hehe:) Res pozabimo, da imajo oni svoje vijuge v tistih glavah, res je...
Ja, vsekakor mu verjamem, zakaj mu pa ne bi! Saj si nikoli ne laževa, sploh pa ne o takih pomembnih zadevah! Sicer jaz prvič nisem nič pričakovala, niti sanjarila, v bistvu me je bilo na koncu kar malo strah, kako bo reagiral, a mu bo sploh všeč,... potem je bil pa takoooo vesel. no, me je takoj razvadil in sem zdaj seveda pričakovala enako veselje! Zato sem bila razočarana, ampak saj pravim, v bistvu se je treba samo zmenit. nisem vedela, ali ga to mori, da se boji bit razočaran, ali se boji otroka, ali me nima več tako rad, pa se boji bit z mano... Jaz se vedno začnem take traparije spraševat, pa ni nikoli to razlog, hehe:) Sveda lahko primerjaš tvoje in moje dogodke, saj je podobno, mogoče drug razlog, zakaj sva tako reagirali, ampak situacija je pa zelo podobna.

No, saj zdaj se ne boji več, včasih je prav hecno, kaj naredi en sam stavek. Se spomnim, ko je moral nekam it, pa se mu ful ni dalo. Pa sem ga samo vprašala, zakaj se mu tako zelo ne da - in mu ni več bilo grozno - je rekel, da v bistvu res ni nič hudega, hehe:) in isto je bilo zdaj: samo to sem mu rekla, če bi mu bilo prej bolj všeč, da se ne bi veselil in potem ne bi bil razočaran, pa je že spet tak, kot je bil... No, še vedno trenira, itak, ampak že bere te zadeve, pa mi pošilja linke z imeni, pa se heca o otročku,... Skratka moj dobri stari lubi:)

Na splošno noben od naju ni pesimističen in vedno gledava svet skozi rožnata očala, zato pa tudi nisem mislila, da je to to, kar ga mori. Mene namreč ne, prav hecno, sem mislila, da se bom spominjala tega kot nekega tragičnega dogodka, pa da me bo strah, pa da bom ful pazila naslednjič, itd... pa sploh ni tako! Pazim še manj kot sem takrat, kar se tiče športa, strah me pa sploh ni. Tako da  take izkušnje niso nujno nekaj, kar bi te ne vem kako zaznamovalo, niti ni nujno, da imaš potem kakršnekoli strahove, samo v pogum  tistim, ki bi se jim kaj takega zgodilo. nikoli nisem imela nobenih težav z rodili, niti glivic nisem nikoli dobila, po ss so me seveda dali na tisti ultrazvok, da bi videli, če imam kako pregrado ali kaj takega (mami je imela, čeprav je rodila 3 frocke), pa so rekli, da je vse najlepše, kot je lahko:) Saj če tako pomislim, imam rajši en ss kot pa težave z rodili na splošno, ker zanj je še vedno lahko kaka razlaga, ki nima veze ne z mano, ne z (naslednjo) nosečnostjo, pač ni bil pravi trenutek. Meni se je zdelo ok, da se je zgodilo, kar se je, boljše takoj in boljše da samo od sebe, kot da bi morala met umetni splav ali da bi bilo kaj narobe z otročkom. Rajši malo počakam na zdravega:) Pa še tako sva se prepričala, da si otroka res želiva, sicer je to težko vnaprej vedet. Skratka, jaz ne gledam na to kot na nekaj tragičnega... Seveda si ne želim še enega ssa, samo mislim, da obstaja še precej bojl groznih opcij, tak da sem v bistvu mela srečo, če misli it kaj ornk narobe, naj gre čim prej... to sem že takrat rekla in to še zdaj mislim.

Potem sva se s fantom hecala, da se je revež ustrašu, ko sva mu ime zbirala, ker se mi je krvavitev začela ravno, ko sva se hecala, kako vse bi mu lahko dala ime in seveda je bilo par predlogov zelo čudnih, samo za hec, seveda:) No, fant je pa potem še rekel, da sem mela ss zato, ker nista bla dva:) Zdaj bom pa čisti frik izpadla tu gor, hihi:)

Ja, to maš pa zelo prav, da navadno vse piše/te/jo samo o najlepših trenutkih, tako sem tudi jaz premišljevala, ali naj napišem to ali ne, ker v bistvu zdaj sva že vse rešila in nisem rabila tolažbe - samo zdelo se mi je fer, da mogoče če katera druga kako podobno situacijo preživlja, da ji bo lažje, ker bo videla, da ni edina... jaz sem bolj odprto bitje (se vidi po dolžini postov, a ne?;), pa se mi zdi v redu govorit tudi o slabih straneh, prav je bit pripravljen, to ne pomeni, da si pesimističen ali paničen. Veš, da bo vse v redu, če pa ne bo, maš pa plan B. Res pa je, da moram vedno probleme najprej rešit, potem pa lahko mirno razpravljam o tem z drugimi. In se mi zdi fer, da vedno najprej povem tistemu, katerega se zadeva tiče, v tem primeru fantu:) Navadno se izkaže za zelo pozitivno, če kar njih vprašamo, kaj si mislijo, boljše kot če same tuhtamo, hehe:) Vsaj pri meni:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.11.2006 19:46:01   
ronja
Hehe, palčica, sem se spomnila še to, ko si govorila o tem, da mislimo, da vemo, kaj mislijo naši dragiuser posted image ... Zadnjič, ko sem ga spraševala, je rekel, da mu ni jasno, kako da vedno vem, kaj misli, kar se katerekoli stvari tiče, samo za to, za kiro je pa res ziher, mi pa nikoli ni jasno!user posted image user posted image "pa kako tega ne veš, da te mam ful raduser posted image , saj pri vseh ostalih stvareh vedno veš, kaj mislim!" "ja, ma tam sem lahko objektivna," sem bila pametna nazajuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.11.2006 19:57:17   
Palčica*
Ronja zdej sem se noro smejala,ko sem odprla 17. stran. Zakaj?
Ker si res veliko napisala user posted image  user posted image  user posted image .

Zdej Te grem pa še prebrat !user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.11.2006 20:34:20   
Palčica*
Evo še malo mene pred spanjem.

Nasy sem šele sedaj videla...Ne bom pametna. Mi je pa žal.user posted image

ŽogiMarogi a v Dravljah NS dela  dr.Pušenjak? Pri dr.Strahovi sem vprašala,če gre lahko tudi moj zraven,ker saj veš...nekako je to zanj prvi stik z user posted image . Ga boš tudi Ti vzela s sabo. Sporoči kako se bo odvijalo,NS imaš pred mano( me zanima koliko časa traja pregled,kaj vse počne itd.),jaz jo imam šele 28.11.

Bi lahko mal po netu pobrskala,pa vseeno- punce kaj je ABRAZIJA?

Ronja,res si faca. Kolk Te jest rada berem. Res ! Tko enostavno in iskreno mi deluješ.Brez skrbi,vse smo občutljive,vse rabmo kdaj pa kdaj določene stvari slišat,videt.In tud zagnat celega hudiča kadar ni po naše.
Take smo in brez nas ne morejo, pa naj še tako trdijo obratno a ne?user posted image
Kar se moje mame in tašče tiče...Obe sta super,s tem da mamo pri nas en tak klasičen narobe svet. Sej veste...Na mojega je nora moja mama in name njegova. O.k. pa hec stran. Res sta obe o.k.,obe noro navdušeni nad idejo o babici (za obe naj bi bilo to prvič),pol si pa lahko predstavljate .Komaj jih krotiva,da morata biti tiho še nekaj časa.
Tudi pri nama ljudje še ne vejo (razen res ti ta bližnji). Midva sva se odločila da jim bova povedala po pregledu NS. Kdaj jim imate namen povedat ostale?

Evo toliko od mene. Moram it,končno je njegovo Veličanstvo prišlo domov !

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.11.2006 20:46:44   
ronja
ojoj, palčica, maš prav, sem se pa res razpisala, vsakič je hujše, se mi zdi... (dolžina, mislim) me je kar malo sram...user posted image user posted image user posted image no, hvala, ker se ti je dalo prebrat, sem bila prav vesela, da ne težim čisto vsem.

hehe, maš prav, brez nas ne morejo, sploh pa ne morejo prit do user posted image brez nas,kar obratno ne velja, hehe:)

Hihi, pri nas imamo tudi narobe svet, moja mami obožuje njega, njegova ima ful rada mene. zanesem se bolj na njegovo, v bolj ali manj vseh stvareh, je bolj materinski tip in vedno najprej misli na druge. Samo nobena še ne ve - za svojo se fant boji, da ga bo potem non stop gnjavila, kako sem:) moji bom povedala, ko se ji bo dalo prit na obisk, kar pa bi znalo še trajat;)

Večini prijateljev bova povedala po NS, oz. konec 3. meseca, torej verjetno šele drugo leto ali pa konec dec. najboljšemu prijatelju sem že, me je itak že mel na sumu, še enemu bom pred tem, ostali bojo pa počakali, v službi tudi verjetno lepo drugo leto, da lepo začnemo leto, kaj pravite?;)

ABRAZIJA je čiščenje maternice, postrgajo sluznico dol, se mi zdi, v bistvu zgleda podobno kot umetni splav, samo da ne iz istega vzroka - to ti naredijo, če plod odmre, pa ginekolog noče tvegati ss po naravni poti (moja me na srečo ni poslala na to - mi je povedala za to možnost, pa da naj le grem, če bi rajši, ampak ker ni bila čisto prepričana, da je res ss, me ni hotela kar poslat tja, je rekla, da naj se sama odločim.) jaz bi v vsakem primeru rajši po naravni poti, ves čas splava sem bila v službi, ne bom rekla, da sem uživala, ampak vsaj razlagat enim ****om ti ni treba. Pa potem se mi je samo od sebe spucalo boljše kot če ti oni postrgajo - mi je povedala na naslednjem ultrazvoku! Tako da jaz bi dala prednost naravi, če pa sama ne more, potem bomo pa pomagali;)
Uživaj z visočanstvom, sama sem še v službi, priprave na jutri... :(

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.11.2006 20:53:52   
Jacqueline
Drage souser posted image !!!

Prosila bi vas, da mi še napišete kje boste rodile, ko se boste odločile, ter imena in roj. datume otrok, ki jih že imate, da naredimo bolj podroben seznam. Palčica te moti, če prevzamem ta seznamček????

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.11.2006 21:41:34   
ANDREJA 75
Jaz bom rodila v Ljubljani najverjetneje s CR ,ker sem že pri obeh dveh porodih rodila s CR.
user posted image 1995
user posted image 1998

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.11.2006 22:06:56   
Drnula
Čir družba,
se mi je zaustavilo oko na Junijkah pa sem se zadržala precej časa ...... madona čveka. Ampak zanimivo. Meni kaže PDP 1.6. pa še polna luna je na ta dan. Vendar glede na to, da sem privesnica, bo morda tud kak dan prej.
Jaz sem se včeraj in danes prvič počutrila normalno, dobro. Tudi sicer nimam  slabosti, težav z bruhanjem in podobno. Bolj slabo počutje, utrujenost, kot bi bila bolna.
Roditi pa mislim v Postojni, če bo vse kot je treba. 7.11. imam drugi pregled pri ginekologu, potem pa še meritve nuhalne svetline, čez naslednja dva tedna.

lp
drnula

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.11.2006 7:52:19   
DORI
Spet nameravam rodit v Izoli.
Moji sončki pa so:
SEBASTIAN:01.02.1986
MONIKA:23.07.1991 in
LUKA:24.04.2004
za tega otročička pa, če bo punčka, bo ANA, če pa bo fantek, pa še ne veva, bova počakala na izvid AC, pa se bova takrat dokončno odločila.
Čuvajte svoje user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.11.2006 10:14:31   
Jacqueline
user posted image    01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image

user posted image    01. Drnula, Postojna
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image
user posted image   04. Valentina76
user posted image    04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. ŽogiMarogi,
29 let
user posted image   10. Anonimna 2, 27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image  
12. Melaverde, 26 let
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let
user posted image   16. babajči
user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image  
user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image  
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let 
user posted image   24. DORI, 42 let, 4user posted image , Ana ali user posted image , Izola, user posted image  Sebastian 01.02.1986, user posted image  Monika 23.07.1991, user posted image  Luka 24.04.2004

user posted image   24. Ronja, 28 let, 1user posted image
user posted image   28. Ketrin,
27 let, 1user posted image
user posted image    . Žabica26,
1user posted image

=36 user posted image

Prosim preverite, če ta seznam drži in sporočite popravke!!! Kako je s tabo anonimna ter z anonimno2, ki je na seznamu (ista oseba???)?

Lp,
Jackie

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.11.2006 10:27:13   
Xandra1
Moje moje user posted image
Včeraj sva šla z mojim najdražjim zvečer skupaj v banjo. Sploh mu nisem mogla nehat govorit o vas user posted image  Pričakujemo tretjega in prvič doživljam to veliko srečo, da imam vas moje drage junijke! Ne znam opisat svojih občutkov, kako super mi je brati o vaših nosečnikih znakih, vaših dragijih, vaših odzivih, vaših strahov in vaše sreče ... vsak občutek delim z vami in to je tako super - občutek, ki me pomirja in občutek, ki boža mojo dušo!

Skratka, jaz bom tudi tokrat rodila v Ljubljani!
Drugače pa: Grega 11.4.1995
                    Gašper 20.9.2000
Vmes med prvim in drugim sinom sem imela v 17t abrazijo (plod ne menda odmrl zaradi virusne pljučnice) user posted image
Za zdaj pa imamo ime samo za punčko (logično ane hihihihi) Zala .... za fantka se bomo odločili po mojem prvem pregledu pri G - to je 15.11.06.

Povedala nisva še nikomur. Bova po pregledu. Mislim, da bodo vsi presrečni, le moja mami bo doživela kratek šok user posted image kasneje pa bo zopet najsrečnejša stara mama, saj bo tega tretjega otročka lahko čuvala doma - ravno sočasno bo šla v penzion user posted image user posted image user posted image

Full vas mam rada in tako zelo rada vas berem - vem, da se ponavljam - ampak res mi velik pomen tale forum z vami!!!

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

Neposredna povezava do sporočila: 411
4.11.2006 15:15:58   
Anonimen
cau punce,

da se se jst pofockam ;)

PDP 1.6.07

Rodila bom pa najverjetneje zopet v Lj porodnisnici, ceprav me malo mika tale PO...zaradi epiduralne, se razumeuser posted image

sej res, da ne pozabim...1.otrocek: CRT, 27.09.2005

pa pridne bodite
papa

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
4.11.2006 18:32:38   
Palčica*
En pozno popoldanski pozdrav še od mene. Brez problema Jacqueline lahko urejaš Ti seznamček- spremembe so vedno zlo dobrodošle. Če kaj pomaga glede Anonimnih, naj Ti povem da jih na seznam nisem dala jaz ampak Anonimna ki je štartala z pisanjem seznama. Kakorkoli...se bosta že oglasili.
Sama nisem o tem kje bom rodila še nič razmišljala,a mislim da bodo to skoraj gotovo Jesenice. Bo pa to moj prvi otrok.

Drnula in srečkanosečka user posted image user posted image user posted image  ! Dobrodošli !Veseli smo vaju !
XSANDRA1 nekako tako se počutim tudi sama in sem tako zelo vesela,da enostavno ste.Tako zelo različne in prav zato zanimive.
Kje je danes Ronja? Pa Žabico,Ketrin,bombetko,janapan,ŠpeloP,Katie81 in ostale pogrešam.
Aha...vikend je,pa nikjer ne duha ne sluha od nobene,a ne?

Kjerkoli že ste imejte se kar se da lepo .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.11.2006 20:17:49   
ŠpelaP
Pzdravljene user posted image !
Za dopolnitev seznama: prvi user posted image je TIM, rojen 26.11.2003 v SG, tudi v drugo imam namen roditi v SG. Glede imena za drugega user posted image se še dogovarjamo, pogajamo ...

Drugače sem pa tako utrujena, da komaj čakam, da grem v ponedeljek v službo. Vem, da se smešno sliši, ampak je res. Pikec je bil te dni, ko smo bili vsi skupaj doma, neizmerno siten (malo zaradi prehlada, malo pa kar tako). Kaj vse sem si morala izmišljevati, da bi dal malo miru. Enkrat te dni, ko ni in ni mogel zaspati, sem mu celo rekla, da se že božiček z reaktivnimi sankami  user posted image po zraku vozi in gleda, če otroci že spijo (slišalo se je potniško letalo, ki je letelo na nebu).
Včeraj ga je moja mama (njegova babica) nekaj malo v hecu kregala, pa jo je šel kar zatožit njeni mami (torej njegovi prababici). Je rekel, da oma (tako pravi babici) ni fajn, ker je hudobna. Ej, mislim, svašta. Pravi mali user posted image postaja. Pa tudi to bomo preživeli, samo da se imamo radi.

Lep večer vsem, Špela

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.11.2006 13:28:19   
Kati81
Ojla pune spet nazaj na stare tire ora priznat da se as se zelo zelo pogrešala. Kako se človek navadi na naša klepetanja.

Pri nas je vse po starem, počutje je sicer malo boljše in to me veseli.
NS imam 23.11. v Postojni in rodila bom verjetno tudi tam, čeprav živim v Lj.

Čestitke vsem novimuser posted image .

Jacquelin jupi sem full vesela, da kaže vse ok, upam da se bo tudi tisto s user posted image  uredilo. Sem res zadovoljna.

Ronja ti se pa res razpišeš, si moram prav čas vzet da vse preberem, pa nič se ne sekiraj saj imam itak čas, če se pa komu ne da brat mu pa tud ni potreba a ne?

Pa en lep popoldan vsem skupaj.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.11.2006 15:29:06   
Jacqueline
 user posted image   01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image
user posted image    01. Drnula, Postojna

user posted image    01. sreckanosecka, Ljubljana/Postojna, user posted image Črt 27.09.2005
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. Valentina76
user posted image    04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan
user posted image   10. ŽogiMarogi,
29 let
user posted image   10. Anonimna 2, 27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image  
12. Melaverde, 26 let
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let
user posted image   16. babajči
user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let  
user posted image    24. DORI, 42 let, 4user posted image , Ana ali user posted image , Izola, user posted image  Sebastian 01.02.1986, user posted image  Monika 23.07.1991, user posted image  Luka 24.04.2004

user posted image   24. Ronja, 28 let, 1user posted image
user posted image   28. Ketrin,
27 let, 1user posted image
user posted image    . Žabica26,
1user posted image  

Lp,
Jackie

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.11.2006 16:54:05   
DORI
Pozdravljene user posted image .
user posted image  Danes sem med spolnim odnosom krvavela in sva z dragim takoj šla v bolnico. Ginekologinja me je pregledala najprej vaginalno in opazila še malo temne krvi, potem pa sem šla še na UZ. Ves čas sem držala pesti in upala, da bo vse vredu z mojimuser posted image , Videla je gestacijsko vrečko (12,5 mm), ki pa ustreza nosečnosti 5T in 1 D, ne pa 7 T glede na zadnjo menstruacijo. Zraven je videla še nekaj podobnega. Rekla je, da je lahko ta kri, ali pa še ena nosečnost. V glavnem ploda ni bilo videti oz. srčka se ni slišalo. Verjetno je še prezgodaj(upam, da je to). Rekla mi je naj počivam 1 teden, dala Dabroston tablete (2x na dan) in naj se čez 1 teden oglasim pri mojemu ginekologu.
Kaj je res možno, da je manjša gestacijska vrečka?. Grozno se sekiram in ta teden se bo vlekel v neskončnost. Samo srčno upam, da ne bom več krvavela in da bo vse vredu z našim otročičkom.user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

Neposredna povezava do sporočila: 417
5.11.2006 17:38:46   
daria78
Ojla Dori! Kaj na ti rečem... žal mi je, da se ti to dogaja, ker so občutki ob tem res grozni in ta negotovost ali je vse O.K. ali ni UBIJA. Kljub temu bodi optimistična in se prepusti življenju naj te vodi po poti, ki ti je začrtana. Skušaj čim manj misliti na to, pa bo teden hitro okrog. user posted image
Z mano ni nič posebno novega. V bistvu sem vesela, da gre zaenkrat vse b.p. komaj pa čakam, da se mi vrne prava volja do življenja in dobim malo več energije. Danes sem sploh čisto preč, saj sem si včeraj privoščila malo ponočevanja. Veste kako je pasalo! user posted image  Jutri pa je pred mano 1. pregled in komaj čakam, da vidim kakšen bo moj drugi malček. user posted image  
Jacqueline, kako si ti? Se je krvavitev ustavila?
Špela, sem se prav nasmejala ob branju kakšne vragolije uganja tvoj prvorojenec. Tudi z našim ni nič boljše in zadnje čase mi take zabrusi nazaj, da ne vem, če bi ostala smrtno resna ali bi prasnila v smeh. In ja.... v prvi nosečnosti imaš dela samo s sabo in svojim dragim v II. user posted image  pa je stvar popolnoma drugačna in center vesolja ni usmerjen v tvoj trebuh temveč nekam drugam user posted image .

Dobrodošle vse nove nosečke in bravo za vse junijske čveke.

Do jutri....PAPA! 

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.11.2006 20:01:15   
Drnula
Dopolnitev za  dopolnitev seznama Jackie

Drnula, Postojna, 29 let, 1 user posted image

Sicer PDP 1.6.2007. Razmišljam o možnosti epiduralne. Zmenit se je treba vse v naprej. Sicer zadnji 'rok' za odločitev =  6 cm odprtosti : ) Natančnejše informacije dobim in se odločim po torku.

Pa srečno v nov delovni teden ! !

< Sporočilo je popravil Drnula -- 5.11.2006 20:03:38 >

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.11.2006 20:58:02   
Jacqueline
DORI držim pesti, da se bo vse dobro izšlo!!! user posted image  Sem bila prejšnji teden v podobni situaciji in te popolnoma razumem. Drži se!!!

daria78 krvavitev je ponehala, jaz upam da tista senčka ne pomeni kaj hudega user posted image  (podrobnosti so napisane v mojem petkovem postu)!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.11.2006 22:15:47   
Liona
Dober večer,
joj Dori vem kaj prestajaš. Tudi jaz sem v 5t pristala na urgenci zaradi krvavitve, za katero se je izkazalo, da ni iz maternice ampak od polipa. Takrat smo videli le GV veliko 9.6 mm in rumenjakovo vrečko. Čez 4 dni pa sem pri svojem ginekologu že videla plodek (ampak še ni bilo utripov), GV pa je bila velika 16.6 mm. V sredo sem imela ponovni UZ. Plodek je bil velik že 6.3 mm in videli so se utripi. Jaz sem skoraj jokala od sreče. Ampak me je kljub temu vsakič znova strah na pregled, ker imam še skozi izcedek in se bojim kaj bo, čeprav so mi do zdaj trije g zabičali, da ni iz maternice, da je vrat zaprt. Strah pa ostaja. Jaz sem sicer noseča toliko kot smo računali od zadnje user posted image . Oz. dva dni manj. Jaz sem si v sredo naračunala 6t5d, po velikosti ploda pa je g izračunal 6t2d.
Jaz držim pesti za vse nas tri (Dori in Jacqueline), da se bo izšlo v našo prid. Mora se. Mi se ne vdamo user posted image user posted image user posted image . Junija bomo vse k sebi stisnile naše zdrave sončke.

Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 421
6.11.2006 5:20:10   
DORI
Hvala vsem, ki držite pestiuser posted image
Koliko pomeni vzpodbudna beseda ob pravem času.
Se mi zdi, da hodim vsako uro na WC pogledat situacijo. No, za zdaj sveže krvi ni več bilo, samo malo roza izcedek včeraj zvečer in zdaj zjutraj malo rjavkasto.
Kljub temu, da sva se z dragim odločila, da ne bova še nobenemu povedala za user posted image , sva bila včeraj primorana. Ker sva bila sama z Lukcem doma, Luka pa je spal, je dragi moral klicat sestro, da ga je prišla počuvat. Po telefonu ji je sicer samo rekel, da mi je ful slabo, ampak, ko je prišla sem ji povedala. Že tako je pretekla 4 nadstropja stopnic, bila je brez zraka in še ta šok, samo gledala jeuser posted image .
Včeraj sem tudi ful iskala po internetu glede teh Dabroston tablet. Sicer sem prebrala, da kot zdravila sodila v skupino D(lahko vplivajo na plod) in v navodilih tudi piše, da lahko vpliva na plod, ampak Dr. Pušenjak na MEDOVER.NET pravi, da ga redno predpisujejo in ni dokazano, da bi škodljivo vplival na plod.
Malo sem skeptična, ampak kaj naj pa naredim. Moram jih glih jemat do naslednjega tedna, ko bom šla k mojemu ginekologu.
Za vsak dan prosim, da bi nam šel mimo brez  zapletov in težav in, da bi naši sončki rasli brezskrbno v trebuščku.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.11.2006 7:58:28   
zrak
O punceuser posted image  ste pa bile res aktivne čez vikend.. jaz sem mogla kaj pospravit in naredit doma, ker med tednom enostavno ne zmorem, pa tudi moj dragi ne more ravno vsega..
Me veseli za tiste , ki ste vredu.

DORI, tudi jaz sem 2 tedna manj noseča, kot naj bi bilo predvideno z M.. a ni to hecno.. Zgleda, da ovulacija nastopi toliko kasneje.. SIcer jaz bila na pregledu v 4t, in je bila vidna samo GV, srčka seveda ne, prezgodaj. Zdaj se pa bliža sredna, ko, upam da bom ugledala to bitje srca..

Priporočam ti počivanje, vedi, da ogromno punc krvavi na začetku, mogoče je tudi spolni odnos pripomogel k temu.. v glavnem če malo prebereš se na koncu izteče vse vredu..

MORAMO BITI OPTIMISTIČNE.. TAPRAVA GOVORIuser posted image , ko se za vsak "nič" zasekira..

Nas je pa kar nekaj, ki nameravamo roditi v Postojni.. pa se bomo tam kar spoznale..

Glede imena, se midva z dragim že nekaj pogovarjava.. ampak za fantka res nimam nobene ideje... Mi niso všeč ta prekratka imena, saj jih ima vsak..

Palčica sem zasledila, da si vprašala kaj je abrazija, nisem pa zasledila odgovora.. To je čiščenje maternice, navadno po spontanem splavu.. v glavnem čiščenje..

Palčica in Jacq..obe sta zelo pridni z seznamom..

A naj povem še kaj zase... se prav bojim reči, da sem v tem obdobju srečna... s partnerjem sva našla tako harmonijo in predanost , da je do zdaj še nisva imela.. Ne morem verjet, kako dobro  je user posted image  prinesla najinemu odnosu.. Saj je bilo tudi prej lepo, ampak zdaj je še lepše.. še več nežnosti in skrbi en za drugega.. Nikoli si nisem predstavljala, da bi se moj dragi tako raznežil ob nosečnosti.
Drugače sem vredu. razen služba, ki me čisto ubije..

Lepo se imejte,.. papa

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.11.2006 8:15:50   
Kati81
Dobro jutro punce, no danes sem se pa spet po dolgem času naspala tko kot se spodobi. Drugače pa nič novega, vse gre po starem naprej, slabosti se počasi umirjajo me pa zjutraj ko se zbudim boli glava, sam ko vstanem in se mal razmigam je pa že bolje. 
Pri hrani se pa ni nič spremenilo, mesa še vedno ne prenesem. Včeraj sem bila na praznovanju in tam je bilo samo meso, pol sem si pa nekako priborila malo sira, da sem sploh kaj pojedla. Mi je pa kar obračalo ko sem gledala kako jedo piščančje noge, bljak.
Mi pa full paše zelenjava sam taka bolj kuhana, sveža ne tolk.
Pa lep dan, oziroma dopoldan. 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.11.2006 8:48:34   
ANDREJA 75
ČAO MOJE JUNIKE!!!
Pri nas ni nič posebno novega slabosti obstajajo še vedno naprej hrana mi večinoma vsa smrdi  jem samo mandarineuser posted image drugače sem danes ostala kar doma ,ker itak brez veze ,da grem v službo bruhat ....
Jutri imam prvi pregled pri ginekologu se že full veselim ,ker bom pvič videla našo  pikico.Upam ,da bo vse vredu !!!!Lep sončen pozdravček.

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?