|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
27.4.2007 10:38:39   
ŠpelaP
Sem hotela še nekaj popraviti na seznamu , se je pa še več znakcev izgubilo!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.4.2007 10:39:28 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.4.2007 10:53:04   
ŠpelaP
Upam, da mi bo zdaj uspelo:

user posted image   

27.5. nikical, 22 let, 1user posted image ,  user posted image Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  Cal Juliena (rodila 25.04.07) 
01. Drnula,
29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. ~Nina~ user posted image
02. nogica,
26 let, 1user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2user posted image   
05. dorina,
26 let, 1user posted image ,  user posted image   
05. Tina26, 28 let user posted image
06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2 user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, 
Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2 user posted image , user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec,  
08. zlataribica, 28 let, 1 user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana,  user posted image Jan 
12. Jasy,
24 let user posted image
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, user posted image , Maribor,  user posted image
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1 user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let, 1 user posted image

15. špela07, 1 user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor,  user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image 1995, user posted image 1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image ,  user posted image 03.11.2005
, Šempeteruser posted image
17. bombetka,
26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image  
17. Pinokio, 1user posted image , Kranj, user posted image PIA (rodila 04.03.2007)                                                               
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
19. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image Grega 11.04.1995, user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana user posted image
20. aktem, 35 let  user posted image
20. zabica26, 26. let, 1 user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image  Svit ali  user posted image Luna    
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,  user posted image  Maša
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  ( 1 user posted image : 1 user posted image ) - neodločeno

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.), Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien 25.04.2007 (PDP 1.6.), Orleans
3.) 

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.4.2007 11:07:38 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.4.2007 21:02:46   
Drnula
Jacquline čestitam, upam, da sta oba fajnuser posted image user posted image user posted image + user posted image user posted image Kaj pa vaju je prijelo, da sta tako pohitela ?

Jaz pa sem na porodniški user posted image user posted image user posted image
Kar ne morem verjeti. Čas je tako zletel in se kar ne zavedam ... Jutri gremo na parcelo podirat drevje potem pa v ponedeljek po nakupih za našo malo user posted image . Da nas ne preseneti tako kot Jacquline- hm. Upam, da kupiva voziček, ostalo bom šla verjetno kak dan pozneje sama. Moj user posted image težko vzdrži po trgovinah sploh  če se kupuje dorbnarije ... in to bi bilo potem za oba mučno ..... morda pa  bo v tem primeru drugače user posted image Bomo videli.

Lepo se imejte čez praznike!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.4.2007 16:31:06   
FLASK_A
Jackie, Č E S T I T A M ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko lepih trenutkov želim vaši mladi družinici!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.5.2007 0:09:39   
ŠpelaP
Ojla punce! Kje pa ste vse? A ste vse zdoma? Nas je kar na drugo stran vrglo, ko nobena ni kaj napisala. Sem pa jaz zato par vrstic, da bomo spet na prvi strani.

Priijeten lenoben praznik dela vam želim! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.5.2007 12:02:55   
Anonimen
Ahoj
Ja najbrž ste res vse zunaj ali na morju ali na potepu kje drugje. Prav imate. Jaz sem doma, pospravljam, likam in urejam stvari, ki so mi ostale od prej, ko nisem nič naredila.
No glede izpita še nič ne vem, bilo pa mi je ful težko. Rezultati bodo šele okrog 7.5. user posted image
Jackie ČESTITKE tudi od mene user posted image user posted image user posted image . Želim vama vse dobro, pa da bi bila malo dlje doma, ne samo tri mesece (če sem si prav zapomnila).

Ja zdaj pa je najbrž res prišel naš čas. Jaz imam do konca samo še 32 dni user posted image . Me je kar malo strah, obenem pa se že veselim, da ugledam malo štručko.

Midva sva se začela ubadat z imeni. Nič nama ni všeč. Jaz ne vem a sva tako zbirčna al kaj. Hočeva eno tako ime, ki ni prepogosto, kot so npr. Jan,Nik, Luka, Žiga... Teh je res too much. Rada bi ime na tri ali štiri črke. Edino skupno, ki nam je všeč je Mark. Ampak sta pa tud že dva soseda. Pa Tai nama je všeč, ampak tudi tega imava že tu. No kaj kej svetujete.

Včeraj sva bila na kresu, a ste ble ve tudi. Ma imam energije, da bi celo noč čvekala. Stat pa gli ne morem prav dolgo, saj so me začele bolet noge. Sploh pa včeraj, ko sem cel dan pospravljala in bila na nogah.

No zdaj grem pa še ene rožice sadit.

Lep sončen dan pa lep preostanek praznikov

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.5.2007 14:00:05   
FLASK_A
Oj!

Ja, večinoma smo itak zunaj- lepo vreme, prazniki, možeki so doma... Jaz sem pripravila še zadnje stvari, zlikala in oprala cotkice, pripravila torbe in nakupila vse potrebno- zdaj je pri nas res že odštevanje... Začeli so me dajati tudi krči- kake tri dni že (kot pred menstruacijo), pa vsak dan sem pridno na sekretu minimalno 2x hehe. No, kaj pa vem, mogoče se kej pripravlja... Mogoče pa neuser posted image

Danes sem pa imela tako smolo... Sva šla z lubijem na Rožnik, se je ful dogajalo in res je bilo fino. Doma pa sem lenoba lena rekla mojmu, da naj da ven na balkon najino pleteno košarico, da se zlufta- itak. Ko sva prišla domov, naju je skor kap. Je padla z balkona, opraskala avto in počila v zgornjem deluuser posted image user posted image user posted image  Očitno jo je veter dol pahnu- idealno je pa še to, da nimamo ograje oziroma je v delu in je enostavno čez padlauser posted image  No, sej sem si sama kriva ko sem taka lenoba, da nisem sama dala košarice ven- bi jo dala k steni in čimbolj na notranjo stran (ker mi je že cunje velikrat prevrnilo in vem kam dat, da ostane vse na mestu). Sem tko jezna nase, sploh ne znam povedat... Pa še moja košarica je bila touser posted image user posted image user posted image  Eh, klinc, ni kej, bo treba k enmu ko se spozna in jo popravi...

Sm res žalostna in morm enmu povedat, z mojim ne morem niti govort... Sem pa res kura, da ne nrdim kej tut sama no...

Nič, sej lahko kar spregledate moj post, upam, da vas nisem zamorila...

Pozdravček in lepe sončkaste praznike vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.5.2007 16:04:20   
Anonimen
nikica ne se sekirat. Najbrž se da popravit. Če je pletena vprašaj kakega, ki to zna delat, pa ti jo bo zapletel nazaj. Kak ribnčan. Danes se boš še sekirala, jutri pa bo bolje boš vidla, vsaj jaz sem taka, da sem ob takih stvareh sama sebi v napoto tisti dan, potem pa se sprijaznim in je ok.

No jaz sem zdajle prilezla not, ker mi je čisto zmanjkalo energije, najbrž spet nizek pritisk. Mam ful nizkega, ampak da bi pa zdajle kavo spila se pa tud ne upam, ker že tko al pa tko nič ne spim. Grem mal oddremat na balkon, če bo šlo. Samo pod balkonom pa lubi ureja prostor za moj zeliščni vrt in mi je ful bedno, ker bom gor ležala on pa dela. Ma moram it, ker tud pisat ne morem več.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.5.2007 20:54:35   
FLASK_A
Ja, Nogica, res najbolš da se neham sekirat.. Bomo že popravli zadevco. Je res, da je danes en čuden dan zame, kar naprej gre kaj narobe- upam, da bo jutri res bolje.
Ti pa kar pridno počivaj!

Ste vidle koliko se pri majčicah že dogajauser posted image  Danes se Rožici je rodil Nace- pazite tole: 60cm in 4500guser posted image user posted image user posted image user posted image  Prav za čestitat jima je, ane?!

Grem malo pojest, sem non stop lačnauser posted image  Lep večer še naprej pa se tipkamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.5.2007 23:38:31   
Jacqueline
60 cm in 4500g!!!! Ulala!!!

Javim se vam sam toliko, da vam povem, da smo ok!!! Na kratko, voda odtekla, otrok dovolj razvit, epiduralna, 4 ure = CAL JULIEN! Več ko pridemo domov!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.5.2007 2:32:56   
KT
Uf, Jackie še enkrat BRAVO user posted image user posted image user posted image , pa da se bosta ja čimprej doma pri očkuuser posted image  cartala.

Nikical, moja mama vedno pravi: "Vsaka stvar je za nekaj dobra!" , potem jo sicer velikokrat vprašam "Zakaj že mami je pa ta dobra user posted image , ampak verjemi, da ima prav - hitro se bo pokazalo, zato se ne preveč sekirat - saj vem kaj si misliš - lahko je vam govorit - ampak sem prepričana, da bosta našla mojstra, ki bo košarico popravil.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.5.2007 10:35:38   
Drnula
Smo pa resno vzele tele počitnice, vidim, da se še na forumu nič preveč ne dogaja.

Nikical - imate v bližini koga, ki plete koše ?? navadne koše. Tak bo ziher znal zrihtat. Ribnčani so koristni tisti na vasi, tako, da bi morala priti v stik z njimi. Saj vem, si verjetno misliš da ti je prav treba še tega zdaj in ti je vrejetno čist odveč.

Zgleda, kot da si v nizkem štatrtu user posted image user posted image
Meni tudi tebuh precej otrdeva. Prej mi nikoli ni.Zdaj par dni sem bila res veliko zunaj, hodila in tudi počela stvari, ki morda niso bile najbolj primerne zame. Samo otrdeva mi, brez bolečin. Malauser posted image še vedno brca non stop, trebuh mi suka iz leve v deso user posted image user posted image Danes bom na mirovanju in se držala malo bolj doma.  Malce brala, šivala .... morda kaj spekla... en sprehod po kosilu.

Tale Nace je pa res korenjak. Kako ga je pa spravila iz sebe. Znanka iz naših krajev je imela fantiča podbnih mer, po kilaži še nekoliko prek. So jo 1x zarezali 2x se je pa še sama strgala. Jaz bi tudi imela Naceta če bi imela fantka.

Nogica- Meni je težje zbirati za fantka. Od kratkih mi je še vedo všeč Maks, Bor, Lev,  Vid ... Midva sva imela ime že takoj izbrano. Sva se takoj strinjala. Potem pa zadnjič v avtu reče user posted image , da se mu zdi morda preveč podobno imenu hčerkice moje sestre, ki je rodila pred pol leta. Jaz ne bi rada dala ime, če nisva oba 100%na. Zdaj sicer pravi, da mu je itak še vedno najlepše in da bi imel tega ampak mi je ostalo v spominu. Kaj ve pravite glede na podobnost Neca in Neža. Po črkah je skoraj enako, sliši se pa čist dugačel, mar ne. Tako kot bi se Neva, Neja ...

Jackie -
lepo, da si se oglasila in da sta ok. Potuješ  v  Slo?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.5.2007 14:55:38   
FLASK_A
Hvala punce... Ja, mate prav, res se mi ne da zdej še s tem ubadat.. Sem pa locirala nekoga v bližini, ke plete tudi otroške koške in bom šla vprašat, kaj se da popravit. Upam, da bo majster kej zrihtal pa da bo en pameten dnar, ker nimam neki ful za takale popravila...

Jackie, fino, da si se oglasila! Malo bolj podrobno pa le poročaj, ko boš imela vsaj par minutk časauser posted image

Drnula, ja, saj midve sva samo pet dni narazen, mogoče se nama res že kaj približujeuser posted image  Upam, ker sem že ful neučakana, jaz bi že kar šla rodituser posted image user posted image user posted image

Imena... Joj, sploh se ne ubadam... Midva bova kar na licu mesta določilauser posted image  Kakor bo pasalo, v osnovi bo Niko/Nika- če pa naju tam kaj piči, bo pa pač drugačeuser posted image
Neca in Neža- Neva, Neja.. Meni se drugače sliši, čeprav je razlika samo v eni sami črki. Če vama je všeč, kar ostanita pri prvotnem imenu.

Danes sva pa kupila lupinico (sva rabila tako, da ima podstavek za v avto) in je noro šponska! Bi jo imela kar namesto vozička, tako mi je všeč. Ja, OK, sej vem, da je lupinica samo za avto in če otrok zaspi- da ga imaš notri kratek čas ampak je res ful dobra!
Evo link: http://www.bolha.com/oglas2084941 kolesa so pa posebej, lupinica se fixira nanje. Tko da otroka lahko voziš in ne prenašaš (da te roke ne bolijo preveč user posted image user posted image ). No, jaz sem čist navdušena, tko da- KDAJ GREM ŽE RODIT!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček, gremo malo na zrak..

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.5.2007 17:46:33   
Anonimen
ahoj

Joj nikica kolk dobro. Ma jaz nimam sreče, da bi našla kaj takega, sem vedno prepozna. Jaz pa še vedno ne vem, ali naj kupiva Navetto za na voziček PP GT3 ali ne. Kaj kej svetujete.

Ja danes mi je pa prav en lenoben dan. Pa noge so mi začele full zatekat, tako da se sama sebi smejem ker sem kot en slonček user posted image

Jackie pa še kej se javi. Fajn bodita oba.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.5.2007 8:18:32   
Drnula
Nič v službo  ...  kako čuden občutek. Tako mirmo je doma.

nogica - sicer GT3 nima nobene košare? Potem mislim, da vama bo prišla prav vse do sedenja. Drugače se jaz nagibam k čim manj kosom opreme.
Midva sva kupila v ponedeljek Chicco ležalnik in voziček Hoco. Ta mi je bil bistveno bolj všeč od ostalih. Ima vse kar od njega pričakujem; košaro, kolesa za robusten teren, obračanje krmila, vse lege. Kupila sva še nekaj drobnarij in tetra plenice pa mi je sestra povedala da so tele zarobljene slabše, ker so premajhne za široko povijanje. Nekaj jih nameravam tako razrezati na manjše krpice. Bom pa kupila še nekaj ta velikih.
Imate tetra majčke, za zavezat? Kje ste jih kupvale, če jih niste dobile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.5.2007 9:41:59   
melaverde
Ciao punce,

no pa ste bile kar aktivne vidim...jaz sem tudi pričela s pranjem, pa je dež user posted image .
Midva sva kar se tiče imena kar enakega mišljenja in bo verjetno ostal Val. Tukaj na primorskem je to ime kar redko in nepoznano, pa še vsi ga asocirajo na morski val...zadnjič pa, ko sva bila v H&M sva videla enega nagajivega fantka z imenom Val (sva se še bolj zaljubila). user posted image  je tudi Itan všeč, ampak moja mama lih pade dol....

Nogica, jaz sem košaro kupila in sedaj me vsi prepričujejo da sem naredila prav ker se otrok v lupinici full poti (sama nisem prepričana da nisem vrgla denarja v smeti). Prijateljica ima hčerko v košari že 4 mesec, ampak je po moje full odvisno od otroka...moja nečakinja je tako radovedna, da v školjkici full uživa (v košari je bil sam jok in stok). Res pa je, da PP niso popolnoma ravni ampak pol mi jespet svakinja rekla, da kje piše da mora bit dno ravno...ona pravi svojim porodnicam, da še posteljico podložijo, da je vzglavje višje...

Drnula, meni je v Arjelu rekla, da so plenice brez roba boljše ker ne morejo nikjer žulit otroka, po veličini niso vse enake ?! jaz tetra majčk nisem kupovala, čeprav jih imajo v Baby centru in tudi v Arielu od Krisa (za moje pojme so najboljši, sploh kar se tiče soriz oz. ne vem kako vi rečete povijalna plenica (to kar drži dvojno povijanje skupaj user posted image ) ampak v kopru se krisa ne dobi več - je vedno tako (hvala bogu imam nekaj starih še od sestre)

jaz sem večino stvari dobila iz Italije in skozi govorimo kako je bil ta deček majhen, vprašanje če mi bo kaj prišlo prav...in smo ugotovili zakaj - oni sploh nimajo dvojnega povijanja zato kupujejo velikost 50 !!!! Tiste dve plenici pa zavzamejo sigurno par številk user posted image

No, jaz delam še danes in jutri...po pravici komaj čakam ostati doma ker mi je trebuh res že v napoto...

Lep dan vam želim, čeprav ni sončka...vsaj tu pri nas

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.5.2007 9:45:52   
Drnula
No kaj čem, za brisat bodo tudi zarobljene dobre. Si bom našla še nezarobljene in tokrat preverila dimenzije.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.5.2007 9:55:52   
melaverde
Ma ne sekiraj se, to je samo še neko mnenje...če bomo vse poslušale bomo imele 150 plenic doma user posted image .
Jaz imam vse druge roke, pa bo ja tudi moj preživel...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.5.2007 10:03:50   
ŠpelaP
Dobro jutro punce!
No, pa bomo zopet začele počasi skupaj kapljati. Jaz že tudi komaj čakam, da čez 1 teden nastopim porodniški dopust, da bom lahko šla še po zadnje stvari v Avstrijo. Zdaj dokler sem še v bolniški, si ne upam preveč okoli tekati.

Melaverde, meni je babica tudi pri Timu rekla, da je treba malo podložiti ležišče pri vzglavju v posteljici, da ni fajn čisto ravno dno.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.5.2007 11:06:57   
dorina
Punce, prosim vas za pomoč!!!
Vse papirje za porodniško sem uredila (obrazce na CSD), ker sem že od 8.5. dalje na porodniškem dopustu, zdaj me pa kliče računovodkinja, da ji moram prinesti nek bolniški list, ali nekaj takega??? Pa nisem bila nič na bolniški?!?
Kje se to dobi, pri osebnem zdravniku? A ste ve tudi morale to predložiti?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.5.2007 11:29:19   
Luckabucka
Dorina, mogoče moraš prinesti potrdilo o predvidenem datumu poroda?

Jao, punce, jaz mam še vedno tako gužvo user posted image . Lepo se imejte!!

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.5.2007 11:34:25   
Drnula
dorina - jaz tudi nisem bila nič na bolniški, na porodniški sem od jutri 4.5.
Nisem imela nobenega bolniškega lista v sklopu obrazcev in ga zagotovo tudi ne rabiš. Mogoče se je računovodkinja nepravilno izrazila. Vse kar je njej treba je, da vpiše plače in potrdi zaposlitev (dva obrazca: Priloga S-2 in S-6).
Sicer predlagam, da naj ti jasno pove kaj hoče imeti in kje to dobiš, saj to so stvari, ki jih dela in jih mora poznati.

Meni je pomagal povzetek od N & B na strani 102.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.5.2007 11:39:22   
zrak
Jackie... uaaauaaaauuuuu   4500  , to je pa že pravi fantina.. kar pomeni, da če se zgledujemo po tebi , bodo vse št. 56 premajhneuser posted image user posted image ...

čestitke...

No da se še jaz malo javim... jaz dokončujem s temi papirji za csd... še v službi mi morajo plačo vpisat.. pa bo.. Moj hrbet se je poštimal in zdaj lahko lepo hodim.. tako, da bom vsaj normalno šla rodit...

Se mi zdi , da se mi je začela voda zadrževat v telesu in da me zdaj kar raznaša od okroglin..
Pa še slabo mi dela... .en dan sem celo bruhala....

Mela, koliko si se ti zredila..

Punce imejte se vredu.. in počuvajte se...

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.5.2007 11:56:23   
ŠpelaP
Zrak, tisto o rojstni teži se je šlo za eno majčico, ki je rodila korenjaka 60cm/4500g. Jacqueline pa mislim, da ni še nič napisala o merah svojega pikeca!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
3.5.2007 12:19:34   
melaverde
Živijooo,

Luckabucka, ma kaj nisi na dopustu ??? Ali si bila samo med prazniki na lepšem ??
Sej bo kmalu, še malo malo...

Zrak, iz mele v melono...ne se hecam na zadnjem pregledu sem šla 15 kg gor user posted image . Pojma nimam kako jih bom dol spravla, se pa ubadam največ s tem... Se mi pa zdi, da jem zadnje čase full manj mogoče ker me vse tišči ?!

Ma veste, da če bi lahko izbirala, jaz ne bi rada rodila korenjaka od 4500 g user posted image . Ma kaj bi ostalo iz mene ????

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?