NRMM
|
Čeer! Vidim NASY med nami , lepo čestitke . Najprej, da izrazim zavidanje tistim, ki ste polne energije in brez slabosti. SIcer je meni do popoldneva tudi luštno,ampak potem pa se konča veselje. Trebuh kot žoga, vse čisto zgoraj za juhuhubruhuhu, ampak na srečo tam tudi ostane. Sem pa tudi, kar zelo utrujena. Dobro, da mi grejo starši toliko na roko, da nama med tednom kuhajo in lahko lepo spim zraven Maruše cca 2 ure dnevno, zvečer me pa tudi hitro zmanjka. Ves ostali čas, pa sem aktivna 100/h, kajti moja navihanka nima miru niti 5 minut . Sem pa danes opazila rozast izcedek , tako je bilo v prvi nosečnosti, ki se je žal končala v 13 tednu , tako v drugi nosečnosti, v kateri sem jedla Dabroston in rodila mojo cartiko Marušo in očitno je sedaj enako . Potem izcedka ni bilo več, sem ga pa zvečer spet opazila, ko sem dvigovala malecko. Upam, da ni kaj hudega. Grem pa jutri kar na nenaročen pregled brez prehodnega klicanja(dober da imam kar nekaj stvari zapisanih v kartoteki, da ne bo kdo kaj kompliciral), vikend je potem, naj pogleda in pove, če je vse ok, ali da je vsega konec . Ja nič, lepo bodite,pobožajte svoje bavšije in uživajte ta prekrasen sonček . l.p. Irena