|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
26.10.2006 8:10:27   
Ketrin
Dobro jutro user posted image ! Joj, DORI ti si pa res na spidu.... Super! Jaz bi pa samo spala. Nikakor se ne morem naspat. Zjutraj še kar ok vstanem, ampak zvečer pa komaj čakam da grem spat.... Je včeri user posted image  reku, da že ma enga user posted image , mene.... user posted image user posted image  
Drugače pa hvala za nasvete glede krvavitve. Včeraj popoldan in danes zjutraj ni bilo nobene sledi... Najbrž je to dober znak, ne?

Danes grem pa službeno na bowlling!! user posted image user posted image  Vsem pa želim lep dan!!

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.10.2006 8:55:22   
Kati81
Dobro jutro vsem skupaj. Pri nas je vse po starem, nič novega, razen skrbi za mojega kužka, ki danes sploh ni hotla na sprehod, pa čist nekaj počasi se vleče ne vem kaj jo daje.

Pa lep dan.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.10.2006 9:08:03   
babajči
ciao srečke

mene pa je včeraj ''zvila'' gripa, verjetno... user posted image user posted image user posted image  vsi mi pravijo, da ni nič hudega, da se nosečkam malo poruši imunski sistem in da z lahkoto kaj staknejo. mene pa vseeno ful skrbi... v navodilih za lekadol tablete sem prebrala, da naj jih nosečke sploh ne bi jemale. prašek lekadol+c pa ni priporočljiv v prvem trimesečju... nos imam zamašen, spala nisem sploh nič, pa tudi kapljice niso priporočljive... grrr grrr grrr. preostane še samo fiziološka raztopina, ki, roko na srce, eno figo pomaga. pa nos ful boli, pa okoli nosa tud...upam, da niso sinusi. moj lubči je pa priden. mi je prinesel pomarančke, mandarine, čajčka, trač revije in koš poljubčkov-vse v posteljo...počasi se bom še zrihtala in stopila do zdravnice...

a je še katera bolehna? kaj ste naredile? je to kaj nevarno?

pozdravčki,

b.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.10.2006 9:10:02   
babajči
aja, vročine imam malo...37,2 stopinj. spremlja pa me, normalno, slabost...user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.10.2006 10:00:20   
nosečka
Evo še enauser posted image , pdp je 4.6.07. Nas je pa res veliko junijk.Pričakujemo drugega, stara sem pa 26 let.user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.10.2006 10:02:47   
zrak
user posted image pozdravčke

Da vas maslo pozdravim.. z mano je vse ok, nič slabosti, počutje ok... razne te utrujenosti in nenehne lahkote.... Bojim se it kamorkoli brez hrane. Moj dragi se samo smeje,, ker že na sprehod vzamem kakšno banano ali mandarine... saj me skozi lakota daje in če takrat ne jem mi pa postane slabo...

Meni se zdi da trebušček raste čeprav je le 6 t... ampak ne zdi se samo meni, tudi mojemu dragemu.. Najbrž je to sama voda ali kaj...

V službi pa 12. uri pa me prime tak spanec in utrujenost, da bi morala domov si spočit... Potem pa pridem ponovno k sebi nekje ob 18. uri... in ob 21 padem nazaj dol..

Srajce mojega dragega so še vedno nezlikane in se zraven samo še kopičijo nove... Ni kaj bova mogla povedat tašči, ki živi nad nama... lahko da se bo ponudila user posted image  za prostovoljno likanjeuser posted image ...

smo pa tako pridne pri pisanju, da porabim kar nekaj časa da pregledam vse novosti....
user posted image user posted image
papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.10.2006 10:11:11   
nosečka
jaz sem se pa že bala, da je z mano kaj narobe, ker sem ves čas utrujena, pa lena, pa te večne slabosti.Moj dragi pravi, da bi bilo včasih bolje če bi hrano kar v wc stresla takoj še preden jo pojem,da se ne bom potem matrala z bruhanjem.user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.10.2006 10:46:01   
dorina
Babajči, če ti bo hudo, lahko vzameš Lekadol. Zdravila s paracetamolom namreč niso škodljiva za plod. Nikakor pa ne smeš vzeti aspirina.

Čeprav, dokler nimaš vročine 38, še ni nič hudega. 37,2 pa je  za nekatere  user posted image normalna temp. skozi vso nosečnost.

(odgovor članu nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.10.2006 10:57:32   
Anonimen
Babajči nisi sama pri tej gripi.Tudi mene je zgrabila v soboto viroza ali gripauser posted image .Vročina do 38.5.Sedaj po 5dneh pa še vedno precej kašljam in ponoči me grlo boli.Zdravil ne jemljem ,ker mi je moj g. odsvetoval vsakršnokoli zdravilo do 12t.Pojem pa veeeelikoooo sadja pa ponoči si kar fiziološko dam ,parkrat na noč.Me je pa strah tega prehlada ,da ne bi kaj vplival na bejbo ali pa se prehlad razširil v kaj hujšega.

Bove že prebolele ,a ne?

Jaz pa imam drugačne težave kot ve.Ta teden sem popoldan.Začnem ob 14 uri in večinoma samo sedim.Po 19uri pa me tako začne trebuh boletuser posted image ,da komaj zdržim.Ko pa pridem domov in se uležem ,pa je spet vse vredu.Bom v ponedeljek omenila g.Drugač pa je slabosti manj in nonstop sem takoooo lačna.

Nuhalno imam predvideno konec novembra ,amnicentezo pa v decembruuser posted image .

(odgovor članu nosečka)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
26.10.2006 11:44:33   
Jacqueline
Glede počutja sem na istem kot DORI. Drugače pa so priprave na FR v polnem teku. Koliko je stvari za poštimat ... user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa je treba it nazaj delat!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.10.2006 11:53:44   
Xandra1
Jaz sem pa danes prvič boščkana user posted image
včeraj sem si na smrt zaželela telečja jetrca v zosu, kruhove cmoke in polno skledo zelenega radiča štrucarja ... ne bom omenjala, kako sem z užitkom jedla ... 5 minut po kosilu sem eksala 3 dcl vode in potem še pol istega kozarca . Tako se mi je rignilo, da sem se sama sebe ustrašla. Potem pa me je začelo tiščati v pleksusu, da niti stat nisem mogla. Legla sem v posteljo, ker me je tudi zeblo ... zbudila sem se ob devetih zvečer, ko je moj predragi že oba otroka spravil v posteljo ... še danes sem vsa napeta, napihnjena, riga se mi ... kot bi se najedla fižola user posted image
full me trebušček boli user posted image

< Sporočilo je popravil Xandra1 -- 26.10.2006 11:58:16 >

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.10.2006 12:34:20   
babajči
oh, ženskice...sem vsa panična zaradi te gripice...Anonimna, bova prebrodili to, ja...morava...pa pikice bodo tud vredu. meni je dohtarca rekla, da lekadolčki niso škodljivi, čeprav v navodilih piše, da jih nosečkam ne priporočajo...tudi jaz sem se odločila, da bom dala to gripo skozi brez zdravil...sam čajčki, limonce, sadje, juhce itd. no, razen, če bo to potrebno.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.10.2006 13:15:07   
ANDREJA 75
čaouser posted image kako ste kaj danes jaz sem danes katastrofalno ponoči sem šla
trikrat lulat in ko sem šla prvič sem že začutila slabost cel dopoldne sem povožena, mojuser posted image pravi pojdi zmano v BTC ,
kako naj grem če sem pa čisto user posted image sedaj mi zelo diši zelje (kislo) in si ga bom šla kar pripravit potem pa se moram spravit nekaj perila zlikat drugače otroka ne bosta imela več kaj za obleči.A ja še to a katero boli kaj glava ?Jaz bi pila kavo pa tako smrdiiiiiiiiiiii.
POZDRAVČEK VSEMuser posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.10.2006 13:43:07   
Jasy
Pozdravljene junijkeuser posted image

Jaz sem bila danes na prvem pregledu. user posted image  je tako lepo bil, da sem se komaj zadržala, da ne bi jokala ko se videla na ultra zvoku. Velikost ploda pri 7t 2d je 1,1 cm, mislim da je to normalno, ker mi ginekologinja nič ni rekla.

Joj kako je lepo ko vidiš svojo pikico prvič, upam da se bo pri vseh dobro izteklo, tako kot pri meni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte,

lp
Jasy

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.10.2006 14:14:25   
Nasy
evo mene, še ena nosečka...še en teden čakanja do Guser posted image
PDP pa imam 14.6.2007user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 26.10.2006 14:15:40 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.10.2006 16:37:58   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Komaj našla čas, da vas spet mal preberem in kej dopišem.

Čestitke Nasy  user posted image user posted image   in dobrodošla med user posted image .

Babajči glede vročine, jaz sem ena izmed tistih izjem, ki ima skori vedno 37 - 37,2 vročine. Ni prijetno, včasih jo čutim včasih pa tudi ne. Lekadola se ti ne splača vzet, ker ti ne bo nič pomagal, je prenizka vročina. Meni zlo pomaga inhalacija, če imam zamašen nos, sam se moraš pozanimat ketero olje lahko uporabiš, da ni preveč močno za user posted image .

Danes sem imela toliko stvari za opravit, da sm kar malo špricala službo. Sem si šla boleči zobek poštimat, pa k okolistu,...Sem klicala za nuhalno s. v LJ,  ma vedno ko imam kaki pregled, se lovim po Ljubljani (sem  malokrat v LJ)saj se ti zdravniki premeščajo iz enega konca na drugi, vsakič imajo drugi naslov, pol pa iščem te ulice....user posted image

Drugače, na srečo še vedno nič slabosti, le občasni glavoboli, vedno sem lačna, pa čokolada mi fullll paše, nestrpno čakam na naslednji pregled.

Bodte pridne user posted image   in čau bau

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.10.2006 16:58:08   
janapan
Evo še jaz...jaz se pripravljam na potovanje, počutim se fajn, razen lulanja in joškic je vse bp, moram prav potrkat ampak slabost me je dajala samo dva dni in še to je bilo tako blago da sploh ne vem če je bilo od tega.
Danes sem se naročila na nuhalno svetlino in jo imam  27.11.2006 ko bom v 12 2/7. Prvi pregled imam 10.11. - tako kot še nekdo drug se mi zdi N&B?

Ma ja komaj čakam, ker se sploh ne počutim noseča...me prav zanima al je vse ok, držimo pesti da je .

prve dva tedna ko sem izvedela sem bla prav iz faze tako psihično sem bila osredotočena samo na to ... zdej pa se je vse normaliziralo...mogoče kej prej drugače pa se slišimo po vrnitvi iz NY. Držte pesti da bo vse ok. lp

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 317
26.10.2006 19:10:00   
Teni_
Pozdravljene!

No, da vam javim, da očitno vseeno ne spadam med vas, ker je danes prišlauser posted image .Nisem še prepričana ali naj bom vesela ali ne, ker sem se zdaj že malo sprijaznila, da bomo imeli 3. Ni mi jasno, kako sta bili 2 črtici, ampak ok.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 318
26.10.2006 19:21:32   
Liona
user posted image  teni. Žal mi je. No, če se boš le odločila še za enega pa kar v nove boje. Tudi meni se je letos že zgodilo, da je bil test lažno pozitiven. Takrat mi ni bilo nič jasno, ko je to potrdil mo g (besla sem mu tudi test). Zdaj sem zaupala le še CB testu!
Aja, na seznam dodajte še mojo starost. PDP 22.6., Liona, 29 let.

Jaz grem jest, da bi bo potem spet slabo... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.10.2006 21:34:36   
*ANA*
Tudi jaz se vam pridružujem.PDP naj bi bil 16.06.2007.Zelo vesela sva bila,ko sva zagledalauser posted image .Muči me utrujenost in zaspanost,ampak je to ob enoletni hčerkici nekaj normalnega,mar ne?
Čestitke vsem junijkam 2007user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.10.2006 21:52:38   
NRMM
Čeer!

Vidim NASY med nami user posted image user posted image user posted image , lepo čestitkeuser posted image .

Najprej, da izrazim zavidanje tistim, ki ste polne energije in brez slabosti. SIcer je meni do popoldneva tudi luštno,ampak potem pa se konča veselje. Trebuh kot žoga, vse čisto zgoraj za juhuhubruhuhu, ampak na srečo tam tudi ostane. Sem pa tudi, kar zelo utrujena. Dobro, da mi grejo starši toliko na roko, da nama med tednom kuhajo user posted image  in lahko lepo spim zraven Maruše cca 2 ure dnevno, zvečer me pa tudi hitro zmanjka. Ves ostali čas, pa sem aktivna 100/h, kajti moja navihanka nima miru niti 5 minut user posted image user posted image .

Sem pa danes opazila rozast izcedek user posted image , tako je bilo v prvi nosečnosti, ki se je žal končala v 13 tednuuser posted image , tako v drugi nosečnosti, v kateri sem jedla Dabroston in rodila mojo cartiko Marušo in očitno je sedaj enako user posted image . Potem izcedka ni bilo več, sem ga pa zvečer spet opazila, ko sem dvigovala malecko. Upam, da ni kaj hudega. Grem pa jutri kar na nenaročen pregled brez prehodnega klicanja(dober da imam kar nekaj stvari zapisanih v kartoteki, da ne bo kdo kaj kompliciral), vikend je potem, naj pogleda in pove, če je vse ok, ali da je vsega konec user posted image .

Ja nič, lepo bodite,pobožajte svoje bavšije in uživajte ta prekrasen sonček user posted image .

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.10.2006 22:20:51   
Nasy
držim pesti, da bo vse okuser posted image

jaz v bistvu kakih velikih znakov nimam, sam joški me pa bolijo zjutraj in zvečer, noro..lulam pa ne tako pogosto..no, dans mi je skor hotlo malo slabo bit, upam, da ne bo huje

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.10.2006 23:44:07   
Jacqueline
Vse, ki ste bolne ali vam je slabo user posted image   user posted image   user posted image

Vse nove dobrodošle!!!

Jaz imam pa vprašanje. V katerem tednu imate drugi pregled??? Jaz se po prvem pregledu nisem naročila za drugega, ker imam urnik zelo natrpan, zdaj pa sem malo planirala stvari in ugotovila, da nisem naročena za ponoven pregled. user posted image  Pa malo več mi še povejte, tiste ki ste bolj poučene in izkušene kaj se dogaja na drugem pregledu???

Hvala!!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.10.2006 7:22:17   
Tracy
Jacqueline: Jaz imam prvi pregled šele v 10 t. Mislim, da če bi imela prvi pregled že prej, bi bil drugi v tem času (kot je sedaj prvi).  Sicer pa mislim da je nekako pravilo, da imaš pregled enkrat na mesec, oz. 4t po zadnjem pregledu (v začetku).

Meni je pa zadnje čase tako slabouser posted image da ne znam povedat. Stalno mi je slabo, zvečer, ponoči, zjutraj, popoldne.... Ne vem kaj bom. Nekaj časa mi je še pomagalo to da sem nekaj pojedla, sedaj pa mi ne več. Sicer ne bruham, imam pa vedno cmok v grlu. Jooj, jooj, jooj. V prvo mi ni bilo nič slabo.

O tem da že komaj čakam prvi pregled ne bom več govorila, ker se ponavljam. Upam da čimprej mine.

Za vikend nas ni doma, gremo uživat, tako da se pišemo v četrtek.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.10.2006 7:43:56   
zabica26
Samo povem, da sem zaenkrat še ok.

Ugotavljam, da si morm mal prebrat, kako pa kaj v nosečnosti. Pa kaj lahko jemo in kaj ne...
Sem pa 6t 2d.user posted image

Upam, da bo vse ok. Aja, samo utrujena sem noro. user posted image

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?