|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.3.2007 20:50:04   
ZALA ADL
Ja sej sem že probala pa ne gre. Skopirati mi pusti, ko pa hočem prilepiti, pa je ta ukaz osvetljen in ga ne morem uporabit. Iz kje pa naj jih skopiram, a iz svojega profila??? Sej vem da sem mal user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.3.2007 20:50:54   
ZALA ADL
Ha, ha, ha odprla sem 100 stran. Kakšna čast!!!!!!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.3.2007 20:51:32   
Tanyka
Odvisno kaj bi kopirala?

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.3.2007 20:52:22   
Tanyka
Za 100-to stran se pošteno pije, plača pa tisti ko odpereuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.3.2007 20:53:17   
ZALA ADL
Kočem skopirat ikono za album, pa za e-mail, pa za z.s., Tanyka dej pomagi....

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:55:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.3.2007 20:56:14   
ZALA ADL
Velja dam za pijačo, al pa takrat ko bomo meli piknik prinesem domačega cvička, pa še kej bol konkretnega, če bo katera za.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 20:56:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.3.2007 20:59:50   
Tanyka
Pa označiš prvouser posted image
Potem pa še enkrat probaj meni gre tak
žal ti drugače ne znam pomagatuser posted image

Za cvička veljauser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.3.2007 21:00:23   
ZALA ADL
Pol bo pa to to Sončica, jaz tudi svojih ikonc ne vidim, tvoje pa.....

Neposredna povezava do sporočila: 2485
19.3.2007 21:04:22   
Tanyka
JA TO JE TO ZDAJ SEM STOPLA IZ LAJTNGEuser posted image user posted image
SONČICA-pametna puncauser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
19.3.2007 21:10:38   
ZALA ADL
No sam da smo pršle skupaj. Pa Tanyka tvoja lajtenga je že uredu, sam jst sem mal smotano napisala. Zdej grem pa proti kopalnici, pol pa v pančevo deželo.

Lahko noč!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
19.3.2007 22:39:24   
incabinca
Čer!

Jao, kaj sneži.... jaz sem šla pa še na pevske vaje, imamo v soboto en koncert, pa je blo ful nujno treba it... itak ja, spet nas je deset tam sedel :( Vozila sem se pa največ 30 na uro.

SOncIca - mislim, da je do aprila vpis, poskusi, enkrat ga boš najbrž vpisala, pa če letos ne dobiš imaš potem npr, prednost za drugo leto ko spet vpišeš... Kako boste pa ostale? Vrtec, babice?
Meni osebno se vrtec zdi fina zadeva, otrok se veliko hitreje socalizira, prej postane samostojen in veliko več se nauči.  No, vsaj tako je moje mnenje, ker sem itak bolj iz tega foha.

ammm.... a je kdo omenil cviček? user posted image

kar se tiče tistih slikc pa copy/paste, smo mislim da že enkrat ugotovile, da če delaš v explorerju se to da, če pa v firefoxu pa ne.

Grem zdaj mal pančkat, upam da bo Lovro kaj spal, ga danes skoz neki sračka... zdj bo pa že res mogu kak zobek ven pogledat!

Lahko noč!

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
19.3.2007 22:54:34   
Tejcha
Nas je pa zamedlo... user posted image

Cel dan smo se potepali, zdle pa morm it mojga polupčkat, ker je bil tolk siten, da smo nabavili nove zimske gume... Danes so res prav prišle. No, tud to je res, da če bi bilo po njegovo, bi bile že zdavnaj letne namontirane nazaj, sam psssst!!!! To zdej sploh nima veze, :)

Sem pa očitno edina, ki sem verjela napovedim glede vremena. Nč, grem spat. Moja dva že grejeta postlo, ga pa nekaj elektrika sračka, kar najprej luči utripajo, tk da bom računalnik tud ugasnila, da kej ne skuri...

Fajn spančkite!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.3.2007 7:31:43   
dalin
user posted image
Pa ga imamo-sneg namrečuser posted image .Koliko ga je zapadlo,pa so rekli da ga bo na Dolenjskem najmanj.Če ga je pri nas res najmanj,pa ga je zeloooo velik,koliko ga imate šele drugje.Pri nas v naselju so že pred šesto zjutraj
 user posted image .Pa tudi Žan je bil takrat že pokonci,zdaj pa spi.Je revček še vedno tako prehlajenuser posted image ,upam da bo kmalu boljše.Sem mu pa včeraj šele ob treh popoldne dala korenček in ni bilo zvečer nobenih problemov.No ja,razen tega,da je šele ob pol desetih zaspal.Zdaj ko je bolan nimamo nobenega reda.Je tudi pri vas takouser posted image ,ko so vašiuser posted image  bolni.
Nam je pa ponoči ene parkrat elektrike zmanjkalo,tako da ko se je zbudil sploh nisem vedla koliko je ura in ali je lačenuser posted image .Moja napaka je da ga prehitro dvignem,mogoče bi morala samo dudo dati v usta.
Ja nič mal sem se razpisala,zdaj se dajte pa še drugeuser posted image .Pa mogoče katera ve,kot se Dajanax,Žiža,Rose potikajo.Jih kar ni in niuser posted image .
Lep zasnežen dan,pa pejte se kepat,mi se ne moremo ker smo bolni.user posted image

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.3.2007 8:20:07   
Tanyka
user posted image

Evo, da vas malo okepamuser posted image .

Smo pokonci že od 5.30, Rene zdaj sicer dremucka njegov pol urni spanec.Jaz pa prebiram rr novičke?

Drugače pa mi je ta sneg zdaj čist mimo, sem že zunaj urejala cvetlične gredice, zdaj pa je sneg vse ....user posted image user posted image

ŽIŽA-kako je s tvojim očetom?Res mi je user posted image user posted image , je moj ati tudi nekaj bolan, in sploh ne upam pomislit na najhujšeuser posted image .Ima že najmanj 30 let artridni artritis, in se mi zdi, da ga zadnjo leto pošteno matrauser posted image .Upam na najboljšeuser posted image .

Pa ostale, kje ste, dajte se malo razpisat.
Jaz čakam sedajle en obisk, popoldan pa šibamo malo na snegeca.Lara komaj čaka, da pride iz vrtca, da jo bo ati malo peljal s sanmi okoli hiše.
Pa kakšnega user posted image  bo tudi šlo nardit, ko je fajn moker sneguser posted image .

No grem malo cunje sem pa tja metat-to zmeraj rada počnem user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 20.3.2007 8:21:47 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.3.2007 9:28:10   
incabinca
Dobro jutro!

Midva sva tudi že od šestih pokonci, pa še ponoči sva imela žurke, se je v joku zbudil in ga sploh nisem mogla pomirit. Malo me že skrbi tal zamašen nosek.... se že dva tedna vleče. Se bojim da mu ne bi na sinuse ali ušeska užgal... pol bi bila še potem kriza.
Lovro je še vedno sitkan kot user posted image !!!! Nič mu ni prav - ne v naročju, ne na postelji, ne na tleh, ne med igračami, tudi če se na glavo pred njim postavljam nič ne pomaga. Prejlče se je edino zamotil za ene 10 minut ko sem ga dala tako sedet, da je ven sneg gledal kako pada.
Zdele mu bom zmerila vročino. če je nima ga takoj za 15 min ven odpeljem!

Dalin, jaz se tud sprašujem kje so zgoraj omenjene, nič pa se ne oglasita tudi *lina* in srečka....user posted image

ok, lovro že spet tuli, se slišmo kasneje

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.3.2007 9:38:31   
julam
ojla, mi še kar kuhamo nad 39. groza, kakšen revček! Pa še brez avta sem, tako da čakava očkata, da naju v KC pelje. Dalin, pri nas ni nobenega reda zdaj, ko je tako bogi. Pa saj je vseeno, ko bi vsaj hotel jesti. Tako pa se bojim, da mi bo čisto dehidriral. Ker potem bova pa v bolnici na infuziji pristala user posted image . Sva mu včeraj zvečer z mami 2 uri zbijali vročino z obkladki, ker svečke ne primejo, pa ni nič nucalo.

Ah, uživajte tole zimsko idilo. Upam, da ne bo dolgo trajala. No ja, mogoče bo vsaj kakšen virus šel k user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.3.2007 9:43:12   
incabinca
Julam, držim pesti, da se čimprej pozdravite!!! 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.3.2007 9:47:03   
ajne
julam,  tudi jaz držim pesti, da bo čimprej dobro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.3.2007 11:18:23   
princes
user posted image

Julam, tud jaz držim pesti..user posted image za srečo...

Ja naj bo vsaj koristen tale sneg, da mal pobije tele viruse..user posted image
Ker kaj takega si pa res ne želim, joj bi se mi tko smilila, da bi bla še jaz bolna..user posted image

Drugače sva pa zdele popapale sadno mešanico (tvojo Tevža)user posted image , zdele bova šle ritko previt, pol pa še 120ml mlekca..
Tko, da bom jaz tudi zdej malo počakala..

A kakšen od vaših tud ful cvili, piz..., men že cela glava cvil...user posted image
Pa še tale vreme, da ven ne morva...user posted image Kaj so to zobki al kaj??user posted image
To je še huje od visokega C-ja..user posted image

Kle pa še kar naletava..user posted image
Tko, da sem plavanje prestavila, se mi ne da v takemle sem pa tja vozit, bova šle naslednji termin, maja mislim da...

Je pa Lia začela nogice v usta tlačit, skor celo porine noter...user posted image user posted image
Pa tko se že reži, da je kar veselje, največ pa očku..user posted image
ta jo pa res skoz kaj naheca..user posted image

Kok so luškani, jo skoraj pojem kdaj, pa zmečkam..user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa previt ritko,
pol bom pa pizzo spekla...user posted image

Lep dan...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.3.2007 11:53:29   
dalin
user posted image
Julam tudi jaz držim pesti,da se čimprej pozdravite.Sem upala da ste že kaj boljšeuser posted image .Pa ste šli k zdravniku,kaj sploh rečejo na to?

No,jaz trenutno takole zgledamuser posted image ,saj se mi je pod težo sneda zlomil brisalec na zadnji šipi.Trapauser posted image ,zakaj ga nisem včeraj zvečer gor dvignila(brisalec mislimuser posted image ).Moj možek bo spet happy,ker bo šlo 100 E,za novega.

Je pa v našem naselju pri vse hišah sneg že skidan,edino pri naši ni.Pa verjetno še nekaj časa ne bo,saj ne morem otroka samega pustiti in iti dol sneg kidat.Ga bo že kdo drug,nas je dosti pri hiši.

Zdaj grem pa malo likat,če se ne bo Žan prej zbudil.Aja,Tevža tudi jaz bi rada recept za tvojo sadno kašico,ga nisem zasledila tukaj gor ali pa nisem bila pozorna.

Še nekaj slikic bom dala gor,če mi rata.

Na tej Žan uživa na sončku

user posted image

Tukaj je z mano(vem,shujšat bo treba;sončica sva se midve zadnjič pogovarjale da prvega začneva)
user posted image

user posted image

Tukaj smo brez očija
user posted image

Tukaj pa brez mami
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.3.2007 11:56:59   
dalin
Mi je ratalo.Za povečanje pa itak veste,kliknite na sliko.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.3.2007 12:23:56   
žiža
Ojla
No pa se po parih dneh še jaz javljam. Doma je tako tako. V petek zjutraj so prav na hitro peljali v bolnico atija, ker je imel velike težave z dihanjem in se je začel dušiti. Še sreča, da je sestra s tako brzino priletela domov. Zdej je pa v bolnici non stop je priključen na kisik. POleg vsega je na obeh straneh pljuč prisotna pljučnica user posted image  Po napovedi zdravnice je očitno stanje zelo kritično. V petek ni dala veliko upanja za čez vikend ampak se antibiotik zgleda vsaj malo prijel in se je stanje malo izboljšalo. danes bo dobil transfuzijo, to je pa tudi vse kar lahko storijo. Res je hudo gledat nekoga, ki ga iomaš rad, kako nemočen izgublja boj s tako hudo boleznijo. Doma smop pa tud vsi nervozni zaradi tega. Jaz se kar prekladam iz enega konca stanovanja na drugega. Pa mal k mamici hodim, pa obiski v bolnico, pa varstvo za otroke.... zvečer spšloh ne vem več kje se me glava drži. Ah, ne bom jamrala, ker ne bo nič bolje. Sem glih zato ma na RR prišla, da mal dam na off vse skupaj user posted image
SNEG, ga imamo celo goro, če kdo rabi, naj samo pride pa odpelje. Sara je sicer čist nadvušena. Še dobro, da je dopoldne moj doma, da sta lahko šla ven. Sta odkidala vse pred blokom pa avto. Najdražji z lopato, tamala pa z lopatko za mivko user posted image
DALIN, kva ste luštni, pa kolk vas je user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri v vrtcu dan odprtih vrat in vpis. Jaz bom oba vpisala. Tudi meni je vrtec čist super zadeva. Včasih mi je kar malo žal, da Sare že lansko leto nisem vpisala.
včeraj sem po ovinkih izvedela, da smo menda dobili neprofitno stanovajeuser posted image user posted image sem ful vesela in komaj čakam uradno obvestilo
na pa je konec mojega kratkočasja.... Mali nespečnež že kliče...
lepo se imejte, pa fajn kidajte user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.3.2007 12:39:19   
tevža
hojla!

samo na hitro...danes sem že boljše volje in se zdaj odpravljava ven na en sprehod po zimi, zimi beli, la,la,la...

žiža - držim pesti!

princes - si je oblizovala uste in vse prstke? user posted image

dalin - saj ni nič posebnega; skuham kompotek iz ene hruške (po možnosti viljamovke), pa enega jabolka in dodam 3-4-suhe slive ter ščepec cimeta. jaz vso zadevo pustim na plošči le toliko časa, da zavre in potem odstavim. mi trije to kombinacijo naravnost obožujemo.

grem....do večera pa-pa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!