|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
27.10.2006 9:08:37   
Andy29
punce, pa še mene vključite......in to kar med prvimi, PDP 1.6.2007, pričakujemo prvega sončka, starost 27 let, trenutno v 9t in standard (slabosti, utrujenost, ponoči pa se prebujam in ne morem nazaj zaspat). A še vedno nasmejana okoli ušes.
In čestitam vsem junijkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.10.2006 9:17:05   
melaverde
pa da se oglasim še jaz. Žal spadam med tiste boge, skozi mi je slabo, zjutraj tudi bruham in v želodcu imam tak pekoč občutek, da sploh ne vem če bi kaj jedla....
v torek sem imela svoj prvi pregled ampak ni doktor ničesar komentiral (niti potrdil ni). Danes imam ultrazvok ob 10:45 in upam , da bo bolj zgovoren...

lep pozdrav vsem srečkam !!

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.10.2006 10:33:39   
janapan
melaverde, kako da ni nič komentiral, saj si že v 7 tednu kajne? a ga nisi nič vprašala? Če ti res ni nič rekel je pa res kozel...mi tle nekja pričakujemo in čakamo da vidimo če je vse ok al ne potem pa je strokovnjak ki nam edini lahko pove kaj je na stvari tiho....vsaj da bi rekel je še premajhno al pa ne vidim dobro...no sporoči kako je blo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.10.2006 11:10:21   
Palčica*
No pa dajmo malo seznam popravit;

user posted image    01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let ,1user posted image
user posted image   04. Valentina76

user posted image    04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let,
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna,1user posted image

user posted image   12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image    14. Nasy,
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image   16. Ana
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image  
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona,29 let 
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja,28 let ,1user posted image
user posted image   28.Ketrin, 28 let, 1user posted image
user posted image  . Žabica26, 1user posted image

Trenutno nas je na seznamu 36 srečk user posted image . Junij bo nekaj posebnega , Vam rečem...

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.10.2006 11:46:21   
zrak
ooo KOLIKO NOSEČK.. kako lepo

to bo pa gužva v prodnišnico
user posted image user posted image
vidim da vse lepo napredujete

Jana lepo se imej v NY , ko prideš nam takoj sporči kako je bilo

Moje stanje je tako kot vsakdan, razen to da me danes malo bolj špika kot sicer.. ampak imam ful naporen dan v službi in stresno.. vsak nekaj hoče in enostavno ne zmorem več..

drugače pa je vredu.. še dobro da je petek, da si bom malo spočila čez viked...

Pa še to hurrraaa za mame, ki nam stojijo ob strani in pomagajo.. moja mi bo danes kosilo naredila...
Nekoč pa bomo me v tej vlogi..

lepo se mejte čez vikend

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.10.2006 11:57:06   
Palčica*
Drage moje punce,

Sej vem,da skoz jamram,samo meni je res noro,noro slabo.Pa tko sem bla že vesela,ko sem odkrila da melisin in ingverjev čaj pomaga. Pa enostavno pride dan,ko ne pomaga nič...
In včeraj sem bila do svojega enostavno pasja. Ko bi vedeli kako mi je žal zato.
Res je, da je ( tako kot verjetno tudi na Vaših dragih ) na njem opazna huda sprememba. Prej ves močan, z trdnim prepričanjem o tem in onem,se mi zdaj včasih res zdi  tako raznežen, včasih skoraj prestrašen da bi ga zlahka enačila z bazo otroka.
Kakorkoli...Včeraj mi je bilo nenormalno slabo.On pa skoz ; "A nama je slabo? A bova čaj?...", in podobno.V glavnem vse kar se je dogajalo meni,se je dogajalo obema in ni mi treba posebej razlagat,da mi je kmalu počil film.
In normalno...čez kakšno uro občutek slabe vesti.
On je seveda vse pripisal nosečniškim hormonom in niti ni bil užaljen nad mojimi izbruhi,mene pa je glodalo in glodalo prav vse,še tisto za nazaj. S tem mislim na vse trenutke ko se privije k meni.se hoče crkljat,meni pa nekako odveč-izključno zaradi počutja.
In včeraj zvečer sem komaj čakala da se vrne,da se pogovoriva. In sva se. Tako zelo me je glodalo dejstvo,da ga nevede odrivam včasih,kljub temu da ga imam neizmerno rada. Vesela sva,da sva se pogovorila,kajti za trenutek sem smela videta notranjost moškega sveta. Saj veste...tistega najbolj občutljivega in pravzato najbolj varovanega pred ostalimi očmi. In presenetil me je spet...pravzaprav pokazal,da se tako kot ženski na glavo lahko zasuče tudi moški svet. Pa zato še ni slab.
V glavnem...še danes sem čist pah in ne vem če nisem že tisoč in enkrat pomislila kako čudovit očka bo. Koliko pravzaprav lahko da.
Kaj sem želela povedat? Da se včasih nekatere stvari res morajo zgoditi, da razumeš veliko več kot je navidez potrebno. Ker ravno to zbližuje,povezuje.
Ah,spet sem romantično naravnana.

Zdaj pa k Vam.

Ketrin- čisto moje laično mnenje,a če se je izcedek nehal, potem je to lahko samo in izključno dobra novica. Drugače pa res-če kaj ne veš ali se česa bojiš,naj Te ne bo sram vprašat ali poklicat ginekologa-zato so tam. To je v trenutku panike postalo jasno tudi meni.

Nosečka,Nasy,Ana, Andy29 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !
Bravo punce in čestitke tudi od mene. Vesele smo Vas !

Anonimna,babajči-oooo prehlad? Jaz sem ravno nekje teden dni o.k. Me je vrtel sigurno kakšne dva tedna,če ne več. Je zoprno ja,ampak zdržita brez tablet.Maš sicer občutek da traja vse skupaj v nedogled,pa mine. Hmmm,ko bi bila lahko tako optimistična okoli svoje slabosti. user posted image
Drugače pa punce,če se ne motim je Kati81 rekla,da mami dela pri njeni ginekologinji. Se mi zdi,da bi Kati81 najprej vedela kaj se sme in česa ne pri določenem problemu,ne?
Sama sem se danes prijavila na NS pri Dr.Strahovi.Imam jo 28.11. ob 15. Gre mogoče še kakšna k njej? ŽogiMarogi kje in kdaj jo imaš ti'
Teni* mi je žal.Res žal. Kot sem že enkrat rekla mi je najtežje v takšnih primerih seznam popravljat. Ker te štejemo za svojo.
NR ne misli slabo. Sej vem,da je to najlažje rečt,sploh glede na izkušnje,a vseen. Iskreno upam,da je strah neutemeljen in da bo nadaljevanje naravnano v najlepše pričakovanje. Resnično Ti želim to.
In evo še eno,ki po vsej verjetnosti razume moj dan user posted image .Seveda imam v mislih tebe Tracy in vse kar je povezano s slabostjo. se mi smiliš,ker res vsem kako nevzdržno zna bit tole,ko ne mine in ne mine. V glavnem jaz naj bi se tega v najboljšem primeru otepla v 4 tednih,v najslabšem pa 8 ali 9 tednih (nekateri pravijo da je to dedno in moja mami je v obeh nosečnostih bruhala do 4,5 meseca.Iskreno upam,da nisem po njej.) s kolikim časom se "tolažiš" Ti?

Torej punce...bi lahko še ropotala,pa klofala tole tipkovnico,pa se mi že zdaj zdi,da sem jaz namesto dnevnih poročil na sporedu. Torej dovolj zaenkrat.

Upam,da ste ostale junijke v redu. Tako s počutjem kot s pikicami.

Moj drugi pregled je 29.11.

lep pozdrav od  gorenjske raglje

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.10.2006 12:04:00   
zrak
Palčica a si se kar sama naročila NS.. a se prej zmeniš z gin..
prosim pomagaj.. Že kar pri nekaj puncah sem zasledila.. sicersem komaj 6t, 08.11.imam pregledat, pa se to takratk zmenim..
hvala

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.10.2006 12:18:02   
Palčica*
Meni je to priporočila ginekologinja.glede na to,da imaš pregled 8.11. mislim,da še ni panike AMPAK če se boš bolje počutla  pokliči sama na gikologijo za NS,ker je itak samoplačniška (12.000,00sit).
Prvi pregled je mogoče fajn počakat zato,da Ti pove da je s plodom vse v redu (NE MISLI DRUGAČE KOT TAKO !) NS se mislim da dela med 11. in 14. tednom.
V vsakem primeru pa boš pri telefonskem naročanju morala povedat datum zadnje menstruacije in glede na to Ti izračuna kdaj je čas za obisk pri njih. Moja zadnja menstruacija je bila 30.08. pa sem pri njih naročena 28.11. (toliko da boš približno vedela kje si sama-mislim,da še ni panike,a ne?).
Če pa želiš poklicat in boš NS delala v LJ pri dr.Strahovi (jaz sem z gorenjske pa grem tja9 Ti pošiljam še telefonsko za naročilo.
01/5195-214. Kar korajžno,so ful prijazni.

Drugače pa mirno.Vse bo o.k. in pravočasno.Boš videla.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.10.2006 12:49:06   
Kati81
Evo punce jaz sem danes z drugega pregleda, mali je zrasel za skor cm, je že full lepa slika. Oči je čist blažen in vesel. Ja res je moja mami v službi pri G ampak tudi jaz ne vem vsega in jo tud večkrat na dan kličem ali lahko kaj in kaj ne. Tko da kaj dost glede raznih problemov ne morem ravno pomagat. Če pa bo kaj se bom pa potrudla z mamo sicer živiva km narazen tko da je tudi tako blizu nimam.
Lep dan

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.10.2006 12:58:04   
Ketrin
Dan punce! Kolk se zgodi na tem našem forumu, pa samo 1 dan me ni bilo.... user posted image user posted image  Pridne ste!

Palčica, ti si prav ena taka naša "mamica". Meni je tako lepo te prebirat, kot bi knjigo brala.... No, pa sem se spravila še kakšno repliko poslat.
Hudo mi je za vse ki vam je user posted image . Upam da bo čimprej minilo. Saj zdaj bodo prazniki, malo več frej in se bomo zuser posted image mal certkale in na kakšen izlet ali sprehod na sveži zrak, pa bo bolje...

Jaz se odlično počutim, res pa je, da ste vse bolj na začetku junija jaz pa čisto na koncu, skoraj v juliju....Tako da upam, da vam ne bom sledila user posted image

Drugače pa težko čakam na prvi pregled, sploh ko ve vse tako navdušeno pripovedujete o vaših  user posted image !

Čestitam vsem novim user posted image ! To bo res prava gužva v porodnišnicah in tudi na morju bo polno user posted image  in user posted image ! Jupijjjj!user posted image user posted image

P.S. Palčica super da sta se pogovorila z dragijem! Vidiš kako je svet lep!!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.10.2006 13:00:34   
Ketrin
Palčica, še nekaj! Šele zdaj sem vidla da so me na našem seznamu za eno leto postarali. user posted image 27 jih imam.... Ko se boš spravila popravljati, lahko še mene malo pomladiš. Sicer pa je vseeno koliko jih šteje koledar, važno da buši raste, ne? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.10.2006 13:27:03   
melaverde
evo me nazaj!!
no danes je imel moj ginekolog boljši dan. Glede na ZM sem noseča 7 tednov in 3 dni ,glede veličine ploda pa en teden manj. tako da če bo na naslednjem pregledu še vedno toliko manjši mi bo premaknil PDP.
v glavnem v maternici je, srček bije...držimo pesti za naprej. naslednji pregled imam 14.11.

lep pozdravček vsem !!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.10.2006 13:53:16   
dorina
Palčica, pri meni je enako. Od vseh teh mučnih slabosti in slabega počutja, pa seveda hormončkov, sem tudi jaz včasih tečna (pa ne samo do svojega dragega) in mi je potem žal. Pri nama je tudi v začetku tedna prišlo do kratkega stika zaradi ene čiste bedarije. Pol sem mu pa zatežila 100 na uro. On, revček pa pride čez 15 minut k meni in mi reče sorry, ko vem, da si zdaj uboga, pol te pa še jaz sekiram... Mi je šlo kar na jok, ker sem vedla, da sem 3/4 kriva jaz!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.10.2006 14:44:28   
zrak
Palčica kako si ti pridna user posted image user posted image ..
Verjetno sem bom naročila kar v Postojni, ker imam tam tudi svojega osebnega ginekologa.. pa še z obale sem, tako da v lJ se mi res ne ljubi.. pri vožnji mi pa še slabo rata...

Pa bom počakala kar do 08.11. pa mi bo že ginekolog vse povedal.. ker po zadnji M bi bila veliko več noseča kt sem.. ovulacije je nastopila 14 dni kasneje, tako da po M bi bila zdaj v 8tednu, sem pa 6t.

Punce lep vikend

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.10.2006 16:43:44   
ŠpelaP
Ojla punce!
Se še jaz malo javljam. Komaj sem pričakala ta konec delovnega tedna in težko pričakovane jesenske počitnice.
Meni se je v zadnjih dneh trebuh ful napihnil, pa ne vem ali se mi je zaradi kake jedi ali se mi je začel že širiti zaradi nosečnosti. Sploh ne vem, kakšne hlače naj oblečem za službo, saj nosečniških še vendar ne morem. A ima katera kako idejo glede oblačil v tem prehodnem obdobju, ko še nimamo pravega nosečniškega trebuha, širi pa nam se že in tišči. Sploh ne vem, kaj naj, saj v prvi nosečnosti nisem imela teh problemov, ker takrat nisem bila v službi.

Palčica
, super, da urejaš seznam. Sem pa videla, da si pri nekaterih označila, za katero nosečnost po vrsti gre. Potem bi lahko pri meni dodala, da sem 2.user posted image . Hvala!

Za tiste, ki so prehlajene, naj vas "potolažim", jaz sem bila v prvi user posted image prehlajena 6-krat. Sem takrat ugotovila, da bi bila prej zdrava, če bi lizala asfalt kot ob vseh tistih čajčkih in "cukrčkih" ala islamint... No, zdaj v tej  user posted image sem pa tako že bila v bolniški.
Drugače pa ... JUHUHU VIKEND JE TU! user posted image

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.10.2006 16:59:48   
irenal
Palčica,
daj še mene na seznam za 18.06.2007 ........sicer nisem več v vaši ligi............stara sem 34 let...........ampak še vedno veselo pričakujem z vami.

Drage moje so nosečke srečno in vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.10.2006 22:16:20   
Jacqueline
Andy29 dobrodošla, vidim da imava isti PDP!!!

Palčica* še nekaj podatkov: stara sem 28 let, 1. user posted image  Upam, da se boš čimprej bolje počutila, tvoj user posted image  je tak prisrčen!!!

...zdaj se grem pa malo poglobit v nosečniško literaturo, da si razjasnim marsikatero stvar...

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu irenal)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.10.2006 22:50:10   
Palčica*
Evo čebelce. Pa popravmo...

user posted image    01. Andy29, 27 let, -1user posted image
user posted image   01. Jacqueline, 28 let, -1user posted image
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~

user posted image   02. nogica,25 let-1user posted image
user posted image   03. kati81,25 let ,-1user posted image
user posted image   04. Valentina76

user posted image    04. nosečka, 26 let, -2user posted image
user posted image   05. dorina

user posted image  05.NR,28 let
user posted image  05.Tina26,28 let
user posted image   06. palčica,30 let -1 user posted image
user posted image   08. ŠpelaP,31 let, -2 user posted image
user posted image   09. N & B 
user posted image   10. janapan

user posted image  10. ŽogiMarogi,29 let,
user posted image  10. Anonimna 2,27 let
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak,31 let, Postojna,-1user posted image

user posted image   12. Melaverde,26 let,
user posted image   13. daria78

user posted image   14.Pika79,27 let
user posted image    14. Nasy,
user posted image   16. babajči

user posted image  16.ANDREJA75
user posted image   16. Ana
user posted image  17. bombetka, 26 let
user posted image   18. Tracy, 26 let
user posted image    18. aktem, 35 let
user posted image    18. irenaL, 34 let
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, -3user posted image  
user posted image   21.Nina
user posted image   22. Liona,29 let 
user posted image   24.DORI,42 let
user posted image   24.Ronja, 28 let ,-1user posted image
user posted image   28.Ketrin, 27 let,- 1user posted image
user posted image  . Žabica26, -1user posted image

Številka se viša ! 37 srečk nosečk nas je že. Bravo user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.10.2006 22:59:32   
Palčica*
Sej se mi fajn zdi,ko me tko hvalte,ampak vseen...
Nisem tko zlo pridna kakor zgleda. Res je le,da mam preveč ljubega časa in da ravn skoz salt pa drugih traparij ne delam user posted image po stanovanju,mal več časa na netu preživim.
Pa ne da ne bi mela kaj za počet...V katalogu še nisem našla likalnika,ki bi popeglal vse pa še v omaro zložil. Tud vsestranskega robota na katerega bi programirala hišna dela ni v ponudbi.
Kakorkoli...sem se spravla proti večeru delat eno projektno nalogo za faks in res,res sem mela namen spat brez da se ustavim tle gor.
Pa saj veste- tako kot avto sam zavije po svoje, tud jaz odhajam spat po obrokih.
Pa vseen. Preživite lep večer s svojimi najdražjimi (moj dela),pa še lepši vikend.

Mirno noč, čebelce.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.10.2006 23:01:00   
*ANA*
Ojla. Jaz sem stara 23 let in 2.user posted image
Prvi pregled pa imam komaj 20.11

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.10.2006 5:39:15   
DORI
Dobro jutro spet vsem skupaj. user posted image
Kar nekaj cajta sem porabla, da sem prebrala kar ste napisale v dveh dneh.
Pridne. Čeprav se počutim super, tako zavidam tistim, ki ste že dale prvi pregled skozi. Komaj čakam, da slišim bit zlatega srčka.
Prejšnjo nosečnost, to je pred dvemi leti in pol sem imela kakih 5 mesecev stalno zaprt nos-moj zdravnik je rekel, da je to zaradi hormonov. Vse sem poskusila: od fiziološke raztopine, do morske vode, pa razne inhalacije. Pa zdravnik mi je dal neke kapljice, v glavnem nič ni pomagalo: jaz sem že norela. Tako sem bila živčna, ker nisem mogla dihat skozi nos, posebno ponoči. En dan mi je počil film in sem si dala pred spanjem otroške kapljice za nos-kakšno olajšanje. Do konca sem jiih jemala.
Z mojim Lukcem je bilo vse vredu, tako, da še zdaj razmišljam, ali so bolj škodljive te kapljice ali pa, da bi moj Luka(takrat še v trebuščku) prenašal mojo nervozo in slabo voljo.
Upam, da zdaj ne bom imela teh problemov (potrkamuser posted image  ).
Tudi komaj čakam, da bom šla na amnio, mislim, da bi to moralo bit nekje konec januarja.
Kar mi manjka je, da sva z dragim ful malo skupaj(ta njegov urnik in dvojno delo). No, zdaj med prazniki pa bomo malo zginli v Dalmacijo, v Zadar, tako, da bomo malo nadoknadli.
Čuvajte svoje sončke.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.10.2006 8:31:20   
ŠpelaP
Dobro jutro user posted image !
Dori, tudi jaz sem se pri user posted image s Timom nekajkrat prekršila s kapljicami Operil P (za otroke). Pa tudi ni bilo kaj narobe. Še osebna zdravnica mi je rekla, da kak dan, ko je najhuje, lahko uporabim te kapljice. Fiziološka raztopina mi pa sploh ni pomagala, še bolj sem imela zamašen nos. Nisem pa uporabljala kapljic Nasonex, ki se jih uporablja ob alergiji na prah in cvetni prah (žal imam tudi to "sranje"- hvala bogu v zelo rahli obliki), ker tiste so pa lahko res na škodi, ker vsebujejo kortikosteroide.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.10.2006 10:24:05   
nosečka
kakšna gužva bo v porodnišnici, očitno je letos res plodno leto. Jaz komaj čakam na prvi sistematski pregled 6.11. Včasih mam take moraste sanje, da me je kar strah da naslednjič moje pikice ne bo več na ultrazvoku.user posted image
Moj dragi me heca da glede na moje počutje pa bruhanja sigurno ni nikamor ušel, ali ušla.user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.10.2006 12:28:43   
babajči
živjo punce...javljam se med žive user posted image user posted image user posted image  sem bila dva dni, kot en zombi zaradi virozice...danes, pa kod bi en tega zombija nagnal...počutim se suuuuupeeerrrruser posted image user posted image user posted image ...malo še iz nosa curlja, a to ni nič v primerjavi s prejšnjimi dni... zdaj bi kar laufala na okoli...ampak, danes se še malo pocrkljam, poležim, jutri pa gremo tudi mi na morje in tudi v Zadar...komaj čakam. verjetno mi bo še morski zrak dobro del.

ajde rožice, uživajte čez praznike!

pozdravčke vsem

(odgovor članu nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.10.2006 16:22:17   
Liona
palčica, zakaj pa smo ene na seznamu svetleje obarvane? Imamo kakšno selekcijo za katero ne vem?user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?