|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
4.5.2007 16:59:36   
Anonimen
Ojla čveke, no danes ste ble pa bolj pridne s čvekanjem user posted image . Pri nas skoz elektrike zmanjkuje user posted image , tako da sem mogla pralni stroj že dvakrat zalaufat (ne vem zakaj noče dat v spomin). No posledično sem šele zdaj tle gor.

Špela men se večkrat sanja o najinem pikcu. Enkrat je full temen po možu, drugič spet drugačen. Glede občutka je tako, da imava midva že od vsega začetka filing, da bo user posted image . Včeraj pa ko sva šla v nakup ležalnika pa mi prijazna prodajalka pravi saj boste imeli user posted image a ne? Jaz pa sem jo samo debelo pogledala in rekla, da ne vem kaj bo, ampak da občutek pa imam že skoz da bo user posted image . No potem mi je rekla, da je ona ziher da bo user posted image in da naj ji povem kako se bo razpletlo. Sva od včeraj z user posted image čist zmešana. Saj nama je drugače vseeno (čeprav jaz potihem še vedno upam na user posted image ).
Ja Tim je pa res faca user posted image . Kakšne pogruntajo ti user posted image .

Pa to ni res, spet je zmanjkalo elektrike. Dobro je le to, da sem prej priklopila baterijo na prenosnika, da mi vsaj to dela. Ma vam povem, da bo pralni stroj fuč, če bo šlo tako naprej. Zdaj pišem poslala bom pa potem, ko pride elektrika če sploh prideuser posted image .

Me je kar minilo.... user posted image

Drugače pa sva midva ok. Včeraj sva šla z dragim v nakup kremic, pa ležalnik sva naročila - istega kot ti kati. Hvala ti res je super. Je pa za čakat do konca maja ali pa še dlje. Vzela sva rdeče bež kombinacijo, ker imavo rdeč voziček, pa da bo vse pasalo. Je pa lep roza rjav. No pa kremice in ostale drobnarije sva kupila in tako spet zapravila 200 EUR.
Rabiva dva kosa itisona za pod zibko, pa v otroški še en kos, pa sva ugotovila, da je to ful drago. Čez 200 eur. Sva se odločila, da kupiva kar dva tepiha z narisano avtocesto in kmetijo in bo potem še user posted image pridno uporabljal. V bistvu ne bova vrgla denarja stran, tako kot bi ga za itison. Ne bo pa sicer tako lepo.

Ja tudi jaz se strinjam, da sva z možem veliko bolj povezana kot pre - no pravzaprav sva se po poroki bolj povezala ,potem z mojo user posted image pa še bolj. Možek komaj čaka na user posted image .

Moj buši je pa tako trd kot kamen, ampak mislim, da ni nič narobe, ker mali kar pridno telovadi, pa čeprav bova jutri že v 36.tednu. Ja bliža se konec.

Danes sem potovalke pripravila. manjka še nekaj stvari. Npr previjalne plenice (mogoče jih grem jutri nabavit v Tosamo v Domžale - a katera ve če je odprto jutri).
Kako pa boste ve sterilizirale dude in stekleničke? Jaz ne nameravam kupit sterilizatorja, ker se mi zdi to potrata denarja. A moram kar celo dudo dat v lonček in jo kuhat 5 min. Res ne vem, ker tega pa res ni noben omenjal. Moram malo mami povprašat za nasvet.

No končno elektrika, moram hitro poslat, da spet ne gre...

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.5.2007 17:13:07   
Palčica*
Joj nikical hvala. Res.Sej zaenkrat danes cel dan je spet vse o.k. Nič špikanja,nič bolečin.
Pregled mam 10.5. Upam,da bom zdržala do takrat,hočem reči da upam,da bolečin do takrat ne bo.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.5.2007 19:12:46   
KT
Čeeeeer!

Pa še jaz po dolgem času!
Kje hudirja je res Ronja user posted image user posted image user posted image  to pa ni čisto nič njej podobno. Pa na Andrejo75 se velikokrat spomnil, da o Lioni niti ne govorim? Kje pa so dame user posted image user posted image user posted image  Pa ne, da že svoje pikce cartajo? user posted image

Nikical in ANA a vidve sta pa že v nizkem štartu - jaz še porodniško nisem nastopila. Upam, da bo naša pikica še malo počakala - saj moram vendar še malo uživati v nosečnosti. user posted image  Bomo vidli kaj bo G rekla drug teden na pregledu. A je razen Nikical še katera že imela CTG? Včasih me tako dol tiši, da me že prav zanima kaj se tam dogaja - na zadnjem pregledu (no, to je že 3 tedne nazaj) sem bila še popolnoma zacementirana, zdaj pa imam malce drugačen občutek user posted image  - no, bomo vidli.

Pri nas nič novega, dans sem končno uredila še papirologijo na CSD, pa v lekarno sem skočila po obvezno kozmetiko: hladilno mazilo, lanolin, trdo milo in mandljevo olje in pika - sem se zaklela, da bom ostala pri osnovi, brez dodatnih krem in kremic (da ja ne bom huda zapravljivka user posted image ) in tudi sem...do prve trgovinice z oblekcami user posted image . Kar v košaro je letelo, moram pa istočasno priznati, da sem tolko tega dobila od prijateljic, da zdaj že jaz naprej dajem user posted image . Ampak kaj hudirja, če ne moreš mimo tistih cortkanih bodijev, pa majčk, kapic in hlačk in..user posted image  Ah, bo že - uživati je treba, ja točno to in sicer vsako minuto je treba uživat - kar slišim opazko mojega user posted image  : "Dans si se pa nauživala!" user posted image

Kakšen težak dan, ane? Lep vikend user posted image e & uživajte user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.5.2007 19:26:16   
Kati81
Punce meni je pa že cel popoldan blazno slabo, prav na bruhanje mi gre, pa taka sem kot cunja. Nekaj me je začel križ bolet pa še trebušček mi je že parkrat otrdel, upam da mi ne bo še potreba kam letet. A je še kateri slabo?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.5.2007 21:59:08   
ŠpelaP
Ojla!

Če slučajno katero zanima...

V SREDO, 9.5.2007, od 17.00 ure dalje bo v vseh trgovinah C&A v Avstriji 20% popust na vse izdelke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.5.2007 23:02:44   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Kako pa boste ve sterilizirale dude in stekleničke? Jaz ne nameravam kupit sterilizatorja, ker se mi zdi to potrata denarja. A moram kar celo dudo dat v lonček in jo kuhat 5 min. Res ne vem, ker tega pa res ni noben omenjal. Moram malo mami povprašat za nasvet.

Da ti povem čisto iz prakse.

Sama sem prekuhala cuclje,flaške pred prvo uporabo,potem pa mogoče 1x na 14 dni ozr.še to ne.Sem pa jih ozr.jih še po vsaki uporabi fino umijem z vročo vodo in Prilom.
Kaj več niti ni potrebe ozr.pač vsak dela po svoje.Zase vem,da tudi sedaj ne bom kaj preveč komplicirala s tem,o sterilizatorjih pa je tako,kot si napisala....totalna potrata denarja.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
5.5.2007 8:30:47   
Liona
Ojla,

da se malo oglasim. Sem še vedno v enem kosu, nič še nismo rodili user posted image . Kar naj še nekaj časa naš fant počaka. Še poročili o Andreji75, še vedno v porodnišnici in še vedno čaka...
Jaz pa sem bolj lena za pisanje, prebiram vas pa redno. Zdaj smo pripravljali še zadnje stvari (posteljica, pranje cunjic in planičk...) in mi je to vzelo full časa. Ampak pripravljeno je pa vse. user posted image
Pinokio, naša prva junijka že pridno carta svojo Pio, ki je že prava "baba". Ni več v inkubatorju, papa že po flaški in se pridno redi. Kmalu bosta doma user posted image user posted image user posted image .

jaz pa se vam bom poskušala večkrat javit

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
5.5.2007 10:38:41   
FLASK_A
Kati, včeraj je bilo tudi meni slabo, pa cel dan sem spala... Danes sem že bolje.
Se mi pa še vedno nič ne da, tako da vas bi vse lepo lepo pozdravila, imejte lep dan in se še kaj tipkamo! Vidim, da na splošno kar uživate, naj bo tako še naprejuser posted image  

Aha- srečanje- naslednji teden mi ustreza vse, razen pon. in sreda. Upam, da se dobimo!

Lep pozdavček srečkice nosečkiceuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.5.2007 11:11:53   
Kati81
Men se še vedno blazno dviguje, sem dvakrat skor bruhala pa še taka omotična sem. Sploh ne vem al je to normalno al ne?
A naj pokličem v porodnišnico al počakam do ponedeljka ko imam pregled?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.5.2007 11:38:29   
Liona
Kati81, pokliči v porodnišnico. Ko sem ležala v bolnici je bilo moji "cimri" dva dni slabo. No, sprožili so ji porod (čeprav ne razumem zakaj slabost ni dobra). Sobna ginekologinja je rekla, da je že čas. Noseča pa je bila 36t2d.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.5.2007 11:49:19   
Palčica*
Kati stiskam pesti, da je vse o.k. Sporoči kako si ko boš lahko.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.5.2007 12:21:44   
Kati81
Sem že klicala v porodnišnico in so rekli da to ni ginekološka stvar, da je to stvar osbnega zdravnika in naj se v ponedeljek oglsim pri njem. To je to.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.5.2007 13:33:34   
NRMM
Preveri si pritisk,jaz sem večx omotična,če imam prenizkega (no sej ga imam skozi)in potem spijem kavico in je en čas ok user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.5.2007 14:41:17   
Liona
Svašta!!! Kati81, v katero porodnišnico si pa klicala, če smem vprašat?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.5.2007 17:14:03   
Anonimen
Kati najbrž je nekaj v zraku ali pa imamo res tako zelo nizek pritisk. Tudi meni je nekaj slabo. Ponoči že dva dni mi je na momente tako slabo, da bi bruhala, pa ne morem. Danes pa sem v Ljubljani skor skup zlezla tako mi je prišlo slabo. Upam, da ni to kej narobe. Do zdaj sploh nisem dajala pozornosti temu, bom vidla kako bo naprej.

NRMM jaz jih tudi nameravam prekuhat samo pred prvo uporabo. Samo ne vem ali dam celo dudo v lonček in kuham 5 minut ali samo cucelj držim v vodi. A grejo potem sličice dol iz dude. Kaj pa stekleničko a tudi celo prekuham (po delih). Res ne vem, zato se opravičujem, če so vprašanja smešna user posted image . Pa hvala.

Ma jaz se sploh ne zavedam, da grem kamlu rodit user posted image . Bi bla še kar user posted image , vsaj še ene tri mesece. No po eni strani pa komaj čakam, da ugledam malega user posted image .

Danes sem še iz zadnjih nakupov. Kar pa mi še manjka bom naročila preko neta. To je npr. torba. Še vedno ne vem katero naj kupim. A bi kar od PP da bi pasala k vozičku ali bi raje kar ruzak. Kaj imate kaj ve.

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.5.2007 17:31:08   
Kati81
Klicala sem v Lj porodnišnico in me je tista, ki se je oglasila zelo hitro odslovila. Sem pa sigurna da kaka viroza to ni, ker sem skoz doma in nisem imela kje kaj pobrat. Sem pisala tudi Pušenjaku pa mi nekaj noče primt sporočila tko da sedaj nič ne vem, če pa jutri ne bo bolje bom klicala še v Postojno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.5.2007 22:41:27   
NRMM
Očitno je nekaj v zraku,kajti tudi z mano ni ravno vse ok,sploh ko se najem.Al je bejbika zlezla toliko višje in mi pritiska na želodec ali pa je res pritisk in vreme user posted image . DOkler so gibi ok in ni popadkov ali česa podobnega me ni strah.

Nogica vse daš v en pisker v vodo in prekuhaš 5 min.Nalepke in ostalo ostane gor,nič bat. Edino pri dudah tolažilkah pazi,ker je potrebno iz cuclja po prekuhavanju stisniti vodo.....no vsaj na NUK-ovih je tako,da je v notranji strani voda in če je ne iztisneš postane cucl bel user posted image .
Nič niso čudna vprašanja,sej 2 in 3 boš že vse vedela user posted image .

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.5.2007 23:13:14   
Anonimen
NRMM hvala za odgovor. bom jutri poskusila. Mene je strah da se ne bi to kar stopilo. Sem se pa zdajle spomnila, da sem pozabila kupit škatlico za spravit noter dudo. Ker ko jo bom prekuhala hočem da je do prve uporabe v taki embalaži, da ne bo spet okužena z bacili user posted image . Drugače pa jaz ne bom komplicirala s temi bacili user posted image . Se mi zdi, da bolj kompliciraš slabše je za user posted image . Mami mi je rekla, da ko sem bila majhna sem popjedla vse živo, še zemljo sem jedla user posted image , no pa sem bila vedno zdrava kot user posted image . No ampak na začetku bom pa valda prekuhala.

Kati upam da bo vse v redu s tabo. Poročaj kaj boš jutri uredila.

Punce a ve kaj slikate svoje bušijeuser posted image . Jaz sem se do sedaj le enkrat tam nekje po 20 tednu. Zdaj mi je pa ful hudo, ker nisem več slikala svojega bušija, pa čeprav sem si obljubila, da bom po 20 tednu vsako soboto, ko se mi obrne teden slikala svojega bušija. Zdaj pa moram res začet s tem, da bom imela za spomin.

Lepo noč. jaz spet ne vem če bom kaj spala. Ma bi noč kar za dneve zamenjala, se mi sploh ne da spat. Pa še user posted image zadnja dva dni tako smrči, da je kar hudo user posted image

Nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.5.2007 23:30:17   
ŠpelaP
Nogica, jaz si trebuh slikam nekje od 4. meseca dalje, vedno nekje v začetku meseca, ko se  mi obrne mesec noceščnosti.

Ej, punce! Pa res, kje je Ronja? A ni imela 3dUZ pred par dnevi? In res se nič ne javi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.5.2007 7:38:43   
KT
Jutro user posted image !

Tudi mene že malo skrbi kje je Ronja, tolk dolgo pa ni še nikoli manjkala. Nikical, a tudi tebi se ni nič javila. Kako se pa ti počutiš danes? Upam, da velllliiiikkkkooo bolje user posted image
Kati81 tudi zate upam, da si danes kaj bolje user posted image . Tiste frajle na telefonu v porodnišnici bi pa človek kar iz kože streseluser posted image .

Ne morem verjet, da se že me pripravljamo user posted image  Mene je moja G & prijateljica včeraj kar malo prestrašila in sedaj kar ne morem odmisliti možnosti, da bo prej. Ja ravno to je rekla:"Uf, tale je pa že pripravljena." user posted image  In zdaj si lahko predstavljate mene, ki drugega ne delam kot razmišljam kje me boli, kaj me tišči, kje me špika, a mala miga, pa zakaj manj miga. user posted image  Če bi me kdo malo bolj natačno opazoval bi verjetno mislil, da se mi je odpeljalo. user posted image  Tako si želim, da bi še malo zdržali saj sva šele 33t in nekaj dni pridelale. Saj vem, da je že dovolj, da lepo preživijo, ampak midve nikoli nisva bile med prav velikimi in nama vsak gram prav pride user posted image .

Še en malo bolj turoben dan nas čaka, ampak uživajte user posted image  in božajte svoje bušije dokler jih še imamo user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 6.5.2007 7:41:14 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.5.2007 10:57:10   
FLASK_A
Oj, punce!

Se vam malo javim...  Po cele dneve sem zaspana, pa kr mal tečkasta, pa glava me boli... In KT, se prav strinjam s tabo..
cit::In zdaj si lahko predstavljate mene, ki drugega ne delam kot razmišljam kje me boli, kaj me tišči, kje me špika, a mala miga, pa zakaj manj miga.::cit

Prav razmišljam, kdaj me kej boli, kaj je to za en izcedek tam spodaj itn. Me je pa verjetno res luna zezala, ker zdaj ne grem več tolkokrat na wc, čeprav imam še vedno menstrualne bolečine- zjutraj navadno. Hja, pa za punčke pravijo, da so navadno pred rokom, tako da ni nič narobe, ne skrbi!

Kati, upam, da se počutiš dobro!!!user posted image user posted image user posted image  Mi je ful žal, da si mogla dobit eno tečno babo na telefonu, ki verjetno samo čaka, kdaj ma malco pa kdaj gre domovuser posted image !

Ronja pa- nevem.. Mislim, da je enkrat omenila, da gresta s svojim nekam v tujino na eno romantično uživanje... Al se motim, mogoče je pa to ta teden, ko sta šlauser posted image  Meni pa se drugače ne more javit, ker nima moje tel...

Nogica, jaz se slikam občasno, ko z mojim kam greva. Nekaj slikic imam in jih zlagam v album, za spomin pač... Se pa zdej res že dolgo nisem in bo očitno treba kam it, da bo spet kaka fotkica ratalauser posted image

Eh, dost nakladanja za takole uro... Grem okna pucat z mojimuser posted image  Sploh ne vidim več ven, tako usrano imamo- mal heca..

Lepo se imejte, čimmanj težav pa se tipkamo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.5.2007 11:28:52   
Kati81
Evo da se malo javim, z mano je sicer malo bolje, še vedno se mi po malem spahuje ampak ni tko hudo, sem pa pol prebrala v Pušenjakovem koledarčku, da lahko postane želodček tudi živčen tko da zna bit to to, ostale stvari so pa baje normalne za nosečnost. No saj jutri imam tko al tko svojo G, ki mi bo že povedala kako in kaj.
Pa naš user posted image   je tudi kar živahen, vsaj ponoči je bil kar naspidiran, vsakič ko sem šla lulat se mu je potem full dogajalo, pa zjutraj sem imela tudi trebušček kar postrani. No danes je bilo sigurno že ene 50 gibov tko da se ne bom nič sekirala, saj se zvečer potem spet dogaja na polno ko počivam na kavču.
No danes bo moj pobelil hodnik na oranžno, čeprav mu ta barva ni najbolj všeč, ampak glede na to dabodo omare bele meni full sede tko da me bo uslušal aja pa laminat bo postavil po tleh, je tak full lep, pa fino je ker ga lahko umijem.

Mene pa je mal zagrabila čistilna mrzlica, bi kar vse pospravljala in pucala pa se kar mal nazaj držim, ker vem da se ne smem prenaprezat.

No ravnokar sem dobila eno orng brco tja med rebra.

Lep dan čeprav ni sončka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.5.2007 13:24:16   
lunca2
Pozdravljena dekleta!

Vidim, da lepo čvekate sej prav. Meni ni nič slabo. Imela sem zadnji ultrazvok  v četrtek in je bilo vse uredu. Ginekologinja mi je le rekla, da user posted image pritiska dol in da je zelo nizko. Kaj naj to pomeni? Jaz mislim oz. imam občutek, da se bo rodil prej. Tehta pa 2,2 kilograma.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.5.2007 15:54:48   
FLASK_A
Lunca, možno je, da se rodi prej. Bodi pozorna tudi na krče in otrokovo gibanje.

Spolnost v nosečnosti:
https://www.mercator.si/uzivajmozdravo/clanki/zdravje&aiid=129

No, zdej grem pa mal na sončeka. LP!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.5.2007 16:58:03   
zrak
punce, da vas malce pozdravim... meni tudi dela precej slabo.. v enem tednu sm že drugič bruhala... pa kolki me bolijo, pa v bistvu vse neki tam dol.... pa skozi mi slabo dela,... če jem ali če ne jem...
user posted image  me skozi brca v rebra.. enkrat levo, enkrat desno, enkrat na ravno... samo da brca

ko se spravim malo hodit.. ali doma kaj naredit.. pa hitro obupam, kot bi bila na maratonu.. a sem res tako  brez moči???

Vsak dan si ponavaljam, da moram narediti še torbo zame in zauser posted image  za v porodnišnico in noben dan mi ne znese ali pa se mi ne da.. Moram pa pripravit, sicer bo moj dragi v rahli zadregi...kaj prinesti.

vsem želim lep dan, pa čim manj bolečin...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?