|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
7.5.2007 17:11:43   
lunca2
Kdaj ste si pa pripravile stvari za v porodnišnico? Jaz si bom ta ali pa drugi teden.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.5.2007 21:30:47   
lunca2
Tako naredila sem si okvirni seznam kaj bom vzela s seboj le pripraviti si še moram v nahrbtnik ali v majhno potovalkico.user posted image
Moje stvari za v porodnišnico:
- zobna pasta + ščetka
- krema za obraz in roke
- glavnik
- milo
- deodorant
- papirnati in vlažilni robčki (tudi vedno z mano v torbici)
- vložki VIR
- blazinice
- spodnje hlače (navadne + mrežaste)
- nogavice
- moderc za dojenje
- trenirka, majica s kratkimi rokavi
- natikači ali copati

- mobitel + polnilec
- denarnica
- fotoaparat
- materinska knjižica + zdravstvena + napotnica + izvidi
- kakšna revija (bo kasneje prinesel user posted image )
- beležka + pisalo (tudi jaz si moram napisati koga obvestiti ob rojstvu user posted image )

Za user posted image pa bo prinesel user posted image v porodnišnico preden bova šla domov. Spakirala pa mu bom kar v nahrbtnik da ne bo potem kaj pozabil. user posted image Ampak ne verjamem, da bi.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.5.2007 7:42:59   
Kati81
Dobro jutro punce, včeraj sem tko pozno prišla domov da se mi ni dalo niti sedet več pa vam sedaj poročam.

CTG kaže da se našemu user posted image  godi super, je pa posteljica že tko kalcinirana, da user posted image  ne dobi več veliko hrane zato sem sedaj dobila napotnico za pregled v Lj porodnišnici, kjer se bodo odločili ali mi bodo sprožili porod predčasno ali ne. Po mnenju moje G ga bodo, saj drugače ne bo več toliko rastel kot je potrebno, tko da se moram danes naročiti v porodnišnico na pregled.

Drugače pa je vse ok, razen da sem imela malo povišan pritisk, ampak čez nekaj časa je bil tudi ta normalen.

Lep dan

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.5.2007 7:57:55   
lunca2
Kati samo, da je vse uredu s teboj in user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.5.2007 9:29:12   
FLASK_A
Kati, poročaj, kako bo šlo, kdaj si naročena! user posted image user posted image user posted image  Kako pa ti drugače sploh pogleda posteljico? Da bom znala moji g omenit v četrtek, ko grem na pregled...

Lunca, jaz imam hm... kaka dva tedna pripravljeno torbo. Sem pa šele ta teden kupila modrček, tako da jo vsake toliko dopolnimuser posted image  

Ronja, glede odteka vode... Saj pravim, da mi ni panike, če se to zgodi kjerkoli- ampak na faxu mi je pa res beda. Kaj pa ima naš ljubljanski podžupan za gledat eno študentko, kako ji voda odtekauser posted image  Nimam izpitov, predmet se mi konča septembra- torej bi blo nesmiselno, da bi tam zdaj čakala na karkoli. Sem se kar odločla, da se tale dobra dva tedna pridno vzdržim faxauser posted image .

Punce, lepo se imejte, kaj napišite pa se vidimo! Grem k frizerju, ker imam grivo že go sredine hrbta pa se moram mal velikuser posted image  postričuser posted image user posted image  Pol ne bo časa hehehe

Pozdravček!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.5.2007 10:16:06   
ŠpelaP
Posteljico pregleda z UZ. Tako kot tudi količino plodovnice...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.5.2007 10:23:14   
Drnula
Pozdravljene,
sem  ravno s pregleda. Vse kaže ok, malauser posted image je težka že 3 kg, do pdp pa je še 23 dni. Pridobiti zna še pol kg. Več ji pa ne pustim user posted image user posted image   Na posteljici se vidi, da se stara, tudi plodovnice je že precej malo, vendar je vse času primerno. Staranje maternice se vidi z UZ. Vaginalnega pregleda g ni delala. Sem jo vprašala kako, da ne delajo teh pregledov pozneje in je rekla, da je pomembno čim manj drezati tam spodaj in čim manj odpirati možnosti za infekt. Zato tudi priporoča nosečnicam, da čim manj z rokami segajo v vagino... npr. ko se odpravljajo delat masažo presredka. Takrat še posebaj lahk naredijo škodo.
Malo me je želela še psihično pripravit na porod. V smilsu sprejemati porod kot nekaj posebnega, lepega itd. in da je važno gledati na porod kot na vrhunec nosečnosti, kot nekaj dobrega in si zapomniti vsak trenutek, ohraniti vtise, ki ostanejo del tebe in te bogatijo ter spremljajo cel življenje. Kot bi bila pri psihiatru user posted image - ampak ok !

Zdaj pa ima še en dan za podelat za službo. Mi je kar malo odveč ratalo. Rada bi šla malo naokrog, pridobivat kondicijo za porod user posted image . Sam moram končat, da bo potem mir.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.5.2007 11:11:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

-vložki (Vir, Cathrine- te imam drugače najraje, zato sem sio jih par pripravila) v porodnišnici jih dobiš čisto dovolj, še preveč. In tisti njihovi so super, mehki...
-1 slivov sok od HIPPa, pravijo da je dober za prebavo (več mi bo dragi potem prinesel) Ja, samo potem ne vem kakšna bo prebava tvojega user posted image , mislim, da ni glih priporočljivo. Sej dobiš tam vse ustrezno - svečko...
-rokavičke za user posted image + dude + steklenička (moram še prekuhat) Rokavičke dobiš tam, če se praska, drugače ne rabiš, stekleničkauser posted image  pa kaj ne misliš dojit? Za vo porodnišnico res stekleničke ne rabiš, če te bodo videle sestre z njo jih boš slišala...
-škarjice in ščipalec za nohtke  Pa res ne vem za kakšnega vraga, a prej doma si ne moreš postrič nohtov.
--poročni list ne potrebuješ
-pa še par pampersk za user posted image tega imaš tudi na razpolago še pa še. Ko boš videla koliko jih gre... se boš saj tiste dni raje poslužla tistih "zastonj"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.5.2007 11:14:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
V MŠ so nam rekli, da za dojenčka glede pleničk v prodnišnici (oz. za domov)  rabimo:
2x pamperske raje ene 3, ker hitro se kaj ponesrečiuser posted image user posted image
3x tertra
2x soriso = povijalna plenica

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.5.2007 13:13:47   
ŠpelaP
Anonimna, daj napiši puncam, v kateri porodnišnici si ti rodila? Da bodo vedele, na katero porodnišnico so vezane tvoje izkušnje!

Ker drugače se vsaka porodnišnica v kaki malenkosti razlikuje (razpoložljivost halj, copatov, mrežastih hlačk, vložkov ...), kar se vidi že na podforumu o porodnišnicah, kjer punce opisujejo svoje izkušnje iz porodnišnic!

Meni so pa ravno v porodnišnici (po prvem porodu) rekle babice, da je za prebavo dober slivov kompot. Torej, če ne moreš kakati še kak dan po porodu, ko si že doma.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 8.5.2007 13:17:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.5.2007 13:22:21   
Anonimen
V Postojnski porodnišnici, vem pa za sigurno, da tudi v Izolski je vse na razpolago... samo, če slučajno, če se same sestre ne spomnejo vprašaš in dobiš...

Slivov kompotuser posted image  Kompot iz jabolk z dodano eno slivo. To je tudi nasvet patronažne.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.5.2007 13:27:01   
FLASK_A
Anonimna, vedno, ko se prikažeš, čutim nekaj sarkazma s tvoje strani na naše priprave in komentarje. Identificiraj se, piši večkrat (beri: tudi, ko te kaj zanima), ne pa prit nekajkrat in se takrat posmehovat. Jaz bom tudi vzela šarjice za nohte s sabo, pa kajuser posted image  Saj tebi jih ni treba. Kot pa si opazila, smo si spisale potrebščine, ki smo jih vsaka zase vzele s sabo v porodnišnico in lahko same pri sebi ocenimo- tudi glede na druge punce (nismo vse prvorodke), kaj potrebujemo in česa ne.
Ne razumi narobe, dobrodošli so vsi nasveti, ampak prosim, ne poskušaj na tak način svojih prepričanj spravljati v druge glave.

Pa hvala punce, nazadnje mi g sploh ni UZ naredila (za pregled plodovnice in maternice)- jo bom v četrtek spomnila!user posted image

Drnula, tvoja user posted image  je pa tudi že kar težka... Jaz se sploh bojim vprašat, koliko ima najin/a user posted image . 21.4. je imel/a namreč že 2.300user posted image  user posted image user posted image user posted image  Saj bo šlo- samo to si ponavljamuser posted image   In psihična priprava pri g- je moralo bit pa kar hecno, ti rada verjamemuser posted image

Pozdravček, pa se še kaj tipkamo!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.5.2007 14:07:29   
ronja
anonimna, nam so v materinski šoli za lj. porodnišnico rekle sestre, ki delajo tam, da dobiš ene zelo trde in neudobne vložke, sploh na ne vem katerem oddelku, se ne spomnim, a je bil a ali e ali kateri, vem, da so rekli, da ni teh mehkih Vir ne vem kaj in da naj si te sabo prinesemo, sicer nas bo vse bolelo ko user posted image ...  Pa baje, da kadar je gužva, jih zmanjkuje in jih lih ne dobiš, kolikor bi jih želela... Tak pravijo sestre, ki tam delajo... In junija bo kar gužva, ker je gužva na vseh materinskih šolah in vsi pravijo, da nas je ogromno... Tak da... moje skromno mnenje je, da en paket vložkov ni lih ne vem kak denar, počutje pa neprimerno boljše, če it pri tem ni treba šparat...

Sicer je pa res, kar je nikica napisala, vsaka ima pač svoje male muhe in zahteve, jaz bom recimo vzela sabo b svinčnik in "šmir papir" - torej na eni strani potiskan papir, ki je za stran, je pa še ok na drugi strani, da si bom kaj risala ali pisala... Pa tega nobena druga ne bo vzela in definitivno ni nekaj, kar bi strašno nujno rabila, meni bi bilo pa dolgčas brez tega - to gre vedno z mano, kamorkoli grem, da lahko malo čečkam;) pa če se bo dalo, bom vzela sabo ono veliko žogo - ja, res je, da jo imajo v lj. porodnišnici v alternativni sobi, samo povej mi, kdo mi zagotavlja, da bom pa ravno na to sobo nabasala, da bo fraj? pa če bi se mi pasalo malo po žogi valjat, pa če jo mam na voljo, zakaj je ne bi sabo vzela, saj jo lahko še vedno v avtu pustim... Ali pa CDji, recimo, meni pač glasba ful pomeni, absolutno to ni nekaj, kar rabiš, ampak če mi je lažje karkoli delat ob glasbi, potem verjamem, da mi bo lažje rojevat ob glasbi... zakaj si ne bi potem prinesla svojih cdjev sabo? (če bova dve rojevali v isti sobi, jo bom seveda vprašala, če lahko poslušam ali vzela sabo še slušalke...) Pač male traparije...

Ni to nič nujnega, ampak zakaj se ne bi mal razvajaleuser posted image Eni pomenijo škarjice za nohte, drugi svoja halja, tretji žoga, četrti pa bogvekaj... Res pa je, da so omarice bolj male in da punce računajte na to... user posted image Jaz sicer mislim žogo dat fantu nazaj za domov, ko rodim, tako da ne bo delala gužve tam, bo samo za vmes, med samim porodom, če mi jo bojo seveda pustili...

nikica,  meni je vseeno, pa če me Jankovič dobi, kako mi voda odteka, hehe, ma da je vesel, da mu zvišujemo število prebivalstva in če bi se mi lih zgodilo, bi mi lahko dal kako štipendijo, heheuser posted image No, mal heca, ne vem, jaz se ne sekiram, če se mi bo kje zgodilo, se pač bo, mami je pri vseh 3 odtekla voda, torej je možno, da bo meni tudi. Edino, kar mislim spremenit zadnja dva tedna, je to, da bom malo bolj pazila, da bom mela mobi vedno s sabo, zdaj sem še bolj taktak;) Te pa nič ne podim na faks, ti kar uživajuser posted image

Hm, drnula, kako pa naj delamo masažo presredka brez da segamo v vaginouser posted image Kjer sem jaz brala, je pisalo, da je treba vse skup raztegovat od znotraj... Kaj pa fantje... Mislim, no, saj veš...user posted image Da bi rekla, da ne bo smel zdaj nič okoli šarit...user posted image

jaz sem sicer danes sanjala, da sem rodila, sanjala sem samo glavno fazo, torej iztis, ne vseh popadkov prej, heheuser posted image Sem bila ful presenečena, da je šlo lažje, kot sem si predstavljala in da sem imela popoln nadozor nad vsem dogajanjem... Mislim, kdaj pritisnit, kako in kako sprostit mišice... Hehe, no, seveda, to so sanjeuser posted image , kaj bo pa v resnici, je pa verjetno čisto druga pesemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.5.2007 14:17:54   
ŠpelaP
anonimna: Slivov kompot je kompot skuhan iz samih suhih sliv, brez jabolk!

Ronja,
še sreča, da si omenila CD-je, si jih moram jaz tudi pripraviti, bi jih skoraj pozabila!

Glede škarjic - jaz jih tudi že imam pripravljene! Se mi nohti kar hitro zacepijo, čeprav imam postrižene čisto na kratko, zato me še bolj moti, če se mi zacepij. Rastejo mi pa ful hitro, vsaj na rokah! Pa tudi malo ogledalce imam pripravljeno.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 8.5.2007 14:40:30 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.5.2007 14:30:03   
N _ B
Pismo punce, nekaj sem pa pozabila napisat na seznam!!!!

NUJNO moram vzet s sabo leče, tekočino za leče in očala. Brez tega pa res ne morem. user posted image

Anonimna: zdaj pa hitro napiši, kje piše, da to vsaka rabi. user posted image user posted image user posted image
Dejstvo je, da se vsaka porodnišnica razlikuje med seboj. Recimo v porodnišnici, kjer nameravam rodit (nikjer še ne piše, da tam tudi bom) takoj po rojstvu naredijo UZ kolkov in široko povijanje v večini primerov ni potrebno. Zato na mojem seznamu ni povijalnih plenic in tudi doma nimam pripravljene niti ene. Če jo bom rabila, bomo že uredili, da bom dobila.
Namen objave teh seznamov z moje strani je bil, da si punce med seboj damo tudi kakšno idejo, kaj še pripraviti in vzeti s seboj. Več glav več ve. Vsaka bo pa že sama presodila ali to rabi ali ne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.5.2007 14:41:59   
ŠpelaP
Aja pa še to anonimna!
Kot pravijo tudi ostale, je v tvojih občasnih obiskih naše teme resnično vedno zaznati dokajšnjo mero sarkazma! Zakaj te tako motijo naši pogovori in izmenjavanje mnenj ter izkušenj!?
Tu gor je kar nekaj takih, ki smo že rodile, ene celo že večkrat. Pa mislim, da tudi morda kaj vemo o rojevanju, porodnišnicah, dojenčkih... In tudi tiste, ki so prvič noseče, niso ene tumpike, ki jim je treba pamet soliti. Čisto vse po vrste so super punce, kar se vidi že po tem, da lahko med sabo lepo komuniciramo in se ne kregamo, temvče preprosto izmnjujemo velike in manjše izkušnje. In nenazadnje ob tem ni treba nobeni od nas skriti svojega nicka, saj vsaka stoji za tem, kar pove!
Pa lep dan ti želim!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.5.2007 14:59:29   
Drnula
Nikical -  jaz sem imela prejšnji pregled 17.4. in takrat je moja tudi imela 2,3 kg. Nasledni pregled pa imam čez dva tedna. Več kot 3,5 kg res ne bi rada videla da imauser posted image user posted image

Ronja - sem enako razmišljala in mi je g rekla, da čim manj s prsti notri in prej se fejst umit. Razumela sem jo, da naj bi si po njenem bolj zunanji del masirale, ker cel čar te masaže naj bi bil v prekvavitvi in ne raztezanju. Bolj ko masiraš, boljša je prekrvavitev in večja je elastičnost. Da so včasih tudi sex odsvetovali zdaj pa to vseeno nima smisla. Celo da je bolje več sexa, ker ima sperma hormone, ki pomagajo mehčati mv.
Sicer je njeno pravilo: ne kompliciraj ! ! To mi je pri njej sicer všeč. S tem da predlaga, da če v kaj ne veš, če te kaj straši, ne delaj znanosti ampak vklopi zdravo pamet in se morda celo vprašaj kako to naredijo opice, ali morda ženske v afriki .... mal hecna a ne, ampak ima svojo poanto, ki zame ni zgrešena user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.5.2007 16:17:33   
duhica
Ojla!

Tu še ena, ki bo vzela s sabo škarjice za nohte in celo pilicouser posted image user posted image , ja pa grem že tretjič!

Kar se pleničk v MB tiče, jih bom jaz tud vzela, ker kar šparali z njimi. Vložki so bili udobni, pa bom vseeno še nekaj svojih vzela. Drugač pa mislim, da nobena ne bo česa bistvenega doma pozabla.

Naš pubec ima tud že okrog 3000 g in mu dovolim, da še največ tri tedne raste v trebuhu. Hčerka je mela 3700, sin 3460, pa sem preživela, tako da mislim, da bom tudi tokrat. Trebuh mam pa že pri kolenih, spim zanič ponoči, čez dan mi pa ne rata in komaj čakam, da se dete rodi.

Ja pa še za prebavo. Meni je to bla vedno največja grozljivka, tako da tokrat vzamem s sabo zagotovo nekaj. Res da dobiš svečko, ampak to je le lokalna zadeva. Zase vem, da moram čimprej poskrbet za to, da bo zadeva 'stekla' user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.5.2007 16:32:00   
Anonimen
Ahoj
Se šele zdaj javljam, prej mi nekaj ni hotelo delat.
Ja vidim, da me je anonimna čist napadla user posted image . Sicer pa kar bom jaz vzela s sabo je moja stvar, vedno pa imam s sabo raje več kot premalo. Jaz sem svojim junijkam napisala kaj bom vzela, da pa bi kateri pametovala naj vzame točno to kar sem vzela jaz, to pa nikakor ne. Pač vsak po svoje. No tudi meni bi bilo ljubše, če se kot anonimna ne bi več spravljala na nas. Povej svoje mnenje tako kot me pod svojim nickom.
Aja, škarjice in pa ščipalec za nohte je pa res ena malenkost, ki jo imam ponavadi s sabo v kozmetični torbici. Se pa strinjam z Ronjo, da ima vsaka svoje potrebe in najljubše stvari, kigredo z njo povsod. jaz npr. ne bi zdržala brez svinččnika in čičkačačka zvezka. Sicer pa kaj bi ti razlagala za kaj bom kakšno stvar vzela s sabo. Jaz sem samo napisala svoj seznam.

No punce zdaj pa grem končno po svoj telefon user posted image . So ga šele danes dobili. Bom pa malo več kot en dan nedosegljiva, ker žal nimam nobenega rezervnega telefona, sem vse razdala okrog. Me kar malo panika ker ponavad se ravno takrat kaj nujnega rabi.

Drugač pa je meni danes en tak glup težak dan, kar nekaj se tresem, tako da sem se mogla za eno urco ulečt. No zdaj po kosilu pa je malo bolje. Mogoče je to zaradi slabega spanja, ali pa mi je spet pritisk padel.

Jaz imam pa v četrtek pregled. Komaj čakam user posted image . Potem pa upam, da bom imela bolj pogosto.

Joj sem se pozabila pohvalit, da sem izpit naredila user posted image , juhu. No zdaj čakam še na drugi del - ustni zagovor, če pa tega ne naredim moram ponavljat tudi prvi del. Upam, da bo šlo, zato se moram spet učit. Ampak kaj, ko pa mi je vse drugo spet bolj zanimivo.

A ste ve vašim bodočim user posted image že kupile kakšno igračko? Jaz sem si noro zaželela bombažka Chowinga. Ponoči naj bi oddajal svetlobo - tako blago. No ko sem to omenila tašči je čist znorela, če sem neumnam da je pa to ne vem kakšno sevanje in bla bla bla. Mislim user posted image user posted image user posted image
No dragi pa mu je kupil pojočo zvezdico. To so najine igračke. Zvezdica in bombažek bosta šla tudi z mano v porodnišnico. No anonimna, da boš imela spet kaj za pripomnit user posted image .

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.5.2007 16:54:08   
FLASK_A
Uf, smo se pa spravile nanjouser posted image  Na Anonimno mislim. Hehe, kako branimo svoj forumček in naše pogovore, prav simpatično mi jeuser posted image  Hm, na mojo dekico se pa ni spravila- sej je bolš, ker bi zaropotalo drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moja dekica gre namreč povsod z mano, stara je pa beri piši točno toliko kot jaz- uf, sva se navezali ena na drugo user posted image user posted image user posted image  Toliko o tem, kaj kateremu paše- vsak ima svoje veselje pač.

Heh, Drnula, glej ga no glej škrata. Sem se zatipkala... Naš je imel 21.4. 3200guser posted image  Tko da zdej računam, da jih ima že 4ooo če ne že več. Je pa res že težak/težka za nosit okrog. Na sprehod grem tko počasi, da moj celo pot še pleše okrog mene, ker mu je mal dolgčasuser posted image user posted image  Mal heca, ampak res tko nekak zgleda.

Ronja, itak- Jankovič bi me najbrž kar sam peljal v porodnišnico, to bi blo smehauser posted image  Ja, fax me bo pa že počakal. Nima druge izbireuser posted image  Pa hvala, da si nas spomnila na CDje! To bi pa res najbrž vse pozabile...

Nogica, user posted image user posted image user posted image  za izpit! Ustno bo pa šlo brez problema, boš vidla! Za anonimno se pa ne sekiraj, samo ona ve, zakaj se spravlja nad naše sezname za v porodnišnico. Nazadnje, ko je bila tuki, je neki mela s copati probleme, če se prav spomnimuser posted image  Očitno jo samo to zanima hehehehe

Eh, če bo meni kej zmanjkal, mi bo moj prinesu, če bom mela pa kaj preveč, bom pa nazaj dumu nesla- simpl aneuser posted image

Grem mal vn, je treba še po nakupih. Nam je nekdo cel hladilnik spraznu pa je treba dofilat... Hm, le kdo bi to biluser posted image user posted image

Čau punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.5.2007 16:58:05   
N _ B
Baje, da bodo v porodnišnicah pri vratarjih zdaj uvedli vago za prtljago. Tako kot na letališčih in zaračunali kilažo, ki jo bo več kot je dovoljeno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.5.2007 17:46:26   
ŠpelaP
Anonimna pa bo stala poleg vage in pregledovala, če imamo kako nedovoljeno in odvečno robo v prtljagi ter jo izločevala!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.5.2007 17:48:59   
Anonimen
N&B user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , najbrž nas zato anonimna že zdaj opozarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.5.2007 21:30:26   
NRMM
Čeeer!

No pa ste res nesramne,anonimna pač pomaga vsake toliko časa user posted image user posted image .

Če se jaz spomnem kaj vse bi morala imeti zraven,ko sem prvič rodila,bi mogla priti v porodnišnico kar z veeeeeeeelikim kufrom.Ker sem rodila ravno na predbožični dan je bilo v porodnišnici ubi bože. Nismo imele spalnih srajc redno,ne vložkov ozr.1 paket na dan za dve,ne hlačk mrežastih,niti navadnih plenic za dojenčke bombažnih,povijalnih takrat sploh videla nisem user posted image user posted image user posted image ,v glavnem bilo je grozno.
No smo pa imele pampersk na rapolago fuuul, seveda zakaj le.Nekam je pa bilo potrebno male ritike povit,če ni bilo bombažnih.

Upam, da bo sedaj boljše in,da bo vsaj vložkov dovolj.

Opažam,da imate vse kontrolo rasti svojih user posted image .To je pri mojem g očitno španska vas. Ker imam že sedaj trebuh tak,kot takrat ko sem šla rodit Marušo (3920g,52,5g),pričakujem eno veliko in težko babiko,ojej nekak jo bo potrebno tudi rodit user posted image .

Ker so za mano pestre noči,zaradi izrasta zobekov pri moji mali,grem spat v upanju,da bo tale noč med normalnimi zopet.No je pa na vso srečo user posted image  doma in bo kar on malo podežural,če bo potrebno user posted image .

Nočko in lep jutrišnji dan.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.5.2007 21:41:58   
*ANA*
Čer tudi z moje strani.

Ja ta anonimna pa naj kar azdrži svoje "pametne" napotke, saj bomo itak vse vzele kar je res porebno in kar nam paše, a ne?user posted image

NRMM tudi nam izraščajo zobki in je že nekaj časa kar hudo, ampak še dobro, da imamo naše user posted image .
Punce, kako je pa Melaverde? Je že nekaj časa ni blo gor a ne?
Lepo in mirno noč prav vsem!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?