borovnička
|
Julam, super! Sem vesela, da je bolje in da vaju niso zadržali noter. Se mi zdi, da ko si enkrat v bolnici, potem šele zboliš. Jaaaa, sonček. Juhuhuuu. Sva ga z Nikom kar mal pogrešala. To pa samo zato, ker nas je tako razvajal prejšnji teden. Princes, to je meni Nik nekaj časa delal. Ko sem ga začela hranit, je kar ven pljuval, pa tako jokat začel, kot, da ga iz kože dajem. Pa sem to pustila, pa šla po jogurt, pa po skutko, pa to pa uno. No, pol mu pa dam mal čaja za spit. Ne, da ga je spil, zlil ga je vase, no in sva lahko lepo jedla. Je bil samo tolk žejen. So prav heckani tile naši škratki, kako se že znajo hecat z nami. Pravi lumpi so. Jaz že opažam kako me mali vrti okrog mezinčka. Se bo treba v roke vzet, pa mal huda bit. Benjamin in Matevž, VSE NAJBOLJŠE za pol svečke! Še mal pa bo cela! Tanja, vi mate pa zgodnje vstajanje. Nik sicer spi, ampak je pa začel za vsako malenkost piskat. Če mu kaj ni prav, že cvili. Pa cartat se noče kaj preveč, jaz bi ga pa tak stiskala. Mi boš mal Reneja posodila. On se tak lepo pocarta. Nič, grem otroka nahranit, mal ga dam še spat, pol pa ven na sončka! Pozdravček