FLASK_A
|
Oj, punce! Se vam malo javim... Po cele dneve sem zaspana, pa kr mal tečkasta, pa glava me boli... In KT, se prav strinjam s tabo.. cit::In zdaj si lahko predstavljate mene, ki drugega ne delam kot razmišljam kje me boli, kaj me tišči, kje me špika, a mala miga, pa zakaj manj miga.::cit Prav razmišljam, kdaj me kej boli, kaj je to za en izcedek tam spodaj itn. Me je pa verjetno res luna zezala, ker zdaj ne grem več tolkokrat na wc, čeprav imam še vedno menstrualne bolečine- zjutraj navadno. Hja, pa za punčke pravijo, da so navadno pred rokom, tako da ni nič narobe, ne skrbi! Kati, upam, da se počutiš dobro!!! Mi je ful žal, da si mogla dobit eno tečno babo na telefonu, ki verjetno samo čaka, kdaj ma malco pa kdaj gre domov ! Ronja pa- nevem.. Mislim, da je enkrat omenila, da gresta s svojim nekam v tujino na eno romantično uživanje... Al se motim, mogoče je pa to ta teden, ko sta šla Meni pa se drugače ne more javit, ker nima moje tel... Nogica, jaz se slikam občasno, ko z mojim kam greva. Nekaj slikic imam in jih zlagam v album, za spomin pač... Se pa zdej res že dolgo nisem in bo očitno treba kam it, da bo spet kaka fotkica ratala Eh, dost nakladanja za takole uro... Grem okna pucat z mojim Sploh ne vidim več ven, tako usrano imamo- mal heca.. Lepo se imejte, čimmanj težav pa se tipkamo!