ronja
|
Ojla, punce! A ste me kaj pogrešale? Ne, nisem še rodila, vas moram razočarat... Samo res sem bila bizi, celo zame... Pa tudi v Parizu, hehe, s fantom, verjetno kar za nekaj časa na najinem zadnjem skupnem samostojnem potovanju , je bilo treba izkoristit, dokler sem še v enem kosu... No, sicer malo upam, da bi mi mogoče junija ratalo it z njim v črno goro za en teden... Ne me kregat, no... Saj samo razmišljam... Sicer poročilo: bilo je super, toplo priporočam vsem , vreme lepo, mesto lepo, vožnja z ladnjico romantična, fant najboljši, zajtrki krasni,... Edini problem je bilo to, da mi je en kreten skočil na nogo (je mel ene 120 kg) in me je ful bolela, ker sva res veliko hodila... Sem se malo bala, da je zlomljena, pa se mi zdi, da ni... nočem it za brezveze k zdravniku, ker prvič nimam časa, drugič pa se bojim, da bi me dali slikat, češ, saj je stopalo in je dovolj daleč, tralala... Ima katera izkušnje s tem? Aja, pa enkrat sem dobila pikice po celem trebuhu, kaj katera ve, od česa to pride? Jaz sem sklepala, da je to lahko od pregretja trebuščka, ne vem, jedla nisem nič takega, kar prejšnje dni ne bi, pa tudi srbelo me ni. No, saj ni panike, stvar je itak izginila sama od sebe, samo je pa res spuki zgledalo... No, pa naslednjič grem na potovanje vsaj malo bolj naspana, spet nisem nič spala tisto noč, ko smo šli (šli smo zgodaj zjutraj), pa sem še pekla pice za sabo itd... Se je pa splačalo, verjemite, ne poznate mojega ljubega, kako rata siten, če je lačen, hehe Tako je bil pa taki mucek Aja, pa predno me nehate brat od same dolžine posta, vas moram še vprašat, kje se dobi tisto olje za mazanje presredka? Sicer sem ok, vožnja nazaj je bila "rahlo utrudljiva", saj smo šli nazaj z avtobusom, ki se seveda ni ustavljal na 2 uri, ampak na 4... Si lahko predstavljate, kaj to pomeni za ... nisem upala preveč pit, skratka, pa noge so mi otekale, nisem več vedela, a zato, ker mi je tista gorila gor skočla, al kar tako, ker jim je pač tako všeč... No, ko sva se vrnila domu, pa sem se začela divje učit francoščino, ker imam ta teden izpit, pa še kitaro moram vadit, ker naj bi imela izpit junija, če mi bo ratalo zvadit do takrat, seveda... Bi pa ful rada to naredila še prej... pa še izpit za plavanje dojenčkov in zdaj mi je lubi obljubil še tečaj za voditelja čolnov, naj bi bil ta teden, tako da sem spet polno zaposlena, izpit seveda tudi za to sledi... madona, ni ne konca ne kraja teh izpitov, kako vam rata, da jih nimate, jaz sem naredila svašta izpitov, pa se še kar množijo, kamorkoli pogledam, en ven leze... Pa še eno to honorarno delo je dobilo mlade, skratka bi radi, da še nekaj narišem no, skratka, dolgčas mi ni... (a ste dvomile, hehe?;) jacky, čestitke še od mene! Rožica, kaj tvoj mali je zdaj tako velik, kot si napisala ali se je dejansko rodil 6o cm velik in težek 4 kile??? če pomislim, da sem jaz imela 45 cm in slabi dve kili... Potem je moja pupika čisto ok oz. pač po mamici, a ne? Sem ji pa v parizu kupila par cotk, zdaj ko vem, da je bolj mala, sem nabavila kar eno oblekico št. 50, dabo vsaj nekaj mela, če bo še čisto mala, hehe , sicer pa še: dvoje nogavičke, dve kapici, različno veliki, ene ala hlače na naramnice, samo nimajo spodaj hlačnic, so kratke, kot bodi spodaj, tega tu še nisem videla, pa še en kompletek in to je to. Sicer pa ne boste verjele, tudi sebi sem nabavila eno nosečniško obleko brez rokavov in en plišast zg. del trenirke, tudi za , je prav fajn, ker se pozna, da je krojeno za nas, hehe, zdaj tudi moj trebušček ni več zanemarljiv... drnula, midva kupujeva drobnarije na drobno, enkrat eno prčkarijo, drugič drugo, ko kje kaj slučajno vidiva, mogoče bo to tudi tvojemu ok... nikica, upam, da sta popravila košaro, sicer pa ti rečem, Mekol dela čudeže:) pa ne bit jezna na lubija, se pač ni spomnu, da bo veter... Navsezadnje boljše, da se na prazni učita, kje stoji in kje jo odnese, hehe No, vas grem še do konca prebrat...
|