|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2007 15:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: SEPTEMBERKE 2006
21.3.2007 15:13:35   
Tanyka
JULAM-user posted image za srečo.Dobro porihtajte

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.3.2007 16:26:51   
incabinca
Hojla!

SOncIca - kamniški vrtci so res med dražjimi :( Jaz sicer računam na zelo nizko ceno, ker drugače ne vem kako bom...

Žiža, jaz se učim pri Egonu Bajtu. Je strog in zahteven, ampak meni to ustreza, ker le na ak način kaj spravi iz mene. :) V zborih sem vedno pela alt, Egon pa me je že na avdiciji določil, da sem čisti sopran in to tudi zdaj pojem. Tudi pri zboru sem zdaj sopran.

julam - mislim na vas!!!

Mene se pa tudi nekaj loteva, me boli grlo, ušesa, glava, mmišice, smrkam... sem že v lekarno letela po lekadol plus c pa se nalivam :)

papa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.3.2007 22:56:50   
Tejcha
Julam, tud js držim pesti!!! Javi!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.3.2007 22:58:29   
Tejcha
Kaj je pa z RRjem? Vse je zmešano...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.3.2007 23:15:15   
borovnička
Uuu nova RR! Tejcha, se tud jaz lovim, je res vse nekam pomešano. Verjetno bo jutri že vse na svojem mestu.user posted image

GH... jaz mu s paličnim zmešam, pa ne čist v tekoče. Pa sadje sem mu tud nehala kuhat. Mu zdaj pripravljam sveže sadne kašice pa še kak piškotek pade noter. Njami!user posted image Trenutno je nor na jagode, banane...

Skutke pa jogurte Nik že je. Nazadnje mi je v posvetovalnici rekla, da mu lahko dam že vse, razen mleko, jajce in pa svinjino. Tako, da sem mu počasi začela dajat skoraj vse po vrsti. Še vedno sta pa sadje in zelenjava zakon, pa da ne pozabim na polento.user posted image

Tejcha, v ponedeljek sva se vračala okrog treh proti MB, pa te nisem nič klicala, ker je blo tako vreme za bruhat.user posted image Od Trojan dalje sem vozila po celem snegu, nič spluženo.user posted image Velja pa za naslednjič, ko kreneva proti LJ.user posted image

Yennika, bi še meni prosim poslala recepte? Malo mi idej zmanjkuje.user posted image

Vrtec... jaz sem ga že vpisala, ampak verjetno ne bo šel v vrtec takoj septembra. Ga bo verjetno glih moja mami dobila v skupino, pa imamo malo vez, pa se lahko mal afnamo.user posted image

Julam, upam, da je s tvojim zakladkom vse ok. Držimo pesti!user posted image

Tanja, ti se pa tud čimprej pozdravi.user posted image Saj ni čudno, da je tolk bolnih, ko je pa tako vreme.user posted image

Tak, zdaj pa v mižale, ovčke štet.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.3.2007 7:43:52   
Tanyka
user posted image

IIIIIIIII  PRENOVLJENA RR user posted image user posted image user posted image .Zdaj bom spet, ko bo le možno seveda čepela na rr in se prakticiralauser posted image user posted image .Pol pa se mi zdi, da kar v spanji lečem po rruser posted image user posted image .

Drugače pa je naš fakin sinoči spal od 18h pa danes zjutraj do 4.45, ko ga je po moji metodi zbudila zelo mokra plenička.Sem ga zrihtala, in potem sma zaspala nazaj do 6.15-ne sicer več dosti ampak mislim, da je to njegov osebni rekorduser posted image user posted image user posted image .
Saj nimam kaj rečt, če ga nič ne muči spi zelo, zelo lepouser posted image user posted image .
Zdaj pa se igra v stajici.Najbolj smešn pa je, ko pade okrog pa ne upa naslonit glavice k kakšni igračkiuser posted image user posted image .Se buni kot velikuser posted image .

No jaz pa sem danes tudi veliko boljšega počutja-pripravljena spet na 100% tempouser posted image user posted image .Kaj čemo mamice se moramo hitro pozdravit hočemo ali nočemouser posted image -drugače ne gre.Otročki zahtevajo svojeuser posted image .

ZA VSE BOLANČKANE "VELIKE" IN MAJHNE

user posted image

SONČICA-za BENJAMINA in TEVŽA za MATEVŽA

user posted image

Moram it Reneju pleničko zamenjat se je podelal za dva dni nazajuser posted image

Lep dan Tanyka

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 22.3.2007 7:49:05 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.3.2007 8:26:19   
Tanyka
Ja kje pa ste danes vse? Pri nas je sonček že zelo visokouser posted image user posted image .Tamalega pa sem ravno spakirala spat.

JULAM-kako ste rihtali?user posted image

No zdaj pa grem res nekaj delatuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.3.2007 8:32:16   
incabinca
Dobro jutro!

Tanyka pri nas je tudi že od sedmih sonček, ampak mraz je pa kot user posted image !!!

Jaz se še vedno počutim, kot bi celo noč na mesni sedel slon.... grlo me tako boli, da sploh vratu ne morem premikat, težka glava, šumenje.... grrrr!!
Upam, da bo vsaj Lovro danes priden... nosit ga itak ne morem ker me vse mišice bolijo :(

Me že kliče...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.3.2007 8:41:15   
Tanyka
Upam, da ti bo čimprej bolje.Jaz sem ful pila lekadol plus c.Pa eno faraonovo olje sem si mazala pod nos.Ful pomagauser posted image user posted image user posted image .No to pa independence internationaluser posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.3.2007 10:04:41   
princes
user posted image
No včeraj sem res dolg post napisala, in mi je vse ven vrglo, ker so obnavljali ringarajo...user posted image
In preden sem jaz danes pogruntala, kje se prijaviš, je tud trajalo..user posted image

Tejcha ni panike, ko boš mela čas, se nikamor ne mudi..user posted image
Ja Lii dam kakšen Fruchtzwerge, ali pa sadni jogurt in piškotek...

Kako sem vam fouš, ker vaši tkole lepo papajo, Lia pa samo par žličk, pol pa kar usta skupaj stisne, pa noče več, pa kar v jok plane..user posted image Jaz nevem več, kaj naj ji sploh dam..user posted image user posted image Vse kar ji dam se ji kar dviguje..
Hrano ji spasiram z paličnim, če ji samo z žličko, se ji povrhu še vse zaleti..user posted image
Začimbe dam pa samo sol, pa v kompot en klinček..

Sva pa šli včeraj plavat, in je bilo super, res so uživali teli škratki..user posted image

Pa še drugi zobek sem danes opazila..user posted image user posted image

Zdele pa sedi pri meni v naročju, in se mi zdi kar malo vroča, ji grem vročino zmerit..user posted image
Sem kar mal napsihirana, ker ste vsi nekaj bolani..user posted image

user posted image Julam, kaj ste opravili, me prav skrbi..

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.3.2007 10:08:02   
julam
oj! mi2 sva domov prišla že včeraj, ker je bil ravno še primerno hidriran - se vidi, da sem ga dobesedno zalila s kompotom, čeprav je bil histeričen do konca. Vročine ni več, je pa še vedno bogi, utrujen, shujšan...aj aj aj, 10 let življenja mi je pobral ta teden. Samo, da gre na +!
Hvala vsem za stiskanje pesti! Sem se včeraj že psih pripravila, da bo revčk v KC ostal, ker je bil na napotnici  predlog za sprejem. No, zdaj pa obljubim, da ne bom več jamrala in težila user posted image !

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.3.2007 10:54:00   
borovnička
Julam, super!user posted image Sem vesela, da je bolje in da vaju niso zadržali noter.user posted image Se mi zdi, da ko si enkrat v bolnici, potem šele zboliš.user posted image

Jaaaa, sonček.user posted image Juhuhuuu.user posted image Sva ga z Nikom kar mal pogrešala. To pa samo zato, ker nas je tako razvajal prejšnji teden.user posted image

Princes, to je meni Nik nekaj časa delal. Ko sem ga začela hranit, je kar ven pljuval, pa tako jokat začel, kot, da ga iz kože dajem.user posted image Pa sem to pustila, pa šla po jogurt, pa po skutko, pa to pa uno.user posted image No, pol mu pa dam mal čaja za spit. Ne, da ga je spil, zlil ga je vase, no in sva lahko lepo jedla. Je bil samo tolk žejen. user posted image

So prav heckani tile naši škratki, kako se že znajo hecat z nami.user posted image Pravi lumpi so. Jaz že opažam kako me mali vrti okrog mezinčka.user posted image Se bo treba v roke vzet, pa mal huda bit.user posted image

Benjamin in Matevž, VSE NAJBOLJŠE za pol svečke!user posted image user posted image user posted image Še mal pa bo cela!

Tanja, vi mate pa zgodnje vstajanje. Nik sicer spi, ampak je pa začel za vsako malenkost piskat.user posted image Če mu kaj ni prav, že cvili.user posted image Pa cartat se noče kaj preveč, jaz bi ga pa tak stiskala.user posted image Mi boš mal Reneja posodila.user posted image On se tak lepo pocarta.user posted image

Nič, grem otroka nahranit, mal ga dam še spat, pol pa ven na sončka!user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.3.2007 12:29:06   
tevža
hojla!

ja, danes je pra prav poseben dan....zunaj je sonček in mi imamo pol svečke; jupiiiiiiiiiii
smo že zjutraj prepevali in se sladkali user posted image . sem ga pa peljala slikat in so takooo zelo lepe slike, da sem pri fotografu kar user posted image od navdušenja. ko bo star eno leto, bom ponovila, ker se mi zdijo te profi fotke res fajne.

hvala za vse čestitke!

princes - malo preleti RR, saj se mi zdi, da je bilo glede "zavračanja" GH že nekaj napisano. in zdi se mi, da ne dolgo nazaj. kje pa najdeš vse te lepe motive, ki najm jih pošiljaš?

ajne - uživajte in predvsem take care!

julam - super, da vama gre na bolje.  kar cartajta se še naprejuser posted image

so pa tele pomladne barve RR-ja prav dobrodošla osvežitev.

midva z Matevžem greva žurat, vi pa uživajte in se tipkamo zvečer.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.3.2007 12:30:58   
tevža
benjamin - user posted image  juhuuuu!

user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.3.2007 14:30:18   
princes
Julam user posted image user posted image user posted image , to pa ti čisto verjamem, da je bil naporen teden..
No samo da je dobro štručki majhni..user posted image

Benjaminu in Matevžu
user posted image

Mah saj bomo pa bolj počasi šli z hrano..Bom malo preletela Tevža, hvala..
Danes sem ji skuhala krompirček in korenček, pa sva kar nekaj pojedli, morem malo dalj vstrajat, pa pojeva v pol ure 50ml..user posted image
Uff, kje smo še do celega obroka..user posted image user posted image

Jaz pa ko sem huda na Lio, pa jo kregam, se mi pa smeji..user posted image user posted image
Nas znajo že zdej obračat ja..user posted image Čeprav pri nas bo bolj očka okrog prsta vrtela, mene ne bo tolk mogla..user posted image

Danes sem pa skuhala novi pečen krompirček, piščančja nabodala, pečene malancane in rukolo..Zdej se že en teden bašem, sem skoz lačna, user posted image se bliža...user posted image

Ajne uživajte...user posted image

Ostale pa pište kaj...user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.3.2007 15:13:54   
Dajanax
Oj Princes, tudi naša mala ni kaj dosti ješča! Skoraj mesec ji že dajem GH, seveda najprej jo je samo malo okušala, poočasi sva prilezle na skoraj 60ml na dan, ta teden pa noče skoraj nič, samo joškala bi se. Morda je tudi od prehlada, samo danes je že skoraj čist v redu, ampak jest pa še vedno ne. Sem ji skuhala veliko cvetače in malo špinače zraven, pa ji ni in ni šlo, sploh ust ni hotela odpirat. Sem obupala in odprla frutek: Breskev z rižem. Ja tole je šele bilo bljak. Samo poskusila je pa je bilo konec... Tako smo v enem mesecu napredovale iz 0 ml na 60 in zdaj smo spet na začetku, na 10 ml...

Pa adaptiranega mleka tudi ne mara, ampak to že od začetka uvajanja GH, ko sem probavala z rižolinotom za večerjo. Po večih poskusim sem za nekaj časa odnehala.

So pa hvala bogu podoji počasi dobili neki ritem: ob 7ih, 10ih, 14ih, 17ih in ob 20 ih. Vsaj nekaj...

Smo bili v soboto na enem RD in smo zdaj mamice nevrtičkarjev, ki smo bile prisotne ugotovile, da so vsi zboleli (vročina, prehlad, kašljanje, noski). Tako da ni najbolj varno okrog svečkarjev iz vrtca hodit. Še dobro da je naša hitro prebolela prehladek! Materino mleko je zakon!

Ste gledale včeraj oddajo o dojenju!?!?!?!? Moj komentar: svašta, bolno!!!!!!

Drugače pa Vita cca 1 teden veliko več "govori". Danes je prvič zapela maaaaamaaaamaaaa. So se mi kar oči zarosile user posted image user posted image user posted image user posted image . Na repertuarju pa so še baaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaa, laaaaaaaaaaaa je pa itak fuuuul aktualen.

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 22.3.2007 15:16:12 >

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 15:16:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.3.2007 15:22:37   
Anonimen
dan,

madona, mi je komaj ratalo da sem sploh najdla prijavo....vse novo...

Tiste oddaje o dojenju nisem gledala, ker je itak to oddaja o ekstremih in mi je take stvari brezveze gledati. Pa še čist zafustrirana pol ratam, ker se počutim da smo mi še dokaj ''' normalni'''.

Naša vročina je minila. Izgleda, da je bila posledica zobka, tako da sva dva dni že veselo zunaj. Sem pa ugotovila, da ima po trebuščku ene take pikice. Že zadnjič mi je P rekla, da ni to nič, da sem verjetno prala z mehčalcem in da naj poskusim to skenslat...Mater sem jezna. Meni se zdi kukr da je skoz nekaj. Pa mine prehlad, pa pride vročina in zobki, pa pridejo pikice, pa spet to mine, pa je spet prehlad al pa so glivice....Joj, pestro....

Julam - sem prav vesela, da se je vse srečno izšlo....sem skoz spremljala, kaj se dogaja.

Princes - ma ne sekirat zaradi GH. Kar dajta počasi pa bo... Midva sva tud še bolj pri počasnih. Sej bo lahko še vse življenje jedel. Itak mi je pa sedaj najbolj enostavno flaška in mleko in adijo....

Nč grem.. danes kuham krvavice in kislo zelje. Si je možiček zaželel eno domačo južino.

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.3.2007 15:38:45   
incabinca
O  *Lina*!!! Sem se že spraševala, kje hodiš! user posted image

A je možno da otrok že zdaj začne trmo zganjat? Ker se mi zdi, da točno to Lovro počne pri kosilu. Takoj ko ga dam v stolček sedet, se začne dret. Potem poje par žlic hrane, ki vem, da mu je všeč, vem, da je lačen, ni preveč zaspan, žejen ni.... ampak on se bo drl kot ne vem kaj.... seveda nobene solze zraven... ga vzamem v naročje - ista pesem. Se dere in dere - in to prav tisti užaljen jok... jaz nimam pojma kaj mu je :(  Drugega si ne predstavljam kot da je trma..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.3.2007 16:41:32   
ajne
hojla,

julam, tudi jaz se pridružujem vsem, ki so zelo veseli, da je z amadejčkom bolje in da sta doma.

princes, v bistvu sem hotela samo tebi napisat glede GH. moja ta velika je bila ekstremno neješča kot dojenček (in je še sedaj). tudi midve sva šli po 10 ml na dan pa na nulo pa spet mal več. skratka kriza.jest sem čist obupavala. potem pa so mi rekli, da naj se neham sekirat, da če je otrok zadovoljen in lepo napreduje, da potem mu nič ne manjka. in kot si lahko videla v zoo ji res prav nič ne fali. pa je res ekstremno mal jedla. se je pa nalivala z mlekom (najprej mojim, potem pa kravjim). mislim, da enostavno ni imela časa za GH user posted image ... zdej poje tolk k ajda ali pa še manj user posted image user posted image . ampak je pa vse, samo bolj malo in zelooooo počasi...

se pridružujem čestitkam za polletnike... madona gre hitro...

sicer pa počasi kompletiram lekarno in perem cunje za na pot. matr, ne vem če ne bo cel adriin cargo samo za našo prtljago, pa res ne mislim vzet veliko s seboj... no ja... bom videla, ko bom jutri vse na kup zmetala, koliko je dejansko ratalo vsega skupaj user posted image .

tko, zdej grem pa še snežaka poslikat, k sva ga z taveliko naredili, potem pa pričakujem, da pride možiček, k sem se koooooooooooooončno po 3 mesecih spet naročila pri frizerju. sem res že taka ko eno strašilo motovilo.

se beremo zvečer...

čau

Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.3.2007 16:42:07   
ajne
ej, a vam tud nickov ne kaže pri sporočilih??? pišuka, kaj so s tem RR naredili???

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 16:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.3.2007 16:49:38   
Anonimen
ja, nickov se ne vidi...

ajne - upam ----- a si se pozanimala koliko prtljage lahko neseš na avion ? to je namreč odvisno od tvoje karte. če ne, moraš poklicat svojega potovalnega agenta. naš jo ima npr. za v ny lahko max dvakrat po 25 kg...

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.3.2007 16:51:18   
Anonimen
aha - ratalo....vidim vaS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)

Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!