|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
2.11.2006 9:34:47   
dorina
Jacqueline, tudi jaz držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.11.2006 11:38:51   
Andy29
Jacqueline, drž se!!! Vse se bo izteklo ok!
Kati, tudi mene zvečer zmanjka, potem pa se vse pogosteje zbujam ob pol štirih in več ne morem zaspat kakšno uro. Popoldne pa spet adijo....
Drugače kar ok!
pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.11.2006 12:03:06   
ronja
Ojla, punce, danes se vam pa tudi jaz malo javljam... Sem mislila, da sem jaz največja čveka, pa sem videla, da se ne morem kosat z vami, madona ste napisale...

Pri meniše nič strašno novega. Slabosti vmes so popustile, zdaj pa so se vrnile okrepljene z novimi vojaki, hehe:) Najhuje je zjutraj, takoj potem, ko pridem v službo, ker navadno grem s kolesom, potem ko se umirim, pa udari za mano, čeprav tudi ko se zbudim ni zanemarljivo... pa seveda, ko kuham... To mi gre na živce, ker zelo rada kuham in se temu seveda ne mislim odpovedat, sploh ker ne vem, kako bi potem fant gledal na to nerojeno bitje, če bi ga že takoj takole zafrknilo in 9 mesecev ne bi nič dobrega jedel, heheuser posted image

Sicer me pa zebe ko cucka! ne vem, kdo si je zmislil tisto o nosečnicah, ki jim je vedno vroče, ker zame definitivno ne drži! Ves čas me zebe!

Jacquelin, držim pesti zate, da ostaneš user posted image , če pa ne bo zdaj, pa se ne sekiraj preveč, pa naslednji mesec ali še enega kasnejeuser posted image , saj otročke delat je luštno, a ne?;) Pa sporoči seveda, kako je bilo, ok? V vsakem primeru ti bomo stale ob strani, če nas boš seveda hotela tam.

Irenal, zakaj pa ne bi več spadala med nas? Saj nismo tako diskriminativne, vse ki so noseče, spadajo sem, hehe, a ne punce?;)

zrak, po moje ni nič narobe, da si se zredila, to je pri tvoji teži normalno! Na začetku se ti 3 mesece sicer ni treba zredit, ampak to velja za normalne punce, ti pa si bila glede na 52 kg verjetno bolj na pragu presuhosti, tako da se nič ne sekiraj, tako je že pravuser posted image . In lepo jej dalje:) Trebušček od maternice in otročka pa se zdaj naj še ne bi ravno ne vem kako poznal...

palčica,  hvala da urejaš seznam in upam, da ti ne bo več tako zelo slabo, meni je, ampak ne bruham, vendar se mi zdi, da bo tega kmalu konec, ker grem počasi v 6 teden...

Tudi jaz že nestrpno pričakujem svoj prvi pregled, se kar vleče, jaz ga imam šele 16.11., to je čez 14 dni... Pa saj prej niti ne bi imelo smisla, že tako nise ziher, če se bo srček videl, ker če sem res zanosila po 1.10., potem bom takrat noseča 7 trednov, ne?

Meni je zaenkrat še vse prav (za oblečt), tudi mam še isto težo (55 kg), (trkam na les:)), sem pa prebrala, da si lahko v vmesnih mesecih pomagamo z gumico, ki jo zavežemo v gumbnico, na drugi strani pa nataknemo na gumb od hlač - da ni treba novih hlač kupovat za tiste vmesne mesece - mogoče bo kateri že zdaj prav prišlo...

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.11.2006 12:42:06   
ronja
JOj, najpomembnejšo stvar sem pa pozabila napisat: palčica, tudi midva sva mela en pogovor, v bistvu ni bil nihče nič kriv, niti se nisva nič kregala, samo jaz sem mela totalno krizo pred temi prazniki.

Moj ljubi namreč poleg službe še trenira in to 5x na teden + tekme ob sobotah... In se temu primerno bolj malo vidiva... In ko sem brala tu, kako ste vse navadušene nad svojimi ljubimi in kako vas crkljajo, sem se enkrat kar v službi na wcju zjokalauser posted image ... Potem sva bila ravno ta dan zmenjena z mojim dragim, da greva skup v knjigarno in ko sem prišla do njega, sem samo bruhnila v jokuser posted image , nekaj bojo že meli tile hormoni zravenuser posted image user posted image ...  Na splošno nisem tako zeloooo občutljivo bitje, čeprav nimam ravno trde kože tudi v normalnem stanju, ampak za vsako figo se pa tudi ne zjokam;) Ampak takrat mi je bilo pa čisto preveč in je pač šlo čez rob...

Mu je bilo ful hudo, pa nisem vedela, kaj naj naredim, ker nočem, da zaradi mene ali zaradi nosečnosti pusti šport, ker vem, da mu ful pomeni, ampak meni je bilo pa tudi grozno... Sem že hotla sem kaj napisat, pa sem si premislila, da bom rajši vseeno kar njemu povedala, navsezadnje je prav, da ve, kako se počutim... Verjetno bi mi itak vse to svetovale, a ne, hehe?;) Pa itak me je takoj prebral, ko sva se videla...

Me je zelo skrbelo, da si ne želi tako tega otroka, ker ni bil tako vesel kot taprvič (ne vem, če sem tu že napisala, da sem mela pred tem en ss marca. Takrat otroka sicer še nisva načrtovala, ampak ko je bil na testu +, sva ga bila pa oba zelo vesela, on je bil čisto nor od sreče in me je ful crkljal itd...) Takrat je vse prebiral o nosečnosti in otrocih, pa ves čas je mel srčke v učkihuser posted image ... (no, saj ni tako dolgo trajalo, ker sem mela splav 1 teden po tem, ko sem zvedela za nosečnost, g. je rekla, da se verjetno jaječece in semenčece nista našla pravi čas, da je do oploditve še prišlo, samo maternica je bila pa že čez tisti rok, ko se lahko jajčece vgnezdi in se pač ni moglo - ker tisti mesec sva bila večino časa še zaščitena).
Zdaj pa ni bil tako vesel niti na začetku,, niti me ni tok crljal kasneje in sem bila čisto žalostna user posted image in zbeganauser posted image . Ni mi bilo jasno, saj sva se za otročka skup odločila; se mi zdi, da je bil on še bolj za, mene je bilo najprej malo strah...
Res pa je, da ni bil tako presenečen, ker je nekak računal na to, da sem noseča (fantom je težko dopovedat, da mora bit tudi pravi čas, da ni dosti, da so oni super, hehe:) čeprav na koncu je mel on prav:) tako da je bil to en moment, pa tudi ni res, da me ne bi nič cartal, recimo vsak dan mi je stisnil svež sok iz pomaranč in limon (in mi ga še;), ampak user posted image včasih rabimo še več... Pa ker se že sama v tem času še ne počutim noseče (slabosti so sicer znak nosečnosti, ampak se zaradi njih ne počutiš noseče, vsaj jaz neuser posted image ), sem res pogrešala, da bi nekdo z mano tako ravnal... in bala sem se, da me nima dovolj rad, pa da se je ustrašil, pa da ne bo mel časa ne zame, ne za otročka, ko se bo rodil, pa same traparije, skratka...user posted image

No, potem sem mu seveda vse povedala, kaj pa kako, se pravi, česa me je strah, pa kako se počutim in mu je bilo žal, je najprej hotu kar vse skup pustit (šport), potem mi je pa še "priznal", da ga je strah se preveč veselit, da ne bi bil razočaran kot prvič... Potem sem ga vprašala, če bi takrat - taprvič rajši, da se ne bi veselil in potem ne bi bil razočaran, pa ni hotu odgovorit, je reku samo, da na to ne bo odgovrajal, ker si bo zapečatu usodo in da mam prav, heheuser posted image Skratka od takrat je čisto drugače, seveda se prilagajam tudi jaz, ga grem gledat na tekme, recimo, da sva malo več skup, pa da ve, da ga podpiram in da ga mam rada.

Skratka zaenkrat sva zrihtala stvari: sem mu razložila, da ne rabim, da zame pusti šport, ampak da rabim, da kadar mi je hudo, ostane doma z mano, ne glede na treninge... Saj mi tolikokrat hudouser posted image Je razumel in baje bo po novem tako, bomo videli pa se pustimo presenetit, heheuser posted image

Ste tudi ve že imele kako krizo?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.11.2006 13:33:55   
melaverde
Najprej en lep dober dan iz sončne primorske!

Najprej Jacqueline, tudi jaz držim pesti, da bo vse ok. In ne skrbi ker tudi bo!!

Ronja, prav lepo je prebrat da ima še kaka kakšen problemček, majhen majhen. Jaz se namreč počutim full sitna in nervozna, nič mi ni prav...če sem sama, če sem v gužvi in za piko na i sva se še k tašči preselila ker nama v najini hiši postavljajo ploščice user posted image . Sploh ne vem kam se dat, učit se moram...zunaj pa je tako lepo.
Tudi jaz si že srčno želim, da bi ponehale slabosti (8t 2dni) ker če ne si bom prenehala zjutraj umivat zobe!! Takrat mi namreč najhuje obrne...

Dobro dovolj jokanja za danes, pa še mož me je povabil na kavo tako da si moram nasmešek nataknituser posted image

Pozdravček vsem !!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.11.2006 14:05:36   
Jacqueline
user posted image user posted image user posted image  hvala ker držite pesti!!!

Poskušam se sprostit in odmislit vsaj za nekaj minut pa ne gre. Solze tečejo kr same od sebe. user posted image  je šel tečt, kar je ful čudno ker ne teče nikoli pa še tako piha zunaj, da je groza. Hoče mi biti v oporo in se noče zlomnit pred mano. Vem da sem tud sama "kriva" da je napeto ozračje, ker ga ne pustim blizu, ne morem se pogovarjat o tem in se je raje umaknil. Pa ko končno zaspim imam more, da rodim mrtvega otroka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronja, ne skrbi, user posted image  se bo že unesel, važno je da sta se pogovorila o nastali situaciji

malaverde uživaj na kavici!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.11.2006 16:23:09   
ronja
malaverde, upam, da je bila fajn kavicauser posted image Uživaj in pocrkljaj kdaj svojega možička, da bo potem on tebeuser posted image

jacqueiln, saj zdaj sem čisto ok, že cele praznike, to je bilo v čet. pred prazniki, dolgo že tega, hihiuser posted image Zdaj me lubi vedno vpraša, če mi je ok, če gre, se mi zdi prav hecno, ko da mu moram dat dovoljenje, hehe. No, saj veva, da ni tak mišljenouser posted image
jacquelin, ne vem, če ti bo kaj pomagalo, ampak ss ni tako grozen kot se sliši - ne razumi me narobe, seveda ni fajn, pa seveda ti še vedno želim vse najnaj in da se ti nosečnost super izteče! Ampak če bi se slučajno drugače obrnilo, to ni nič tragičnega. 1/3 vseh nosečnosti se konča, še predno se mame zavejo, da so noseče, v prvih 3 tednih - to je tudi odgovor na vse tiste: moj test je bil +, potem sem pa dobila user posted image ... Tako da za pol ssov sloh ne vemo, da so se zgodili, pač malo m. zamuja in to je to. Sicer lahko boli, mene je, ampak nekaterih nič ne boli. Ni nujno, da moraš it na kakršnekoli posege, jaz nisem šla, vse je šlo po naravni poti. Stvar se porihta, boljše da se sama od sebe, če kaj ni v redu, kot da bi rodila in bi bilo z otročkom kaj narobe - jaz sem tako razmišljala, pa mi je bilo lažje...

In zanosiš pač kakega od prihajajočih mesecev spet, naj ti to ne bo nekaj strašnega, potem se boš tudi lažje otresla teh mor, ker to pa res ni dobro ne zate, ne za otročka, še najmanj pa za vajino partnerstvo, če lubija stran odrivaš zato... pa stisni se k njemu, user posted image se mu na ramah, malo bodita skup žalostna, če sta žalostna, je lažje, pa še povežeš se... Ne ga "naganjat laufat", čeprav priznam,d a je to še en boljših načinov, kako pristopit k problemuuser posted image Ampak še bolje pa je, če se pogovarjata, da mu rečeš, "hudo mi je, želim si tega otroka," pa da ti potem on recimo reče, "če ne bo zdajle, bova pa to dušico prišparala za čez 2 mescauser posted image , pa bova še enega naredila..." Po moje je v redu, če si pripravljena na vse, ampak vseeno optimistična! Želim ti vse najnaj, pa če bo, bo super, če ne bo zdaj, potem pa je zanj in za vaju tako boljše in bo čez kak mesec ali dva, saj to pa res ni tako pomembno, da bi moral bit ravno tega junija rojen/a, a ne?;)

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.11.2006 16:34:07   
Jacqueline
Hvala ronja za vse!!! Zlata si!!!

Zdaj čakam da pride domov pa da se pogovoriva!!! Saj se strinjam s tabo, da ce je kakšna huda kromosomska napaka je bolje, da narava opravi svoje. Ampak vseeno to je moj otrok in boli!!! user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.11.2006 19:18:58   
Liona
Jacqueline, se strinjam z Ronjo. Sprejmeš kar je namenjeno. In greš močan naprej. Jaz sem imela abrazijo maja letos. V 9 t. Pikica se sicer nikoli ni razvijala, ugotovljena pa je bila kromosomska napaka. Vsaj to mi je bilo prizanešeno, da nisem nikoli videla biti srčka. Pikica je umrčkala že preden se je srček lahko videl z UZ. Bilo je hudo. Jezna sem bila, da se je to zgodilo ravno meni. Ampak življenje gre naprej. Bolečino izjočeš. Treba je. 5 mesecev po tem dogodku sem ponovno zanosila. Zdaj upam, da bo.
Jacqueline, kaj dejansko pa se je s tabo zgodilo? (če smem vprašat) Namreč nisem spremljala čisto vsega. Prvi pregled si verjetno že imela? Je bilo vse vredu? Ste videli utripe?

Neposredna povezava do sporočila: 384
2.11.2006 21:04:30   
Kati81
Jacquelin cel dan že mislim nate, upam da se situacija umirja, se pa strinjam z Liono, tudi jaz sem morala dat aprila abrazijo skoz, iz istih razlogov kot Liona in če se mali ne razvija tko kot bi se mogel je bolje tako, čeprav si jaz težko predstavljam, da bi še enkrat igubila svojega sončka.

Držim pesti da bo vse tko kot mora biti, mislim nate in naj te ne bo sram ali ti hudo pred tvojim jokat, midva sva takrat oba jokala kot dež in to je zelo dobra uteha za oba.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.11.2006 21:35:59   
NRMM
Čeeer!

Najprej en lep pozdrav, hladen nasploh.

Pri nas se stvari čudno obnašajo in imam občutek (moooočno upam,da me vara),da se je vse končalo, ampak čakamo do 13.11, če se že prej ne bo kaj pokazalo.
Enako se mi dogaja kot prvič. Pred 4 dnevi mi je bilo fuuuul slabo, cel dan sem komaj bila pokonci. Po tem hudem dnevu pa je vse v najlepšem redu, kar se tiče slabosti ipd. Nič več mi ni slabo, nič več utrujena, prsa so mehka........to so bili vsi enaki znaki prvič, ko je sledila abrazijauser posted image user posted image user posted image user posted image .Oba z možem sva na trnih, dobro je edino to, da imava najino razvajenko ob kateri misel malo preusmeriva.

No malo sem se potožila, zdej pa grem pred tv in ajo ajo.

Lepo bodite in uživajte max!

l.p.
Irena

Jacqueline držim pesti zate, da se le izteče vse ok. En veelik user posted image  zate.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.11.2006 23:47:28   
Jacqueline
Zdaj me je čisto iz tira vrgla tema ZAKAJ ON? in spet user posted image

Liona v ponedeljek zvečer se je pojavil krvav izcedek, ki še vedno traja in je enako intenziven. Ultrazvok pa je pokazal neko nesrečno senčko, ki lahko pomeni marsikaj!!! Utrip je bil počasnejši kot na prvem pregledu, ampak baje še v mejah normale. Ju3 imam pregled in bomo videli, če je najin sonček še najin!!!

Kati81  user posted image

NR iskreno upam, da te občutek vara. Upam, da bo vse ok!!! En velik objem tudi zate!!!

Prejle me je obiskala prijateljica in res mi je pomagal pogovor z njo, sem se malo pomirila!!! Z partnerjem pa nisem našla skupnega jezika!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.11.2006 6:34:46   
DORI
Pozdravljene user posted image
Včeraj smo se vrnili iz Zadra. Vreme je bilo super, edino nazaj grede smo se vozili skozi sneg.
Vidim pa, da zdaj, ko sem user posted image , sem najraje doma, da sem komot, odvisna od nikogar in nobenemu v breme.
Najlepše je doma.
Na hitro sem prebrala vse kar ste napisale v teh dneh. Srčno upam, da se bo pri vseh, kjer je karkoli narobe vse lepo izteklo, da ne bo nič narobe z vašimi sončki.
Bom držala pesti.
Te dneve na dopustu mi je bilo tu pa tam malček slabo, ampak nič groznega. Apetit imam gromozanski. Moram malo pazit, ker sem se v teh tednih, odkar vem, da sem noseča, zredila za 2 kg. Že od prej mi je ostalo par kil. Prej sem vedno imela ok. 52 kg, po Lukcu sem jih imela 56, zdaj, v skoraj 7 T pa že 58.
Bo treba malo bremzat, ampak kaj ko sem taka sladkosnedkauser posted image .
Čuvajte se!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

Neposredna povezava do sporočila: 388
3.11.2006 7:23:29   
Tracy
Jacqueline, držim pesti. Upam da bo vse vredu.
Sedaj ko vas prebiram, imam še sama strah, da bo kaj narobe. Slabosti so (rahle), bruham ne, kava mi smrdi (prej sem bila zagrizena kofetkarca), spala bi tudi (sedaj me ura malo zeza), vendar prsi so iste kot so bile. Nič bolj napete, nič.user posted image  Kaj a bi mogle bit? Upam da je od user posted image  do user posted image  različno.

Sicer pa še vedno komaj čakam na pregled. Tako se bojim da bi bilo kaj narobe. Saj veste, fantaziram prav o vsem.

lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.11.2006 8:07:31   
Kati81
Dobro jutro user posted image , jaz sem se danes zbudila že ob pol šestih, še dobro da imamo tv, drugače ne vem kaj bi.
Včeraj po kosilu sem prvič bruhala pa to da sem že skoraj v 10t, ko bi se moralo to počasi začet umirjat. Saj slabosti niso več tko grozne, sam da bom pa še bruhala to mi pa ni najbolj všeč.

Danes se bom spet za kakšna dva dni poslovila, ker greš še malo na vikend, tko da vam želim vsem en lep vikend, pa ne premrzel.

LPK

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.11.2006 9:06:18   
melaverde
Dan!

danes je tudi pri nas kar hud mraz, čeprav sončku...in mene zebe kot psa?! Kdaj se pojavijo tisti hormoni ki norijo, norijo ?!? Ko se počutim sitna se mi zdi da delajo na full, pol pa spet...opažam da sem vedno bolj čudna. Vse hrepenite po pozornosti, jaz pa se počutim kot punčka iz porcelane. Od zdrave prehrane se mi bo utrgalo, ne dvigaj tega, ne delaj tistega...ma sej nisem invalid !!!!! Nisem navajena na vse to razvajanje.
mami samo omenim kaj bi jedla in sta že pripravljena druga dva obroka ?! ma bo že a....upam?!

Tudi jaz se počutim malo boljše, vsaj bruham ne več. Dobro danes niti ne delam, ker mislim na Jacqueline...upam da se boš oglasla ko prideš domov ??? Držim pesti !!!

Punce, se vam ne zdi da gre zadnje tedne čas full počasi naprej??? Skozi nekaj čakamo, pa ta teden pa tisti...ma se sploh premikajo??? Drugi pregled pa imam šele 14.11 ko bom v 10.tednu...

Držim pesti za vse nas....user posted image
ciaoo

Neposredna povezava do sporočila: 391
3.11.2006 11:32:50   
Xandra1
Žal mi je Jacqualine ... user posted image
Nekaj dni sem bila odsotna in sem porabila uro in pol, da sem vse prebrala.
Tudi meni se je to dogajalo Jacqualine user posted image in ja, vem da boli - gre se za tvojega otročka v tvojem telesu. Zdaj ti ne pomaga nobena tolažba, kajne? MORAŠ verjeti v najboljše in MORAŠ zaupat v najboljše!!!  Navijam zate!!!

Drugače pa tudi jaz še vedno čakam moj prvi pregled. Moja G je namreč odsotna že 14 dni in imam pregled šele 15.11. - prvi pregled user posted image sem že čist neučakana user posted image takrat bom noseča že polnih 9t, tako, da se bom takrat tudi že pozanimala za NS! Zaenkrat se počutim dobro, razen moje joške ... joooojjj, kolk me bolijo zjutraj user posted image

Moje mamice... želim vam zares iz srca, da vam postane nosečnost prijetna!!!!!

p.s.
ne vem točno katera je pisala, da jo zebe. Tudi mene non stop zebe, čeprav moj pravi, da sem kot žerjavica. user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

Neposredna povezava do sporočila: 392
3.11.2006 12:18:17   
Palčica*
Pozdravljene še z moje strani,

Tudi jaz imam zadnje čase veliko dela, pa se ne morem prav odločit ali mi je to všeč ali ne. Kakorkoli...to pomeni tudi , da so slabosti milejše (si kar ne upam tega napisat,da ne bom jutri spet vsa prleplepljena na školjko).

Veš,Ronja ko sem Te brala sem razmišljala predvsem o tem kako zelo včasih mislimo,da Te svoje junake poznamo,oziroma vemo kaj se jim plete po glavi. Ne vem če sem ti povedala kako je mene zmedla reakcija mojega,ko je zvedel da bo očka. saj ne rečem...bil je smešen v tej svoji zgubljenosti,a priznati moram da ni bilo ne duha ne sluha o tisti sreči,nepopisnem veselju,ki je vedno spremljalo vsa tista moja tisoč in ena sanjarjenja.Na srečo sem v določenem trenutku zmogla (kar je najtežje in kar mi redko uspe) pošteno primerjanje s svojo reakcijo. Na koncu sem prišla do tega,da je skoraj identična, oba sva bila presenečena,celo šokirana. A ker so v določenem trenutku veljela dvojna pravila,sem bila skoraj užaljena. Ampak dobro,ne morem tega primerjati s tem kar se je pred prazniki dogajalo Tebi.
Lahko pa Ti povem,da verjamem vsemu kar Ti je rekel? Zakaj?
Zato,ker imam nekaj podobnega tudi sama doma. Ne bom rekla,da je Tvojega lahko strah z razlogom,ker sem mnenja,da enostavno MORAMO biti optimistični,ker je za pesimizem že tako in tako preveč časa,ko se nekaj dejansko zgodi,a res je, da izkušnje naredijo svoje. Tudi pri meni bi.
In zato strah...tako pri Tebi doma,kakor tudi pri meni (bistvena razlika je le v tem,da sama nima ss za sabo,le konstantne težave z rodili, a ker je pred kratkim 5 prijateljic imelo ss je paničen tudi moj) . A tukaj se ne dam in ga včasih bolj drugič manj grobo ustavim,ko začne kaj v tej smeri.
Zato...verjamem kaj so s Tabo naredile naše zgodbice o popolnih in nasploh fantastičnih najdražjih,medtem ko je Tebi določene pozornosti primanjkovalo.
A Ronja,vedeti moraš,da večinoma pišemo o tistih najlepših stvareh,medtem ko o tistih manj lepih bolj ali manj ostajamo tiho.Pa ravno tako obstajajo.

Melaverde sem se smejala primerjavi z invalidom user posted image . Se ne morem spomnit kdo točno je to že napisal,pa vseeno...Poanta je bila v tem,da se pusti razvajat-prehitro boš to pogrešala user posted image .

Jacqueline, vem da tole kar se dogaja sedaj ni enostavno,kljub temu da ne vem kaj daješ skozi. Bi Ti rada rekla kaj takega,da boš manj žalostna,prestrašena in bolj močna,pa ne vem kaj. Danes je petek in vse čakamo,da se nam oglasiš.

Punce,vem da se prav zaradi tega,ker nimam (trkam po lesu kot nora) slabe izkušnje moji strahovi razlikujejo od Vaših (predvsem govorim o tistih,ki so že imele kakršnokoli bolečo izkušnjo). Vse to poizkušam razumet. A vseeno...ne gre drugače kot razmišljat v pozitivno smer,sploh če zaenkrat ni razloga,da bi mislile drugače.
Vem,da se tole sliši malo grobo, a resnično ne mislim s tem nič slabega.
Vedno se bodo našle slabosti,vedno bodo slednje počasi tudi izginjale,pa se bo pojavilo kaj drugega,pa prav tako izginilo .
Nič ni narobe,če vprašaš če česa ne veš. Le panika naj ne štarta takoj. Kakor tudi negativno razmišljanje ne. Kakor znaki nosečnosti,sam potek nosečnosti,porod in kaj jaz vem kaj še, so od ženske do ženske različni. Zato nima smisla razmišljat,če je nekaj doletelo njo,bo sigurno tudi mene.
Konkretni primeri so seveda izuzeti, če bi krvavela jaz bi bilo hudo strah tudi mene.

V glavnem...želela sem le mal optimizma dodat sem gor. Predvsem pa povedat, da nas lahko čakajo tudi lepe stvari. Resnično upam tako.

Palčica

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.11.2006 13:47:23   
zrak
Jacqueline  iskreno upam, da bo šlo vse dobro, čeprav lahko veš, da krvavitve (še posebno tako dolge) lahko ne prinašajo ravno lepe stvari..Vem, da je hudo in da boli..vem .. sem dala to skozi v 10 tednu in je bilo izmerno hudo.. sem mislila, da bolečina ne bo nikoli ponehala.. čas pa naredi svoje.. pozdravi rane... pozabila ne boš nikoli, ne bo pa bolelo v duši...potrebno je vzeti pozitivno , s pozitivnimi mislimi .. Če se bo zdogilo najhujše, se je pač moglo zgoditi... očitno je nekaj narobe s sončkom..in tako da mati narava sama poskrbi , verjami da je bolje tako... upam in ti resnično želim da bo vse ok.. prosim javi nam kako si..

NR veš da tudi mene ne bolijo več tako prsa kot so me.. so sicer precej trda, niso pa več tako boleča, edino še bradavice malo skelijo.. pa tudi vrtoglavice pojenjajo, čeprav sem komaj v 7 tednu.

Jaz te čisto razumem.. grda izkušnja te čisto zaznamuje in tega ne morejo razumeti tiste, ki tega niso dale skozi (lahko poskušajo, ampak si ne morejo niti približno predstavljati.) Tako da tudi jaz dajem skozi take more kot ti.. čim ni enega simptoma nosečnosti si že mislim da bo vsega konec.. in ti povem, da tudi moj me opozarja naj počivam, naj bom umirjena in vse to.. tudi zanj je bil šok ss. Zanimivo pa to, da ss se je začel brez ene bolečine v trebuhu ali križu.. edini znak je bil krvavitev..

Tako, da moje vprašanje je, če tudi vas kaj manj bolijo prsa ali je skozi enako.. Kakšen dan se sploh ne počutim noseča in seveda tega se ustrašim.. Upam, da bom v sredo veliko bolj pomirjena, ko bom na ekranu zagledala mojo pikico in njen srček.. upam

papa vsem

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.11.2006 15:51:00   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Po dolgem času se spet malo oglašam. Imamo tako gužvo v službi in bo trajala še 2 meseca, kot vsako leto, tko da vas sploh ne utegnem prebrati. Te praznike sem se pa prav odklopla od računalnika, da sem si mal oči spočila.  Ko vas berem, kako vam je slabo,  se prav spomnim na sebe na lansko leto, ko sem non stop pred školko visela in skujšala za 5 kg.  Tokrat pa nobene slabosti, full imam apetit, le zvečer imam tak bolj čuden občutek, mal čutim neprijetnost v želodčku, sam takrat pa kr hitro smuknem spat. :))  Imam pa tko napihnjen trebuh, da en par hlač sploh zapreti več ne morem. Bom mogla kmalu v kako trgovino skočit.  

Glede mraza, vidim, da nisem edina. Čez dan je vse OK, zvečer me pa vedno trese in se le v postelji ogrejem.

Palčica za NS sem se naročila v Dravljah in sicer 23.11. Lani sem bila bri Strahovi in se mi je zdela super, sam ker ne dela ob četrtkih. No v glavnem sem se naročila, če bo kaka sprememba, bom pa spremenila.

Jacqueline user posted image  .  Žal mi je da se ti to dogaja, vem kako je to, no sama sicer nisem imela krvavitve, sem pa mogla prekiniti nosečnost v 13 tednu, tako da vem kakšne občutke doživljaš in kaj vse ti roji po glavi. Ampak boš zmogla! Meni je bilo sicer huje, ko so me moji tolažili, ker so me samo spominjali na ta neljubi dogodek, čeprav vem, da so mislili dobro. Jaz sem hotela čim prej pozabiti in misliti na to, da se bova čez kak mesec z  user posted image  spet potrudila in nama je tudi uspelo. Je pa res, da imam kar malo strah pred pregledom NS, da ne bo zopet pokazalo nepravilnosti. Očitno nas ni malo takih.

Evo, toliko za enkrat...

lp

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.11.2006 16:19:09   
Jacqueline
Pozdravljene punce!!!

Danes je bila moja ginekologinja in me je res konkretno pregledala. Krvavitev je povzročila majhna tvorba v nožnici in so jo danes odstanili (brez analgetikov - jupi) in poslali na dodatne preiskave, da ugotovijo če so celice rakaste. Te izvide dobim naslednji petek!!! Temu je sledil ultrazvok, ki je ponovno pokazal majhno senčko v predelu srca. Ta senčka lahko izgine, lahko da bo operacija potrebna ko se otroček rodi, lahko pomeni hudo srčno napako. Več bomo videli na NS, ki jo imam čez dva tedna!!! Bomo takrat dalje videli, tako da upanje obstaja, res upam na najboljše in tega otroka ne dam brez boja!!!

Več napišem kasneje!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.11.2006 18:05:51   
Palčica*
Bravo Jacqueline user posted image  user posted image  user posted image  !

Vesela sem, da tako misliš ! Želim Ti,da se vse izteče le najboljše !

Res je težko ostajati v nekakšni konstantni negotovosti,a vidim da si borka.Moraš biti. Za oba.

Jaz držim pesti na Vajini strani !user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

Neposredna povezava do sporočila: 397
3.11.2006 18:12:38   
Anonimen
Jacqueline Bori se do zadnjega in ne obupaj!!!

Pri meni še je vedno prisoten prehladuser posted image .V ponedeljek sem imela uz.Sem noseča 8t4d ,pikica je velika 1,6cm in videl se je lepo utrip.Pikica prehiteva z rastjo za 5dni.22.11 imam nuhalno in me je zelo strah kakšen bo rezultat.AC pa bi naj imela sredi decembra v 15,16 tednu.Upam ,da še bo v decembru.

Je pa drugače to moja 3 nosečnost ,vendar imamo samo eno pikico med nami.

Neposredna povezava do sporočila: 398
3.11.2006 18:40:41   
Nasy
punce moje, jaz pa se od vas poslavljamuser posted image user posted image user posted image danes sem bila na pregledu, morala bi biti v 8.tednu, pa je očitno šlo za neuspešno nosečnost - tako je rekla G..tako da me drugi teden čaka spet kliničniuser posted image user posted image user posted image čez čas pa operacija pregrade

vsem vam želim lepo nosečnost!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.11.2006 19:02:20   
Jacqueline
 Nasy tako mi je žal zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna držim pesti, da bo NS ok!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?