FLASK_A
|
Melaverde, moj je itak že čisto v RRju, vsak dan prečekira tukaj če je z mano kaj novega V službi se mi dostikrat ne javi, zato me pa redno spremlja tukaj na forumu Tko kot včeraj, je prišel domov in me samo vprašal kaj je MV (sm napisala okrajšavo, pa ni imel pojma, kaj to je in je bil čist živčen ). Drugače pa me je g pregledala zaradi teh mojih simptomov, drugače me ne bi. CTG reaktiven, menstrualni krči, pogosto čičanje na sekretu in tiščanje navzdol- vse to skupaj lahko pomeni nizek štart :) in je predlagala, da pogleda, če sem že kaj odprta. Drugače me sigurno ne bi pregledala. Palčica, tako da- menstrualni krči so lahko začetek dogajanja, ne samo nosečniški problem. Vseeno se pomeni še s svojo g, da boš mirna. Imaš na naslednjem pregledu že CTG? Mela- Mene so tudi rebra bolela, zdaj je bolje. In jedla sem ful malo, ker mi je šlo vse nazaj- kot da bi imela premajhen trebuh Zdaj sem vredu, nevem- mogoče se je nižje pomaknil, pa nimam več teh problemov Brez skrbi, kot je pri meni, bo tudi pri tebi minilo! Jana, javi se še kaj! Za ponoči si pa veliko dekic in blazin podloži, meni je pomagalo! Luckabucka, ja noro! Čestitam, nosečka, si pa res čisto v formi! Kar uživaj, če te nič ne matra, je res super biti noseč In ti Zabica, tudi- ful fino slišat, da se dobro počutite! Megi, ti pa javi, kako je šlo na pregledu! Ej, punce, kje pa je res naša Andreja, kako se kej ima? In Ronja? Je kar zginla s scene... Pa Liono pogrešam- da niso v porodnišnici slučajno No, zdaj je pa že skrajni čas, da se dobimo in počvekamo! Da nas res kaj ne prehiti! Lep pozdravček pa se tipkamo...